Komentari na vest

Partija kakva nije viđena od Majkla Džordana 1990: Džoel Embid 70+18!

C

Challange

pre 3 meseca

Luka Doncic je imao utakmicu 60/20/10…
K

Kalabasas

pre 3 meseca

A onda ce doci plej off i stari dobri al horford sa 40 godina mu nece dati da pogleda kos zadnje cetiri minute.uzece mu 5 zivih lopti...pa ce konstatovati da je povredjen.
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

NBA je smejurija od lige tako da je ovo klasican cirkus.
l

lollol

pre 3 meseca

lik sutirao 24/42.
A

A da neko

pre 3 meseca

proveri koristi li sta sto ne sme?
M

Monteroo

pre 3 meseca

Kakav je ovo cirkus bio,san antonio je citav cirkus,ali ovo na kraju kad rusi cembrlenov rekord i ide preko cetiri coveka,gube lopte a ovi nesrecnici iz spursa promasuju zicere,i wambajama je dao oko 40,ali tu izgubljenih lopti,ludackih dodavanja,gazenja linije....nerealno. Greg sad mora da gura wambajamu ali holmgren je mnogo bolji igrac i porzingis kad je stigao u njujork bio je mnogo bolji igrac... Kad pocne plej off embid ce kao i obicno konstatovati da je povredjen,a u denveru tradicionalno ne izlazi na parket.
m

misko123

pre 3 meseca

Sve je to lepo...ali Nebojša Ilić postigao 71...🤣🤣
Z

Zivkovic

pre 3 meseca

Zar treba komentarisati covjekovih 70 poena?!To se kaze "svaka cast majstore"!
P

Popsi

pre 3 meseca

Svaka čast, ali ne volim igrače koji igraju za sebe. Voleo bih da jednom Jokić odigra samo za sebe, ali se to neće nikad desiti.
Z

Zijani

pre 3 meseca

Ovaj da može utakmica da traje još igrao bi do kraja svaki sekund.Jokić izdominira 3 četvrtine pokaže da je najbolji,donese svom timu pobedu,poslednju četvrtinu zabode na klupu i pogleda konje malo..pa da;))
l

linija 465

pre 3 meseca

lako je njemu kad ga čuvao Kaminski🤣🤣
G

Gost RS

pre 3 meseca

Mnogo polemike bez razloga, zna se kakav profil igrača je Embid, mnogo šuteva uzima imnogo bacanja izvodi. Jeste zvjerka i biće vjerovatno opet mvp regularnog dijela sezone ali kad počne PO treba ti igrač kao Jokić da te gura do titule.
Г

Гост442

pre 3 meseca

Па када овај даје 70 поена у делу сезоне званој лига без брига, колико би тек давао Варајић, који је у ери без тројки дао 45 поена у финалу КЕШ
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Embid je igracina i to se nikad nije dovodilo u pitanje, u pitanje se dovodi njegova proslogodisnja MVP nagrada koju nije zasluzio!!! A to kakav je on igrac,to je smesno diskutovati!!! Sad da li je on taj koji ce Fili da donese titulu? U to ne verujem. Ali sve je moguce.
Z

Znači

pre 3 meseca

Fantastičan igrač. Pisaste ovde do nedavno obična prevara od igrača i slične gluposti. Jednostavno veliki igrač IGračina i tačka. Svaka čast momčino, ko si i odakle si nije važno.
A

Archie

pre 3 meseca

Samo čitam komentare i bude mi jasno kakav smo narod i zašto smo tu ge jesmo. Ubi nas zavist.
v

vidara 33²

pre 3 meseca

to jeste sou..zabava 1/1... i jeste labavija odbrana nego u dzordanovo ili kobijevo doba...ali embid je bolji od jokica i to je fakat
m

mrki vuk

pre 3 meseca

Jeste stvarno bolji, 40 šuteva uzeo za dvojku, 23 bacanja, pametnom je dosta!!! N ni
M

MNM

pre 3 meseca

Činjenica je da je ipak Jokić bolji,pa da jeste, nema veze ova jedna partija.pozz!:)
Д

Дре

pre 3 meseca

То није кошарка већ шоу! Представа за глупе амере и њима сличне. А и у Европи се почињу пратити трендови НБА а сви ћуте а промене уводе дебили ...
Z

Zasto komentarises

pre 3 meseca

Ono sto je za glupe?
Z

Zzzz

pre 3 meseca

Važno da su Srbi narod najpametniji.
V

Vinetu

pre 3 meseca

Kobi je dao 81 poen protiv Toronta, 2005 čini mi se. Uz mnogo jaču odbranu na njemu. Na kraju su ga samo faulirali jer nijedan bek nije mogao da ga čuva.
g

gost iz dražnja

pre 3 meseca

Na vest o Embiidu koji je pokidao noćas , 90% komentara za Jokića. I sad kukate na 23 bacanja Embida a Jokić kad ih ima po 15 tad nikome ništa. Embid je MVP ove sezone a vi lupajte minuse.
c

ccc4

pre 3 meseca

sram te bilo za izjavu. Pogledaj koliko u proseku slobodnih ima ovaj siledzija, a koliko Jokic.
N

Nikolas1

pre 3 meseca

Nba je postalo obično sra..
J

Jokića b

pre 3 meseca

Boli ona stvar za rekordima, on da 40 i zadnju četvrtinu ne igra, sedi na klupi. Njegove asistencije su bogatstvo Denvera.
C

CIRKUS1

pre 3 meseca

Samo da dodam, danasnja NBA je ne glediva. To nema veze vise sa takmicarskom kosarkom.
d

d. g.

pre 3 meseca

To je taj nba cirkus. Koliko je Kaminski postizao poena u nba, a koliko u el?
g

gostttt00000

pre 3 meseca

U proseku 8,8 za vise minuta nego sto igra u EL. U EL ima 8,2. Tako da nije neka razlika
R

Razum Preovladava

pre 3 meseca

Ujedinjeni Protiv Jokića bolje da idu malo da drljaju gitaru i hlade noge u bazenu ispred Skupštine. Za komentarisanje sporta - nisu!
M

Markann

pre 3 meseca

U najjacoj, najboljoj i najtezoj ligi sveta...jedan igrac postize po 65 70 80 poena. Pametnom dovoljno. Cirkus bre, kakva liga!
C

CIRKUS

pre 3 meseca

Nemojte stavljati u isti kos Majkla Dzordana i ovog cirkuzanta ili bilo kog igraca danas u vasarskoj ligi, kakva je danas NBA, MOLIM Vas!
F

Forever Young

pre 3 meseca

Nije tačno da nije vidjeno od Džordana, Brajant je dao 81 poen na jednoj utakmici ako se ne varam.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Brajant je dao 81 protiv Toronta, ima više od 15 godina.
D

Dejvid Robinson 71 points

pre 3 meseca

Ali svako je danas novinar...
a

armija

pre 3 meseca

Bas tako, a prvi je Čebrlen sa 100 poena okruglo...
I

I ...

pre 3 meseca

6 skokova
C

CL16

pre 3 meseca

Ovdje je rijec o poenima i skokovima (Embid 70p i 18sk, MJ 65p i 17sk). Utakmica sa preko 60 poena i 15 skokova. Ukljucite mozak malo kad citate 😁
N

NoName1

pre 3 meseca

Ali nije imao 18 skokova. Čitaj pažljivo
Z

Zizuu

pre 3 meseca

I skokovi aloo
H

Hxjdj

pre 3 meseca

Da mi igrac sutem da 70 poena pa m..a bih svoja odsekao. Onu dvojicu sto su ga cuvali bih terao na kukuruzu da klece
K

Koji bre

pre 3 meseca

cuvari druze?! Cuvanje i odbrana u kosarci ne postoje preko bare.
b

biklo

pre 3 meseca

Jokićevi napredni botovi su smešni
y

yes

pre 3 meseca

kad napredni jokić ostvaruje dobre brojke to je jer ne nabija statistiku kad neko drugi ostvari dobre brojke to je zato jer nabija statistiku
@

@yes

pre 3 meseca

A kako bi ti nazvao ovu situaciju? Kako bi ti nazvao da covek nikome ne daje loptu, igra sam, ima 9 ofanzivnih skokova (hvata svoje promasaje ispod kosa), igrac koga on cuva je ruki koji postgne 33 pone uz sut 53% (prosek 20 poena) i +/- 0? Ako malo pogledas dalje od samo datih koseva, kao cirkuzanti iz NBA, npr videces jednu cudnu stvar, Embid je proslu utakmicu dao 33 poena u pobedi njegove ekipe od 8 poena razlike, imao je jedan ofanzivni i +/- -2! Danas je cela prva petorka Filija na oko 50% suta, kako to da nisu dobili jos loptu, kako to da ne sutiraju vise, ako Embid ne nabija poene za statistiku? Covek osim poenterskog ucinka, ne doprinosi ni sa cim, pa onda to forsira.. Kako mozes da kazes da si mcp kada t oja ekipa cesto jos bolja bez tebe, kada dok si ti na terenu tvoj igrac da vise poena od proseka svog, kada je pozitivan +/- a ti negativan? Jednostavno, sudije su zazuele kriterijum da Embida pustis da sutne ili ide slobodno, i to je cinjenica, jer ovo sto sviraju njemu, nema ni jedan igrac lige trenutno i otuda svaka utakmica 40+ poena.. Embid ispod 15 sl bacanja, Embid na 20 poena..
0

076

pre 3 meseca

jokićevi svedoci šize
2

21 bacanje +43 uzeta suta

pre 3 meseca

Joker bi dao stotku!
G

Gst

pre 3 meseca

Mala ispravka ali se slazem sa tvojom konstatacijom , 41 šut a 23 bacanja. Dakle, napaljeni majmun protiv deteta šilji onu stvar...nepostovanje i Vembanjame i svojih igrača!!!
d

dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

Bar 10 x je napravio korake kod postizanje poena ali dobro 🙄 .. mora se opravdati MVP nagrada 🤷 . Smesna liga ! Odbrana na njemu je bila kao FMP protiv FMPa😁
N

Nemanja gostivoje

pre 3 meseca

Baš kad je Joker dao 41 on pumpa na 70+ Kompleks Ali neka mu opet MVP i pritisak u playoff-u
C

CL16

pre 3 meseca

Zar je ista u ovakvoj ligi cudno!? Pitanje je vremena kad ce neko dati "impresivnih" 100 i nesto poena, kao Chamberlain nekad! Cudi me kako i do sada neko nije nasuo 100tku 😁 Liga bez ozbiljnijeg kontakta, gdje se skoro svaki kontakt sudi kao faul (osim Jokicu, njega je dozvoljeno da biju 😁) Liga sa prosjecno 240-250 poena po meču! I ako su igraci u NBA mnogo kvalitetniji i fizicki jaci, ljepse je gledati evropsku kosarku u kojoj vidis i odbranu i napad, a ne ovaj cirkus. I to vise nije fraza! Ko voli pravu kosarku, stvarno je tako. Probao sam nekoliko puta da pogledam NBA utakmicu... NEMA ŠANSE! 😁 Na ovom "meču dostignuća" bilo je preko 260 poena od kojih je 200 bilo laganica! I neko prica o danasnjim rekordima NBA igraca. Pa ovo je smijurija od lige! Sa ovakvim pravilima, igrom i igracima samo cekamo neciju stotku! 😁
M

Makks

pre 3 meseca

Ne pratis i odvartna ti je Nba liga, ali ipak je komentarises u dvadeset recenica hahahaha
H

Hajde mi objasni

pre 3 meseca

Sledeće. Kažeš da u EL sve puca od odbrane, a da u NBA nema nikakve odbrane, ali da su daleko bolji igrači u NBA? Ovo su procenti šuta iz igre ove sezone sledećih klubova. KK Partizan 51,3%, GSW 46,5%, Denver 49,9%, Fila 47,5%, i kao najbolji u konferencijama Boston 47,6% Minesota 48,8%. Da li su igrači Partizana daleko bolji od svih igrača koji trenutno igraju NBA, jer i pored daleko bolje odbrane imaju bolje procente šuta ili ipak nisi u pravu i samo naizgled se igra dobra odbrana, a razlog tome je što su igrači toliko jadni naspram onih koji igraju u NBA da nema tečne igre ni ničega, a ima smešne odbrane gde je svaki drugi šut koš.
C

CL16

pre 3 meseca

@ Hajde da ti objasnim... 😁 ne znam da li vrijedi da ti objasnjavam, ali evo... pokusacu... volim kosarku! NBA ligu sam pratio 20 godina! Znam sta je prava kosarka. Nisam pricao o kvalitetu igraca, niti o procentima, vec o pristupu igri, pravilima itd... kvalitet igraca u NBA i Euroligi jos uvijek nije na istom nivou. NBA je liga za sebe i uvijek je bila liga najboljih igraca! Ali! Ovdje govorim o igri koja moze da bude vise takmicarska i vise timska. I ako je Euroliga po kvalitetu igraca slabija od NBA, ljepota igre, borbe, timskog duha je neuporedivo bolja, ljepsa, gledljivija za moj pojam kosarke... dakle, Euroliga za svoj kvalitet pruza dosta toga... meni, koji sam pratio NBA iz najsjajnijih dana, je ovo negledljivo. Ko je pratio NBA 90ih i 2000ih znace o cemu pricam... vise borbe, kontakta, trosenja igraca, da ne pricamo o rivalitetu igraca i timova... ovo danas je meni smijesno. Zato ne mogu da gledam uz sve pokusaje da se vratim... 😁 Hocu reci zao mi je sto je danas u NBA sve ovako kakvo je, a moglo bi biti mnogo interesantnije da se vrate stara pravila. Da se vrati ona muska igra, muska kosarka, a ne ovakva liga 3pt shootout itd... 😁 ja znam da vi mladji mislite da je to, to! Ali nije. Danas ce reci sad daju po 250 poena po mecu jer su bolji igraci, šuteri itd... ima i takvih ogranicenih komentara od ove mladji... a ne znaju kakvi igraci, kakvi su timovi bili tada, kakav je intenzite igre bio sa starim pravilima, kad ti se nakači igrač, posle nekoliko napada ne mozes da dises... kao u basketu. Potrosnja igraca sa takvim pravilima je bila mnogo, neuporedivo veca nego danas, a samim tim i ucinak igraca i timova. Danas igraci mogu da uzivaju... disu punim plucima na terenu, niko im ne smeta (po nekad se desi da neko zasmeta, u onih par minuta ozbiljnije igre, ako je utakmica egal 😁), igraju svoju igru, ljepota! 😁 ko razumije shvatice sta hocu da kazem, a ko ne razumije... sta da se radi... imam svoje misljenje o ligi koja bi moga biti na mnogo vecem nivou. A igraci NBA lige nisu upitni, niti su kada bili.
h

hahahah

pre 3 meseca

Partizan protiv PAO imao 60 šuteva i 18 bacanja za ceo meč! Eto kolika je razlika između NBA i Evrope. NBA nije košarka koliko se god oni busali i pričali nešto.
n

nba smejurija

pre 3 meseca

Ima čovek 24/41 šut iz igre još na to 21/23 slobodna bacanja i ti je sve ubacio za 36 minuta... To se ne zove košarka. Svaki iole ozbiljniji centar bi imao slične brojke...da ne pričamo o Jokiću, mada Jokara nikad neće ovoliko šutirati, jer shvata da je košarka timski a ne individualni sport !
J

Jokara11113

pre 3 meseca

Joķic kad bi uzeo ovolilo suteva i kad bi 23 puta bio na bacanjima presao bi 100 mozda
B

Black ligfbe matters

pre 3 meseca

Crnac igra za Fily i nosi na grudima grad bratske ljubavi
@

@ssss

pre 3 meseca

Da li su ovi igrali odbranu?
p

podesen

pre 3 meseca

Kakva odbrana,to niko ne igra,samo trci i sutiraj.
P

Pola čovek pola bacanje

pre 3 meseca

Od 70 poena 23 puta je pucao sl. bacanja i dao 21 poen na taj način. Kad se zna da je 41 put šutnuo ka košu - jasno čisto nabijanje statistike. Ne kažem, svaka čast, samo ne znam igrača koji je toliko zaštićen kao beli medved.
z

znam ja koji je zastitec

pre 3 meseca

Jokic.
Z

Zavist, zloba

pre 3 meseca

Sta li je
G

Gostara

pre 3 meseca

Znaci dok ga odbrana udara sudija da cuti. Ne moze. Nije ti ovo Evropa, za krsenje pravila (faul) postoji kazna (bacanje). To sto si ti neiskusan pa nasedas na njegove finte nije njegova krivica.
n

neutralan navijac

pre 3 meseca

Dodji care u evropu i daj tiliko koseva...
E

Embiid

pre 3 meseca

Evo me ubrzo da dam tiliko koseva.
c

covek

pre 3 meseca

Dominira... Vec se vidi mvp za ovu sezonu. Svaka cast.
G

Gost7389

pre 3 meseca

Da je zaslužio MVP-a ove sezone - jeste, to ne može niko da mu ospori, ali prošle je trebao da dobije Joker. Mislim da u Play off-u ništa neće uraditi, druga runda i ispadaju od Bucksa.
m

miile

pre 3 meseca

nije Nigerijac...Kamerunac je ali ima i Francuski pasoš
L

Laki92

pre 3 meseca

Svaka čast, nije lako dati toliko poena ma protiv koga i u kojoj god ligi igrao, ali malo nije realno da čovek za 36 minuta igre ima 41 sut iz igre(24/41) i 24 iz slobodnih bacanja, pa to je jbt 65 šuteva jednog igrača na jednom meču, i to protiv najlošije ekipe u ligi, ocigledno forsiranje i soliranje, opet ne bih da umanjim nista, ali da je malo preterano vala jeste...
N

Ne seri

pre 3 meseca

Da nije lako dati 70 poena? Stvarno? Mislio sam da svako moze lagano.
N

Nikolamilschi

pre 3 meseca

Naravno da moze svako, on je malo dao poena u odnosu na sve. Igrao je protiv najgore ekipe lige po meni, ili da parafraziram najgore defanzivne ekioe i koja jos olus kao takva nema centra koja moze da mu parira uopste, ali ne u rotaciji nego nikakvog. A sve to uzme covek 40 suteva i preko 20 bacanja. Daj to polovini lige, bar 50% bi ih imalo 70 poena
@

@nikola

pre 3 meseca

Pa sto ne da pola lige protiv San Antonia 70+ poena?
l

lol12

pre 3 meseca

Impresivnija mi je Taunsova partija veceras.Trenutno nakon 3/4 momak ima 58 poena, 19/25 iz igre i cak 10/12 za 3 poena iako je centar.Embid odlicno odigrao ali ipak mnogo vise suteva i promasaja imao.
D

DV91

pre 3 meseca

Ne može ništa da pogodi u zadnjoj četvrtini...
l

lol12

pre 3 meseca

Hahahah al sam ga izmalerisao
M

Makks

pre 3 meseca

Sasvim slucajno si zanemario 7 izgubljenih lopti Taunsa, 8 skokova dok je Embid imao 18 i samo 2 asistencije, Dzoel ih je imao 5. Dakle, 62/8/2/7to nikako ne moze biti impresivnije od 70/18/5. Mozes da ga mrzis i dalje, ali nisi merodavan ni za sta. P.S. Filadelfija je pobedila, a Mnesota izgubila jer KAT nije mogao pogoditi nista u 4/4.
l

lol12

pre 3 meseca

Ma j**** mi se i za tebe i za Taunsa i za Embida,nemam nista ni od jednog od vas.Nista mi niste bitni da bih nekog tu mrzio.Lepo sam napisao da je momenat komentarisanja nakon 3/4 tako da ne pravi se pametan.U tom monentu neuporedivo je precizniji bio Tauns i delovalo je kao da ce iz šale preći tih 70.A sto se tice poraza Minesote pokradeni su za cist faul nad Taunsom koji bi bio na 3-4 sekunde do kraja pri zaostatku od jednog poena.
M

Miloschichi

pre 3 meseca

E a ti sto branis embida si bas kompetentan da komentarises, enbida koji je ihrao orotiv ekipe koja nema centra i ne igra odbranu. Ja sam ga singlirao da ce imato 40/15, to je svaki zdrav covek znao. Svaka cast, dao je 70 poena ali njega ne zanima da li ekipa gubi ili dobija, bitan je on i njegova statiatika i to je sve, tu sve pocinje i zavrsava se a niko drugi nije takav. Zivim u cikagu evo vec 30 godina i zapamtio sam i tog dzordana kog pominju, gledao sam neke kosarkase koje ti nisi sasvim sigurno i to sam ih gledao uzivo na parketima sirom amerike ali veruj da sebicnijeg kosarkasa nisam video u zivotu a radim pri kosarci vec skoro 35 godina, veruj znam sta pricam. Skorer je, svaka cast, ali u istu recenicu sa dzordanom? Pa taj je dzordan gledao da nacrni najbolje igrace u ligi a ne mrsu koju dohvatiC protiv njih nije hteo ni da igra covek
M

Makks

pre 3 meseca

Najpre si Nikola pa si Milos. Ko si, zapravo, ti? Zamisli, zivis u Americi 30 godina. Hoces orden, mozda? Radis u kosarci, ti si kao neki strucnjak? Bilo bi lepo da naucis pisati jer je sramota biti nepismen u 2024. godini. Nakon toga mozes pametovati. Sportski pozdrav
M

Miki Milose

pre 3 meseca

Ne blamiraj se. Pomesao si Ameriku i Žitište. Nisi video US ni na globusu. Pokrij se usima. Slusaj njega, on je uzivo gledao Dzordana, Melouna i Juinga hahahaha Pobednik dana, ma godine hahaha
@

@lol

pre 3 meseca

Koga si ti izmalerisao botino hahahaha
@

@Milos Fil Dzekson

pre 3 meseca

Zar bas toliko bole ovih 70 poena? Ok, smeta ti i ne znas sta da radis od muke... ali bas toliko?
Z

Zato882

pre 3 meseca

Zato što igraju protiv najgore ekipe u ligi, i Embid igra 40 minuta, zato će drugo kolo plejofa da im bude maks.
g

gostima

pre 3 meseca

Bacanja 21 od 23 i 41 šut na utakmici, većina bi uz ovoliko šuteva i bacanja bila blizu ovog broja poena.
Z

Zavidan sam jako, pa sta

pre 3 meseca

Trebao je dati 70 poena iz 2 suta iz igre i 6 bacanja. Covek imao sut iz igre 59%, ali zavidnim botovima to ne valja.