Željko Obradović (Foto: Star sport)
Željko Obradović (Foto: Star sport)

Obradović: Moramo da budemo perfektni protiv Reala

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.24. | 14:46

Ekipa Partizan Mozzart Beta se sprema za okršaj protiv šampiona Evrope u četvrtak (20.30)

Ako koji slučajem imate tu sreću da gledate trening Partizan Mozzart Beta pred Real Madrid, ne biste primetili ništa novo ili neuobičajeno. Četa Željka Obradovića se sprema kao za bilo koju drugu utakmicu sa ciljem da se ostvari pobeda koja će održati klub iz Humske u okviru zacrtanih ciljeva. Ipak, broj medija, atmosfera u vazduhu nagoveštava da u četvrtak uveče u rasprodatoj Areni neće biti tek samo jedna utakmica u nizu.

Jednostavno svima je u mislima prošlosezonska plej-of serija u kojoj je Partizan imao prednost od 2-0 iz Madrida i onda prosuo sve najviše zahvaljujući suspenzijama zbog tuče koju su izazvali igrači Reala.

Izabrane vesti

"Nema ovo nikakve veze sa prošlom sezonom. Nova situacija, nova utakmica protiv tima koji je šampion Evrope", rekao je Obradović pred meč 3. kola Evrolige.

Osvrnuo se trener Partizana i na Realove kvalitete kojih ima na pretek. Uostalom, zbog tih kvaliteta su prvi na tabeli elitnog takmičenja.

"Šta pričati o Realu, prvaci Evrope. Fenomenalno vođeni. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu da bismo pobedili, a i te kako nam je potreban pozitivan rezultat zbog stanja na tabeli i naših želja. Daćemo sve od sebe da ih ostvarimo".

Šuška se da bi ovaj meč mogao da propusti Džanan Musa zbog stomačnog virusa, a Madriđanima nije pomogla situacija na nemačkim aerodromima. Kasnili su sa dolaskom u Beograd posle teškog meča sa Albom.

"Imaju i oni neke probleme, nemaju neke igrače, ali takav roster ima na svakoj poziciji kvalitetne zamene".

Partizan u ovaj meč ulazi posle pobede nad Baskonijom koji je crno-belu ekipu održao u igri za plej in.

"Moramo da ponovimo veći deo utakmice kao protiv Baskonije, pre svega u odbrani, U napadu treba da budemo pametni i da budemo svesni šta su su pametne odluke", završava Obradović.


tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara