Panatinaikos nema osam igrača na raspolaganju, odloženo gostovanje Zenitu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.20. | 13:16

Termin odigravanja biće naknadno objavljen

Taman što je Evroliga objavila naknadne satnice i termine odigravanja pomerenih mečeva, Panatinaikos je u sredu ujutru podneo zahtev za odlaganje gostovanja Zenitu u Sankt Peterburgu zbog nestabilne epidemiološke situacije u klubu.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana osvanula je informacija da je u Panatinaikosu zabeležen novi slučaj virusa korona, zbog čega je atinski klub zamolio nadležne organe da pomere utakmicu za neki drugi dan jer Jorgos Vovoras nema na raspolaganju osam igrača. Ne zna se tačno ko je u ovom trenutku u redovima Panatinaikosa zaražen, ali Evroliga je zahtev po njegovom prijemu odobrila.

Izabrane vesti

Podsetimo, Evroliga je posle ozbiljnih pritužbi javnosti i učesnika takmičenja odlučila da izmeni protokole za situacije kada klubovi ne mogu da odgovore izazovu zbog problema sa virusom korona tako što je omogućila odlaganje utakmica do tri puta, u slučaju da postoje slobodni termini.

Panatinaikosu je već pomeren susret trećeg kola u Vilerbanu s Asvelom za 1. decembar zbog zdravstvenih problema u redovima francuskog kluba.

Ovo je druga utakmica šestog kola koja se neće igrati, pošto je još ranije odlučeno da se odloži susret Olimpije i Albe u Milanu zbog kovid krize...



tagovi

PanatinaikosZenit Sankt PeterburgCOVID-19

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara