Komentari na vest

Ovo nije druga liga, već košarka na ozbiljnom nivou! Spartak kroz dramu do pobede u Spensu

S

Srbija zemlja košarke

pre 10 dana

Partizan, C.Zvezda, FMP, Mega, Borac, Spartak, Vojvodina,Borac Banjaluka, Igokea, Vršac, Sloboda Užice, Joker Sombor, Radnički Kg i Metalac Valjevo. To trenutno treba da bude Srpska Prva Liga od 14 klubova i bila bi velika gledanost svake utakmice. Kvalitet na nivou Italije, Grčke, Francuske, jači od Nemačke, blizu Turske, slabiji samo od Španije.
B

Budi u blizini x3

pre 10 dana

Pozdrav za Immobile-a. Tacan komentar si ostavio, kad se pogledaju dva tima jasno je da je spartak bar 3 puta jaci. Mozli, Tejic, Bojic, Marelja, Lazic, Kutlesic, Cerovina, Barna, Radosavljević, Gordic, Cvetkovic ima ih jos zaboravicu nekog... Sve igraci koji bi imali uloge u Aba 1, sad jos iskusni, da ne kazem da su svi sem mozlija i gorde u najboljim godinama za kosarku. Ni premladi ni stari... Jos na okupu cele godine, onda je do trenera stvar kad ne ume da ih iskoristi da napravi bar +10 protiv borbene vojvodine, igracki limitirane, pola tima skupljeno verovatno sto jeftinije bez minuta i uloge... Ja sam i pre pocetka lige video spartak u aba 1, i neka, svaka im cast na ulaganju, podigli su kls na visi nivo.. mozli me odusevio, i dalje je u top 10 skakaca pa da kazem i u aba 1, verovatno cemo ga i videti tu sledece godine. Spartak sa blagim ciscenjem rostera i dovodjenjem jednog talentovanog igraca na 2/1 moze sledece godine visoko. Njega da odmeni gordic. Bio bih neskroman pa rekao da to bude Aranitovic iz cibone ili Momirov ili cak Dzoni Ivanovic koji je sa gordom pravio razliku u buducnosti doduse vec poodavno, ali pricam o konceptu granja jednom nedeljno. Naravno tu je opcija iz amerike sto ce verovatno i biti izabrano da se ne lazemo. Doveo bih mozda i Lukovica, pretpostavljam kao jeftiniju opciju na centru nego npr Miletića iz Spanije ili Apica ili eventualno Pavicevica iz Fmp. Mozda moze i u kls da se nadje neko ili u inostranstvu, ali bih doveo nekog naseg da pomogne Mozliju. Da ne kazem da bih u opticaj stavio i Lesica koji pravi prednost gde god igrao do sada...Naravno preduslov je revans sa vosom.
J

Jtd

pre 10 dana

Ajde ovo ostalo ali mozli, daj covece, pa jedva hoda, kakva crna sledeca sezona i jos u aba 1
B

Budi u blizini x3

pre 10 dana

Slazem se, nisam dodao da se vidi tromost u odnosu na pre kod Mozlija, ali i dalje je egal sa Nikolicem koji je igrao u Igokei prosle godine kad su imali 9:2... To mi govori da moze da se "posiba", uz to to je jedan od pametnijih i borbenijih igraca koji su igrali poslednjih godina na balkanu. Na stranu sto je pre 2.5 god otpisan iz partizana i sto je u mornaru bio u divljoj ekipi gde nije iskoriscen kao sto je bio kod trinkijerija. Pored svega toga, poznavajuci njegov mentalitet mislim da sledece godine bi mogao da bude ekstra opcija, za mene je on i u partizanu bio broj 1 na centru. Opet, mozda bi spartak mogao naci i bolju opciju, ali uzmi u obzir i to da su ipak izabrali Mozlija pre par meseci da ga spreme za sledecu sezonu i to je uradjeno kroz razgovor sa njim i odredjenim testiranjem. Partizan ga je otpisao jer su zeleli pravog centra iz one tradicionalne kosarke, a onda na kraju doveli Lesora u toku sezone koji je tipican primer modernog centra, slicnih karakteristika kao Mozli. Naravno sa vise para sigurno bi se otvorile opcije... Pozdrav brate Jtd, drago mi je da si javio i da pratis portal.
I

Immobile

pre 10 dana

Hvala na pozdravima i lepim rečima. Mozli se kotrlja po terenu kao đule, ne može da igra od fizičke nespremnosti, pao je preglede u Ada Bloi i zato je završio u Spartaku, na sve to on ima i srčanu manu, ali je juče odigrao fino u centralnom piku je dobio dosta lopti koje je odlično koristio, par puta na samom ziceru, a par puta iz izlaznog pasa Aranitović traži ogromnu cifru za sledeću godinu, videćemo da li će neko biti spreman da plati istu, što se tiče Miletića on igra u Slasku iz Wroclawa, prošlu sezonu je proveo u Španiji, on je realna meta sa ovim novcem koji imaju i garancijama određenim sigurno bi došao. Nikola Ivanović ima ogroman novac u Rusiji, ne postoji šansa čak ni u domenu teorije da njega dovedu, niti on ima ambicije da igra za Spartak, ako igra Aba ligu može da se bori samo za trofeje. Apić ima odličan drugi deo sezone u francuskom Le Manu i za njega sledi ozbiljna potraga kluba na Evro sceni. Luković može da dođe, ali sa njim neće dobiti veći kvalitet od ovih igrača koji su danas tu. Lešić je realan, ali je pitanje da li će on igrati košarku sledeće godine. Vidi se dokle je došla srpska košarka kada su nam Vlada Jovanović X2 i Stevan Mijović perspektivni treneri, a ima ih još koji se guraju svim silama, svim. Pa ovaj Spartak kao 11. do 13. igrača rotacije ima Cvetkovića, Marelju, Kutlešića naspram Vojvodine kojoj su Banjac i Bumbić 7. i 8. igrač rostera. Nema potrebe za komentarisanjem bilo čega. Postoje ogromni pritisci i napadi na ovaj nickname, zato što pišem ono što hoću, kako vidim i mislim. Napadaju me botovi i kako oni sami kažu njihove "službe" Nebojše Čovića, slobodno ću reći njega jer ne treba da se foliramo i lažemo. Tu su i ovi koji kada komentarišem KK Partizan koji se pojave sa svojim ostrašćenim komentarima, a nemaju mučenici nikakav argument da bilo šta pobiju što sam iskazao. I tako ja komentarišem srpsku košarku i njen izuzetno krivi put, što sistemski što takmičarski. A onda se pojave verovatno ti što žive od te neke 2,3 tričave klošarske plate, kažem klošarske jer je zarađena nikakav trudom i radom da ovde lupaju minuse. I ne treba da se čudite što je srpska košarka razbucana i što nema proizvodnje struke i mladih igrača, neće je ni biti ako se nastavi ovako. Izaći će određeni super kvaliteti zbog njihovih agenata i njihovog neneormaljog talenta, ali hiperprodukcije da što više dece koje počne košarku i koja su takođe talentovana igra i živi od iste ne evropskom i svetskom nivou, pogotovo trenera neće biti. Kvalitetni igrači ne mogu da se proizvedu van radara jer im je isečen svaki dotok za normalnim radom i treningom, a nekada su upravo ti igrači van radara donosili najviše radosti i pobeda.
B

Budi u blizini x3

pre 10 dana

Opet bih se slozio sa tobom Immobile, ja sam racunao na to da sto jeftinije sastave konkurentan tim, a opet da uloze u nekog dokazanog igraca povratnika u ligu. Tvoji komentari su surovo iskreni, to mnogima smeta. Nece to ici lako pogotovo kad vracaju igrace koji su pod "manom". Ja bih voleo da igraju mladi igraci. Medjutim nazalost prednost na terenu donose uglavnom stranci u Aba ligi. Najmanje sam za to da se razigravaju mladi stranci i matori domaci u nasim klubovima, ali mislim da u bilo kojoj nasoj ekipi je to realnost. Ja ne znam sta se desava sa Manojlovicem iz borca, on je prosle godine igrao u Vosi, zasto je uopste napustao Fmp? Da li ima neko u kls spreman za aba 1? Vidim da je mega potpisala filipsa... Meni je barna odavno spreman za Aba 1, racunam ga u mladog igraca, imali su milijasevica, tu je i onaj mladi centar... nek ih bude 4 mladih u ekipi al neka imaju ulogu, bice dovoljno za klub kakav je spartak, debitant u ligi itd...Sta je sa ostatkom domace lige, kog bi ti doveo?
I

Immobile

pre 11 dana

Vlada Jovanović dokazuje opet da je smehotres od trenera. Takav cirkuzant još nije bio predstavljen srpskoj košarkaškoj javnosti, eventualno Stevan Mijović pokušaj pilot projekat Nebojše Čovića. Čovek ima 12 igrača u rotaciji i kada pogledamo individualno od prvog do poslednjeg svaki je daleko bolji i skuplji od rostera Vojvodine. A na tom nivou ko prati od početka sezone se oseća razlika. Kakve rotacije je danas imao Vlada Jovanović, kako je doslovno rečeno sekao određene igrače i ubijao momentum istih, neverovatan talenat da upropasti sopstvenu rotaciju. 11 razlike je imao na 7 minuta do kraja i uspeo je da dovede utakmicu u totalni egal i moguć poraz,a spasao ga je najskuplji igrač Aba 2 lige i KLSa Nemanja Gordić svojim individualnim potezom iz igre 1 na 1 i nestrpljenje igrača Vojvodine, a pre svega neiskustvo trenera Isakova koji odakle god da je i kome god pripada ima određeni talenat za ovaj posao. Pogrešio je samo što je izbacivao Kaningema i što sam njim nije više tražio igre 1 na 1 tokom cele utakmice, dotični je igrao samo 7 minuta u prvom poluvremenu. Bumbić i Banjac koji su legitimni deo rotacije Vojvodine su igrači za B ligu, limitirani, svaki na svoj način. Utakmica je bila odlična i pisao sam mnogo puta komentare na tu temu i osamostaljenju i izlasku iz Aba lige, ali je to ovde jedno vrlo nepopularno i podeljeno mišljenje. Aba liga je jedna razbucana, licemerna organizacija koja se finansira preko MTS najviše, NLB banke, pa čak je i većinski vlasnik Admiral Beta Srbin. A srpski klubovi se najviše ograničavaju, statut se menja u sred sezone, pa sada iz jedne zemlje može 6 predstavnika i tu se napravio "ustupak" određeni, jer nijedna zemlja ne može da sakupi ne 6 kvalitetnih predstavnika nego 2, mimo Srbije. Ozbiljna tirada, a srpski borci za košarku i funkcioneri samo sede i ćute, eventualno se pojave jednom nedeljno na svom radnom mestu, posede sat vremena i zapale. Vidim da je ceo prvi i drugi red bio iz KSSa, jel vide oni ds nešto nije uredu sa Aba ligom ili im je to sve normalno. Sramotno ponašanje.
g

gost1616

pre 10 dana

kazi mi molim te koliko si utakmica vojvodine odgledao ove sezone ako mislis da je banjac za b ligu i kazi mi cime je limitiran?
3

3020

pre 11 dana

U Spartak su ušle ozbiljne pare i to mora da se opravda, bar sa Beloševićem. Nesumnjivo kvalitetniji tim na papiru od Vojvodine, popunjen na svim pozicijama sa dva igrača sa iskustvom. U toku sezone doveden Jovanović, vidim da se i Vujošević tu nešto mota. Oni sigurno ne rade za džabe. Vojvodina se hrabro borila, na kraju izborili se da imaju šansu u revanšu. Publika u NS položila ispit. Uz dužno poštovanje Subotice, gledao sam prošle nedelje, atmosfera u NS je 5x bolja bila, kako u polufinalu sa Podgoricom, tako i sada. Tužna je ta politika ulaganja u sport u Srbiji gde se ciljano ne da velikim gradovima da razvijaju svoje klubove, kako bi se pravdalo pumpanje para u Večite. Neverovatno zvuči eto podatak da u fudbalu Novi Sad, Kragujevac, Niš... imaju trč-trč rezultate svako malo. Ne daj Bože da neko od njih izbije večite sa pozicije broj 2 odmah kreće ciljana kampanja protiv njih. Razvija se neka Bačka Topola od 2.000 ljudi i Čukarički od 200 navijača, da bi se veštački pravila neka "neizvesnost". Isto tako i u košarci, Niš, osim KRK više ni ne pamti taj sport, Kragujevac je survan sa ABA lige na sredinu tabele KLS, a Vojvodini se ne želi dati da udje u ABA 1, bar ne još trenutno, i to je jasno. Jer ovolike uložene pare Spartaka nisu normalne. U odbojci se pravi neka kompenzacija, ali i tu recimo, Vojvodina ima primat u muškoj, ali zato NS kao grad nema uopšte ekipu u ženskoj konkurenciji a razvijeni su svakakvi "centri" po Ubu i Lajkovcu. Kragujevac i Niš kad kad natrče u Prvu ligu, obično da bi se vratili u Drugu. Vidi se polako tendencija da se i u rukometu dominacija Vojvodine uruši i uradi slično kao i sa vaterpolom, a to je da se sve preseli u prestonicu.
b

bas tako

pre 11 dana

svaka cast spartaku ali to je kombinacija kao i borac iz cacka, udjemo dovedemo rekovalescenta savu lesica i borimo se za 10to mesto aba protiv blizanaca rucna a na kraju malo i trgovanja rezultatima po principu kome treba evo
s

samo lokal anti b.!

pre 11 dana

Sve tacno.
L

Lazar VvV

pre 10 dana

Hahahah ako ti mislis da je ono juce bila bolja atmosfera nego u Subotici onda se grdno varas, dodju u Suborticu uzivo pa onda komentarisi. Koliko je jos juce navijaca bilo iz Subotice u nekim momentima kao da je Spartak bio domacim toliko ste se glasno culi, Kaningem je na slobodnim bacanjima i cuju se samo zvizduci i mahanje rukama a vi nista. Jedino se tamo u sredini cetvrte cetvrtine prikljucila publika i to je to, kad se zavrsila utakmica svi se razbezali a pristalice Spartaka ostale i aplaudirali svi svojim igracima. Dodjite 16. u Suboticu pa onda pricajte gde je bolja atmosfera, mislim ako uspete da nadjete jos karata uopste :)
V

Veronika Mis

pre 10 dana

Hahah a da nisu mozda Asceric Kaningem Nikolic i ostatak ekipe dosli za dzabe? Ozbiljne pare ste dobili od drzave (citaj SNS) a ovde nesto pametujete, a Jaramazovic ulaze svoje privatne pare. Nakupili sada malo publike i to jer dolazi Spartak inace na drugim utakmicama polu prazan i onaj mali Spens, vise ljudi u Domzamala, Skoplje, Podgorica...
Z

Zigafiks

pre 11 dana

Cele sezone citam zasto u srpskim evroligasima nema mladih igraca. Pa gledam Borac, isto nema, FMP vise stranaca nego nasih mladih, a i to sto ima bez velike perspektive. Gledo sam malo i ovo veceras i sve sami iskusni ABA igraci, bez ijednog mladog. Cak mi se i cini da i Partizan u sastavu sa Tristanom ima manji prosek godina. Znaci spade knjiga na jedno slovo - Mega. Nesto od mladih ima i Igokea, ipak je i to srpski klub. Jebote pa Partizan je 2010 na F4 otisao sa 3-4 igraca ispod 21god, pa ko to danas pruza sansu mladima sem Mege?
M

Mega ima strance

pre 11 dana

@Zigafiks I Mega je puna stranaca samo mladih za koje nisi cuo pa zato ne promecujes,imaju i oni sad trenutno 5-6 stranaca u timu!
Z

Zigafiks

pre 10 dana

Znam ja vrlo dobro da i Mega ima strance tipa Jelavic, plej iz Turske, Ukrajinac, Slovak, znam i da u juniorima cak imaju centra crnju, mislim iz Malija, ali imaju i nase mlade Djurisic, Miljenovic, ovaj mali centar sto uzeo zlato u Nisu... Nije problem sto nasi klubovi imaju strance, problem je sto njih ima vise nego nasih mladih.
k

kblo7063

pre 11 dana

Spartaku je Cakanj utrcao ozbiljne pare,ipak je Aba 1 Dubai i uzima se solidna kinta...zna covek sta radi
E

Eskobar

pre 11 dana

slanina ispada
D

Dalibor CZ

pre 11 dana

Ajde ne lupajte kakav ozbiljan nivo kvalitet utakmice je bio očajan.
v

vroom

pre 11 dana

Fun fact : komentator nije gledao utakmicu
E

Eskobar

pre 11 dana

biloo ko da uce tako ce da izace mi iz kraja da se skupimo bolje bi igrali kosarku
r

rsczz

pre 11 dana

Aba se svakako gasi kroz dvije-tri sezone, jer po meni Evroliga ce se prosiriti sigurno u iducih par godina a CZ i Partizan bi mogli dobiti visegodisnje licence u tom slucaju. E onda da se vratimo na KLS i stvaranju jake lige uz jos Megu,FMP,Spartak,Borac,Vosu,Metalac i ostale.
Б

Блок

pre 11 dana

Знам да је немогуће,али бих волео да имамо нашу лигу ,па макар Звезда и Партизан прешли у Фибину Лигу Шампиона . Само кроз домаћу лигу можда буде и домаћих играча за вечите. Аба лигу свакако највише финансира Србија . Кошарка није профитабилна и ту лигу би већински држава финансирала . Боље вечити да играју у Нишу,Крагујевцу,Суботици...пред 3,4,5к навијача ,пореских обвезника Србије ,него Загреб ,Ново Место пред сто људи .
К

Куп је битан

pre 11 dana

Квалитет те лиге би брзо опао. Спартак и Војводина су се појачали како би изборили пласман у АБА лигу.
Б

Блок

pre 11 dana

Што би опао,ако би нпр 3-4 тима ишли у Фибину ЛШ? Појачали се да би ишли у Аба ,што ? Шта доноси Аба ? Милионе ? Можда пар пута пуније хале у односу на клс? Да се не лажемо и Звезда и Партизан и остали би се тешко појачали да држава не даје новац ,јер у кошарци нема новца као у фудбалу . Нормално је и да држава даје јер су то српски клубови.
P

Psihozza

pre 11 dana

Treba ukinuti to ogranicenje, nisu naši klubovi krivi što ostale zemlje i njihovi klubovi ne rade ništa po pitanju popravka kvaliteta. Al da se mi manemo menjanja tih pravila jer teško će to ići. Nego da se organizuje nova KLS, sa 10 klubova za početak. Da se ona igra prvo od septembra pa tek onda Aba liga. I naravno da se budžetski klubovi ( da ta 2) ograniče dal sa brojem stranaca Il sa nekim salari lepom. Jer nije poenta da igramo domaću ligu gde će Partizan i zvezda da deru protivnike jer to već imamo u Aba ligi. SPALE šampion!!!!
P

Prdoje

pre 11 dana

Napred plavi golubovi. Još jedna pobjeda, u ABA 1 ligi će biti lakše, po kvaliteti ste među 6.
I

I sta ce nama

pre 11 dana

Aba liga uopste? Zvezda, Partizan, Mega, Fmp, Borac, Spartak, Vojvodina... To su sve po kvalitetu realno abaligasi... A ovako guramo krke, cibone, studente i ostale...
K

Kriminalno

pre 11 dana

Sudjenje, los sut za 3 Spartaka i psihicko odsustvo par bitnih igraca. Razbicemo rebracin klub 16. maja
a

ahahhaaha

pre 11 dana

Nije to rebracin klub.Samo vi trosite tolike pare na gluposti.
G

GORPSTAS

pre 11 dana

Hoćemo srpsku ligu u košarci.
E

Eskobar

pre 11 dana

ovaj ple of je napravljen za kladionicu mogu da rade sta hoce jer se igra na razliku i dokazano je Vojvodina Podgorica kad su stigli -18 iz prve utakmice
D

Don Miguel Ruis

pre 11 dana

Naša liga ne može funkcionisati zbog zvezde, jer samo pogledajte kakvo je sudjenje već godinama kada sude njihove sudije u kupu Radivoja Koraća i kupu Srbije.. Pa pogledajte samo širom Balkana i Evrope, u sve više liga u fudbalu i većini drugih sportova su počele da sude sudije stranci. Zato ako Srpski klubovi napuste Aba ligu, jedino rešenje jeste da u domaćoj sude strane sudije a takođe i u fudbalu.
7

777

pre 11 dana

hahahahahahahahha
H

Hahahahahh

pre 11 dana

Ko bre da igra ABA kad Vojvodina ima cetri napada da povede i sve promasuje. Oba slobodna ne moze da pogodi. Split ili Studenti bi ih napunili.
N

NN3

pre 11 dana

Kud ćeš lepše, sve staje u poslednji meč sezone, maltene ko dobije ulazi. A naravno da ovo nisu imena za drugu ligu. Gordić, Mozli, Cerovina, Barna, Tejić, Aleksandar Lazić, Rakićević, Ljubičić, Zoran Nikolić, Kaningem, Džonson. Sve ozbiljne karijere i ozbiljni igrači, dokazani ABA igrači pojedini, Gordić rekorder takmičenja u mnogim segmentima. Šteta što ne mogu oba kluba da uđu. Rado bih poraženog zamenio za Megu ili FMP, iako Mega ima sjajne rezultate, ali je klasičan tim bez ambicija i bilo kakve posete i atmosfere.
V

Volem Vosu!!!

pre 11 dana

Koji bre ozbiljni igraci,bar sto se Vose tice.Realno.
A

AK10

pre 11 dana

Ako tebi Ljubičić, Rakićević, Zoran Nikolić i Kaningem nisu ozbiljni igrači za ovaj nivo takmičenja, batali gledanje košarke onda.
E

Eskobar

pre 11 dana

gledao sam utakmicu cist amaterska kosarka ovo ako je kosarka ja sam bog nezna se ko je gori Vojvodina je imala 3 napada zanjih 3 min da povedu i izgubili milion faula su napravili jedni i drugi
N

Na momente

pre 11 dana

Na momente je izgledalo lose zvog par igraca koji nisu za taj nivo, sve ukupno prijatno iznenadjenje oba tima bi sigurno bili bolji od donjeg dela aba1!
P

Prdoje

pre 11 dana

Ne pričaj gluposti, Spartak će pometllati frgote i šljajfonce kada uđe u ABA 1, u prevodu hr i SLO
h

haskii

pre 11 dana

Zar je moguće da je kvota 1.15 na Partizan sutra, pa ne igraju protiv Krke
M

Meraklijaa

pre 11 dana

Pa na vas je bila 1.07 protiv mege koja je četvrta?? Tu nemaš komentar..
9

90

pre 11 dana

Ima li ko pametan da napravi srpsku ligu u košarci i fudbalu sa po 10 timova, u košarci minimalan budžet da bude 2 miliona u fudbalu 5
j

jjjjjj

pre 11 dana

a pare da da drzava je l tako
S

Statler

pre 11 dana

Ima li ko da obezbedi pare za tu ligu?
M

Milos09

pre 10 dana

Bez ogranicenja u budzetu, nego privatizovati sve klubove..
1

1RS

pre 11 dana

Samo nasa liga i nista drugo!
h

hjas

pre 11 dana

I da je ispadao jedan iz Aba1 lige oba srpska kluba ne bi mogla igrati jer je 6 dozvoljeno iz jedne države
Z

Zelez ik

pre 11 dana

Ko je ono "vodio računa o intresima srpske košarke" na prošlom sastanku ABA lige? Zar taj "neko" nije govorio kako će tražiti da se ukine ograničenje broja klubova iz jedne države u ABA ligi? A da, ipak ništa od toga. Ulazak Dubaia je bio bitniji.
Z

Zna se

pre 11 dana

Ko je glasao protiv Borca a glasao za Studente, ovi poznati Cacani koji su klub iz rodnog grada precrtali.
s

spiritus movens

pre 11 dana

Steta sto obe ekipe nece u ABA 1. Zanimljiva utakmica u dobroj kosarkaskoj atmosferi. Vojvodina kao da je igrala u grcu, mucili su se u sutu. Tek u zavrnsici je proradio sut iz igre. Sa druge strane Spartak imao kontrolu citavu utakmicu. Bili su bolji pod kosem i u skoku, posebno je Gordic koji je sjajno proigravao Tejica i Mozlija. Tu su i napravili razliku i na kraju ostvarli minimalnu pobedu koja ne mora nista da znaci jer se igra na kos razliku.
I

Ili

pre 11 dana

Ili ce nam dati da i spartak i vojvodina udju u aba1 ili treba da istupimo i napravimo svoje takmicenje, imali bi sasvim lepu ligu, partizan, zvezda, fmp, borac, mega, spartak, vojvodina, vrsac, radnicki kg, i dodamo igokeu kao nasu srpsku i jaca od aba 1
D

Djape45||

pre 11 dana

Sloboda iz Užica obavezno, i u fudbalu zaslužuju da igraju prvu ligu.
G

GREOTA

pre 11 dana

OVO JE STRASNA STVAR STO OBE EKIPE NE MOGU DA UDJU U ABA 1 !