Miroslav Raduljica (MN Press)
Miroslav Raduljica (MN Press)

Novi trener oduševljen Raduljicom: Primer na terenu i van njega, izvor inspiracije za sve mlađe

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 13:18

U grčkom klubu očekuju baš mnogo od iskusnog srpskog centra

Posle neslavnih godinu u Crvenoj zvezdi, srpski centar Miroslav Raduljica (35) se pre nekoliko dana razišao sa klubom sa Malog Kalemegdana i karijeru će nastaviti u grčkom Marusiju.

U klubu iz atinskog predgrađa su uzbuđeni zbog njegovog dolaska i očekuju da bude kapitalno pojačanje.

Izabrane vesti

“Koliko sam ja upoznat, dogovor je postignut odavno preko Marka Kešelja koji je pregovarao sa našim direktorom pošto se znaju već dugo vremena. Raduljica je pokazao želju da igra u Grčkoj i završi karijeru ovde. Verovatno ovde ima mnogo prijatelja i sviđa mu se okruženje. Izričito je tražio da živi u Atini a mislim da nijedan drugi atinski klub nije bio opcija. Kada su mi ga ponudili, tražio sam da razmislim pet minuta ali sam već posle tri minuta prihvatio”, kaže Marusijev trener Jorgos Skarafigas.

Očekuje da Raduljica bude lider i primer mađima.

“On je čovek sa kojim može mnogo da se priča o košarci. Očekujem da pruži mnogo ovom timu na sve načine. Na terenu i van njega. Prvo smo se čuli telefonom i ono što me je impresioniralo su disciplina i poštovanje sa kojima vodio razgovor. Iskreno, nisam to očekivao. Mislim da Miroslav može da postane izvor inspiracije za mlađe. On i Haris Janopulos će biti ključ uspeha našeg tima. Praviće razliku na terenu”, istakao je grčki strateg.


tagovi

Miroslav Raduljica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara