Komentari na vest

Oni znaju kako je sa Litvancima: Zvuči smešno, ali možda bi bilo lakše protiv Amerikanaca

p

pazzo13071307

pre 8 meseci

Najbolje da igramo protiv San Marina ili Šri Lanke 4-finale SP. Izbegnemo Ameriku i sada je problem Litvanija kojoj takodje ne igra kao i nama 4,5 najboljih igraca. Samo neke izgovore trazimo,daajte ljudi Letonija je izbacila Francusku i Spaniju takodje bez najboljeg igraca i to zemlja sa 1.8 mil stanovnika

1992

pre 8 meseci

Najbolje da do finala ne igramo ni sa kim iole ozbiljnim, je l tako? Nismo igrali sa ekipom jačom od kisele vode, a došli smo u četvrtfinale. Svi su odigrali neki meč sa dosta jakim ekipama, samo mi ne. Talijani malo jači od kisele vode. Da smo bili pametni, kao što nismo, 20 razlike lagano bi ih isprašili.
y

y77

pre 8 meseci

ja ne znam kako bi bilo lakse sa Amerokancima. jedino sto bi nas prosuli pa da se ne potresamo, to bi bilo lakse
R

Realnooo

pre 8 meseci

Kukamo sto igramo sa Litvanijom, a usli smo u 1/4 tako sto smo dobili Juzni Sudan, FIlipine i Dominikanu. Ako ne mozemo da dobijemo Litvaniju i ovo 1/4 nam je mnogo. Pogledajte samo koga su ostale ekipe pobedile i sve ce biti jasno.

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Ma ako ćemo realno, neke ekipe se opasno precenjuju, druge se podcenjuju. Mnogi ovde gledaju samo ime države, pa i koje kolika zvezda. Nije to više validan argument, nego ko više želi tu pobedu. Zato ja verujem da će ovaj naš tim napraviti više od recimo onog koji je zadnji put nastupio na većem takmičenju. Jer imaš 2-3 jača igrača i fajtere. Što se tiče Amera, nije to više ona sila, nedolaze najbolji, naravno jaki su, ali nisu nepobedivi. Videlo se i to na zadnjem okupljanju. S druge strane mi po običaju zaboravljamo da su nam Litvanci bili neretko trn u oku. Odneli su nam mnogo medalja, teško će biti sa njima, ne leže nam previše, ali mislim da nisu male šanse da mi ovde pobedimo. Njih ako prodjemo, ko zna, možda je i finale realno. Sve u svemu podrška za momke šta bude biće, ima tu mana koliko hoćeš, ali tu je i veliko srce. Vidi se da žele da igraju, nekad izgore kao Bogdan sa Italijanima, ali tu bi trebalo trener da interveniše. Tako da Pešić je po meni naša najveća boljka, ali trenutno je tu, sa njim se mora.
G

Gostirista

pre 8 meseci

Realno lagano Litvanija dobija. Nasa repka je u raspadu totalnom, bez 4 igraca iz prve petorke, koji nisu hteli da igraju za Pesica. Jedini ozbiljan protivnik je bila Italija i to smo izgubilu. A ta Italija je daleko slabija od Litvanije i sigurno najslabija repka u cetvrtfinalu. Budimo realni, samo sreca na zrebu je pomogla da se stigne do zavrsnice, ekipa je teski prosek, bez pravog pleja, bez lidera kao sto su Jokic i Micic, bez zveri u odbrani Kalinica i Lucica, nemamo sta da trazimo. 10-15 razlike za Litvance.

Marko Pavlovic

pre 8 meseci

SAD u grupi i eliminaciji nije nikako isto. Jedan slab dan, ili bolje da kažemo nonšarlantnost ne može nikako da bude da su slabiji od bilo kog tima na turniru. Malo realnosti majku mu. Bolje što je Litvanija 1000%.
N

Nishlija

pre 8 meseci

Bolje je i iz razloga sto su se Litvanci "ispucali" protiv Amera! Pa onakvi procenti ne mogu da se ponove dva puta za redom! Ves masinu da su bacili usla bi u kos! Ne sporim, jaki su Litvanci kao zemlja ali sa dobrom odbranom i ukljucenim mozgom u napadu mozemo da ih dobijemo!
v

vare

pre 8 meseci

Ma da baš bi hilo lakše sa Amerima kako da ne.bolje je sto puta što igramo sa litvanijom
K

Kliss

pre 8 meseci

Pre dva dana ste pisali da je katastrofa, zato sto idemo na Amere, sada su bolja opcija?
G

Grga Trombon

pre 8 meseci

Za ove sto dizu NBA igrace u nebesa. Sada samo njihov apsolutno najbolji tim, Kari,matori ali i dalje sjajni LeBron i ostali garantuje zlato a svi ovi b,c, timovi uopste ne garantuju, znam da vam se to ne svidja ali tako vam je kako vam je.
S

Sparta300

pre 8 meseci

Alooo.. Dosta bre k... Izadjite sutra I dajte sve od sebe. Niko nece kukati I da izgubite. Jaki su ovi Litvanci. Bruka je izgubiti od onih raspalih Talijana.
9

9999

pre 8 meseci

Litvanija je pokazala vise na ovom prvenstvu ali mi itekako imamo kvalitet da im pariramo. Stvorila se atmosfera kao da su oni najmanje drim tim a mi Liban a to moze da bude i dobro za nas samo vratite malo film unazad i videcete da je bilo situacija kad smo mi briljirali u grupnim fazama pa onda u nokuat fazi nijesmo nista uradili a i bilo je situacija kada grupne faze nijesmo igrali nesto sjajno pa smo stizali do finala i polufinala ovi mecevi su potpuno drugaciji u odnosu na grupnu fazu tako da polako
L

Laki92

pre 8 meseci

Da li je moguće da bilo ko i dalje vodi polemiku da li bi nam bilo lakše(teze) sa Amerikom ili Litvanijom?! Daj, ljudi, nemojte me zajebavati...
S

Srbija 1999

pre 8 meseci

Naslov sve govori, sto znaci da smo najebali.
И

И

pre 8 meseci

И даље само звучи смешно. Победа против Америке уз неки нестварно добар дан, могла се десити, да нису изгубили против Литваније. Али победа против Америке након што су изгубили меч, схватили да победе неће саме доћи, је на нивоу научне фантастике.
M

Meko iz nase

pre 8 meseci

Ok, sasvim ima smisla to što pišeš, ali da se prisetimo Indijanapolisa, oni su tada izgubili prvo od Argentine, pa naleteli na nas, dakle preslikana situacija. Znamo svi kako se završilo na kraju.
И

И

pre 8 meseci

Слажем се, али то је једини такав случај. Поготово у последње време, кад им се деси овакав рани шамар, следећу утакмицу обавезно добију са 40 разлике. Наравно, нису непобедиви, кошарка је таква игра да се и сасвим просечном играчу који шутира 30% деси у каријери утакмица да шутира тројке 9 од 9 :)
N

Nenad1246

pre 8 meseci

@и Pa kako se onda Bogdanoviću nikad ne desi 9 od 9 već je češće 2 od 15.