Lebron Džejms (Foto: AFP)
Lebron Džejms (Foto: AFP)

Novi peh za Lejkerse, Lebron van stroja zbog virusa korona

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.12.21. | 01:38

Iskusni košarkaš propušta večerašnji duel sa Sakramentom i najverovatnije još par

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Lebron Džejms nije prošao zdravstvene i bezbednosne protokole što znači da će provesti van terena minimum 10 dana. Večerašnji okršaj sa Sakramentom (04.00) biće mu 12. meč koji će propustiti od starta sezone.

04.00: (1,80) Sakramento (12,5) LA Lejkers (2,25)

Izabrane vesti

Taman što se vratio iz povrede, zadesio ga je novi peh. Mučili su ga mišići abdomena, predviđana mu je i duža pauza, ali se vratio na teren kako bi izvukao ekipu iz kanala. Pomogao je Jezerašima da savladaju Indijanu i Detroit (ne i Sakramento pre par dana), stvari su krenule na bolje, ali... Vojnarovski prenosi da igrači sa pozitivnim testom na virus korona moraju da budu van stroja 10 dana. Ranije na teren mogu da se vrate samo ako u roku od 24 časa dobiju dva negativna testa.

Tako je izvesno da neće moći da pomogne saigračima u novom susretu sa Kingsima, ali bi mogao da propusti mečeve sa Klipersima, Bostonom i Memfisom, verovatno i Oklahomom 11. decembra.

Sastav iz Los Anđelesa posle 22 odigrana meča ima polovičan učinak i sedi na osmom mestu na tabeli zapadne konferencije. Bez Džejmsa na parketu Jezerašu si izvojevali samo četiri pobede.



tagovi

Los Anđeles LejkersLebron Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara