""
""

Đorđević: Odbrana je mogla da bude bolja, Bogdan nije igrao zbog problema sa leđima

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.08.15. | 23:18

"Ovo je možda prva utakmica u pripremnom periodu u kojoj nismo zasnivali igru na jakoj odbrani, već se ekipa tražila kroz igru u napadu. To je, donekle i razumljivo, pošto se bliži šampionat i svako želi da dostigne i pokaže svoju najbolju formu", objasnio je Đorđević posle pobede nad Izraelom

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević rekao je posle pobede u prijateljskom meču nad Izraelom (85:70) da je zadovoljan igrom ekipe u napadu, ali ne i u odbrani.
"Igrači su pokazali veliku želju i borbenost, kontrolisali smo utakmicu i rezultat svih 40 minuta, ali odbrambeno smo morali da budemo bolji. Na tome ćemo i dalje insistirati, pošto je dobra kolektivna odbrana ono što nam je davalo veliku snagu u dosadašnjim utakmicama“, rekao je Ðorđević za sajt KSS.

Izabrane vesti

On je naglasio da Bogdan Bogdanović nije bio u sastavu zbog problema sa leđima.
"Ovo je možda prva utakmica u pripremnom periodu u kojoj nismo zasnivali igru na jakoj odbrani, već se ekipa tražila kroz igru u napadu. To je, donekle i razumljivo, pošto se bliži šampionat i svako želi da dostigne i pokaže svoju najbolju formu. Izraelci su atipična, brza ekipa, ali ne smemo da dozvolimo da izgubimo čak 19 lopti, pošto će to jači timovi svakako kažnjavati", upozorio je Ðorđević.

Narednu utakmicu protiv Izraela reprezentacija Srbije odigraće u nedelju od 18.45 takođe u Tel Avivu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaEurobasket 2015Bogdan BogdanovićAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara