Džejlin Smit (©MN Press)
Džejlin Smit (©MN Press)

Partizan Mozzart Bet blizu potpisa plejmejkera!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.12.23. | 21:25

Ako sve prođe kako treba, stići će naturalizovani reprezentativac Hrvatske

Duže vreme Partizan Mozzart Bet je u potrazi za plejmejkerom i ista bi uskoro trebalo da se završi. Šampion Jadranske lige blizu je potpisa sa Džejlinom Smitom.

Radi se o naturalizovanom reprezentativcu Hrvatske i košarkašu Virtusa. Amerikanac sa hrvatskim papirima je pred odlaskom iz Bolonje i naredna stanica bi trebalo da bude Partizan Mozzart Bet. Kako se može čuti, ceo posao je blizu zaključenja. Vest je prvi objavio nemački novinar Robert Hozel.

Izabrane vesti

INTERVJU - DŽEJLIN SMIT: NATURALIZOVANI IGRAČI ŽELE DA POMOGNU

Smit je dve godine proveo u berlinskoj Albi, da bi ovog leta prešao u Virtus. Tamo je odigrao 13 utakmica, u dve je bio starter i prosečno beleži 5,3 poena, 1,5 skokova i jednu asistenciju. Ranije tokom dana u italijanskim medijima pojavila se informacija da je Smit na pragu odlaska iz Virtusa, kada su krenule spekulacije o mogućem dolasku u Beograd. Partizan Mozzart Bet je povukao adekvatne poteze i nadomak je novog i toliko željenog pojačanja.

U svom poslednjem evroligaškom meču za Virtus, pre dve sedmice ubacio je 10 poena, uz tri skoka, dve ukradene lopte i jednu asistenciju.

Pošto bi ovo bio transfer igrača koji već igra Evroligu, pod uslovom da sve prođe kako treba, Smit bi bio u mogućnosti da zaigra za crno-bele od početka januara naredne godine. Između 17. i 26. kola trajaće prelazni rok za klubove unutar elitnog takmičenja, odnosno od 30. decembra do 7. februara. Da bi transfer prošao, klub u kojem je igrač mora da ga skine sa spiska registrovanih za Evroligu, da bi zatim mogao da bude ubačen na listu u novom timu.



tagovi

Džejlin SmitKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara