Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Obradović: Dobro je što smo za praznike u Beogradu, možemo više da treniramo

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.01.23. | 15:25

"Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde", kaže strateg crno-belih

Kako su završili 2022, tako žele košarkaši Partizan Mozzart Beta da započnu 2023. godinu - pobedom.

Posle velikog trijumfa protiv minhenskog Bajerna za treću evropsku recku u nizu, petu u svim takmičenjima, gost Beograda biće Zadar (TV Arenasport, 18.30).

Izabrane vesti

"Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo ove igrače koji su van tima, da bi igrači koji su u ritmu i igraju dosta minuta malo odmorili", poručio je Obradović.

Ponedeljak, 18.30: (1,85) Partizan Mozzart Bet (hendikep -18,5) Zadar (1,85)

Glavni grad Srbije bio je taličan za Zadrane ove sezone, jer su ostvarili jednu jednu od najvećih pobeda novije istorije kada su uzeli meru Crvenoj zvezdi. Zbog toga Parni valjak dočekuje sa maksimalnim oprezom.

"Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde".

Alen Smailagić kaže da će Partizan Mozzart Bet protiv sebe imati rivala koji je u stanju svakog da pobedi.

"Oni su tim koji je u stanju svakome u ovoj ligi da napravi probleme. Imali su do sada pobede protiv Zvezde i FMP-a, pobedili su Igokeu u gostima, ali su i gubili neke utakmice u kojima su bili favoriti. Božić, Jordano i još nekoliko igrača umeju da budu jako opasni kada uđu u svoj ritam i mi moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od početka do kraja utakmice. Nadam se i voleo bih da publika kao u engleskom fudbalu dolazi na ove praznične utakmice u velikom broju i da zajedno uđemo u 2023. godinu na najbolji mogući način", istakao je Smailagić.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićAlen SmailagićABA ligaJadranska liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara