Komentari na vest

PAO sprema paklen tandem: Panter – Bobua

D

Dzi

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Znaci treba destabilizovati Partizan pod svaku cenu?!
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Ne mogu Grci finansijski da pariraju instituciji. To nisu mogli Virtus, Barsa, Makabi... pa neće vala ni oni.
P

Porota

pre oko 1 godinu

Putuj igumane!!!
T

Tata Menažera

pre oko 1 godinu

Al su se usreciliiii...
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Kako pišu oveži razni "novinari" PAO će sledeće godine da ima 37 igrača od čega 17 superstarova, 12 odličnih šutera, 5 veterana i tri mlada top evropska igrača. Jebote kalvi degeni.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A Evroliga će im dozvoliti da igraju sa bar dve lopte da bi uopšte mogli da funkcionišu. Internet je zlo!
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Znaci dovode Pantera, Kampaca, Bobou a Vildozu su vec zavrsili... Mislim ono zasto bi neko verovao u sve njihove price?
G

Gajz

pre oko 1 godinu

Kao Partizanovac voleo bih da ostanu svi igraci, sem mozda Papapetroua i da se na ovo sad dovede jos 2,3 korisna igraca, mozda Jaramaz,Luca i i centar jedan, ali ako hoce covek da ide nema sta moze se on zameniti drugim igracem, kao i svi, jedino mislim da je najbitnije da Exum ostane jer se takav igrac retko moze naci, ljudi ne razumeju kakva je to igracina zapravo sigurno najbolji u evropi nezaustavljiv je, ali opet kazem ostavio bih vecinu igraca jer ne treba svake godine novo sve treba ostaviti kostur.
g

gost27274

pre oko 1 godinu

prodaj stan i doniraj za pola plate Exumu i ostace.
P

Punter 5 mil

pre oko 1 godinu

Za ne vredi Panter po recima pantera 5 mil? 😂
i

i to sto kazes

pre oko 1 godinu

ne vredi, toliko placen a nista doprineo nije a dosao iz final4 ekipe u eurocup zbog kikirikija🙄😂
n

nekoizmase777

pre oko 1 godinu

Panatinaikos mu nudi 2 miliona, sto je vise od plate u Partizanu. Kampaco 2.2 miliona, pametnom dosta
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Kampaco nije imao 2.2 miliona, pogledaj zvanicne podatke EL najskupljih igraca :) On je imao visoka mesecna primanja ali je igrao polusezonu, znaci kosta isto koliko i vas Panter, samo sto je on za polusezonu doneo vise trofeja nego Panter za skoro dve godine :)
x

xezlgzwx

pre oko 1 godinu

Campazzo je imao mesecna primanja od 200 hiljada evra a Punter 125 hiljada evra. Za ovu sezonu, tacnije 7 meseci otkad je stigao Campazzo ce dobiti 1,4 miliona evra i to samo zbog Ostojinog odgadjanja utakmica, a Punter ce za punu sezonu i jul (opet zbog odgadjanja utakmica) dobiti 1,65 miliona evra. Vildoza ima mesecnu platu 80 hiljada evra i za 8 meseci ce zaraditi u Zvezdi 640 hiljada evra. Nedovic ima idenicnu platu i zaradice za 12 meseci 960 hiljada evra. Vise od toga zaradili su ove sezone i Nunnally i LeDay, obojica sa mesenim platama od 100 hiljada evra. Exum i Papapetrou su zaradili 900 hiljada ravno a Lessort 600 hiljada za godinu dana. Zeljko Obradovic ima mesecnu platu 150 hiljada evra (1,8m ove sezone... 3,6m otkad je stigao... 5,4m za 3 sezone ugovora). Svi ostali treneri i igraci u Zvezdi i Partizanu imaju manje od pola miliona evra mesecno (od 40 hiljada mesecne plate na nize).

@xezlgzwx |

pre oko 1 godinu

Gde su tu obestecenja Partizan je dovodio samo slobodne igrace Zvezda igrace koji su bili u ugovorima kao Nedovic ili na drugi nacin vezanim za najvece klubove u slucaju Vildoze i Kampaca zbog toga joj je i lupljena rampa ne zato sto je mrze.
A

Aron

pre oko 1 godinu

Ma neka ide, Boze moj, nikada nije igrac bio veci od kluba. Jeste Panter ubica i paklen strelac, ali nas je i kostao, koliko nam je doneo toliko i odneo, necu zaliti ako ode, doci ce neko drugi i mozda jos bolji!
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Druze, uz duzno postovanje ne razumes kosarku. Panter jeste bio los na par tekmi, na nekolicini uzasan, ali njegov doprinos je mnogo veci od njegovog kosgeterskog ucinka. Ove sezone je postao i solidan defanzivac, a sto se napada tice prosirio je svoj asortiman. Ne poenterski, vec kao asistent i organizator. Pogotovo iz sekundarne kreacije. Pritom tip zahteva potpuni fokus odbrane, sto drugima otvara mnogo vise propusta. Kad udje u mod, sigurno je medju tri najbolja beka Evrope. Da si napisao nakon prosle sezone ovo, slozio bih se za dosta stvari, ali sada... I jos se nadas da ce doci neko bolji umesto njega. Cisto forme radi, navedi ko bi bio bolje resenje. A da pritom igra za istu lovu kao i on. Ako vama ode Panter, sa ovim sastavom slabiji ste 30%. Slicno kao Zvezda i Kampaco.
g

glavonjero

pre oko 1 godinu

Pa kada sudija pusti da udaraju u odbrani rukama protivnicke igrace onda je fantastican svaki igrac Partizana u odbrani.
G

Ghost gosta

pre oko 1 godinu

Sta pricas ti?
G

Goci988

pre oko 1 godinu

Sto se tice odlazaka i dolazaka u KKP sto sam procitao za dve godine,nista se nije desilo...Nije mi jasno zasto misle ljudi,ako je vec partizan pre par dana prepravio i popravio ugovor sa arenom,zaradio mnogo od karata,verovatno ima tu i novih sponzora i verovatno posle ove sezone drugacije i kosarkasi gledaju na Partizan...Ja to vidim kak duplo jaci budzet za sledecu sezonu i kao duplo vise mogucnosti da se napravi strasan tim...Nadam se i Zvezda da ce konacno uci u sistem a ne sutati i dovoditi 10-15 igraca i trenera,i dok se uigrqju,prodju kazne eto marta...I onda po Partizanu...I Aba,uopste nije potrebna ako ce KKP I KkCZ igrati eurologu...Putuju po 10-12 sati busom da odvale nekog 40 razlike,to mogu i u Zemunu...Mega,Zlatibor,Borac,Fmp naspram Cibone,Igokea,Split,Zadar,Krka,St centar,mzt,Mornar,Buducnost...Ako me razumete...
D

Drake

pre oko 1 godinu

Jednu stvar ne razumem. Partizanu već dve sezone dolaze igrači iz ekipa sa F4. Pa šta bre više vi hoćete i očekujete? Da vam dođu Jokić i Embid?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlicno sad da se dovedu Jaramaz,Lucic,Vanja Marinkovic,Milutinov u Partizan.
G

Goci988

pre oko 1 godinu

Ja sam veca budala od tebe sto dozvolim da me tvoj kom iznervira...Lolu smiljanica si zab
B

Bnm

pre oko 1 godinu

KOLIKO JUCE NAPISANO PAO DAJE ZA 2 SEZONE PANTERU 5 MILKI. SAD NAPISANO SPREMAN PAO DA PREDJE NEKAKO PREKO 2 MILKE PO SEZONI. MILKA TAMO MILKA OVAMO, TAKO I SA ZAVRSENIM POSLOVIMA. PARTIZAN JEDINO MOZE DA GA ZADRZI AKO IZJEDNACI PONUDU, U TOM SLUCAJU OSTAJE JER ATAMAN DOK NAPRAVI TIM ZA F4 I UIGRA PRODJE 2-3 SEZONE, A I PANTERU KARIJERA.U PARTIZANU IMA SVE, ALI MORA I PLATU JACU DA IMA. DOKAZ DA NIJE SVE U LOVI JE OVA GODINA, OLIMPIJA I BARSA KATASTROFA A SIPAJU EVRE KO U BUNAR...
G

Goci988

pre oko 1 godinu

Nadji mi bilo koju vest,bilo kada,bilo gde i bilo kome da je podjuneno 5m po sezoni...Voleo da bih da mi opises svojim recima kosarku...Nije sprdnja,majke mi...
a

abc

pre oko 1 godinu

Goci# Pa napisao čovek velikim slovima 5 miliona za dve sezone, i ti pitaš dge je ponuđeno 5 miliona za sezonu...I još hočeš da ti nešto objasni "svojim rečima", jedino da ti nacrta i od toga slaba vajda ne bi shvatio, tražio bi da podeblja linije.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

GOCI DRUZE TEBI DA OBJASNJAVAM NESTO NEMA NEKE KORISTI KAD NE CITAS STA SAM NAPISAO. ISPADNES PROST NI KRIV NI DUZAN. PRE NEKI DAN BILA VEST NA OVOM SAJTU 5 MILKI=2 SEZONE... PREMA ARHIMEDU SEZONA MU DODJE 2.5 MILKE PA TI PRONADJI PRAVI AZIMUT POD KOJIM CES DOCI DO RESENJA. PRIPAZI SE GOCI, POLAZES PRIJEMNI SADA....
T

TO-1

pre oko 1 godinu

Panter,Vildoza,boboa...to je zavrseno. Strasan tim.
D

Dulele

pre oko 1 godinu

Taj PAO lici na Baskoniju iz ove godine, cak su Bobua i Vildoza vec igrali tamo. Davali su 90-tak poena po utakmici prosecno, ali naidje Makabi i ubaci 112 poena, ako se na varam. Krajnji rezultat ce biti isti. Prangija je spremna, a odbrana misaona imenica. Bice na granici plej-ofa, mozda i tesko da udju u isti.
L

Lom

pre oko 1 godinu

Bobua je vrlo zahvalan igrac
J

Junker

pre oko 1 godinu

PAO ove sezone samo mene sto nije kontaktirao.
o

ok

pre oko 1 godinu

Pa zar Panter nije vec potpisao Real. Pisalo se da je dobro odradio posao i da samo treba da stavi cifru na ugovor. Kazu transver omogucio Savic.
h

hjk

pre oko 1 godinu

Ne znam ko su vam izvori al eo nema 1h kako je bukvalno svugde izasla vest da je Buboa jako blizu da zavrsi posao sa Efesom sto se tice novog ugovora, a Partizan je Panteru ponudio nesto vise nego sto je imao ove sezone i tu su ponude Pao i Makabija.
@

@hjk

pre oko 1 godinu

Papapetru je već u Panatenaikosu, a ako Panter stvarno dobije dve milke teško će to Novak Nedić, Dragan, Kijanović, Goran, Papić, Nenad Kovač i ostala ekipa 'bizMismena' iz UO uspeti da ispariraju!
h

hjk

pre oko 1 godinu

Pa okej za Pantera, ali bobua je prakticno blizu produzetka ugovora sa Efesom
z

zorge

pre oko 1 godinu

Istina je i da je Mitrovic iz CZ na meti Grka, kao i Hezonja iz Reala i Mirotic iz Barselone... CZ pokusava da dovede Lojda koji je vec bio u CZ, a KKP Jaramaza i Lucica.
w

wtb

pre oko 1 godinu

Mislim da će Jaramaz u ovom Partizanu proći kao Anđušić, a Lučića bi bio greh da ne dovedu, jako koristan, timski igrač, dobar atleta, Partizanovac i još trenutno igra u krš ekipi, tako da bi i on bio lud ako ne dođe.
@

@wtb

pre oko 1 godinu

Bajern dogodine pravi izuzetno jak tim, a Luča je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor i ne sumnjam da će zaokružiti taj ciklus! Jer ipak dečko deluje kao realativno normalan lik iako je jugosloven, tako da ne verujem da bi voleo da mu deca pre odrastaju u Beogradu nego u Minhenu!
p

pst

pre oko 1 godinu

Bravo majstore. Sto je babi milo to joj se i snilo. Mitrovic ostaje u Zvezdi takodje i Dobric. Vraca se Kalina. Osnova domacih igraca kapiras. Po tome je Zvezda poznata. Ima nesto sto vas kopka. Niko od domacih nece u instituciju. Objasnili im Zagorac, Dangubic i Andjusic. Zvezda ne trosi igrace ona ih unapredjuje.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

MItrović može da se vrati u Budućnost i to bi bilo to, što se njegovih dometa tiče.
F

F4 u najavi

pre oko 1 godinu

Beabouis i Punter to je tandem za velike domete.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Ако би увели да се игра са две лопте у исто време, били би најозбиљнији кандидат за титулу