Komentari na vest

Ništa od Ferelovog dolaska u Partizan Mozzart Bet

I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Objavite sta je napisao Raznatovic i koga je okrivio za nedolazak Ferela.
G

Gostivar

pre 6 meseci

Slusam ove silne strucnjake, sto pljuju Jaramaza. Decko izasao iz teske povrede i sasvim je normalno da ne moze da se sastavi sa loptom. I ja bih voleo da imamo ekipu kave je pravio Dusko Vujosevic...vecina srpskih igraca i 2-3 strane zveri, ali to je danas nemoguce. Dusko je pravio igrace a danas igrace pravi Mega...Nama trebaju igraci za sad i odmah a nasi srpski su medju najskupljima. Jedini mozda bolji od nash trenutnih igraca koji bi nam znacio je Vanja Marinkovic. Eto kukali smo za Andjusicem i kako igra decko?!? Svaku 5 tekmu ubaci preko 20 poena ali se zato ne vidi naredne 4. Mislim da Jaramaza treba cekati i da je mnogo bolji od Andjusica.
p

ppp

pre 6 meseci

Daj ne lupaj, imao povredu pa sta, on je izgubljen na terenu,profesionalac koji prima platu a unistio nas na svaku utakmicu.Amater koji moze mozda Kls da igra.
V

View

pre 6 meseci

Šta znači promena na grbu CZ zamena CRVENE ZVEZDE sa BELOM ZVEZDOM? Da nije u najavi opet promena imena na deseti rođendan?
š

šken

pre 6 meseci

Kakav Ferel, to je jeftino. Samo CP3!
S

Sve same Srbende

pre 6 meseci

Pozdravili te kampaco, vildoza i nejpir, ljubi te majka tako pametnog.
š

šken

pre 6 meseci

I tebe Panter, Ledej, Kaminski, Ponitka i tako dalje...
S

Sve same Srbende

pre 6 meseci

I tebe Jago, Geidraitis, Hanga, Bolomboj i Tobi pa ti vidi.
0

05599

pre 6 meseci

OBJASI MI TI 'UZICANINE'
u

uzicanin

pre 6 meseci

Vi ste "lenjir" tesko da bi shvatili.Drzi'te se Vi Čovica tu ste kraljevi
D

Drvo

pre 6 meseci

E jbg, bio bi pojačanje za sve partizanske protivnike.
0

0777

pre 6 meseci

JEL I NJEMU PRETILI?
u

uzicanin

pre 6 meseci

Nisu? Aludiras na Mirotica kucoo,pa to o pretnjama je prvo rekao i objavio sam Mirotic pa tek onda Partizan.Ali ok ne razumete vi to.
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Kaminski ce veoma brzo poststi zvijer od igraca. Svakim danom je sve bolji i bolji. Napadacki vec izgleda odlicno. Odbrana jis skripi. Pontika ce sigurno dati 12-15 poena 7-8 asistencija i toliko isto skokova. Pj je doktor kosarke. Njega je stvarno milina gledati. Problem je ta kontakt igra na koju treba da se navikne. Poeni, asistencije skokovi iz utakmice u utakmicu sve veci i veci. Brazilac je kratko tu i tek ce da se uklopi. Jareta treba cekati 100% Mnogo je veliku pauzu imao zbog povrede. Sigurno ce biti bolji i bolji. Vjetovatno se sa razlogom odustalo od Jogija Farela. Kakva papirologija. Iskrslo je neko novo ime a stara zelja.
T

Ttipko 04

pre 6 meseci

Pa Ponitka ce onda mvp evrolige da bude...
0

023

pre 6 meseci

Merline brate, nije Partizan doveo Kaminskog iz Zelene Gore pa da on ovde postaje zver. Radi se o igraču sa ozbiljnim NBA pedigreom.
g

gost354

pre 6 meseci

Mozda dodje Vil Ferel....
g

glibulja

pre 6 meseci

Sjajna vest.
l

ldlf

pre 6 meseci

Bolje verujte... Bitno je da klub trazi pleja, nace vec nekog, a crna verzija Jaramaza nam i nije bila potrebna.
n

neki tamo lik

pre 6 meseci

Extra!!!
p

pero7

pre 6 meseci

hoce da igra sa Petrusevim pa odbio da dodje..on bi jos vise inazadio nizak..ne igra odbranu..po meni trebali su dovesti nenada dimitrijevica ili lorenca brauna..mo njima halu oni nama brauna
F

Fußballspieler

pre 6 meseci

Da li je i njega zvao Porfirije ili mu pretio neko ko ima veze sa Zvezdom ali nije iz Zvezde?
z

zvao ga Grigorije

pre 6 meseci

u trebinje
R

Ress

pre 6 meseci

E Nikola, Aca je.
s

sasa70

pre 6 meseci

"cela papirologija ide daleko sporije nego što se očekivalo i u Partizanu su procenili da ne mogu da u nedogled čekaju." Ako su mogli od kada ih je Mirotic zeznuo da cekaju sta je problem jos par dana da se saceka? Dok Partizan uspe da dovede neko pojacanje sezona ce se vec zavrsiti!!! Vazno je da su doveli "svetsku zvezdu" Jaramaza koji nije ni za beton ligu.
G

Grobarcina

pre 6 meseci

Steta sto ne dolazi, ali mora neko drugi sto pre, da ne gledamo vise ovog Jaramaza koji je za ABA 2
@

@odgovor

pre 6 meseci

Vasi imaju mozga ocito, na vec dobar tim (slabiji nego prosle sezone) oni traze i dovode. Nasi pametnjakovici resili da Nejpir, Simonovic, Tobi i Jago iznesu sezonu. Navukli ljude da kupe sezonske i odjednom EL nije vazna, samo aba
G

Gostina

pre 6 meseci

Ovaj im je jeftin verovatno.
k

konjilo

pre 6 meseci

malo sam razocaran ali me raduje cinjenica da se panter vraca kao i sve bolja igra douzera ali mislim da treba jos jedn spoljni igrac(pley) jer jaramaz, anjusic i aleksa ne mogu da vode igru partizana
s

sramt

pre 6 meseci

Decembar mesec, a mi se tek sad okrecemo drugim opcijama? Sta smo radili u junu julu?Nemoguce da za svaku ekipu imaju pojacanja samo nama niko ne odgovara, kretenska posla, tim gori troduplo