Komentari na vest

Partizan čeka, Sferopulos jasan: Protiv Efesa igramo za sebe, ne za druge

M

Mesina

pre 20 dana

Ovo ja tragikomično,kao zvezda bira da li će da pobedi ili ne.Pa oni su otirač u Evroligi.
Љ

Љубиша

pre 20 dana

Ефес је домаћин,има мотив, комплетан је,има квалитет и у успону је форме. Звезда је гост у дворани где није победила никада,нема мотив,нема квалитет као Ефес и у паду је форме. Ревијална утакмица и туристичко разгледање Истанбула.
P

Pa vi i igrate za sebe

pre 20 dana

Koje nebuloze igraju za sebe puknuce od efesa svakako jel su buranija pa kao neće igrati izgubiće namerno zbog partizana,opravdanje
K

Kao Zvezdas....

pre 20 dana

...KAZEM,ODECU SE ZVEZDE PREKO NOVINA AKO POBEDIMO EFES!
m

marebuldog

pre 21 dana

molim vas ja da igramo najslabije što možemo
N

Naš poraz sutra u Turskoj

pre 21 dana

Poraz kao pobeda
V

Venegor Of Heselink

pre 21 dana

Da smo normalan narod, sutra bi Zvezda zapela da razbije Efes (iako to nije realno) i zbog sebe i zbog Partizana, kao sto bi Partizan isto to ucinio u slicnoj situaciji. Dalmatinac se kolje se purgerom, Madridjanin sa Baskijcem (cak i nisu isti narod), Napolitanac sa Milanezom, Solunac sa Atinjaninom, Onaj iz Bretanje sa onim iz Marseja, ali kad je visi interes u pitanju, zna se. Uvek dodje do dogovora i odradi se tiho ono sto bi trebalo da se odradi.Jedino glupi Srbi to ne rade. J.bo nas pas ludi! P.S. Nisam navijac blizanaca.
O

Oumuamua

pre 20 dana

Pa ni mi nismo isti narod...
P

Pa naravno

pre 21 dana

da igraju za sebe jer ako bi dobili Efes a Partizan Valensiju onda bi zaposlili Partizan plej inom i navijali da Partizan ode što dalje kako bi bili što umorniji za plej of ABA lige i time što manje konkurentni. Naravno, od toga nema ništa, dobiće Efes 20 razlike jer su u formi i bolji su realno za klasu.
D

Dajvak

pre 21 dana

To je jedina istina.
K

Kraljević Marko

pre 21 dana

Bezvezan komentar. Prošle godine su čekali više od mesec dana da se partizani smiluju i odigraju plejof. Za to vreme Zvezda odigrala 0 utakmice i ispala iz forme. Zvezda ništa ne dobija time što će jugoslaveni da odigraju još jednu utakmicu. Partizani neka se sete ko je namesti Zvezdi za Kampaca, Topića itd...
K

Ko se razume

pre 21 dana

Taj zna da je Efens sad u takvoj formi da bi Real u Madridu pobedio,a kamoli ovu nasu Zvezdu kod kuce...samo treba biti realan.
d

d.g.

pre 21 dana

Treba neko da objasni Sferopulusu da će se onda plej of abe igrati kad Partizan kaže. Pa nek razmisli..
D

Dajvak

pre 21 dana

Zvezda lagano ove sezone osvaja triplu krunu.
D

Dajvak

pre 21 dana

Pozdrav za jadnika koji pod mojim nick-om ostavlja lažne komentare. 😉
F

FenRea

pre 21 dana

Auuuu, kakvih ovde "Dajvaka" ima to je strasno! Stavi prst na celo i razmisli da li se ekipe uigravaju kroz treninge ili kroz tekme! Sta znaci Zvezdi, kako da uigra Tompkinsa i Topica kroz treninge i trening utakmice? Valjda vama vise odgovara, odrzavate formu utakmicama i to jakim tekmama! Ono sto radis na treningu, ako nisi znao, primenjujes na utakmicama i uigravas, a kako to moze Zvezdi da odgovara, kad dva meseca bi samo trenirala i placala igrace! Uzmi kaziprst, stavi na celo i bice ti sve jasno! Sve ti je brat u prvom komentaru lepo objasnio, nego vidim da ti ne shvatas, pa sam se zbog toga javio!
@

@Dajvak

pre 21 dana

Kakvo doigravanje kada se play aut igra samo na jednu utakmicu, ti shvatas sta pricas?
D

Dajvak

pre 21 dana

Igrali vi za sebe ili za druge - ne pitate se. Rekao bi čovjek da je samo do vas kakav će biti ishod..... A što se tiče rezultata - siguran sam da bi dr mašinstva volio da možete iznenaditi Efes - ne što nas volite, nego što bi naš plasman u doigravanje za vas značio veću šansu da uzmete ABA ligu, zahvaljujući dodatnoj potrošnji ekipe u slučaju tog istog doigravanja. Znamo mi vas suviše dobro, kao što i vi znate da ćemo vas brejknuti u jednoj od 3 na vašem "domaćinstvu".
H

Hej

pre 21 dana

Ne pričaj koješta, ako odete dalje, Aba se odlaže do juna finale, prošle godine Aba liga je takmičenje koje se poslednje završilo iako ima 14 klubova i do finala se igra do 2 pobede, KLS se pre završio, sve se partizanu podredjivalo, a sad vas ima i u KLS, zato bolje da izgube, a i reprezentacija će se pre okupiti.
M

Mali jsd

pre 21 dana

Tresla se gora rodio se Davjak.
D

Dajvak

pre 21 dana

@Hej Ta tvoja priča bi pila vodu, ali samo kod površnih. Odlaganje bi godilo upravo vama crvenima jer bi imali vremena da oporavite Topića i razigrate Tomkinsa. Znamo se isuviše dobro.
Z

Zoki959

pre 21 dana

I da se igra u Areni a ne u Istambulu Zvezda bi lagano izgubila, Efes to ne bi propustio a i akoćemo pošteno stvarno su sad u dobrom momentu!!!
U

Uhuhuh7

pre 21 dana

I?
s

srbobratele

pre 21 dana

Ovo im dobro doslo, ne pricaju kako su prosli u sezoni nego da li ce da pobede ili nece. Teski crnjak, minimum 20 razlike za Efes da li ovi poginuli ili ne. Partizanova sezona sa puno padova i uspona, dobro je da su i dovde dogurali, play in bi bio forme rade ne bi imali sta da traze. Bez pleja se ne igra kosarka.
g

gost1234

pre 21 dana

najjaci su mi navijaci zvezde koji misle da se zvezda uopste nesto pita protiv efesa, pa kao pozivaju da se ne zapinje, da se izvedu junioru. pa koliko god da zapnete i koju god postavu da izvedete, sve ispod minus 15 je premija za vas
D

Dhhffh

pre 21 dana

Prijatelju, Zvezda ulazi rasterecena u taj mec, dok Efes mora da pobedi! A znas kako se ruka stegne kad moras da pobedis, jos ako promasis prva 2-3 suta, udje nervoza i sve je moguce! A to sto se tice igranja u Bg, za tvoju informaciju Zvezda je dobila taj Efes blizu 30.razlike!
s

sasa70

pre 21 dana

Navijac sam Partizana i iskreno sam mislio pre sezone da ce i Partizan i Zvezda (bez toliko povreda) da budu u top 10. Zvezda je imala skoro nov tim, 2 trenera i PUNO povreda i bilo bi CUDO da su napravili neki super rezultat. Sto se Partizana tice, ova sezona je KATASTROFA i nista vise!!!!!! Igrac po igrcu smo SIGURNO bolji od Zvezde ali da budem iskren, zvezda je JAKO lagano mogla ove sezone da ima 5-0 protiv Partizana. U ABA ligi imamo 6 porazao sto je ocajno a lako je moglo da bude jos 1-2 poraza. Sta i zasto se desava Partizanu to sto se desava ni "onaj gore" ne zna!!! Igracu (stranci) su SKROZ preuzeli ekipu i ocigledno je da zoc ne vodi ekipu nego je zaduzen da Srpskim igracima VRISTI u lice kad naprave i najmanju gresku, stranci mogu i da daju auto kos i nista nikome!! Ako sledecu sezonu tako katastrofalno produ kao i ove onda je bolje da igamo evrokup i da pokusamo da igramo vise sa nasim igracima, mozda neki stranac i to je to. Sve u svemu bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto a iskreno mislim da bi najbolje bilo da i jedni i drugi dobiju stalno mesto u EL.
M

Mikac678

pre 21 dana

Partizan je trebalo da ima oko 20 pobeda a da se Zvezda bori za top 10, sad šta da radi obe ekipe podacile i izgubile neke dobijene utakmice! Naravno Zvezda je ove sezone baš teški kanal i niko ne očekuje da može da pobedi
M

Makellee

pre 21 dana

Ti si moj brate vec izgubio,, samo ne znas 😂😂 Jednostavno ne mozete nikog da pobijedite
0

0e04y6

pre 21 dana

samo vas mozemo 😂
G

Gost123456789

pre 21 dana

Ne razumem zasto se dize tolika prasina oko ove utakmice... niti Partizan ocekuje da ce zvezda da pobedi efesa, niti zvezda moze pobediti efesa..... Partizan ni u jednom trenutku nije izjavio da ocekuje pobedu zvezde.... ovde jedino medije dizu prasinu....
L

Lagano samo

pre 21 dana

Zvezda teško da bi Efes dobila i kad bi njoj trebalo za Top10. Sa druge strane učinila bi Partizanu medveđu uslugu, jer ovaj Partizan neće dogurati do završnice EL, a istrošio bi se maksimalno pred ABA.
C

Cocz

pre 21 dana

Zvezda je vec pobedila Efes ove sezone druze
Х

Хамес

pre 21 dana

А можда Партизан киксне против Валенсије, то нико не помиње чак ни као могућност.
G

Gost nedragi

pre 21 dana

Sa vama ni na vrucu jagnjetinu,a kamoli da navijam za vas! Satro, zbog nase koristi? Mi smo svoje sanse propustili nasim losijim partijama i to bi trebalo da bude to.Kakvi crni Feneri,Efesi,Reali i Baskonije. A tek palanka da igra za nas? Ne ide to tako,jednostavno nije prirodno! Daleko vam lepa kuca!
g

gostiVAR

pre 21 dana

žao mi te je, jer ta mrznja koju osecas nece nas povrediti nego tebe
g

gostic

pre 21 dana

fora bi bila da Zvezda pobedi, a partizan izgubi.
s

stand up

pre 21 dana

fora bi bila da zvezdana dobije efes a partizan na kraju osvoji takmičenje
M

MVPCACAK

pre 21 dana

Kao sto sam i pisao pa su mi lupali minuse, onaj poraz od Bajerna nas je kostao bas. To sam napisao odmah posle utakmice i evo tako i bi.
S

SimaO

pre 21 dana

Svaka ti čast!
B

Burek

pre 21 dana

Franciskoooooo
D

Dajvak

pre 21 dana

Znaš šta je veći problem - što se ti opterećuješ minusima na nekom portalu. Opušti se brate, sve je ovo prolazno, tu smo da malo začinimo stvari i to je to .
K

Kolodin

pre 21 dana

Efes će uzeti EL,a što se tiče Partizana sa Madarom bi bili među 5-6 klubova
T

TW72

pre 21 dana

Mi smo za neke rivale rekreativni klub iako ni ti rivali nisu pobedili Efes u Turskoj. Da su ih pobedili, ne bi sutra virili i pratili naš rezultat. Protiv smo naše pobede sutra
D

Djape45║

pre 21 dana

Najvaznije je da ne dodje do povreda, a rezultat je u drugom planu vec neko vreme u evroligi, voleli mi to ili ne.

Gall

pre 21 dana

Iskreno ruku na srce, Zvezda ove sezone sve utakmice koje je morala da dobije nije dobila, tako da ocekivati da pobedi Efes u Turskoj koji je u porastu forme nasuprot Zvezdinih igraca, uz to igraju utakmicu za prolaz, nisam siguran koliko se tu Zvezda previse i pita na tom mecu.
@

@Gall

pre 21 dana

Bas zato Zvezda i ima sanse, odigrace rastereceno, a Efes pod moranjem
G

G line

pre 21 dana

Sutra ocekujem i nadam se utakmici da odigrmao jako dobro, ali da imamo sudjenje kao sto imamo cele sezone :)
V

Voždovac

pre 21 dana

Kvota 5,5. Vredi probati pa šta bude. Win win situacija.
d

dezurn1kr1vac

pre 21 dana

Po svemu prikazanom mi ove sezone ne zasluzujemo da budemo medju 10 ekipa .. Ali sobzirom da smo do samog kraja u igri za tu poziciju nije mala stvar. Neki su od toga odustali jos u januaru pa nikom nista .. verovatno stvar navike 🤷 . Imali smo sansu koju smo ispustili porazima od Milana , Bajerna , Virtusa i to je to .. Idemo dalje . Neko nije godinama medju 8 , a evo sada ni medju 10 pa .. Kisa i dalje pada , Sunce i dalje sija itd.itd .. Idemo dalje , zgazicemo ih u finalu 1000000 % 🖤🤍 Idemo dalje , bolja smo ekipa od njih i u finalu ih gazimo 1/1 .
A

Avanti BAL

pre 21 dana

Bukvalno nemate promil sansi u finalu ABA. Individualno ste jaci, ali timski ste dva stepenika ispod, niti vam mi odgovaramo kao protivnik. Pritom, imamo prednost domacinstva, a zna se sta to znaci u regionalnoj ligi.
M

Mangas

pre 21 dana

Nadam se da ce lazarevic steci zube i zaigrati veceras iako je povredjen. Treba nam njegova rola
L

Loi

pre 21 dana

Steci zube? Valjda ih je stekao do sada, ima 27 godina.
J

Junker

pre 21 dana

Pa ovako, da je slucajno obrnuto i da se nas klub bori za plej in, a neki autsajder dolazi u goste, nasi bi vrlo verovatno izgubili, jer takve meceve retko kad umeju da odigraju. Ovo je kao nacrtana utakmica da se Nedovic raspuca i Bolomboj da lomi obruce, ali ce verovatno biti 15 razlike za Efes.
U

Unwanted

pre 21 dana

Ne treba nijedan naš igrač da se raspuca. Ne želimo tu pobedu sutra
Z

Zvezdo naša, sutra izgubi od Efesa

pre 21 dana

Ako pobedimo u Turskoj, mi smo najnaivniji klub ikada . Čemu pobeda ? Da preokrenemo sezonu Partizanu i da igramo finale protiv njih za 2 meseca kao prošle sezone ?
A

Ali b

pre 21 dana

Bukvalno.
p

pipo_inzagi87

pre 21 dana

Ne bi se cekalo kao prosle sezone, nema odlaganja, fiksirani su termini u Aba, igrao bi se i play off EL i Abe
2

24.232

pre 21 dana

Lepo vam decko napise, znaju se termini za ABA plejof, a vi mu lupate minuse, a dajete pluseve za cekanje 2 meseca, sto je apsolutna neistina?! Ko sve prati sport, stvarno je upitno... Ceo plejof ABA lige moze da ide po dan gore dole. Nikakvo crno cekanje. Evo npr, kkp ako prodje igra i startuje pleof ABA lige ranije, nego ako ispadne... 14. u odnosu na 17.04.
M

Miki 64659

pre 21 dana

Realno, Efes je bolja ekipa i sutra su favoriti. Plus su podigli formu u poslednje vreme. Partizan je imao 33. kola da obezbedi bolji plasman a ne da čeka poslednje kolo. Ova ekipa je slabija od ekipe iz prethodne sezone i ne zaslužuje po igri ove sezone da ide dalje.
P

PaGost

pre 21 dana

Apsolutno se slažem sa komentarom
G

Grobar 94

pre 21 dana

Napred zvezda leee
g

gost4

pre 21 dana

ako se budu borili kao i do sad rezultat ce biti u drugom planu