"Obradović"
"Obradović"

Obradović: Igrači moraju da prihvate da će Milosavljević biti vođa

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.15. | 15:49

"Moramo da ga integrišemo što pre", rekao je trener Albe

ObradovićTrener Albe Saša Obradović veoma je zabrinut pred početak sezone. Već prvog oktobra njegov tim igra protiv Ulma u prvom kolu šampionata, ali srpski stručnjak ističe da je nezadovoljan načinom na koji su odrađene pripreme, a najviše kašnjenjem igrača koji su imali reprezentativne obaveze na Evropskom prvenstvu. Jedan od njih je i Dragan Milosavljević, od koga se očekuje da bude lider ekipe.
"Milosavljević je novi igrač u ekipi. Ekipa mora da ga prihvati kao vođu. Takav je plan", rekao je Obradović, a zatim istakao da je zabrinut zbog neuigranosti ekipe.
"Vreme je glavni problem. Nemamo kada da se uigramo, da se pojačanja priviknu na naš stil košarke. Igrače čeka mnogo informacija koje moraju da zapamte, ali očekujem od njih da će se maskimalno potruditi", kaže Obradović.

On je napravio malu retrospektivu priprema Albe za predstojeću sezonu.
"Imali smo uspone i padove u prijateljskim utakmicama. Zabeležili smo tri pobede i tri poraza. Razumevanje između igrača će doći s vremenom. Imamo pet igrača koji dolaze sa Evrobasketa. Oni su fizički u dobroj formi, ali moramo još da vidimo kako su mentalno", zaključio je trener Albe.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

NemackaEvropaDragan MilosevljevićAlba Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara