Komentari na vest

Papapetru krenuo sa treninzima u Partizanu: Moramo da pronađemo hemiju

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ko o cemu... Znaci bilo je gazenje 15 godina, nije moglo da se zaustavi nikako dok se nije napravio hibrid i dok nisu dovedeni ozbiljni stranci, ulozeno mnogo i oteran onaj sto je dusu na nos vadio... Onda su posle ko zna koliko godina arsini postali isti, od tog momenta, konstantno kmecanje i provokacije vezane za budzet itd... Treba da budes ekstremno jednosmeran i nerealan pa da dajes ovakve komentare...
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Isti arsini? Kako rodjace? Zvezda je svoj tim gradila postepeno, nije dovela 7-8 stranaca iz EL vec vas je srusila sa vecinski domacim igracima koji nikakva iskustva u EL nisu imali kad su dovedeni. Uz to Zvezda nije kao 7 tim ABA lige dovodila pojacanja iz ekip ekoja je igrala F4 EL, i to one najbolje iz tog tima. Dovodili smo i mi Pesica ali daleko od toga da je on dobio Evroligaski sastav u prvoj sezoni, dobio je opet gro domacih mladih igraca i Marinovica. A ne kao Zelimir doveo 7-8 stranaca i onda prica o mladosti i neiskustvu.
@

@срђан88

pre preko 1 godinu

Направљен је нови клуб, приватни клуб са газдом који финансира држава годинама и доводи се ф4 две године у БГ...стварно образа нигде...
@

@@срђан88

pre preko 1 godinu

A koji to novi klub,mislis na onaj vas napravljen i osnovan u Laktasima 2007 sto titule i EL video nije punih 12 godina pa morala drzava da vam se smiluje i za 5.mil€ vam Kupi na gotovo igranje u EL ove godine jer na posteno i na terenu to niste mogli da obezbedite jos od osnivanja u Laktasima!

Statistic

pre preko 1 godinu

Dobri matematicari kada oduzmete 2022-2013 dobijete 12 a ne 9, kada Zvezdi 16 miliona duga nestane za 6 meseci i za to vreme dovede Pesica najskupljeg u Evropi i napravi tim to samo Covic moze da prekrsi sve statute lige i zamrznutoj Zvezdi pripadnu trofeji koji je uzeo FMP pod njenim imenom.
Z

Zvezda je zlo!!!!

pre preko 1 godinu

Napred Partizan!!!!!!
s

sve ce biti

pre preko 1 godinu

Ok...volim Partizan !!!
F

Federer

pre preko 1 godinu

Kako napredni trpaju pare u ovaj projekat.... Tragedija Srpskog naroda.

Ks

pre preko 1 godinu

I reprezentacije mislio sam da ce sa Covicem doziveti cela nasa kosarka procvat a ne samo njegov klub ,vidimo rezultate kakva nam je liga i reprezentacija manje vise ali liga nam je nekada bila jedna od najjacih iz koje su 2 tima isla direktno u Evroligu sada i za aba 2 ligu nije sigurno.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

A da slučajno to sa Evroligom i broju mesta nema veze sa promenom formata i "privatizovanjem" Evrolige?
T

Tuga....

pre preko 1 godinu

Bas ih briga, ne daju pare iz svog dzepa, nego drzavne pare…e jadna Srbijo…
N

Neee

pre preko 1 godinu

samo to, nego i predcednik navija za nas.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Bice Papapetru pravi lider tima. Napred Partizan!!!!!
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Partizan je napravio dobar tim zahvaljujuci efektu znate vec koga coveka komsije.
G

GosTn

pre preko 1 godinu

Ovaj dečko je zver. Gledao na našem YT kanalu prvi trening, prava košarkaška građa, leđa i ramena široka, ruke vretenastih mišića, noge jake, čvrste, baš kontam da je zver i deluje inteligentno dok priča... Biće jedan od glavnih igraca ove sezone, možda se to toliko neće videti kroz poene, nešto kao Kalinić prošle sezone kod komšija.

kln

pre preko 1 godinu

Jel si ga bacio?
C

Crven Kapa

pre preko 1 godinu

Semšan ovaj trener Partizana ! Ko ovo pustio u Srbiju taj nema pojma . Covek potorosi 300 miliona kao da je u NBA i gubi tamo od nekih Madagaskarskih ekipa . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
g

gost135

pre preko 1 godinu

Buraz država Srbija kad joj oduzmeš sva dugovanja 300 miliona budžet nema.
G

Gost133

pre preko 1 godinu

Najobrazovaniji navijac zvezde: