Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović prvi put sa tri petorke na treningu, Partizan u Atinu ide bez Avramovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.24. | 13:42

"Odmah je drugačiji intenzitet treninga", rekao je Željko Obradović u razgovoru sa medijima posle odrađenog treninga u maloj sali Arene

Posle dužeg vremena, ekipa Partizan Mozzart Beta je kompletna, nema više povređenih igrača. Trener Željko Obradović je imao kompletne tri petorke na treningu što se odmah i osetilo. Crno-beli su radili u žestokom ritmu pred put u Atinu gde ih u petak dočekuje moćni Panatinaikos u 22. kolu Evrolige.

Zasad je poznato da u Atinu ne ide Aleksa Avramović kojij se u potpunosti oporavio od povrede, ali još uvek nije u potrebnoj igračkoj formi.

Izabrane vesti

"Još je rano za Aleksu. Svi ostali su treninra normalno", rekao je Obradović.

To znači da pored Avramovića, trener Partizana treba da se odluči za još dva igrača koji neće putovati za Grčku s obzirom da Partizan sada ima 15 igrača u sastavu, što je definitivno pozitivno za trenera crno-belih.

"Prvi put se danas desilo da na treningu imam na raspolaganju tri pune petorke. Odmah se osetilo na intenzitetu. To je definitivno boljitak. Atmosfera je odlična, a i ja se osećam odlično kada god sam na parketu sa igračiima".

Usledilo je nekoliko reči o Panatinaikosu, ali pre svega Matijasu Lesoru koji igra fantastično za Atinjane. U prošlom kolu je proglašen za najkorisnijeg igrača.

"Matijas Lesor živi od spoljnih igrača Panatinaikosa. On je igrač koji postavlja najbolje blokade i ostvara se posle toga, ali uz sebe ima vrhunske spoljne igrače i da bude ono što je bio i kod nas prošle godine".

O nekadašnjem igraču Partizana pričao je i Alen Smailagić.

"Dobro ga poznajemo, imamo i mi dobre igrače koji igraju odbranu. Čujemo se sa Matijasom stalno, mi smo braća. Doživljavamo ga kao člana porodice, ali sada je na drugoj strani i daćemo sve od sebe da ga pobedimo", rekao je Alen Smaiilagić.



tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara