""
""

Ovaj balkon pripada vama!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.17. | 10:14

Doček u 19 časova

Na balkonu Skupštine grada Beograda u 19 sati će za košarkaše Srbije, osvojače srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, biti organizovan doček.

To je potvrdio gradski menadžer Goran Vesić.
Taj balkon je prvi put iskorišćen za sportiste 1995. godine kada su upravo košarkaši došli iz Atine tako da je taj balkon na neki način, iako su ga koristili i drugi sportisti, ipak izvorno košarkaški“, rekao je Vesić, gostujući na RTS-u i pozvao sve Beorgađane da dođu i pozdrave naše košarkaše.

Izabrane vesti

Srpski košarkaši su u zaista neverovatnim uslovima osvojili srebrnu medalju, rekao je Vesić navodeći da se nisu žalili na probleme koje su imali i da su pokazali da smo mi zemlja košarkaša.
„Obradovali su naciju, bili na korak do zlata, dali su maksimum. Ne može se uvek pobediti, ali imamo dobar temelj za naredno Svetsko prvenstvo koje je za dve godine“, dodao je Vesić.

Prethodno, letom iz Istanbula, momci selektora Aleksandra Đorđevića će malo iza 14 časova doputovati u Beograd, a na aerodromu „Nikola Tesala“ će avion kojim budu doleteli proći kroz vodeni luk.

Direktor aerodroma Saša Vlaisavljević je Tanjugu rekao da će naši košarkaši biti dočekani onako kako se dočekuju najveći šampioni.
Njima u čast će avion proći kroz vodeni luk po sletanju na naš aerodrom“, rekao je Vlaisavljević.

(FOTO: Star sport)


tagovi

dočekkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara