Bili Beron (©Star Sport)
Bili Beron (©Star Sport)

Očekivano: Biliju Beronu MVP nagrada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.12.21. | 15:27

Američki šuter obeležio rundu u skraćenom broju utakmica

Zatrpao je koš Crvene zvezde, pa dobio MVP priznanje.

Bili Beron je u Beogradu evocirao uspomene na vreme kada je u crveno-belom dresu trasirao put ka Zvezdinom povratku u Evroligu, a sinoć je kao prva udarna igla Zenita obezbedio ne samo šesti ovosezonski brejk u elitnom takmičenju, već i zvanje najkorisnijeg igrača 18. kola!

Izabrane vesti

Beron je sa 25 poena (5/9 za tri) i šest asistencija kumovao Zenitovoj pobedi nad Crvenom zvezdom, a uz još četiri skoka, jednu ukradenu loptu i pet iznuđenih faulova skupio je indeks korisnosti 30. To je iznad svega što su igrači u rundi manjeg broja utakmica pokazali.

Najviši individualni indeks imao je Skoti Vilbekin (31), samo što je njegov Makabi Tel Aviv pokažen od Monaka u Kneževini. Vilbekin je ubacio 31 poen, uz četiri završna dodavanja. Iza njih je Džon Braun sa koeficijentom 28 u Uniksovoj pobedi nad Efesom rezultatom 75:67. Pobedi je doprineo sa 20 poena (8/13 iz igre) i pet ukradenih lopti. Listu kompletira tandem Baskonije Rokas Gijedraitis – Stiven Inok sa po 25 indeksna koeficijenta. Gijedraitis je ubacio 20 poena, Inok je upisao dabl-dabl sa 13 poena i 10 skokova u ubedljivoj pobedi nad Barselonom 94:75.



tagovi

Bili BeronKK ZenitZenit Sankt PeterburgEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara