Panatinaikos kao Partizan - prekid saradnje sa poznatom agencijom

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 20:02

Ponovo je Fenerbahče umešan

Ovih dana budi se novi trend u evropskoj košarci - klubovi koji prekidaju saradnje sa menadžerskim agencijama. Već je poznato sve što se dogodilo između Partizana i agencije Beobasket, i to sve zbog prelaska Jama Madara u Fenerbahče. Sada je i Panatinaikos isto uradio, samo sa agencijom Netvork i to ponovo zbog transfera u Fenrebahče.

Naime, Panatinaikos, a pre svega vlasnik Dimitris Janakopulos je istakao da klub prekida svaki vid saradnje sa agencijom Netvork koja zastupa i Dimitrisa Itudisa, trenera Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Svađa je nastala zbog odlaska Jorgosa Papajanisa iz Panatinaikosa u Fenerbahče. Ovakav potez igrača je razljutio vlasnika Panatinaikosa koji je optužio vlasnika agencije Nikosa Spanosa da je samo želeo da zaradi na menadžerskoj proviziji, a išao je toliko daleko da je optužio i Itudisa za istu stvar.

"Panatinaikos više neće raditi sa bilo kojim predstavnikom agencije Nikosa Spanasa jer klub ne želi da bude uvučen u njihove prljave igre", rekao je Janakopulos i dao detaljnije objašnjenje:

"Itudis i Spanos ne žele da puste Tajlera Dorsija da napusti klub iako igrač nije napstupao uopšte u finalu šampionata samo zato jer znaju da će doći dok nas".

Ipak, ova svađa nije previše uticala na Panatinaikos koji nastavlja da dovodi igrače. Poslednji u nizu Kajl Gaj iz Huventuda, pre toga su stigli Matijas Lesor, Luka Vildoza, a najveću pomenju napravio je Kostas Slukas koji je prešao iz Olimpijakosa u redove zelenih.

Sve u svemu neverovatno košarkaško leto koje će na kraju začiniti Nikola Mirotić kada odluči gde će nastaviti karijeru.


tagovi

KK PanatinaikosKK Fenerbahče

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara