""
""

Đorđević u ponedeljak objavljuje spisak za Eurobasket

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 14:49

Reprezentacija Srbije će u prvoj fazi Šampionata igrati u Grupi D u Istanbulu, zajedno sa selekcijama Turske, Rusije, Letonije, Belgije i Velike Britanije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštiće u ponedeljak, 19. juna spisak kandidata na koje računa za Evropsko prvenstvo koje se od 31. avgusta do 17. septembra igra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Izabrane vesti

Prvu prozivku kandidata na koje računa za Prvenstvo Evrope Đorđević će obaviti 20. jula, posle čega će se odmah krenuti na bazične pripreme na Kopaonik.

Kako je ranije najavljivano, Srbija bi takođe trebalo da bude učesnik turnira u Akropolju, gde će učestvovati još i Grčka, Italija i Gruzija.

U ovom trenutku jasno je da Stefana Markovića neće biti na spisku iz ekipe koja je uzela srebro na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je odlučio da završi reprezentativnu karijeru.

Međutim, nekoliko igrača, među kojima su Nikola Jokić i Nemanja Nedović, još nisu doneli definitivnu odluku o tome da li će moći da se stave na raspolaganje selektoru pred nove reprezentativne akcije.

Reprezentacija Srbije će u prvoj fazi Šampionata igrati u Grupi D u Istanbulu, zajedno sa selekcijama Turske, Rusije, Letonije, Belgije i Velike Britanije.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Srbijakošarkaši SrbijeEurobasket 2017Aleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara