Košarkaši Partizana (©Star Sport)
Košarkaši Partizana (©Star Sport)

Partizan ipak dočekuje Budućnost u Pioniru

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.22. | 18:46

Jedan od razloga organizacija Fajnal-fora u Beogradskoj areni, otkriveni i termini utakmica

Partizan će Budućnost na startu polufinala Jadranske lige dočekati u dvorani Aleksandar Nikolić, potvrdio je klub iz Humske.

Jedan od razloga je organizacija Fajnal-fora Evrolige koji će se odigrati u Beogradu, zbog čega se Beogradska arena oprema kako bi zadovoljila sve aspekte završnice elitnog klupskog takmičenja. Parni valjak mogao bi da se vrati u najveću dvoranu na Balkanu u slučaju da zaigra finale regionalnog takmičenja, s obzirom na to da će se Fajnal-for do tada završiti. Postoji teoretski i mogućnost da crno-beli igraju i eventualnu majstoricu polufinala u Beogradskoj areni, ali to će zavisiti od odluke ABA lige u dosluhu sa televizijom Arenasport oko termina. Partizan će, treba podsetiti, postati ekskluzivac Beogradske arene od jeseni i imaće pravo da bira termine utakmica.

Izabrane vesti

Ono što je sada jasno jeste da će Partizan i Budućnost svoju polufinalnu seriju početi 10. maja u nekadašnjem Pioniru od 19 časova, a da će se druga utakmica igrati u Podgorici 15. maja od 20.30. Polufinale se igra na dve dobijene utakmice, dok je finale na pobedu više.

ABA liga je osvežila i datume drugog polufinala između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije. Prvi susret je zakazan za 19 časova takođe u dvorani Aleksandar Nikolić, dok će susret u Ljubljani biti odigran 16. maja od 18.30. Takođe, termin eventualne treće utakmice odrediće se naknadno zbog zamršenog kalendara takmičenja i programske šeme televizijskog emitera koji je vlasnik prava.

Podsetimo, Fajnal-for Evrolige igraće se u Beogradu od 19. do 21. maja. Prvog dana igraju se oba polufinala, a posle dana pauze na programu su okršaji za treće mesto i finale.



tagovi

KK PartizanABA ligaBudućnost Podgorica

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara