"Đorđević"
"Đorđević"

Đorđević: Nema izgovora! Moja prva medalja je bila bronzana i bio sam najsrećniji čovek na svetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.15. | 23:38

Srpski selektor kaže da je sada potrebno okrenuti se meču za treće mesto

ĐorđevićNije uspeo da odvede Srbiju u finale, ali je Aleksandar Đorđević nastavio da ulazi u završnice najvećih takmičenja zajedno sa našim košarkašima. Ove večeri nisu bili na potrebnom nivou, ali preostaje meč za treće mesto sa Francuskom.
"Očigledno nam je trebalo malo više od pokazanog. Iskreno, kada smo stigli na turnir igrači su mi rekli da imamo mnogo da izgubimo, ali mi je ta činjenica samo prošla kroz glavu. Trudili smo se da budemo najbolji, da igramo najbolju košarku. Pokušali smo da dokažemo sebi da imamo mogućnost da osvajamo medalju u nizu, da stvorimo kontinuitet", rekao je Đorđević.

Srbija će imati samo jedan dan na raspolaganju da se oporavi od poraza, jer je već u nedelju očekuje duel sa Francuskom.
"Mislim da su i Francuzi imali samo jedan dan odmora kada su stigli u Lil , tako i mi sada imamo jedan dan. Nema izgovora, to je moj način raznmišljanja. Spremićemo se, "skupićemo se" i igraćemo sa Francuzima za medalju", rekao je selektor Srbije.

Izabrane vesti

Đorđević nije želeo da govori o vremenu kada je bio igrač.
"Izbeći ću da pričam o vremenu kad sam bio igrač. Sada sam selektor Srbije i samo o tome želim da govorim. Atleticizam je danas na vrhunskom nivou, morate da budete stalno skoncetrisani, mirni u glavi".

Na kraju, dodao je da je njegova prva medalja bila bronzana, i da je bio jako srećan zbog toga.
"Uvek je čast igrati za medalju. Moja prva medalja je bila bronzana, a bio sam najsrećniji čovek na svetu zbog toga. Pokazali smo mnogo na ovom takmičenju, ovo je najbolje za sta možemo da se borimo - i borićemo se!", zaključio je Sale.

(FOTO: Starsport) 


tagovi

SrbijaEvropaEvrobasket 2015Aleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara