Željko Obradović (©Partizan Mozzart Bet)
Željko Obradović (©Partizan Mozzart Bet)

Obradović: Ledej i Lesor pod najvećim opterećenjem, Smailagiću i Brodzijanskom potrebno vreme

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.22. | 22:09

"Uspeli smo u nameri da odmorimo visoke igrače, dali odmor i Panteru. Čestitam igračima na ozbiljnosti u drugom poluvremenu", rekao je trener crno-belih posle utakmice

Partizan Mozzart Bet je nastavio trijumfalni niz u ABA ligi, pa je u sedmom kolu udario i sedmu recku. Savladao je u Beogradskoj areni Split 89:70.

Željko Obradović je na konferenciji za medije izneo utiske.

Izabrane vesti

"Prvo bih želeo da čestitam ekipi Splita, mislim da su igrali veoma dobru i pametnu utakmicu. Pogotovu u prvom poluvremenu gde su maksimalno hteli da koriste način koji njima odgovara da igraju protiv nas," rekao je Obradović i nastavio o opterećnju pod kojim se nalaze njegovi puleni:

"Što se nas tiče, naravno da posle utakmice u petak, imajući u vidu period ispred nas, utorak utakmica u Barseloni, potom, u četvrtak u Madridu, da sam želeo da osvežim tim i da raspodelim minutažu. Mislim da smo u velikom delu uspeli to da uradimo, jedino je Ledej odigrao previše minuta u odnosu na to što smo mislili da bi trebalo da bude. On je zajedno sa Lesorom najopterećeniji igrač što se tiče minutaže".

Prokomentarisao i je i novi nastup Alena Smailagića, kao i debi novajlije Vladimira Brodzijanskog.

"Smailagić se tek vratio i nije sposoban mnogo da igra. Vladimiru Brodzijanskom je potrebno vreme, jer je odradio samo tri treninga, da uđe u ono što mi zovemo sistem, ali i on je dobro odigrao. Uspeli smo u nameri da visoke igrače odmorimo, dali smo odmor i Panteru. Želeo bih da čestitam igračima koji su počeli u drugom poluvremenu na ozbiljnosti i oni su odveli ovu utakmicu u tok kakav je bio. I, naravno, hvala svim ljudima koji su došli večeras da nas podrže", zaključio je Obradović.



tagovi

Partizan Mozzart BetKK SplitŽeljko ObradovićZek LedejMatijas LesorAlen SmailagićVladimir Brodžijanski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara