Oglasio se Nedović: Nepravda

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 23:06

Krivo mu što je za Đorđevićevu odluku saznao na Tviteru

Nije moglo dugo da potraje... Svima je bilo jasno da odluka selektora srpskih košarkaša Aleksandra Đorđevića da sa skraćenog spiska putnika za Mundobasket eliminiše Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića, neće proći bez polemike.

I dok Kalinić ne želi da komentariše odluku selekotra, ali priznaje da je zdrav i nema problema sa povredama, Nedović nije mogao da izdrži i oglasio se.

Izabrane vesti

Poznat kao čest korisnik društvenih mreža, košarkaš Armanija je izabrao da se javnosti obrati putem Instagrama. I Đorđevićevu odluku je nazvao nepravdom uz poruku da mu je posebno krivo što mu nije saopšteno lično nego je za nju saznao čitajući Tviter.

Napisao je sledeće:
„Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na tviteru ali šta je tu je.

Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P.S. nedostajaćete mi da vas derem sve u Fifi“, napisao je Nedović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara