Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

O´Brajant ne igra protiv Asvela

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 22:32

Zvezda će igrati oslabljena u Francuskoj

Crvena zvezda će zbog administrativnih prepreka igrati protiv Asvela bez Džonija O´Brajanta.

Taj meč je na programu sutra, u sredu, od 20 časova i 45 minuta, a Zvezda će biti oslabljena neigranjem važnog igrača. Razlog je sledeći: ovaj meč vodi se kao duel 4. kola, a kada je on trebalo prvobitno da se igra, O´Brajant još nije stigao u redove Crvene zvezde. I zato će morati da preskoči ovu utakmicu.

Izabrane vesti

Dobra vest za crveno-bele je što će narednu utakmicu u Evroligi igrati kod kuće, već 13. novembra protiv Real Madrida, tako da će O´Brajant samo sačekati saigrače u Beogradu. Da je posle Francuske Zvezda morala na novo gostovanje, to bi značilo dodatni problem odlaska O´Brajanta na to hipotetičko gostovanje na kom bi imao pravo igranja. Ovako, sve je olakšano.

Podsećamo, Crvena zvezda će na put do Vilerbana ići čarter letom. Odnosno do Liona, a onda autobusom samo preći put do prenoćišta i kasnije dvorane Astrobal gde će u sredu od 20.45 ekipa Saše Obradovića igrati protiv Asvela.

Zanimljivo je da je na protekloj utakmici u Minhenu delovalo da se O´Brajant i Džordan Lojd ne snalaze najbolje kada su obojica na terenu, pa ćemo videti u Francuskoj kako će Zvezda izgledati bez O´Brajanta.



tagovi

EvroligaDžoni O'Brajant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara