Komentari na vest

Obradović: Poslednjih pet minuta realan prikaz šta neki igrači mogu da urade

g

gost978

pre preko 1 godinu

Ako igrači sa 21-22 godine ne mogu da igraju ni ABA Ligu, šta rade u Partizanu? Ili ako nemate prostora da razvijate mlade igrače, što ih dovodite da sede na klupi? Zar nije umesto Glasa mogao da dođe neki iskusni veteran na 1 sezonu, da igra 4-5 minuta po utakmici, ako je Glas toliko nekvalitetan? Kako će postati kvalitetan ako igra po par minuta?
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Utakmicu si poceo sa panterom, ledej i tri mlada i tad su eto mogli. Onda si ih ubacio sve i rekao im ajd igrajte sad pa da vas vidim?!? A gde je akcija da npr trifunovic sutne kad igra sa 4 stranca. Kasni mu pas, nece da mu daju loptu, dobije je kad nema kome. Meni je neverovatno da ovo pisem a ima veze sa takvim trenerom. Covece ti si glavni, ti si taj, ti uvodis mladog igraca u igru sa strancima lovcima na stat, ti si taj koji mu daje poverenje koje oni treba da vide...aman vise covece, ostavi se prica, pritiska javnosti zbog mladih, bla bla. Jedan od retkih kojem niko nista ne sme da kaze, tvoja odgovornost za njih, dobri ili losi i tacka.
w

webad1984

pre preko 1 godinu

ja se samo pitam kako je on bio tako uspesan u svojoj karijeri...pazite njegov rad sa mladima...mlad igrac dobije 2 minuta u el,totalno nebitna,a onda ocekuje da odigra na vrhunskom nivou,sa samopouzdanjem nekog stefa karija...i ako ne odigra tako,odma mu je kod novinara on crna ovca...pa posle opet ocekuje nesto od tog mladog igraca...tuzan trener...nema pojma u radu sa mladima...pritom,ovo mu nije prva sezona i sve mlade igrace je on birao..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Hteo je Zeljko da kaze da ce biti bolje protiv Fenerbahcea.
T

Trip

pre preko 1 godinu

Hoće da ga dovedu do ludila ove njegove zvezde.
C

CSF

pre preko 1 godinu

Da je Javor sudio realno kao poslednjih 2-3 minuta partizan bi glat izgubio. Ali pošto je sudio svašta u trećoj četvrtini bolje nije ni moglo
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Objektivno,Partizan je odigrao odlično 36 minuta a onda zadnjih 3-4 minuta neverovatan pad u igri,neozbiljnost i nedovoljan kvalitet nekih mladih igrača.FMP je ubacio nekoliko neverovatnih šuteva,Partizan je počeo da propada u Ambis a Željko nije pokušao da preseče nekim izmenama nego je pustio da ekipa doživi slobodan pad.Sve što je rekao za mlade igrače koje je uveo u završnici je tačno ali to nije trebalo javno da kaže dok u istom trenutku nalazi opravdanje za Nanelija,onog Slovaka,Pantera,Ledeja.... čija slaba igra je i razlog slabih rezultata.I ovo sa Aleksom je baš čudno,samo što se oporavio od pauzie nekoliko meseci već se ponovo povredio.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

lepo covek sve objasnio a i mi svi videli ko i kolko moze
K

Koliko

pre preko 1 godinu

Ste svi vi naivni, Željko je namerno na kraju sve klince ubacio, eto da ima priču kako nema sa kim da igra, tanka mu je klupa itd. Sve u cilju dovodjenja nekog kvalitetnog stranca, živi bili pa videli.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Uvek cu da preuzmem odgovornost i da zastitim igrace...rece posle jednog od mnogobrojnih poraza. Uvek sam stitio igrace...i onda ukucas na yt konferencija ep 05 i konferencije ove i prosle godine i vidis da nije bas tako.
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Upravo nama za ozbiljnu kosarku fale 4-5 dobra igraca. Mlade salji gde ce non stop IGRATI. Zasad nisu za EVRO LIGU.
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

PRODJE GODINA A NAMA POLA TIMA NA BOLOVANJU ! NA POSTEDI .DOKLE BRE. ZOC VIDEO SI DA MI IMAMO SAMO 7-8 IGRACA. OSTALE DAJ NA KALENJE !
S

SREMCI I DORCOLCI

pre preko 1 godinu

E to je istina. Roster nam je tanak.
G

Gost56

pre preko 1 godinu

TREBA POJACANJA
D

Dzonson Dunex

pre preko 1 godinu

Ti mladi igraci su vec 2 godine u Partizanu, sta si ti uradio po pitanju njih i njihovog razvitka, apsolutno nista, moras poceti prvo od sebe pa tek onda njih da pljujes ! Lepo je rekao Misko Raznatovic, u Zvezdi i Partizanu ne mogu da se pojave mladi talentovani igraci, armija navijaca ocekuje uvek rezultate! Tu je ogled svega ostalog sto se desava sa njima !
1

1983

pre preko 1 godinu

Prosle godine su pricali sledece godine samo ako ostanu ovi mladi igraci kidace zoc ce napraviti zveri od njih sta je sad ko njima moze ugoditi

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Glas bio zdrav ili povredjen igra koliko i ja...
O

Off...

pre preko 1 godinu

Dovoljno da meni oborite tiket!!! Ko me kleo nije dangubio... Ali nemoj VAS da stignu kletve...Razumem da je bio egal meč, ne bih se bunio...Ali ovako čekam na 6,5 hendikep, a vodite preko 20 pred zadnjih 5 minuta, i pridju vam na 3, SRAMOTA!!!
G

Gost2014

pre preko 1 godinu

Naravno, koga briga za mlade igrace i Srbiju, dajte jos nekog skupog stranca kao Kampaca,u Zvezdi, i onda se cudite sto gubimo od Svajcarske, samo napred!
p

prateći vokal

pre preko 1 godinu

SINE ovde je rec o kosarci, mesas babe i zabe
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

I FMP, Mega imaju po 5 stranaca koji nose igru. Mladi srpski igraci treba da igraju ako zasluze. Postoji i srpska liga za razvoj. Od Partizana sasvim korektno danas. Smajli odlican. Ako ovako nastavi, bice medju najboljim i najraznovrsnijim centrima Evrope za neke 3 godine. Sa fizikom koju ima i sutem za tri, on ce biti nocna mora svima. Trifunovic danas kao krava koja da 100l mleka pa ritne kofu. Serija gresaka na kraju bacila senku na dobru igru. Ali dobro, i on je mlad, pa je normalno. U ABA i moze da prodje to kad imas 20 i nesto razlike u 4 cetvrtini (zamalo i to da bude nedovoljno), u Euroligi ne moze. Tristan solidan sut i 2 dobra bloka, ali greske u napadu, plus nabio brzo faulove. On je i najmladnji, tek 19 godina. 15 minuta prosek u ABA, puna kapa. Ima potencijal da bude igracina, ali nije Doncic. Djordjije Jovanovic isto godiste, ali -20 +/- indeks za 5 minuta igre. 4 mlada domaca igraca, 3 pristojno odigrala. Avramovic i Balsa van protokola. Andjusic je igrao (bleda partija), ali nije u kategoriji mladih igraca.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Zoc kao Djordje Cvarkov: "mladi su go*na".

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Gotovo je, završio je on ozbiljnu trenersku karijeru. Ne znam šta mu se desilo za sve ove godine, ali zdrav i prav čovek, pogotovo sa njegovim trenerskim iskustvom, sebi nikada ne bi dozvolio da ovako nešto izgovori za javnost. Svlačionica je mesto gde sve može da se kaže, gde može i da se viče, i vređa i psuje, ako je potrebno, ako smatraš da igrači ne daju sve od sebe ili ako se ponašaju nedoraslo, ali, kad se izađe pred javnost, trener mora da zaštiti tim, i da slaže, ako treba, da bi sačuvao mir. A on redovno prebacuje krivicu na njih, ovo što je večeras izjavio za svoje igrače je nečuveno, u rangu vređanja. Ostani, Željko, molim te, dok si ti u Partizanu, ja ne brinem za Zvezdine titule.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

plasis se, priznaj.
s

sipaj

pre preko 1 godinu

@Gosttt koliko los trip da nekome kazes plasis se a za 7 dana vas iskidali dva puta. Jos pojacani Kampacom. Najjace da se plasi neko Madara na pleju, a sa druge strane Kampaco i Vildoza. Koje glave hahaha. Tamo negde 2036.godine cete shvatiti da je vase vreme proslo. posle 25 godina dominacije.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ valensija ...sto se ti sekiras kad kazes da se ne brines ?? druze lazes sebe . A sta je on to strasno izjavio ?? brate stapove u ruke i na reku opusti se malo u prirodi suvise si napet u nekoj depresiji, neki strah, panika sta vec
p

pa dobro šta lagano

pre preko 1 godinu

šalje se skaut za Kamerun, mora da se nadomeste 3 mlada domaća igrača
i

ides

pre preko 1 godinu

Klasika svaljivanje na igrače i ruši hemiju i njima ne daje podstrek, jesu loše igrali, sramotna izjava kvazi trenera, dovedite mu još 5 igrača od po milion pa da nema problema u rosteru. Sramota!!!
k

kako

pre preko 1 godinu

Mozes da napises kvazi trenner sa 9 titula EL. Pa ko je po tebi onda trener? Pa nije on covek imao NBA timove koji su osvajali te titule. Pa da bi neki turski tim konacno osvojio prvu titulu EL on je morao otici tamo.
G

Glu

pre preko 1 godinu

Koliko moras biti malouuman da kazes za najtrofejnijeg evropskog kosarkaskog trenera u istoriji, da je kvazi trener. 😂