Novi lider sa 14 pogođenih parova pomerio lestvicu i postavio konkurenciji domaći zadatak

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 09:42

Mozzartovo jedinstveno takmičenje "Pogodi najduži tiket i osvoji teren" se zahuktava

Lestvica je pomerena! U petak je vođstvo u Mozzartovom jedinstvenom takmičenju POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN preuzeo kladilac sa 12 pogođenih parova, od danas je na čelu mag koji je otišao dva koraka dalje. Dakle, nova granica koju je potrebno probiti je 14, pa se samim tim otvorilo i novo pitanje za sve naše igra - može li neko da spakuje 15, možda i koji par više u dobitni tiket?

Novi lider u takmičenju u kojem za minimalnu uplatu od 50 dinara možete da "napravite" ultramoderni teren za basket u svom kraju, i da tako obradujete komšije terenom s najmodernijom podlogom, konstrukcijama i tablama, fokus je bazirao na mečevima Evrobasketa i duelima na US openu. Sedam pogođenih košarkaških mečeva u koje staju hendikep trijumfi Srbije i Slovenije i isto toliko zaokruženih teniskih parova čemu su doprinele pobede Nadal, Alkarasa, Čilića...

Izabrane vesti

Takmičenje POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN počelo je u četvrtak - kad i POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PUT U KATAR - i trajaće do kraja Evropskog prvenstva u košarci. Pobednik će biti u prilici da odabere gde će Mozzart da renovira teren, dobiće i 100.000 dinara, a novčane nagrade očekuju i one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Spisak nagrada pogledajte OVDE.


Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu budu minimum dva para sa Evropskog prvenstva u košarci, kao i da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju).

Zapravo, novi lider takmi;enja OSVOJI TEREN je pogodio 15 parova, ali je pobeda Ukrajine protiv Estonije sa sobom nosila kvotu 1,25, te ta utakmica nije uračunata u ukupni zbir.

Više o takmičenju POGODI NAJDUŽI TIKET pročitajte OVDE.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.



tagovi

Pogodi najduži tiketnagradna igraMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara