undefined
undefined

Očekivano: Razišli se Zvezda i Miroslav Raduljica

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 14:20

Iskusni centar karijeru nastavlja u Grčkoj

Košarkaški veteran Miroslav Raduljica nije više igrač Crvene zvezde. Nekadašnji reprezentativac našeg zemlje raskinuo je saradnju sa crveno-belima, o čemu je klub sa Malog Kalemegdana obavestio javnost.

Podsetimo, Raduljica je stigao u klub 2022. godine, međutim u protekloj sezoni gotovo da nije imao nikakvu ulogu u timu. Odigrao je tek pet utakmica u ABA ligi (3,4 poena po meču) i tri u Evroligi (na dve se nije upisao u strelce).

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su klub i naš dosadašnji igrač Miroslav Raduljica sporazumno okončali saradnju. Miroslav je u Crvenu zvezdu stigao kao bivši kapiten reprezentacije Srbije početkom septembra 2022. godine, a svojim ponašanjem na terenu i van njega, dostojno je i pošteno ispunjavao svoje obaveze i nosio crveno-beli dres. Sa Crvenom zvezdom je osvojio dva trofeja u prošloj takmičarskoj sezoni. Izuzetno bogatu karijeru Miroslav nastavlja u Grčkoj i Zvezda mu ovom prilikom želi mnogo zdravlja i sportskih uspeha", stoji u saopštenju regionalnog viceprvaka.

Prema navodima pojedinih medija Raduljica bi karijeru trebalo da nastavi u Marusiju.


tagovi

Miroslav Raduljica

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara