Okončan je još jedan basket turnir na Želovom igralištu

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 12:35

Kaktus bar pobednik na turniru Predrag Prevo Vučićević

Završen je još jedan basket turnir na Želovom koji nosi ime legende Predraga Preva Vučićevića. Želeli bismo da čestitamo ekipi Kaktus caffe bara na zasluženoj pobedi u konkurenciji seniora.

Osim u seniorskoj kategoriji, održala su se i takmičenja u mlađim kategorijama. Pehar za najbolju ekipu u kategoriji “mlađi pioniri” osvojila je ekipa “Bacači cigala” u sastavu: Gavrilović, Dukanac, Dunjić i Pešić. U kategoriji “pioniri” trijumfovali su P. Petrović, V. Petrović, Milović i Matijević, koji su igrali za tim “Moćni košarkaši”. U kategoriji “kadeti” slavila je ekipa “Njeguški pikenrol” sa ekipom koju su činili: Medić, Jekić, Pirnat i Kurćubić, dok je Mihailo Vučković pokazao izuzetnu veštinu u takmičenju u šutiranju trojki. U juniorskoj kategoriji najbolji su bili momci: Tatić, Bojović, Stojanović i Đekić iz ekipe “Na silu, na silu”.

Izabrane vesti

Naši glavni šampioni su svakako momci iz ekipe “Kaktus caffe bar” u seniorskoj kategoriji. Pobednici su bili Paunović, Nikitović, Gugović i Nikolić. Svi se slažu da je Braco Paunović najviše pokazao na turniru seniora.

Čestitke svim pobednicima i hvala svima koji su učestvovali na ovom neverovatnom turniru koji uvek donosi uzbuđenje i radost!

Zahvaljujemo se Iliji Vuloviću na fotografijama koje smo dobili od njega.

 PIŠE: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Železničar ČačakturnirželovoČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara