Komentari na vest

Obradović potpisao na dve godine: Nigde nije kao u Partizanu

p

psyhhodelija

pre 11 dana

Ajde pa da uzmeš Kup Radivoja Koraća posle 4 godine...Super kup ti je uzeo Studenski centar,nema veze..Domacu ligu bojkotovali 2 godine zbog Čovića,pa sad je ipak igraju a ništa se nije promenilo..Ludilo mozga...A kazne nigde zbog toga,a piše u pravilniku sve
N

Nisam gost

pre 12 dana

Sve je to bajno,sjajno,lepo,fino...nego niko da nam jednom kaze koliki je bio i sa kim predhodni ugovor posto ga sa Partizanom nije imao.Meni ugovor ne treba sa Partizanom,toga se secamo svi ali krucijalno i ako nije sramota da prikazu koji je bio taj iznos.A evo ga i novi ugovor sa iznosom od...??Niko ne zna cak izgleda ni Obradovic nego ce mu davati mesecno da ima za cigare i neku salamu.Ali bagatost vasa dolazi vrlo brzo na naplatu u vidu poreskih prijava inspekcije a neko ce morati i krivicno da odgovara kako rekose u emisiji Covic i jos neki
P

Podguzna muva precednika

pre 12 dana

Koiko li mu je Precednik iskeširao ovoga puta? I ja bih mu lizao skrotum..
B

Bacene pare

pre 12 dana

Ovo nema nigde,za potrosenih 12.mil placenih za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine za rumenigea i pantera,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 7 skola i 15 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje narodnih para u ova teska vremena gde se deca lece sms porukama jer za njih drzava nema para a za ove ima u izobilju!
k

kk.fk.Decenija

pre 12 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe ovog 'najboljeg trenera' galaksije i vasione: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljena sva 3 poslednja derbija od Zvezde i to za redom u razmaku od samo 15 dana, 3) Izgubljen Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
N

Nigde ne primam

pre 12 dana

Novca kao u Partizanu a ništa uradio nisam😄
1

1982Mz

pre 12 dana

Jedni te isti pisu sablon- poruke, ne znam zasto im dozvoljavate. Par cinjenica- Zeljko je uzeo titulu u Aba, bio 6-ti u El, Real nam oteo bukvalno F4. Kk Zvezda, ugasena, upaljena, stara, nova, iz Zeleznika ili sa Kalemegdana nikad, ali nikad nije bila 6-ta u El!!! O 4 F4 i tituli iz 92 nema smisla ni pricati. A sta je to bilo 92? KK Partizan je bio prvak Evrope, igrali klinci od 20-ak godina, domacini bili u Spaniji, nije bilo nijednog stranca, Sasa Djordjevic usao u istoriju a trener bio ZELJKO OBRADOVIC. To je bilo pre 32 godine i opet je tu, u svom klubu
P

Paa

pre 12 dana

Nigd€ nij€ kao u Partizanu. Objavite komentar pošto isti ovakav niste, jer čim neko piše istinu vi ne objavite. Sramota, toliko o objektivnosti. A bar ste vi iz redakcije pročitali pa sam vam stao na muku hehe.
H

Ha ha ha

pre 12 dana

Hej Partizane, starac voli dolare starac voli evre, nemoj biti suguran da starac voli tebe.
P

Pokojni Žoca

pre 12 dana

Normalno da nije.. U kom normalnom klubu bi matoroj polumrtvoj ragi koja je jednom nogom već u grobu dali da spiska 50+ miliona Evra a da pritom za 3 godine jedva osvoji jednu Jadransku ligu..

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Šta kažu, "Dotakao se i para"? 😏
G

Gost 123457

pre 12 dana

Neverovatno koliko bolesnih tipova na vestima o Partizanu. Strašno. Bože pomozi im.
j

jan

pre 12 dana

Partizanu ne trebaju promene,njemu treba magistar Čolović😅
A

Ahajajahhahahaha

pre 12 dana

Kako izdresirani crveni papagaji, lepo ih doktor za fudbal i doktor za kosarku izdresirali,ceo dan kmece i cvile.

Srpski samuraj

pre 12 dana

Oooooo, Partizane, volimo te srcem svim! Samo tebi evri, samo tebi dolari...
N

Na

pre 12 dana

Lančiću ime tvoje sad se Zvezda FMP zove.
S

Srpski atu

pre 12 dana

Idi iskaci se crveni doratu.
R

Realni Arth

pre 12 dana

Iskreno, neka vam je sa srećom, Zeljko najveci eto, ostaje u Partizan jos malo, mislim, ako slucajno ne osvoji Aba ligu bice napero, jer izgleda da vise nema poziva za dba tima sa naseg podneblja! To je Ostoja polako vec pomenuo, znaci ko ostaje drugi ide u Evrokup, samo sto mislim da ko god igra EK nece moci da napravi dobar tim! Jasno je to, kos vas idu Panter, Avram(prica se ide u Zvezdu) Dozier, Kaboklo, Ponitka, Naneli, znaci Zeljku nece bas biti lako da napravi ekipu za nesto ozbiljno, pogotovo ako ne osvoji ABA! Zvezda nekako pogurala ovu sezonu sa nevidjenim povredama, i obezbedila prvo mesto, znaci Bolomboj, Nedovic, Dobric se vraca, Kalina, Lazic Plavsic, Djurisic, Topic, Teo, Jago, Mitrovic, Davidovac, i neki omladinac!
z

zecm

pre 12 dana

bodiroga
Z

Zoran18

pre 12 dana

Sto je babi millo.To joj se i snilo.
v

vikktor

pre 12 dana

Državni projekat
A

Ajmo Zelimire

pre 12 dana

Dedica ce biti jos stariji i nervozniji.....bice fantasticno gledati ga kako se, sa zgrcenom vilicom i iskrivljenom facom, unosi u lice i izdire na igrace .....
P

Placi,placi

pre 12 dana

Iznajmljeni navijaci...
Z

Zigiranis

pre 12 dana

Vidim da navijace kluba koji vec deceniju pravi drustvo Albi i Asvelu i cini triling zalutalih interesuje samo sa kolko nula se pise Zeljkova plata. Evo Grk je dosao u taj klub i niko ne zna za kolko trenira klub, nit za kolko je to isto radio Dusko. Medjutim, zaboravili su jednu stvar. U Srbiji plate trenera izlaze na videlo posle 20god. Bas pre neki dan je njihov predsednik objavio da je Zmago radio za 290k DM. 290 za sprdnju i zajebanciju, da kaze igracima kad izlaze iz Srbije da vode racuna o ponasanju jer ulaze u Evropu, da unisti neke perspektivne igrace tipa Aleksic i da za te 2-3 god uzme jedan kupic. A Zmago je samo jedan u nizu, bio je tu i jedan S. Karadzic, pa Lale, a bogami i Sakota i danasnji selektor Kari. Za kolko li su oni radili u toj ugnjetavanoj CZ, za kolko li su igrali Gurovic i Rakocevic? Imali ste i vi tada ljude iz vlasti u vidu Zike Spidermana, Zezelja i tadasnjeg, a bogami i sadasnjeg Vesica. Zato malo strpljenja godine brzo prolaze, a i 20 nije velik broj. Sportski pozdrav!
B

Bibibvzctct

pre 12 dana

Pa i ovo je sprdnja...Samo ova sprdnja košta 30 puta više...Jbg skuplja sprdnja.Pokušavate se osloboditi Zokija Bizona...Neće taj otići tek tako...
U

UJKA MITKO

pre 12 dana

Pravili ste i vi društvo Zelenoj Gori, Prokomu, Ostendeu, a Asvel i Alba su Real Madrid za te klubove. Da, ubacile nam demokrate Žiku pauka ali su tada odnošeni koševi sa Malog Kalemegdana za razliku od kk Kameruna danas koji se kupa u evrićima ali titule presušile kao Sahara
Z

Zigiranis

pre 12 dana

Pravili smo drustvo Prokom i Zelenoj Gori, Ostendea se ne secam, al su bili i Ritas i Roan. Postoji jedna bitna razlika, to su bili klubovi koji su bili prvaci svojih zemalja, nije bilo pozivnica nego se islo po rezultatima. Ono sto nas odvaja od njih to je da smo mi igrali i playoff, a bogami i pobedjivali. Cak neces verovati, zadnje 4 decenije Partizan u svakoj ima po jedan F4, a ima i trofej. Nadam se bice i u ovoj tekucoj deceniji. Jedino se slazem da Zeljko ima vise od tih tricavih 290k, koje danas vrede barem 4x, a to je i previse za sprdnju. Ono sto je sigurno, to je da nijedan igrac Partizana nije imao tolki ugovor, al je zato imao potlaceni. I jos nesto, ne secam ste da ste tada nesto pevali Borisu, jer ste znali da Boris nije davao ni Partizanu.
m

mrnjauu

pre 12 dana

Niđe nema takvi ' para...
G

GOROSTAS.ATEISTS

pre 12 dana

Podmladili ga. Taman moze da ljulja mlade devojke. Zeljo nas. Ponos cacanski.
G

Gnjat Nbgd

pre 12 dana

Volim Zoca vise nego leba ali bila je velika drama jer su Arapi (Dubai) poslali ponudu koja se ne odbija. Nekoliko neprospavanih noći, puno priče uz flaše Čivasa su nekako u ubedili Žoca da ipak ostane. A bio je poceo da se pakuje. Proveren info. U Partizanu su bili galantni sto se plate tice ali opet ne dovoljno kao sto su npr Arapi ponudili. Morao je Ostoja da cuti kod predsednika kad je ovaj sklonio krevet u stranu, otvorio škrinju i odrešio kesu.
S

SB

pre 12 dana

Bravo, jos da ode ovaj desno..
P

Pobeda je resenje

pre 12 dana

Komsije ako vas bas zanima Zeljko Obradovic ima 500k platu u Partizanu.
s

srma

pre 12 dana

Ahahahaha
d

d.g.

pre 12 dana

Sve je to lepo ali zar ni jedan novinar ne sme da pita kolika je vrednost ugovora. Partizan nije privatizovan niti je deoničarsko društvo.Ako je državni klub zašto je plata tajna?
A

A sto tebe

pre 12 dana

i slicne tebe to zanima...
d

d.g.

pre 12 dana

Možda zato što i ja odvajam u tu kasu. Možda što nisam za toliko odvajanje državnih para za sport a moja škola nije okrečena 10 godina.
r

realnooo

pre 12 dana

pa drzavna tajna..

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Izgleda da definitivno ne smeju, ili ne žele, da pitaju. Tako je i Dukljanin držao časove ljubavi, pa posle ispadoše i da nisu tako jeftini kako je predstavljano. Jezivo stanje u novinarstvu. Strah je postaviti pitanje.
Š

Šta je limeni

pre 12 dana

Umesto da seirite ovde na našoj vesti, bolje bi vam bilo da zadržite Čovketa, vašu legendu. Čitam da razmišlja da napusti, naljutio se malo na vas.
B

Bububbu

pre 12 dana

Pa i Violin muž vam je danas bio na našim vestima.Te kako ćete platiti licrncu kao i mi..samo, onako seljački pogano, zaboravi da kaže kao i vi prethodne 2 godine..
A

ABCDE

pre 12 dana

Koliko kosta ovo zadovoljstvo? Mnogo,uzasno mnogo...a videcete da ce biti price kako je Obradovic tu samo zbog ljubavi prema Partizanu. Jednog dana kad sve bude juce i kad dodje drugo rukovodstvo,videcete da je Obradovic kostao Partizan kao svetog Petra kajgana! A vec se sada moze rece da je Obradovic neuspesan u Partizanu. Ima samo jedan trofej i pitanje da li ce osvojiti jos neki.
s

smesan si

pre 12 dana

covece..Obradovic donosi novac, navijace , sponzore....stostruko vise nego sto kosta.. pa ti delijo prvi se zanimas za njega i piskaras a ne bi to radio da je trener Filipovski..
Г

Гиран Гоги

pre 12 dana

смепан си@А коме доноси тај новац да не плаћају можда порез или изграђују школе болнице помажу у смањењу сиромаштва... илимипак трпају себи у џепове и овде не мислим само на Партизан
z

zecm

pre 12 dana

donosi novac a humanitarna pomoc skuplja za porez,il si smesan ili corav
c

cccc

pre 12 dana

najveci trofej mu je ovaj sal
d

devet

pre 12 dana

I devet titula prvaka Evrolige. 🤣🤣🤣
B

B200

pre 12 dana

Pa nije, sve ti drzava finansira.
R

Realan 2

pre 12 dana

I nas 16000 sezonaca... drz se nebojse...
S

Stranac1

pre 12 dana

Vidi onda Zeljko da vratis Veselia,Marinkovica ili Lucica. I pokusaj da se oterasis Ponitke,Trifunovica ili Jaramaza
G

GOROSTSS

pre 12 dana

Što Ogija i Trife reprezentativaca da se otarasi, bas je Ogi doprineo protiv Italije na EP da ispadnemo. Ali tada je bio Jare. Bitno da igra nije bitno sto ne zna. To je Jare, tako sam pročitao u novinama.
@

@gorostas

pre 12 dana

Brate mili, meni se kenja od Jare, Ogi, Trifa, grobari kao babe ispred zgrade, zivece ovaj narod
u

ujkppp

pre 12 dana

kult ličnosti veći nego u S. Koreji. Ali uz velike emocije idu i velika očekivanja kao i velika razočarenja na kraju
n

nate žeks

pre 12 dana

Trofeji nisu bitni nate da su osvojili onda bi bili bitni nate
R

Realan 2

pre 12 dana

Trofej prvaka osvojen posle dve utakmice sa filijalom? Svaka cast...
G

Gost1818

pre 12 dana

Idemo jakoooooo
S

Sascha 2010S

pre 12 dana

Druze Ne treba nam trofej ni jedan Mi zelimo punu Arenu ,pakao ,play off ,ako bude F4 ,ako ne bude ne bitno,razumes
I

Ibubuu

pre 12 dana

Ma druže, treba vam! Ne možete do trofeja! Inače se igra za trofej! Vidis kako ljakas kaje nije nam važan Kup! A kad ga je osvojio? Ovo je plod napornog rada...Ljakse priča...
7

78

pre 12 dana

pa što ko papagaji ponavljate kako žoc ima 9 titula el
b

bikk

pre 12 dana

pobednički komentar ispraše vam mozak, sad se igra za publiku nate
b

brine

pre 12 dana

sada ti je i kkp dobar jer osim arapa nitko neće da plaća trenera koji ništa ne osvaja

Fuenlabrada

pre 12 dana

Ti da živiš kao kornjača ne bi mogao da osvojiš ono što je on. Možeš samo da mrziš.
G

Gagi PFC

pre 12 dana

umreces u ljubomori mali covece
k

koji komentar

pre 12 dana

a covek prvak aktuelni ABA lige..
G

GOROSTASE

pre 12 dana

Ti da zivis kao kornjaca nikad neces otici do Arene, ti si decko internet bot da Tvitera. Smešan si kao cirkus. Sedi tu u kaficu i cuti.
A

Aleksandar Nikoletic

pre 12 dana

U ovom trenutku najbolje što Srbija ima Novak Djoković,Nikola Jokić,Željko Obradović!
J

Jbt

pre 12 dana

Jel si ti druze realan, stavljas Zelimira u isti kos sa Novakom i Jokicem🤣
K

Kdkdmenenej

pre 12 dana

Pa i nije baš...Ovaj je za penzije..Djed, pretplaćen ovde gde svi prodaju damu za bubrege.On je najtrofejniji ali je sad podgrejan.
h

hahahahaahahq

pre 12 dana

sta vi pricate totalno ste pogubili konce kakav zelimir zajedno sa novakom i jokicem
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Za ugovore Pantera, Ledeja, Dozera kao i produzenje za Zelimira Partizan je izdvojio pozamasna sredstva. Ceh ce platiti Zoran Savić kome ugovor takođe istice ove godine i koji nece biti produzen. To ce navijaci Partizana najbezbolnije podneti ali im se odlazak Avramovića nece dopasti. Posebno u svetlu cinjenice da se pustaju abrovi iz tabora vecitog rivala. Sa ovim su se složili...
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Kada će neka titula mukiceeeeeeee. U košarci 11 godina bez titule, u fudbalu 7 godina bez titule. Klub koji drži 2 Ginisova rekorda, u fudbalu 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona, i u košarci 31 godinu bez titule. Jedva čekam da mu vidim facu kada i ove sezone ostane bez trofeja ahahaha ahahaha ahahaha. Došao u partizan da ukalja svoju karijeru, za 5 godina ostaće na jednom trofeju iz Aba lige.
D

DSCZ

pre 12 dana

Zaboravio si da je pritom imao ubedljivo najveći budžet u istoriji na ovim prostorima, i u top 5 budžeta u Evropi.
G

GAGI PFC

pre 12 dana

Zemljace zadojen mrznjom,u Srbiji je smeker nevidjeni ko uzme bilo kakvu titulu a nije sendvicar.Zeljko je NAJTROFEJNIJI trener Evrope hteli vi to da priznate ili ne,mozes samo da mu pljunes pod prozor beskicmenjaku jedan
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@GAGI PFC. Istina je da je najveći trener u Evropi (doduše gde god da je radio imao je najveći budžet u Evropi, i sada ima medju najvećim budžetom u Evropi) Samim tim biće mu još teže kada od 5 godina u partizanu bude na jednom trofeju, 1 Aba liga. Inače da te pitam nešto, kako je kod vas tamo u matičnoj zemlji, ima love, standard, EU itd itdddddd.
u

u redu

pre 12 dana

daj link, da vidimo gde to piše u Ginisovim rekordima. A jel piše u Ginisovim rekordima da postoji klub koji igra sam protiv sebe u finalima i to broji kao trofeje? Ili kad igra sam protiv sebe skor je 30 i nešto:0.🤡

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Cena i dalje nepoznata sitnica? 🤔
A

Armija miliona pravih navijaca

pre 12 dana

ZELJKO SRECNO I BERICETNO.
X

Xhee

pre 12 dana

Nadamo da ćemu biti bericetno kao i dosad. 3 godine, 1 trofej, a slupani milioni.
G

Gostpoipoi

pre 12 dana

To je tacno. Nigde nema takav neogranicen budzet i da 11. mesto u EL i 1/11 osvojenih trofeja smatraju uspehom 🤣🤣🤣
G

GoranT80

pre 12 dana

Sam broj komentara navijaca CZ govori o tome koliko se oni plase Željka zapravo.
G

Gostgost

pre 12 dana

Mi se s vama sprdamo ako nisi primetio. A Zeljka se ne plasimo. Plasimo se Javora, Pukla, Bolthauzera, Radovica...
x

x122

pre 12 dana

@gostgost,sine,ne lazi.Plasite se. Kakva sprdnja a pisete kao ludi. Nismo mi kao vi sa IQ kao broj godina
D

Drug

pre 12 dana

Baltauzer je srećan, više neće šanirati po radnjama.

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

👍😆

Sakur

pre 12 dana

Kad su ga pitali za telekom kako je vesto izbegao da odgovori vec ga umotao u foliju,i naravno njega ne zanima koliko drzava daje drugom klubu jer zna da zeleznik dobija duplo vise ali ne sme to javno da kaze vec kaze kako je on zadovoljan koliko mu drzava daje

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

🤯🤯🤯
H

Ha haa

pre 12 dana

Pa on je preCednikov čovek, šta tu nije jasno.
P

Pitanje

pre 12 dana

EL je objavila da Partizan ima veći budžet. Da li svi uvek lažu kad nije vama po volji? Jel realno da se tako ponašate?
H

Hej

pre 12 dana

@Pitanje Oni vjeruju samo ludom Žeksu.
M

MVPČAČAK

pre 12 dana

UZMI ŽELJKO EURO TITULU...
M

Mile led

pre 12 dana

On ne može da uzme titulu u Srbiji.
S

Srbija 1999

pre 12 dana

hahaha
m

mozda uzme titulu

pre 12 dana

ako preuzme ekipu u stonom tenisu hahahaha
S

Sale Kg

pre 12 dana

Uh, znači u naredne dve godine trofeja 0/8.
M

Mile led

pre 12 dana

NIGDE NIJE KAO U partizanu??? Pa naravno da nije, jer ti nigde ne bi dobio 3 miliona evra po sezoni. Jedva čekam da te vidim kada i ove sezone ostaneš bez trofeja.
M

MNM

pre 12 dana

Znamo svi ko je to sve obezbedio nego se oni prave da su opozicija pa im to ne igra,pa da:)) I
J

Jelenko P

pre 12 dana

Bravo Zeljko. PRAVI navijaci mogu sve.

bebs

pre 12 dana

Ja $am ovd€ naj$r€ćiniji čov€k mala ispravka :)
P

Prcko33

pre 12 dana

Zelimire srecno! Ali prije toga da pitam i da konstatujem ... Da Zelimir nije potpisao ugovor znalo bi se "kriv je Vucko" , a ko je sada takodje zasluzan za ugovor ako nije Vucko? 😄 Sportski pozdrav
V

View

pre 12 dana

svako ko je uzivo pratio konferenciju video je koliko euforije tu ima...
R

Realan 2

pre 12 dana

CEKAM TEBE DA OSTVARIM JEDAN DAVNI SAN!!!!
d

da okrecim

pre 12 dana

jedan mali stan
S

Spoljna fotelja

pre 12 dana

Naravno da nije,plata enornma,uspeh minimalan,razvoj mladih srpskih igraca nepostojeci,sve u svemu,ne tako lep zavrsetak jedne blistave karijere sigurno jednog od najboljih strucnjaka koje je Evropska kosarka imala. Zaista ne razumem kako ljudi ne umeju da procene kada je trenutak da kazu: "dosta je,ne ide vise". Pozitivan primer tome jer Aleks Ferguson. Gospodski se povukao.
R

Raki Delija

pre 12 dana

Jedno je sigurno sa ovim njegovim ostankom bice jos titula za nasu zvezdu
D

Darko 1101993

pre 12 dana

Hvala ti za to sto si usao u ovo blato za to ti se nikad nećemo moc oduzit, a i ta jedna Aba liga koju si osvojio je veca i teza nego ona Evroliga sa partizanom. Svi znamo gde živimo i ko se pita ovde za sve hvala do neba i da ostaneš sto duze u našem partizanu
M

MNM

pre 12 dana

Taj što se pita se valjda i pita ko će da vam bude trener..pa da,svašta:))
H

Hvhvuvuv7

pre 12 dana

On vam je dosao jer je ,,taj sto se pita,, aminovao! Valjda je to jasno kap sto je i sabiranje jasno! Jer ako se za sve pita onda se i za ovo pita!Jedna je velika razlika izmedju vas i nas! Vi mu zamerate sto navija za Zvezdu- mi sve ostalo!
L

Lokna

pre 12 dana

Ovamo non stop prica o navijacima kakvih nema nigde, a na kraju zakljucak da nece da kupuju karte ako nemas tim za top 8. To je ta vernost.
P

Pa

pre 12 dana

Ja uporno pričam, da smo mi navijači rezultata. Čim izgubiš neku šansu za top 10,nema publike. Ili neku šansu za trofej, itd. To nije ljubav prema klubu, ovde mislim i na večitog rivala. Znači loženje traje, dok si u nekoj igri.
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Prosijek gledanosti 19.900 za tim koji nije bio u top 8. Zamisli tek kada bude tim u play off. Bice mala Arena. Moze li strucan komentar zasto se komsije vracaju u Pionir. Kako ste krenuli komsije sljedece godine ce vam I Ranko Zeravica dvorana biti velika
N

Nenad B.

pre 12 dana

Nije rekao da neće navijači neće da kupuju karte, već da ne može da ih "uvali" po aktuelnim cenama. Prošle sezone sezonska u sektoru 200 koštala 40 hiljda RSD, a ove za ista mesta 72 hiljade i to sa popustom od 10%.
R

Realan 2

pre 12 dana

Zadnje kolo, valensija, puna hala a bez ikakve sanse za prolaz... toliko o navijacima rezultata...
r

rk

pre 12 dana

Bice glavni favoriti za osvajanje Ek sledece sezone.
G

Grobarcina

pre 12 dana

Jel si ljubomoran priznajjjjj gubite ive sezoone Aba ligu dzaba nema sad opterecenja Evrolige osvajamo lagano vi cete u evrokup sledece sezone mali navijacu fmpa 🤣🤣🤣
m

ma

pre 12 dana

Znam,vi ste najjaci po onom sto se nije dogodilo.Mi bi pobedili ovog,oni bi izgubili od onog,ovaj bi bio brzi nego onaj,a onaj bi vise osvojio od tog...Samo vam je problematicno kad izadjete na teren,e onda su sudije krive.
N

Naxel

pre 12 dana

Je l' plata ide preko KK Ofi Basketa kao prosli put ili..?
G

Guh

pre 12 dana

Jel ima preživelih u Stevana Šupljikca?
@

@@@@

pre 12 dana

Stjepana ne Stevana. Vidiš da je kolektivno naricanje.
R

Raki Delija

pre 12 dana

Neka mu i naredne 2 sezone budu uspesne kao i predhodne necemo se buniti
G

Glavati

pre 12 dana

Jel ima neko krsten u zeleznickoj?
Z

Zvezda 91

pre 12 dana

Realno nigde, tolike pare za jednu titulu.
Č

Čarapan

pre 12 dana

Koliko je samo mladih srpskih igrača afirmisao za ove tri godine, broj im se ne zna. Pokušavam da se setim bar jednog....
R

Realan 2

pre 12 dana

Koliko je mladih srpskih igraca afirmisao nebojsin klub zadnjih 5 godina?
N

Nenad B.

pre 12 dana

EL niko ne igra sa mladim igračima sem Albe, koja zato predstavlja kantu za punjenje u istoj. Svim igračima koji su igrali u Partizanu je vrednost duplo porasla za ove dve godine i ovima koji su ostali i produžili ugovore i ovima koji su otišli. Egzum se vratio u NBA i u Dalasu ima svoju ulogu, Lesor od igrača koji je u Makabiju imao tromesečni ugovor, sada je ponajbolji centar u EL, Madar potpisao 5x jači ugovor u Feneru, zbog toga je i otišao. Koprivica kao mlad igrač je mnogo bolji nego kada je došao, iako je faktički propustio celu prošlu sezonu, Trifa i Smajilagić takođe, o Aleksi da i ne govorimo. Tristan otišao u NBA uz pristojno obeštećenje. Panter, Ledej i Naneli su stigli kao formirani igrači, ali im je cena na tržištu drastično skočila, jedini od kojeg se više očekivalo je Anđušić, ali on je već veteran na neki način, tako da je teško da je do trenera. O Jaramazu ne bih, njemu teško da i Fil Džekson može pomoći.
М

Мирко

pre 12 dana

Да је Звезда наслов би био „Највећи уговор и историји, милиони за двогодишњу сарадњу".
М

Мирко

pre 12 dana

Да је Звезда наслов би био „Највећи уговор и историји, милиони за двогодишњу сарадњу".

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Naravno. Odavno je jasno kako većina čitanijih sportskih portala funkcioniše.

Искрено речено

pre 12 dana

читај:Нигдје не плаћају као у Партизану
M

Mile Zeleznik

pre 12 dana

Slusaj ti ovog sto se potpisuje, '' Zasluženo '', pa druze Laza Lazarevic place za tobom, sve mogu da razumem i da svaki navijac fmp-a ima IQ kao sobna temperatura, ali da ti pricas o postenju Obradovicu, a imas u svom fmp-u nebojsu postenog i u fudbalu terzica magiju. Mislim da je svaki komentar suvišan i svako ko ima bar malo mozga, shvata o kakvim bolesnicima, kad ste vi navijaci fmp-a u pitanju.
Z

Zasluzeno

pre 12 dana

Mile,Mile neko vam kavez drma. Moramo se boriti protiv nepravde zvane partizan drzavni proekat. Gde jedan trener prima milione od gladnih Srba. Tek osam NBA igraca da ne spominjemo. Nije lako naci ni Pupinov program ni svu pamet ovog sveta da se izbaci u ekselu ili neki drugi nacin o svim radnjama vezano za Partizan i njegove trenere. Kad ste toliko pametni i posteni zasto ne napisete gde je mesto Obradovicu i sta je uradio ta postenjacina. I Dulooo ljubitelj slika je postenjacina. Pa kuc kuc dodjose neki iz dalekog sveta. Znam da mediji nece da jave. Oni su u cvestoj vezi s vama. Nece ni platu da napisu. Nece ni budzet. Nece da napisu ni da osam NBA igraca bi svuda bili klasa samo ne u Partizanu. Nisi igrac ako ne dozvolis da te Robija hocu reci kulcina ne hvata za vrat. Mile,ne treba za ovo stepen inteligencije nego stvar pameti i obicnog sabiranja. Kada se normalan covek sabere i kad se vidi sata radi partizan i cela ta masinerija dodje mu da se oduzme. Boli vas briga imacete dvoicu sudija na parketu. Sport je to.
A

Alex20

pre 12 dana

Jeste,mi smo bolesni,a ti se potpisujes Mile Zeleznik,pa vama je bolest toliko uzela maha da vise ne znate kako da se ponasate.Kazem ja sizofrena cepanja.
D

DraganKojic

pre 12 dana

Teze je biti Srbin u partizanu, nego u Turskoj.
@

@@@@

pre 12 dana

Uvek bilo i biće jer smo takvi kakvi smo.

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Ma muka živa. U Turskoj niko ne insistira da se kaže u evro koliko primaš. Doduše, svaki klub iznese taj podatak, iz nekog razloga, i sam, bez teranja. Ovde navalili "koliko, koliko... ". Strašno.
j

jebi Željko glupe grobare

pre 12 dana

a što nema naslova: ,, još dve godine državnog projekta u srbji". ili tako nešto kreativno jer je rumeni to zaslužio. biće vidim ja još dve godine atmosfera linča kad se igra pred našim navijačima. ali ne treba biti na kraj srca, nadam se da će da ostane zauvek u partizanu i da će na ovaj jedan trofej da nadogradi budžet koji nijedan trener na planeti zemlji nije dobio a da ima rezultate kakve ima on. znači dajte 20 mil više njemu budžet nego nama, mislim zasad je samo 5 ali iz godine u godinu bolje da dupliraju i doćićemo na kraju do 20. neka Željko ostane što duže ako ima srama da posle toliko spucanih para i toliko uloženog novca koji je dobio od države i bez rezultata. daj bože da on i Panter nastave da ih kanale kao što su to dosad uspešno činili. ali treba i grobari da gledaju pozitivno ostaje čovek zbog koga bi pre da ugase klub nego da se okrenu protiv njega. I svaku utakmicu da sa grobarima skandiramo uzmi Željko evrotitulu, evrotitulu jer on nema obraza da posle skandiranja uzmi Željko Majkl Džordana i dalje ostane tu gde jeste ali neka nemam ništa protiv. čujemo se na kraju godine kad opet ništa ne osvoji
J

Jöle 39

pre 12 dana

Kakav dan 🖤🤍
G

Goxxx902

pre 12 dana

Kakav?
I

Ibibuvzvzvzv

pre 12 dana

Jel , ljakse, onako dobar za njive?
G

Gostgg31

pre 12 dana

Hocete i dalje da skandirate onome koji vam je obezbedio jos dve godine zelimira ili cete sad da mu zahvalite 😂🤝🏻
Л

Лазар

pre 12 dana

Нигдје нема веће плате, а мање резултата
G

Grobari Zagorje

pre 12 dana

Živel Partizan, živel naš trener Obrad Žocoglou. Gremo spet na Top ELEVEN v EL. Nihče in nič nas ne bo zlomilo, smo apartheid, avangarda, institucia. Vračajo se dnevi zmage
Љ

Љубиша

pre 12 dana

А ево и Змаго Сагадин се јавља...
G

Gostgost

pre 12 dana

Ma naravno, ako cete da jurite F4, morate da imate 50 miliona zvanicno. E sad, postavlja se pitanje, zasto uopste Partizan ima ambiciju da ide na F4? Zato sto mu drzava daje dovoljno? Jer inace nema smisla da bilo koji klub iz Srbije nisani F4, kad se uzme u obzir to gde zivimo, kakav je zivotni standard i regularne finansijske okolnosti klubova i kosarke generalno.
R

RealNo1

pre 12 dana

Па било је вријеме, толико дуго радио само из љубави, вријеме је да се наплати. Вучко вади књижицу, вријеме је за скупа појачања.
R

Redmond

pre 12 dana

Ne postoji veća sramota i bruka vekovna od toga da je kkp sa najvećim budžetom u istoriji košarke na ovim prostorima od 30+ miliona evra koje im je obezbedila država: 1. ZAVRŠIO NA 11. MESTU EL I NIJE SE PLASIRAO NI U PLEJ IN  2. ZAVRŠIO U LIGAŠKOM DELU ABA LIGE NA 2. MESTU SA SRAMNIM PORAZIMA OD MEGINE DECE U HALI SPORTOVA, KK IGOKEA 1 I SPLITA U SRED ARENE, PA I ZADRA U ZADRU  3. VEĆ IZGUBIO 2 DOMAĆA TROFEJA SUPER KUP ABA SRAMNIM PORAZOM U FINALU OD SC I KRK PORAZOM U FINALU OD ZVEZDE  KOJA IMA DUPLO MANJI BUDŽET OD KKP. Sezone pre ove i  velike sramote i bruke kkp kao što je šamarčina od Tuti Fruti Burse u sred Arene i 16. mesto u cipiripi EK , kao i još mnogo blamaža da i ne pominjem. A verovatno su ovo kriterijumi i reference koje preporučuju Želimira Obradovića da produži ugovor. Ili ste svi tamo mazohisti pa što vas više kanali vi tražite još. Uživajte Hezonje u vašim nakaradnim kriterijumima i zabludama i lažima kojima vas pumpaju i truju svakodnevno iz raspalog kkp, a Zvezda će kao i do sada osvajati trofeje.
p

pace

pre 12 dana

poseti druze doktora nije tebi dobro
N

Nenad B.

pre 12 dana

Država KKP obezbeđuje 30% u ukupnoj strukturi klupskog budžeta (Zvezdi 70%), ptanje je hoće li biti i toliko jer Telekom još nije potpisao dogovoreni ugovor. Što se sportskih rezultata tiče ja sam prezadovoljan, posle 7.mesta u ABA ligi, sa Željkom smo u drugoj godini osvojili istu posle 10 godina pauze. Takođe 2 sezonu igramo EL i imamo skor 38:37 ako računamo i plej of seriju sa Realom, što je posle pauze od 10 godina fantastičan rezultat, mnogo bolji nego što ga vi imate, a igrate EL 10 godina. Tako da brinite vi vaše brige, a ja kao navijač Parzizana i vlasnik sezonske karte sam prezadovoljan da više od 20 puta u sezoni prisustvujem spektaklu o kojem priča cela košarkaška planeta.
R

Rebel

pre 12 dana

Ipak je samo jedan "klub" uspeo da u jednoj sezoni bude NAJGORI ikada u LS i EL, uprkos 45+ miliona bacenih narodnih para. Naime, propali drzavni projekat najviseg drzavnog ograna je uz najvecu mogucu euforiju proslog leta bespostedno trosio pare iz narodnog buzeta (kao da je njegov licni) i ulozio 30 mil fudbalskom klubu i 15 mil kosarkaskom klub, da bi oni bili ubedljivo poslednji u oba najjaca evropska takmicenja. Iskrene cestitke, drage komsije, to nikada nikom nije uspelo, niti ce! Bravo, sledeca sezona je vec blizu, krenite u nove poraze!

Joco Inter

pre 12 dana

Cifra?
K

Kimberly

pre 12 dana

Stani, zar nije bilo da je tu bez ugovora
A

Alex20

pre 12 dana

Tako je,nema taj volonterski rad plus deca koja do sada nikad nisu prisustvovala sportskim priredbama dok ti nisi dosao,plus covek iz Karsijake koji je i za sledecu godinu za poslednje kolo uzeo kartu.
K

Kbjbubu

pre 12 dana

Da, da efendija Memet, ugledni ondašnji bostandžija, jer je to benefit za državu!
Z

Zasluzeno

pre 12 dana

Odlicna uvertira pred sledecu sezonu. Znaci nije se dzaba igralo oko stolova po Zlatiboru i C.Gori sa prepostenim biznismenima. Da ne spominjemo farmaciju itd. Sta se desava sa nasim sportom. Da mi Zvezda bude ne jednom vec deset puta prvak Evrope i da mi je vode osobe karaktera i manira Dulaaa i ovog kulcine rekao bi ne hvala. Hvala ti Zvezdo. Hvala ti onaj deo Srbije koji se dive trenerima poput Zeravice,Maljkovica,Djurovica i svih koji su ponikli u porodici gde je vaspitanje osnovni barometar ljudske vrednosti. Sad ostaje da se nastavi sa silovanjem sporta. Neko je davno napisao - Dolazi covek uz pomoc vlasti i medija da uzme trofej i prvaka Evrope. Nece se birati sredstva ni na in. To mu je uspelo i u drugim sredinama. Ali tamo je doziveo i najnize udarce o kome se u Srbiji cuti. Znaci spremimo se za mrznju,batinanje i pljuvanje od istog. Spremite se sudije da imate trenera koji ce vise biti na parketu nego u prostoru za trening. Moze li iko zamisliti da Zelimir isto vodi ekipu kao i Rumenko i borave vise na terenu. Sudija bi pomislio da je to fatamorgana. Ipak tesko je naci takvu facu. Mozda kumasin grk koji postaje sprdnja kao i ovaj izvikani trener sa neogranucenim budzetom.
m

merllin_pfc

pre 12 dana

😭😭😭😭😭😭😭😭😭
P

Peltzer

pre 12 dana

Auuu druže, koliko tebi nije dobro. Lep je dan, izađi malo napolje, udahni vazduh, prošetaj. Priroda se probudila, sve ozelenelo, idi malo se relaksiraj, ne valja ti tolika zloba i mržnja.
T

TOP ELEVEN

pre 12 dana

Jer Žocoglou zvani 1/10 trofeja zna zašto. Cela 'rvatska i Bosna zajedno kliču u slavu najvećeg trenera u celu vasionu i kosmos, biće ponovo top eleven rano u aprilu i bežanija iz KLS u junu/julu nakon što vas prethodno isprašimo u finalu ABA-e
F

Figaro

pre 12 dana

Najveći sa najboljim
D

Drndo

pre 12 dana

Ala smorise o prici sa navijacima a ustvari im hala puna jer su konstantno u igri za top osam ili ovaj play in. Cim krene nizbrdo, broj ljudi se smanjuje pa tako je bilo 6000 ljudi manje protiv Valensije prosle sezone nakon vezanih poraza. Onda vezase pobede na strani i vratise se navijaci. Tako je i kod jednih i drugih. Samo se ovi isprimali i kao papagaji se ponavljaju.
U

Ububuh7h

pre 12 dana

Slusaj bre 10 godina ih nije bilo nigde...i sad ih vise nema nigde..dok palme njišu granje..taj hajp im ostao..kad se ponovi opet ova sezona..videćes..a ipak ih ima 28%.
Z

Zivelo novinarstvo

pre 12 dana

Hvala Slobodnim medijima sto su objavili platu Zeljka kao sto su objavili platu Bahara i ostalih trenera Zvezde
A

APARTHEID AVANGARDA INSTITUCIA

pre 12 dana

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u sva TRI zadnja derbija i to za redom i jos izgubio i Kup i to sve u samo 20 dana razmaka i jos ispao iz EL i zavrsio u top 11-12, a da je pri tome imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
I

Ivan. L

pre 12 dana

Kaze covek koji je osvojio toliko titula Evropskog sampiona, da mu je ta jedna u ABA ligi najdraza u karijeri. Koji su to kompleksi steceni za tako kratko vreme...
m

metalika moj dobar

pre 12 dana

za to kratko vreme covek je prosle godine igrao top 8 sto je vama naucna fantastika . I to igrao 5 utakmica sa Real Madridom ...ove godine se borio do poslednjeg kola za nesto . Uzeo Abu prosle godine ..a vi kako te ??
L

Long life

pre 12 dana

U košarci Greg Popovič, u fudbalu Aleks Ferguson, u američkom fudbalu Bil Beličik. Svi ovi ljudi su proveli dugi niz godina u klubovima, a nisu uvek imali rezultat. To što ste vi navikli da menjate trenere kao čarape je vaš problem.
@

@metalika

pre 12 dana

I tako postao prvi trener (i klub) ikada koji je ispao nakon 2:0 u seriji. Jos jedan rekord Partizana i Zelhka
S

Stragi

pre 12 dana

Da,da, ne osvojiš ništa, a trošiš koliko hoćeš. To stvarno nema nigde.
A

AV Partizan

pre 12 dana

Nemojte finansijera da nam vredjate
G

Grobar@

pre 12 dana

Ma ziveo nam predsednik i nas Ostoja preposteni, Nemojte da nam vredjate finansijera
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Nigde nije kao u Partizanu. Pa i nije burazeru, onoliki budzet, ovolika plata a ovakvi rezultati; bilo gde drugde bi te najurili kao psa a ovde ti se klanjaju i daju nov ugovor. Odgovornosti i pritiska bez. To nema ni u Lidlu na kasi. Sa ovim su se složili...
T

Triton

pre 12 dana

Logicno da mu nidje nije ko u Partizanu ,prima 3 miliona za 1 trofej u 3sezone i niko ga nista ne pita
0

0211

pre 12 dana

I koliko zaradjujes beogradjanine?!
A

ALAL VERA

pre 12 dana

Saznasmo i platu kao sto uvek saznajemo plate u Zvezdi, Svaka cast Novinarima .To je taj profesionalizam
d

delije sever 1989

pre 12 dana

tako je bre!!! za titule ne brinem!!!
P

PzKM

pre 12 dana

Toliko "ne brines" da si tri puta napisao isti komentar jer su ti drhtali prsti dok si ga kucao.
d

delije sever 1989

pre 12 dana

tako je bre!!! za titule ne brinem!!!
d

delije sever 1989

pre 12 dana

tako je bre!!! za titule ne brinem!!!
G

Guh

pre 12 dana

Nigde nema para kao u igokei2
d

dr finansija

pre 12 dana

nedovic, teodosic, nejpir ,kampaco, vildoza...16-to mesto i jaka nervoza
K

Kahvana

pre 12 dana

Ima, u FMP-u 1. Država sipa i ne pita.