Janakopulos
Janakopulos

Panatinaikos se izjašnjava 9. juna

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 17:29

Trebalo je prvobitno da to bude 3. juna, ali je odloženo

Najavio je predsednik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, da će se javnosti obratiti 3. juna i reći kojim putem će krenuti Zeleni iz Atine. Naknadno je to odložio, a sada je nova informacija da će se ta konferencija dogoditi 9. juna od 13.30 po lokalnom vremenu u Atini, što bi značilo od 12.30 po našem vremenu.

Janakopulos bi tom prilikom trebalo da priča o budućnosti kluba, o novoj dvorani i mnogim interesantnim temama, od čega se izdvaja i pitanje da li će zbog nezadovoljstva njegov klub preći u Fiba Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Podsetimo, u grčkim medijima koje poseduje Janakopulos, pojavile informacije da Panatinaikos ponovo razmišlja da se privoli Fibi i da igra u FIBA Ligi šampiona naredne sezone. I zato je ova konferencija važna, nešto slično poput Partizanove.

Znamo da je Janakopulos mnogo puta do sada najavljivao ovakvu mogućnost, pa na kraju to nije učinio, zato sve ovo treba uzeti sa dozom zadrške. Pitanje je kakva će biti njegova konačna odluka.

Direktor Virtusa, Luka Baraldi, je ranije rekao da je njegov tim poslao zvaničnu aplikaciju da igra u Evroligi sledeće sezone "ukoliko neki od 18 timova odustane". I u tim izjavama je pomenuo upravo Panatinaikos i njegovo nezadovoljstvo.

Videćemo sve 9. juna...



tagovi

Dimitris Janakopulos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara