Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Čuo sam da su navijače izbacivali iz dvorane, Evroliga mora time da se pozabavi

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.11.22. | 23:14

Trener Partizan Mozzart Beta pričao je i o navijačima koji nisu mogli da gledaju utakmicu protiv Barselone u 9. kolu Evrolige

Ništa od iznenađenja u Barseloni. Katalonci su opravdali ulogu favorita protiv Partizan Mozzart Beta u 9. kolu Evrolige. Posle utakmice, Željko Obradović se dotakao detalja koji su odlučili pobednika.

Izabrane vesti

"Čestitam Barseloni na pobedi. Dobro smo počeli, prvo poluvreme smo bili na odličnom nivou, mali detalji su odlučili da protivnik ode na odmor sa malom prednošću", počeo je Obradović.

U nastavku je međutim bila potpuno drugačija priča. Crno-beli nisu bili u stanju da pronađu ritam u šutu, a bilo je i problema u skoku.

"U drugom poluvremenu je ključan bio ofanzivan skok protivnika, i njihova odbrana kada su sve preuzimali".

Crno-beli su ubacili samo šest trojki.

"Loše smo šutirali, imali smo lošu selekciju šuta i zbog toga smo izgubili".

Osvrnuo se trener Partizan Mozzart Beta i o situaciji sa navijačima crno-belih koji su stigli u Barselonu sa kupljenim kartama koje su im potom otkazane na dan meča. Uprkos svim naporima, većina nije uspela da uđe u dvoranu.

"Čuo sam da su navijače izbacivali tokom utakmice, ne znam da li je to istina, ali Evorliga time mora ozbiljno da se pozabavi", rekao je Obradović, a u video klupu pogledajte ostatak izjave.



Medijima se obratio i trener Šarunas Jasikevičijus koji je vratio ekipu na pobedniučku stazu posle dva vezana poraza.

"Ovo nam je baš bilo potrebno. Počeli smo sporo, dopustili smo im previše poena koje smo mogli da odbranimo. Mislim da smo odlično odigrali u drugoj i trećoj deonici. Kada se tako nešto dogodi, protivnički trener uvek pokušava da pronađe x faktor, to je bio Danilo Anđušić. Želeo sam da malo bolje i mirnije privedemo moeč kraju, ali to očigledno nije moguće", rekao je Jasikevičijus.



tagovi

KK PartizanEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara