Njegova reč se ceni: Vujošević otišao, pa predložio naslednika, Repeša na klupi BiH

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.09.18. | 10:58

U Sarajevu prihvatili savet doskorašnjeg selektora

Rokada na klupi košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Umesto jednog velikog regionalnog imena stiže drugo. Morao je Duško Vujošević da se povuče sa funkcije selektora, usled zdravstvenih problema, a njega će zameniti – Jasmin Repeša.

Prema informacijama medija u Sarajevu, Vujošević je sporazumno raskinuo ugovor sa Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, ali je u tako dobrim odnosima ostao sa tamošnjim čelnicima, toliko se njegova reč ceni, da je rukovodstvo prihvatilo predlog najtrofejnijeg stratega u Partizanovoj istoriji i dogovorilo se sa Repešom.
„Stižem u Sarajevo, verujem da ćemo sve uspešno završiti. Ljudi iz Košarkaškog saveza BiH su se našli u teškoj situaciji, toliko je urgentno da je skoro nemoguće naći rešenje u ovom trenutku, ali spreman sam da pomognem. To mi je obaveza. Da li ću voditi BiH samo dve utakmice ili više, kasnije ćemo videti“, izjavio je za medije u susedstvu Repeša, koji je tokom bogate karijere trenirao Cibonu, Splitz, Cedevitu, Uhikahu, Beneton, Virtus i Armani, a bio je i selektor reprezentacije Hrvatske.

Izabrane vesti

Reprezentacija BiH će u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igrati protiv Finske (13. septembar) i Češke (16. septembar).

FOTO: Star sport


tagovi

Duško VujoševićJasmin Repešakošarkaška reprezentacija Bosne i HercegovineMundobasket 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara