Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Obradović: Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 20:01

"Hvala zadarskoj publici na aplauzu”, ističe strateg crno-belih

Partizan je uspešno otvorio sezonu. U prvom kolu ABA lige crno-beli su se mučili protiv Zadra, ali su na kraju upisali jako važnu pobedu kojom su probili led na Jadranu.

Posle meča Željko Obradović svakako je imao razloga i za zadovoljstvo, ali i za brigu.

Izabrane vesti

"Teška utakmica. Mali detalji su presudili. Imali smo rezultatsku prednost u velikom delu, ali meč traje 40 minuta. Igrao je hrabro Zadar. Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo i da igrači shvate. Prva pobeda, to je satisfakcija. Moraćemo da radimo na detaljima", rekao je Obradović posle utakmice.

Pre meča, Obradović je u Zadru dočekan aplauzom.

Ako kažu da je Zadar "stvorio košarku", onda i ne čudi što je Obradović, kao najtrofejniji trener u istoriji Evrope, dobio ovacije.

"Hvala zadarskoj publici na aplauzu. Zaista sam i ranije doživeo ovde, ali hvala im na tome. Zadru sve najbolje u narednim utakmicama", rekao je Obradović.

Bez obzira na poraz, trener Zadra Ivan Perinčić imao je razloga i za zadovolstvo.

"Odigrali smo timsku košarku, dobru utakmicu, zadovoljan sam sa mnogo stvari. Broj asistencija pokazuje kako da idemo dalje, pokazuje put kojim treba da idemo i da igramo sa svim ekipama u domaćem prvenstvu i ABA ligi. Ima još mnogo posla i stvari da popravimo, ali ovo je obećavajuće. Ponosan sam na igrače kako su odigrali protiv jednog od glavnih favorita u ABA ligi. Presudili su detalji" rekao je Perinčić.

Partizan ostaje u Dalmaciji i u drugom kolu ABA lige igraće protiv Splita u četvrtak od 16 časova i 30 minuta.


tagovi

Željko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara