Nemanja Bjelica (© Starsport)
Nemanja Bjelica (© Starsport)

Novi peh za Bjelicu, van terena još tri do četiri nedelje

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.10.22. | 15:04

Povreda lista i dalje muči srpskog reprezentativca

Vratio se Nemanja Bjelica u evropsku košarku kao NBA šampion i to baš u redove kluba iz kojeg je i otišao preko bare. Potpisao saradnju sa turskim Fenerbahčeom, čiji je član bio kada je proglašen za MVP-a Evrolige. Ipak, još nije upisao nastup u drugom mandatu. Razlog je povreda lista koju je zadobio na pripremama sa reprezentacijom Srbije za Evrobasket, zbog koje je i propustio kontinentalnu smotru.

Kako je iz kluba zvanično saopšteno, srpski košarkaš je nedavno počeo sa treninzima, ali je osetio bol u listu, pa je podvrgnut novim pregledima. Donet je zaključak da nije još spreman da pomogne timu i njegovo stanje će ponovo biti procenjeno kroz tri do četiri nedelje.

Izabrane vesti

Bjelica se povredio tokom prve pripremne utakmice sa državnim timom protiv Crne Gore, pa je poslednje takmičarske nastupe upisao u junsko-julskom FIBA prozoru u okviru kvalifikacija za Mundobasket protiv Letonije i Belgije.

Fenerbahče je i bez velikog NBA pojačanja odlično otvorio sezonu. Izgubio je samo na premijeri u Superkupu od Efesa i potom nanizao po četiri pobede u domaćem prvenstvu i Evroligi.


tagovi

KK FenerbahčeNemanja Bjelica

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara