Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet objavio podatke o finansijskom poslovanju kluba

O

Oregon Dzek

pre 4 meseca

Samo pišite komentare, bitno je da se ne priča ni slučajno o basketu. Ne sme ni da se pomene sramota zbog tri uzastopna poraza!
S

Slažem se

pre 4 meseca

Tri puta je tri puta pa još za redom.
J

Ja i ti

pre 4 meseca

Evo danas izašla uporedna. analiza, Zvezda za zadnjih 7 godina dobila minimum 6,5 miliona eura više... Šta kažu Zvezdaši... Ko koristi više bankomat, vi ili mi... Oba tima objavila. Sve jasno, nema laži. A, ko zna i hoće, može da uđe i na APR da pogleda.
G

Gf

pre 4 meseca

A zašto bi verovali i jednima i drugima. Mene recimo zanima kako se to ostvaruje prihod od mladih kategorija. One su u svakom klubu trošak (sale za trening, oprema, putovanja, stipendije, ..) i investicija za budućnost ako se neki igrač izbaci iz njih. Jedino ako Ostoja reketira imućne roditelje dece koja treniraju da bi plaćao preskupe strance. U tom slučaju nije ni čudno da nema talenta u mlađim kategorijama i budućih igrača za prvi tim.
O

Oregon Dzek

pre 4 meseca

Mene kao navijača zanima samo da uzmemo trofej. Smešni su mi pokušaji botova koji pišu besmislene komentare samo da bi zatrpali ostale koji vide da je najtrofejniji trener doživeo blamažu
J

Jamb

pre 4 meseca

Oba tabora dobila nalog da objave prihode i koliko su uspesni zahvaljujuci predsedniku. Verujem da navijace mnogo vise zanimaju troskovi. Drugo necu pisati jer tesko da ce biti objavljeno
O

Oh yeah

pre 4 meseca

U redu, tačno je sve što Predsednik kaže. Samo, ima samo, to je prikaz jedne strane istine. Uvek ima avers i revers, dve strane novčića. Npr. Arena se dobija tri puta jeftinije od tržišne cene, u redu. Po kojoj ceni tu istu Arenu dobija CZ? Ne bih rekao da je to po punoj ceni. Tu je i pitanje poreza, država da klubu novac i ovaj taj novac uplati za porez, u redu, razumem. Prozvan je samo Partizan, ali poslušna Zvezda nije. Zar ne uplaćuje na isti način porez i Zvezda? Zašto to nije rečeno. Možda Zvezda to uplaćuje iz svojih autonomnih prihoda, sumnjam? Recimo, nigde se ne navodi, niti se piše o tome da je čisto privatni klub Dr. Čovića prikačen na budžet Zvezde. To se u dosta primera onako proturi u tekstu i - kao to je normalno sve. Ja bih voleo da imam privatni klub koji bi 100% finansirala država. Smatram da bih bio jednako uspešan kao i vlasnik dotičnog kluba. U svim izveštajima o budžetu Zvezde stoji stavka o lovi koja ide FMP-u. Da li je to vama normalno, pa i vama Zvezdašima. Meni nije. Budžet vam je za toliko manji. Ima još. ali i ovako sam odužio.
N

Na isti

pre 4 meseca

način plaća porez i Zvezda ali ona to čini redovno za razliku od partizana koji ne prosledi sredstva gde treba nego od tih para kupuje igrače i ko zna šta još? Ako to može Partizan zašto nebi mogla i Zvezda pa iz tog razloga nije platila porez za prošlu godinu. Ne plaćaju porez ali zato Savić tužaka Zvezdu zbog dovođenja Kampaca. Posle svega bi trebalo ukinuti finansijsku pomoć i jednima i drugima. Mnogo je ne zapošljenih ili rade za minimalac a oni troše narodne pare.
O

Oh yeah

pre 4 meseca

I šta ti to tako dubokoumno pitaš? Zašto je topla voda topla? Rashodi su onoliki koliko imaš prihoda. Ako su veći onda si gubitaš, ako su manji onda si u plusu, tj. imaš profit. Ovde podrazumevam da se protegneš koliko je jorgan dugačak, trošiš koliko imaš, a to je oko 20 mil. Mala poduka iz ekonomije. Nema nikakve potrebe prikazivati rashode, brine poreska o tome, svakako. Ovde je tema o prihodima i ko je više državni projekat. Što se mene tiče ja sigurno znam. Imamo, kao Partizan, 12 - 14 mil. autonomnih prihoda i to je ono što nervira. Klub je prikazao javno koliko je uplatio za porez, javno. Ako nije tačno sledi odgovornost. Nema ali, nema ovo - ono Simply as that. Uostalom, Dr. Čović to nije negirao ni na jednoj od Nac. TV-a. Kad će i da li će, ne zna se.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Realno i jedni i drugi žive i svoje kaprice,provincijske sujete i komplekse lece preko oba kluba;celu tu kvazi zabavu,hleba i igara vidimo debelo plaćamo mi preko budžeta dakle narodnim parama godinama!!Ajd Zvezda 33 a Partizan 27 miliona € direktno od javnih finansija na poklon,bez ikakvih povratnih obaveza,osim da “drže mirne tribine”čemu ceo ovaj cirkus služi !!!Stavise non stop u milionima € dužni porez toj istoj državi!!!Sve tehničke resurse koriste po tri puta nižim cenama od realnih!!!E nije to sve!!!Brojni likovi u i oko uprava se dodatno kešaju o tu istu državnu kasu,kombinuju šeme i “biznise”,obilato koriste privilegije i veze koje preko klubova i politike ostvaruju.Nigde tu sem legionarskog,drugog sporta nema pa ni sportskog vaspitanja i ponašanja !!!Kako god najbolje da ćute i jedni i drugi ,grebu se preko Zvezde i Partizana za sve i svasta,glume “face”po lozama i parteru Štark arene i manu javnost spinovanja od kog jedini imaju vajdu!!!Zauvar je i svakojako bilo!!!Igrajte i uradite nešto u EL pa se onda trtite i pričajte a ne neuspesi non stop i opravdanja za prazna obecanja!!!Sramota
O

Oh yeah

pre 4 meseca

Samo kažem: Bravo.
S

Sve,sve

pre 4 meseca

ali tri puta za redom,ajde na domaćem ali i na neutralnom terenu izgubiše i opet ti je država kriva. A država mu daje kapom i šakom.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Da sam Grobar sad bi mi se dotični trener smučio. Tu lekciju o moralu, odgovornosti nije naučio od Dude i Profesora. Tako jw reprezentaciji ukanalio 2005 beše pa se posrao na pola tima i napravio linč atmosferu tim momcima. Sećam se da su posle imali ozbiljnih neprijatnosti ali važno da je njemu bilo teško jer on navodno zna šta taj dres znači... Evidentno je da ga pola tima više ne zarezuje, samo slep to ne vidi, davi onog mučenog Smajlagića i dere se na naše igrače jer oni moraju sa ćute. Jedan Split počisti KKP kod kuće, protiv još 3-4 ekipe koje zajedno nemaju 2 miiona budžet ti preokrećeš - 15 i to kući pred punom Arenom. Ne, ne svi su krivi samo on nije, jer on je tu punim srcem i samo ON voli i oseća Partizan...
M

Mighty King

pre 4 meseca

Za reprezentaciju 2005 nije tačno ništa o Ž. Obradoviću. Nije čovek znao u kakvo je osinje gnezdo upao, u kakav sukob sujeta i premeravanja čiji je veći. To mu je greška života, ali nije mogao znati. 2005 toj reprez. nije ni trebao trener, toliko su po kvalitetu i imenima bili jaki + domaći teren. To nije argument protiv Obradovića, apsolutno. Svedok sam bio svega u vezi toga i dobro znam. To se može prodavati mlađima, koje itekako poštujem, ali oni ne znaju.
K

Krastamana

pre 4 meseca

Kup je naš!
G

Grr

pre 4 meseca

@To ti Jeste neprofitabilan sport ali klubovi ne funkcionišu samo od prodaje karata, čak naprotiv.
G

GF

pre 4 meseca

A zašto klubovi daju ovolike plate, mislim i na evropske, kad je košarka neprofitabilan sport. Očigledno je da je evropska košarka jedna velika praonica novca.
x

x

pre 4 meseca

interesantno da i jedni i drugi samo objavljuju prihode ,a ne i rashode
T

Tandaramandara

pre 4 meseca

Uspešno skrenuta tema sa blamaže velikog trenera na praznu priču o budzetima! Sto puta vam prodaju istu foru! Pričajmo malo o odličnoj igri Zvezde!
Г

Групни

pre 4 meseca

... и слабој игри Партизана, јер звезда не може боље, а Партизан не може слабије ...
T

Tandaramandara

pre 4 meseca

Grešiš, Zvezda može mnogo bolje od ovoga. Partizan me ne zanima
Г

ГрупнивсТинтара

pre 4 meseca

може, ако лично Човић почне да суди дербије
T

Tandaramandara

pre 4 meseca

Sudili su vam evroligaške sudije- pukli ste, sudile vam regionalne sudije u Aba ligi- pukli ste, sudile vam Srpske sudije u kupu - pukli ste! Ko da vam sudi?
O

Objaviti

pre 4 meseca

po naosob kolike su plate igrača,trenera i ostalih zamišljenih u obadva kluba.
V

View

pre 4 meseca

Privatizacija klubova je jedini pravi put, sve ovo je bezveze i u Evropi odavno prevaziđeno i čak nelegitimno. Bolje i za državu, bolje i za klubove. Nema prepucavanja koga država više/manje "voli" već samo rad bi bio merilo uspeha/neuspeha. Do tada ostaje, ne odlazi cirkus iz našeg lepog grada... C&R
s

spaniard

pre 4 meseca

Kako bolje za državu??? Mašina za pranje novca i prebacivanje u privatne džepove. Najjeftiniji način kupovine glasova. Zašto investicioni fondovi arapskih i azijskih zemalja kupuju klubove u evropi, stavljanje prljavog novca u legalne tokove, što su veći transferi to je bolje.
T

To ti

pre 4 meseca

je vidiš jedini ispravan put za gašenje klubova. Košarka nije profitabilan sport, koliko karata se treba prodati za ove ogromne plate,isto važi i za vaterpolo,odbojku,rukomet... Svi vole uspeh što podrazumeva vrhunske igrače ali da ih država plati.
Z

Zli grizli

pre 4 meseca

Kako onda da se pere novac beogradskih politicara?
Г

Групни

pre 4 meseca

помало је жалосно да се после једног интересантног (из угла спорта) меча, расправља о неким питањима о којима смо сви отупели зубе причајући ! укратко, од субјеката у донирању државе у спорт нико није аболиран почев од председника, председника клубова, Жељка Обрадовића, до нас навијача ! сви смо свесни учесници у овој игри престола ! доласком на меч дајемо легитимитет оном играчу који уз помоћ државе прима за наше услове баснословну цифру ! дакле џаба приче, ово ће трајати ... вратимо се мечу, мечу у коме звезда преломи, поведе и НЕ ИСПУШТА предност (и то три пута до сада са Партизаном) ! није Партизану нико крив, кривац вероватно није ни Жељко, нажалост Пантер је био пресудан за Партизан, и ако је прошле сезоне ритнуо ковче које је највише сам напунио, ове сезоне кофу није ни почео да пуни, а већ је разбио ...
i

izgubili derbi 3x

pre 4 meseca

Jedini klub u celoj Evropi koji u zadnje 3 godine spiskao preko 100 mil drzavnog novca i koji placa pantera 3 mil po sezoni i trenera isto toliko a osvojio samo JEDAN trofej i to jedva za pune 3 godine a potrosio toliki novac za bukvalno nista,tako nesto nigde nema osim ovde kod nas ccc....🤦
T

Top 16

pre 4 meseca

Jedini tim u Srbiji koji spuco preko 150M za 10 godina u EL da bi uvek bili fenjerasi i nemaju pobede u top 8...
z

zaks

pre 4 meseca

Zašto pišeš neistine? Pišeš riječ " fenjeraš" , a očigledno ne znaš njeno značenje .
B

Bane15

pre 4 meseca

na svom portlaima nigdje nema intervju sa pobjednickim trenerom...e Srbijo kako radis tako ces i proci
B

Bane15

pre 4 meseca

Sve to ok al ne rece oni ko daje 30 miliona godisnje?
H

Haha

pre 4 meseca

Dzabe Panter, dzabe Zeljko, nema leka za šampionsko srce Zvezde!
D

Drake

pre 4 meseca

Klub ima 20 miliona prihoda, i to je istovremeno budžet za sportsku sekciju. A odakle onda još 9 miliona za vraćanje poreskog duga, plus dugovanja za igrače i trenere iz prethodnih sezona?
.

.....

pre 4 meseca

A Panterova plata gde je? Lično Željko rece da njegova plata nije iz budžeta. Znači 20 milki plus Panterova plata koja je najveća u istoriji srpske i regionalne košarke. I pored tolikih para izgubiše finale superkupa ABA od nižerazednog Studentskog centra a sad i kup od očajne Zvezde a verovatno i ABA ligu jer nemaju prednost domaćeg terena. Malo je to za tolike pare kume.
D

Duff

pre 4 meseca

Ok provodi. Koliko SU rashodi Godisnji? Kako je nadoknadjen minus?
O

O la la la

pre 4 meseca

A šta kaže Sferopulos? Nešto u stilu: zategli smo odbranu, prebili ih, sudije se napravile mrtve i trofejčić je naš. Lično, ja tu ne bih ništa diro.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Vaš mozak ne u raskoraku sa pravilima svih sportova koje pratite. Morate da naučite da se ne sudi po vašim pravilima već po predhodni definisanim pravilima sporta.
O

Od ovog može da se rikne

pre 4 meseca

Na vest da Partizan dobija višegodišnju licencu od EL očekujem da se prebaci 2.000 komentara. Uskoro ćemo i to saznati. Vreme je za rekord.
e

e

pre 4 meseca

Posle ovog danas racunaj slobodno,da narednih deset godina nismo ni u razmatranju za licencu,nijedni.
G

Gost1818

pre 4 meseca

e@ vi svakako niste.
P

Pa1

pre 4 meseca

Kako smo došli do toga da je izjava gubitničkog trenera postala važnija od osvajanja kupa? Gde je intervju sa pobedničkim trenerom? Zašto dajete prostor treneru koji tri puta uzastopno ne može da nadje rešenje za ovakvu Zvezdu? Spin mašinerija
K

Kratko i jasno

pre 4 meseca

Zato što je to najtrofejniji evropski trener, trener čija reč ima težinu i zato se prenosi u svim medijima.
P

Pa1

pre 4 meseca

E onda nam je čast što smo ga zgazili 3puta za mesec dana
m

milisav kekez

pre 4 meseca

vidi vidi što navijačo efempea napadaju ostoju krivo imje što je ostoja podigao partizana i što se stalno boru i igraju u top osam a efempe stalno svake sezonu se boru za petnesti mesto na tabelo nemožete bolje od toga neka svako dobro znaju da će partizan da bidne šampijon partizan je za vas instritrucija lel ste ljubomorni
S

Sale84

pre 4 meseca

Druze, taj tvoj ostoja je preuzeo klub pre skoro 7 godina.. a tek prosle godine je osvojio aba ligu... do tada jedan ili dva kupa i to je to. Tako da ta prica da se stalno bori da igra top 8 i ne znam ni ja sta ozbiljno pada u vodu. Imali ste prosle godine top 8, imali smo ga i mi pre nekoliko godina, tako da ne znam kojim to rezultatima se dicite vi uopste???
A

Ahhahahhahahaajah

pre 4 meseca

@Sale84 😂😂😂😂😂😂, sta ste imali koji top 8,pa da Zeljko nije tad pobedio Efes kad vodio Fener i tako vam obezbedio top8, ni taj jedini top8 nebi ste videli.
N

Nisam ciko

pre 4 meseca

Neko osvoji Aba i ugase mu dodelu pehara u prenosu, toliko o tome 😅
h

hahahahahahahahahahahahaha

pre 4 meseca

"da l' da udarim o sto ja, il' to jednom Zeljku ne treba" ?
V

View

pre 4 meseca

Umesto da uživaju u osvojenom Kupu i malo leče 16. mesto u EL, "finansijski stručnjaci" iz predgrađa ubiše se u računsnju i dokazivanju nečega što je nedokazivo.C&R
V

View

pre 4 meseca

a mi umesto da gledamo zasto nas rutiniraju tri puta za redom mi se ovde bavimo necim sto ne mozemo da dokazemo jer smo i sami zavisni od drzave
V

View

pre 4 meseca

Uživajte u KUPu u tri pobede, igranju EL,..... a kad to prođe nađite nešto drugo, od nerviranja nema ništa.A koliko ćem
M

Mikac678

pre 4 meseca

Zvezda ima stavku "prihodi od grada" ahhshhaha pa ovo nema nigde, prihodi od grada i država preko 11,5 miliona za prošlu sezonu i plus sponzori
G

GAGI PFC

pre 4 meseca

Smesno je uopste i raspravljati sa njima o tome ko je drzavni projekat i ko dobija vise para(mnogo) vise.Njihovo poslovanje ne vredi ni gledati jer je sve prevara.
E

Ekonomista

pre 4 meseca

Da ovo vidi bilo koji finansijski strucnjak, i da smo iole ozbiljna drzava, zajedno sa KSS katanac bi usledio do ponoci. Prikazuju 2 tacke strukture PRIHODA, a gde su TROSAKOVI?!To ne postoji kada je Partizan u pitanju. Gde su dugovanja? Gde su obaveze? Ovo je takva sramota, ovo je takav ogavni spin, da je ovo uzasavajuce i porazavajuce. Gde je ovde P&L i B/S? Za neupucene - P&L - Profit and Loss - Profit i Gubitak, dok je B/S - Balance Sheet - Struktura Bilansa. Kakvi prevaranti, kuku…ah da, izgleda da excel tabele rade u Partizanu isto…koji je sledeci spin??!! Pu…djubrad
D

Drasko Ct

pre 4 meseca

I najbolje od svega što su ga "uknapili" u 20M, ni centa gore ili dolje. Ludilo!!!
U

Uzalud puna Arena

pre 4 meseca

Uzalud puna Arena kada nije plaćen porez. Evroliga ne voli kada se ne plati porez
A

A.

pre 4 meseca

Znas koliko Evroligu interesuje da li je plaćen porez ili ne.
K

Kheshig

pre 4 meseca

Kada Ostoja u prihode ubaci mladje kategorije, misli li na KK Ofy?
B

Bogdan58

pre 4 meseca

Vaš portal, umesto da piše o osvajaču kupa, o njegovim igračima i trenerima, o dešavanjima na utakmici i posle nje, puše o treneru poraženog tima, o njegovim izjavama i naziva ga pogrešnim imenom. Pa dokle više da iritirate većinu vaših pratilaca i da čoveka koji se zove Želimir, uporno nazivate sa Željko. Red bi bio da poštujete novinarski kodeks i da iznosite samo istinite činjenice, kao što je na primer vlastito ime trenera Partizana Želimira Obradovića. Sportski pozdrav !!!
Z

Zato sto

pre 4 meseca

ga niste osvojili vi vec rezimske sudije.
i

igokeašiiii

pre 4 meseca

dajte neku vest o osvajaču kupa!O budžetu pišite drugi put.Da je partizanen pobedio, tri dana bi se utrkivali u pisanju hvalospeva o trenerskom magu i ostalim partizanima
R

Rezimske

pre 4 meseca

Sudije osvojile kup.
Č

Čarapan

pre 4 meseca

Samo da se ne priča kako vas je Teo - Zvezda odrala sinoć.
r

rnduljo bre

pre 4 meseca

Kažu napadaju rumenog jer JSD dobija višegodišnju licencu za EL. Da država radi svoj posao, kaznila bi JSD što ne plaća porez, prestala da im upumpava po 60 miliona evra i onda bi zagrebčani morali da igraju sa omladincima i gubili sa 210:10. Država da hoće da vas uništi, džaba vam podrška i hrvatske i opasnih jugoslovena na pozicijama po Evropi.
A

Atu citas

pre 4 meseca

li cinjenice ili lupetas sto onaj picousti drobi.
K

Ko će kome

pre 4 meseca

Ne baljezgaj, da vam država nije sredila UPPR onakav kakav bi svaki dužnik poželeo i otpis kredita Agrobanke, ne biste imali koševe na Malom Kalemegdanu basket tri na tri da odigrate.
m

mmm5

pre 4 meseca

Bravo Ostoja, ovo je bilo potapanje ciganije cinjenicama, crno na belo!
S

Sale84

pre 4 meseca

Ovo je tebi potapanje cinjenicama? Tabela i to je to? Pa ovo mogu i ja da napravim ahhaah kad bude izasla drzava sa podacima ono cemo pricati pa ce te videti koliko su ove tabele netacne!!!
m

mile mesožder

pre 4 meseca

Prošle sezone od grada, države i državnih preduzeća je KK Partizan prihodovao 5,592,555 evra, a C.Zvezda 11,316,764 evra.Sve iz priloženih tabela.
O

Oh yeah

pre 4 meseca

Oko duplo, ali to smo već i znali. Ovo je samo potvrda crno na belo. Daje se Partizanu, ali onda se sve podupla za miljenicu.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ajde bre folirantu, koga ti foliraš. Lepo ti je danas rekao tvoj poslodavac koji te je postavio tu, da ni žuti dinar nisi uplatio za porez od onih para što si šatro skupljao od navijača. Gde su 5 miliona evra koje si skupio od donacija, od navijača?????????? Prodaješ duple ulaznice za Evroligu, time se baviš??? Tako dopunjuješ svoj džep??? Sada si našao da se mangupiraš, kada je onaj bio na tribini, bio si u mišijoj rupi. Ne znam samo kako ćeš se spasiti ako ne osvojiš bar jednu titulu od ove dve preostale, a dobra je šansa da nećeš osvojiti ni jednu jer ne možete da osvojite sa Zvezdinim domaćim terenom, kup si izgubio. Ne znam kao ćeš se oprati od toga kod vaših navijača, plus što su te već uzeli na zub zbog vaćarenja za donacije za porez, i za duple ulaznice za Evroligu koje si im prodavao.
V

Vitice

pre 4 meseca

Samo on vise laze od tebe.
b

bxsss

pre 4 meseca

Hahah, al ljudi ove trabunjaju, skoro 300 komentara, pisu gluposti a ne pitaju se nista ni u svojoj kuci. Zato sada izbacuju frustracije. Cirkus
m

mudar sam ja

pre 4 meseca

Evo si se i ti nama pridružio. Dobrodošao u lupetaonicu.
1

111211

pre 4 meseca

Mene više zanima kako je naš najveći trener izgubio tri puta od Zvezde za mesec i po dana? Kako takva veličina nema autoritet nad strancima? Jedino što mu trenutno priznajem je da je majstor spinovanja i da je svoju trenersku blamažu vrlo spretno prebacio na priču o budzetima
g

gonpi

pre 4 meseca

Tako sto je to sport. Da se sve zna unapred ne bi se ni igralo. Sta sad treba, Efes dva puta za redom osvajao pa trecu godinu bio 14. Iii? Jel pala nekom kruna sa glave? Aman ljudi, to je sport. Idite na utakmice, navijajte za svoje klubove, uzivajte i nervirajte se, druge nemamo! To nam je sto nam je! Je**s novce i politiku, ovaj onaj...uzivajte ljudi!
1

111211

pre 4 meseca

Znam da je to sport ali kakav je to trener koji ne može da reši protivnika a ima skuplje i "bolje" igrače? Tri puta za 40 dana!
S

Sombor

pre 4 meseca

Najkraca i najcistija opservacija.Do pre 3 god,kkPartizan jedva funkcionisao.Odjednom para ko blata ,extra igraci,NAJVECI trener.Kako?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

nas "gazda" ima firmu ima odakle nesto da pokrpi a covic radi gde ?? stedeo dok je bio u vojsci pa sad trosi to !!???!
O

Oh yeah

pre 4 meseca

A ima i ona druga priča: jedan klub je do 2012 bio u dugovima preko guše, preko 18 mil. €, preko noći dugovi nestaju, klub kreće da igra EL redovno, najskuplji igrači, legije stranaca, krene da osvaja sve. Ima tu materijala i za Holivud. Sada se poklonici tog kluba živo pitaju odakle nekome drugome veliki novac, a do skoro nije imao. Srećna Nova Godina svima verujućima.
A

Aleksa Šantić

pre 4 meseca

Samo umesto reči Partizan stavi Crvena Zvezda i sve će ti biti jasno.
B

BA

pre 4 meseca

Ostoja i Covke gospodari Excel tabela
N

Nenad B.

pre 4 meseca

U poslednjih 6 sezona, bez tekuće KK CZ od države 30 miliona €, a KKP 21 milion €. Prošle godine Zvezdi 11,3 miliona (71٪ budžeta), a Partizanu koji prvi put igra Evroligu u ovom formatu 5 6 miliona. Šta ovde nije jasno?
e

e

pre 4 meseca

Zasto lazes,izneli su sami podatak o 27 milona,za sest godina a Zvezda 39 za 13.Sad,da li lazu i jedni i drugi videcemo za par dana.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Ja samo upoređujem podatke koji su prikazani sa obe strane, ako su istiniti. Upoređivao sam poslednjih 6 sezona pre ove, jer podatke za Partizan od 2011. do 2017. nemamo. U tekućoj sezoni su i jedni i drugi dobili po 3 miliona €, pa to nisam ni računao, a iz Partizana kažu da su dogoborena jos 3. Na kraju ove sezone Partizan će imati tih 27 miliona od države o kojima ti pričaš, ali će Zvezda samo da dobije isto preći 36, što je opet za 9 više, a verujem da će mezimica dobiti i više, kao prošle sezone i to duplo više.
С

СРБ

pre 4 meseca

Румени је потучен до коске и сад треба избећи ту дискусију по сваку цену.
V

Vlax

pre 4 meseca

Sve se svodi na to da je Partizan nadimak višegošnjeg ugovora sa EL. Tajming napada na Željka je očigledan. Zato šizoje šizi.
С

СРБ

pre 4 meseca

Све се своди на то да се скреће с теме да је румени изгубио три пут за месец ипо.
s

samo

pre 4 meseca

Sve se svodi na to da niko nije napao Zeljka,nego je on sinoc napao,da bi pokrio svoju katastrofu.Nije Bog da niko ne sme da mu odgovori.
K

Koš i lična

pre 4 meseca

Da Čović nije vršio pritisak na komšije vezano za plaćanje poreza ni dinar nebi uplatili. Nisu ih slučajno nazvali milioneri a kada su dovodili Kamerunci.
L

Ludo burazeru

pre 4 meseca

Kada bi svako radio svoj posao u ovoj zemlji neko bi se zapitao kako je prošao UPPR u kome se poverioci naplaćuju sa 2.5% potraživanja.
z

zajec

pre 4 meseca

Placaj porez ostoja a ne botove
P

Psi ho

pre 4 meseca

sta sve nece pisati ali o tome sto je ZVEZDA osvojila Kup nista... nema veze samo vi spinujte kako vama odgovara
0

0010

pre 4 meseca

Auuu kako neko masno laze. Ili AV ili mag ekonomije, limar iz Prislonice ali po svemu sudeci ovaj put limar. Kako se kradu nase pare, boze slatki, brutalno i bez pardona.
b

bgcz

pre 4 meseca

kolika je plata vršioca dužnosti trenera partizana?
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

pitaj Kampaca ...dovesti Kampaca je kao u fudbalu dovesti Mesija ili Nejmara pa vi pricajte o budzetu . Idi alo na wikipidiju na ukucaj timove vase i nase u zadnjih 10 godina pa vidi sta je proslo kroz vas i dal to moze za dz
h

halo

pre 4 meseca

I opet je totalno uspešno smaknuto u stranu kako je Zvezda po ko zna koji put u zadnje 3 godine u direktnoj borbi sa velikim moćnim Partizanom izašla kao pobednik. Svako naše slavlje trofeja u roku od 24 sata najviše bilo je zamenjeno "zli navijači su mi pevali zle pesmice", "zle sudije su me oštetile za 12 hiljada bacanja", milion i jedna Excel tabela ko ima manji budžet, ko ima manje dugove, jedina borba za trofeja koja nije momentalno skrajnuta u stranu u zadnje 3 godine bila je naravno grobarska titula prošle sezone, posle koje smo narednih 4 meseci svaki dan ovde uživali u po minimalno dva teksta o neverovatnom divnom sjajnom Partizanu.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Uzeli ABA ligu prošle sezone i ušli u TOP 8, a vi od države u istoj sezoni dobili 5,6 miliona eura više, za Kampaca i družinu. Pokrij se ušima.
h

halo

pre 4 meseca

Panteri, Ledeji, Egzumi, Lesori, najskuplji trener Evrope da bi za tri sezone uzeli jedan trofej i ušli u jedan Top 8 gde ste pred celom Evropom pružili jedan od većih čoukova decenije. Ali nema veze, svi navedeni su tu zbog toplog obroka i ljubavi, tako da nema potrebe za pokrivanjem ušima :)))
0

0010

pre 4 meseca

Ni to ne bi nikada uzeli da nisu produzili finalnu seriju za mesec i po dana. Nije mogao veliki trener ni to da uzme da mu nije bilo Milije Vojinovica da produzava seriju u nedogled dok se ne oporavi ekipa velikog trenera, a Zvezda mesec i po bez utakmice. E na to je najponosniji, na taj uspeh, kako sam rece, "veliki" trener
G

Gost ali bukvalno

pre 4 meseca

I sve reče a ništa ne reče. Budžet je 20 miliona a od sponzora, KSSa i grada Beograda ide 6 na otplatu poreza. Čak i da njih uračunamo u ovih 20 nema objašnjenja odakle onih 14...
L

Ljubav

pre 4 meseca

Ljubav je naša sve jača i jača i ona raste iz dana u dan
V

Vojvodinašume

pre 4 meseca

Vi Zvezdaši ništa ne razumete, Ostoja je lepo objasnio da je prodao zemlju u Vojvodini e sad ispostavilo se da su se na toj zemlji nalazili zasadi lešnika, pa je prodao i njih ispod lešnika otkrio je tartufe i njih je prodao, ispod tartufa pronašao je izvor vode a ispod izvora vode nalazila se nafta. Eto šta vam tu nije jasno 😁 I za kraj samo bih podsetio na izjavu Obradovića nakon osvojene Jadranske lige, hvala državi što nam je pomogla izgleda da mu tad nije smetala pomoć države...
0

0211

pre 4 meseca

„Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet. Pogledajte kakve smo klubove i sa kakvim budžetima ostavili iza sebe u Evroligi. Hvala svima koji su nam pomogli, navijačima za uplatu poreza, a nadamo se da ćemo uskoro moći da se samostalno finansiramo. Želimo da imamo respektabilan tim i sledeće sezone u Evroligi, klubovi su već počeli da prave timove za narednu sezonu, želimo i mi da budemo opet konkurentni“, rekao je Obradović prošlog proleća posle osvajanja titule u ABA ligi.
I

I

pre 4 meseca

Sta sa tim?
J

JAMES BOND 007

pre 4 meseca

I sta je pisac ovim hteo da kaze? Obradovic ce isto reci i ove godine kad osvoji Aba ligu sa Partizanom, to vam je neminovnost
C

Cccc

pre 4 meseca

Gospodo grobari i delije jeste li se ikad zapitali kad bi Limar Ostoja i Čović Neboisa, dr Terza i Vazura prihvatili da vedre i oblače u Partizanu i Zvezdi i da plaćaju igrače po 2.5 miliona eura iz svog džepa. Naravno da je to zanimljivo kad plaćaš tudjim i znaš kad odeš u minus tu je neko drugi koji će to pokriti a ti imaš 10tak hiljada eura platu. Zašto Zvezda i Partizan ili bolje rečeno država ne u vedu hoćeš biti presednik jednog brenda i giganta hoćeš slavu i popularnosti moraš da položiše na račun svojih 20 miliona eura napraviš dug plaćaš iz svog džepa. Pa da vidimo ko će da se jagmi da bude presednik.
J

Jos

pre 4 meseca

Da se javi Terzinjo sutra i da se zaokruži cirkus😂😂😂😂, komedija ceo dan😂😂
O

Ovo

pre 4 meseca

nije nikakav cirkus,ovde se samo iznosi istina,a istina je da i jedan i drugi klub finansira država.
С

Саббатх

pre 4 meseca

Да оволико пара добије од државе рецимо Војводина или Раднички Крагујевац… стварно, зашто се остатак лиге не побуни “не можемо да будемо конкурентни близанцима. Нека играју сами” они се задовољавају силом коју добију у односу на БГ клубове
k

katkad

pre 4 meseca

Zvaljo rece da niste platili ni dinara poreza, a ovde stoji uplata bila u sept 2023. Cekaj, cekaj...Zvaljo laze, on kad se zaklinje to mora da je istina. Zvaljo je to.
e

e

pre 4 meseca

Nije to rekao,nego jasno,da ne moze biti jasnije,da su duzni 6 miliona za porez i da sve sto su uplatili "danas" su one pare koje im je drzava prebacila "sinoc",a od prikupljanja para od navijaca nisu uplatili ni banke.Takodje je jasno rekao da te sponzore koje imaju i racunaju da nisu drzavni,takodje im je obezbedila drzava (npr. kladionice)...Da li je to toliko tesko tazumeti?

gemathegreat

pre 4 meseca

Govorio je Mijailović i o tome da su zaposlenima u klubu isplaćeni doprinosi. "Delom smo od prošle sezone, novac koji smo uštedeli, a taj novac nam je prebacila država jer nije prebacivala tokom sezone, a imali smo i pomoć države u jednom delu, isplatili smo tako 3,72 miliona evra poreza i tako smo svi zaposlenima u klubu, bivšima i sadašnjima, platili poreze na zarade zaposlenim i da ljudi u klubu koji su stekli uslove da odu u penziju konačno to mogu, da mogu da imaju zdravstvene knjižice".
R

Reall

pre 4 meseca

Ovo je priča da se narod sviđa oko gluposti da zaboravi male plate i težak život. O ovim brojkama niko neće pričati za nedelju dana. Tada će biti neka nova afera
t

tako je

pre 4 meseca

svi u sluzbi pljacke drzave i zamajavanja naroda
a

aloo

pre 4 meseca

Ponovo se manipuliše,u cemu je razlika izmedju namestenih przavnih sponzora i drzavnih sponzora Igokeje?
B

Baobab

pre 4 meseca

Pa tako je tvoj klub poslovao od početka igranja Evrolige. Šta misliš odakle interesovanje privatnih sponzora za košarkaški klub koji nije ni znao kako se zove?
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Sto Ostoja ne reče koliko je para država Srbija prebacila na račun Partizana nemoj ti o sponzorima i na kraju koliko ti plaćaš poreza na budžet od 20 mil eura a to sto vi plaćate zaostali dug to je drugo. I slepac iz svega ovoga vidi da vi državi ne plaćate ništa nego još i dobijate.
K

Kilbejn

pre 4 meseca

Pa i nije bas da niste Drzavni projekat!! Skoro 30 miliona eura od drzave! A sta je Zelimir hteo da postigne ovim samo on zna. Tolke pare za 1 pehar...Ili idalje nismo Drzavni projekat, aparthejd?
P

Perica1234

pre 4 meseca

Pa šta ste onda Vi. Privatan AV posed. Šta ste igrali u Euroligi i na šta je vas vodja potrošio milione
k

killy

pre 4 meseca

Dobar ovaj aparthejd sa 27 miliona
D

Da.

pre 4 meseca

Al za 7 godina, umes valjda da gledas u tabelu.
G

Gostimir33

pre 4 meseca

Mislim da je Obradović i rekao javno zato što nije siguran šta se dešava u klubu, a svojim likom je stao na čelo kompletne organizacije. Uglavnom shvatili smo da imamo dva financijski bolesna kluba na jaslama svakog građanina Srbije. Privatizacija, pa kad
D

Delija Njshki

pre 4 meseca

Jel ovde usli plačevi, rolexi i automobili?
R

Ralentsakis

pre 4 meseca

Ej, znaju da au grbavi, a cackaju sujetnog poslodavca popunjenih usana. Ovaj frizirani ozvestaj kaze da otkad je Zelimira, 55.5 miliona je skucano u jednu, kroz iglene usi, ABA ligu. Malo je kume. Koliko je tek tu para ispod zita..? Ako Zvezda uzme ABA,
J

Jel se racuna

pre 4 meseca

Uplata od Mačvana...

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

👍🤣🤣🤣
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Ostoja ti moras da to uljepsas I da to predsravis na fin I kulturan nacin. Ako to ne uradis snosices ogromne posljedice. Ti tvoja familija KKPartizan. Zato sto zavisis od Presidenta. To svi razumijemo I zahvalni smo ti na svemu sto si uradio za Partizan I
7

777

pre 4 meseca

Volim Igokeu i verujem Ostoji sve sto kaze pa cak i izmišljeni izvestaji
M

Mrkivuk

pre 4 meseca

Od poreza si pare uzeo Četri kobile si kupio Limar ostajes Sve potplacujes Na hipodrom brzo ides videćeš.
n

nema sta

pre 4 meseca

Propast Igokeje2 kao pravog pravcatog drzavnog projekta
C

Cirkus sa limarom

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom
C

Cirkus sa limarom

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom
S

SULTANAT

pre 4 meseca

Zna se sa da je partizanka drzavni projekat
Č

Čuš

pre 4 meseca

Gde spada Sokolovo oko tj pljačkanje naroda u drzavnu ili privatnu firmu.
k

komedija...

pre 4 meseca

A ostojine ovce sve veruju
P

Perica12345

pre 4 meseca

Partizan gledaju slobodni ljudi koji su platili karte i pevaju kome šta odgovara. Za vodjom idu ovce, bleje i slepo mu veruju
j

jbg

pre 4 meseca

Kako vas nije sramota da kažete da ste uplarili donirani deo pars za porez. Hoćete da kažete da Predsednik laže ili je neobavašten?
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Taj laže čim zine.
V

View

pre 4 meseca

da li je realno da se neko bavi ovim glupostima osim o VELIKOM problemu a to je da nas rutiniraju tri puta za redom u mesec dana? ajde sto pisu novine o ovim glupostim, ali da se ljudi u klubu bave ovim glupostima nerelano
D

Djape45||

pre 4 meseca

Kome je sad do košarke, nema veze što smo ih odučili od košarke i uzeli jos jedan pehar, oni će da pričaju o finansijama jer su njihovii navijači kao stado i slepo slušaju šta im kažu.
S

Soko

pre 4 meseca

Ako je tacno da ovoliko drzava daje preko svoih javnih preduzeca sramota. Benefiti i za ta preduzeca i za drzavu mnogo veca. Grad Beograd kao turisticka destinacija dobio je vise u promociji nego da je platio nekoj svetskoj televiziji.
D

Dokle lazi

pre 4 meseca

Smrdljivi zagorski klub laze , pola uprave su vam clanovi SNS-a
P

Partizan SNS !

pre 4 meseca

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
V

Vođe s juga

pre 4 meseca

Za 50€ uvode ljude bez karata na koje god mesto požele u areni. Policija i redari se sklanjaju
m

manekenka

pre 4 meseca

Rebraca je zbog zloupotrbe novca sa racuna fondacije zaglavila robiju.Ako su pare skupljane namenski od navijaca za porez,onda je isti morao da bude tako i uplacen dalje.A sad cemo videti vise od igre...
M

Matori...

pre 4 meseca

Znate sta je najbolesnije , trener se bavi navijackim prozivkama ko je drzavni projekat zamislite da se zvezdin trener bavi time na konferencijama za stampu totalno ludilo
D

Dule V

pre 4 meseca

Aj sto se bavi trener ali ovde se bavi predsednik jedne zemlje.

gemathegreat

pre 4 meseca

@Dule V Pa Crvenoglu ih je bacio 0od reflektor. Pare su gurane, mi bili srećni ili ne svako za svoj tim a sad mora po dupetu. Ne ujeda se ruka koja te hrani a on je ipak čankolizac.
2

24.232

pre 4 meseca

prosla sezona: 18.176.894 leto: "ove godine 25% veci budzet". ova sezona: 20.OOO.OOO okruglo matematika kaze: verodostojno.
j

jjjjjj

pre 4 meseca

a i jos rekao da su sa dolaskom Smita probili taj projektovani budzet znaci 25 miliona
P

Pogledas malo

pre 4 meseca

Pise da je budezet bio oko 16 miliona I na to su dodate pare za porez.Opusti se nije Partizan kaznjen od Evrolige zbog laznih excel tabela nego tvoj klub samo da podsetim ko je zaboravio
7

777

pre 4 meseca

Skupili 20 miliona i za porez, Pa JSD je prodao njive i njive
7

777

pre 4 meseca

Oboleli ostojini sve veruju Ostoji i ako svako moze da lazira sta su drzavni sponzori a sta privatni
O

Ostojin bot

pre 4 meseca

Evo, usuđujem se da posavetujem vlasti. Obzirom na 14 mil. priliva iz vlastitih izvora, molio bih da dozvole privatizaciju KKP. Time bi se stekle brojne mogućnosti da se KKCZ još više finansijski ojača. Sve što se daje Partizanu preusmeriti u Zvezdu, a Partizanu kako bude. PS. Može i to da svi drž. uhlebi pređu u Zvezdu, jer u privatnom klubu neće leba da se najedu.
B

Bagro jedna

pre 4 meseca

Ovakve komentare pustas a moj cenzurises?
s

smesni ste

pre 4 meseca

Koji su to vlastiti izvor? Jel su to ovi "privatnici uspesni " sto u iz iste stranke kao Ostoja sto su politicki dosli u upravu?
M

MJS

pre 4 meseca

Molim sve prave navijače da podrže klub a pre svega Željka!!! Ako ima onih koji ne shvataju,da je Željko ovih godina više od 50% KKP, neću ih ubeđivati! Bez Željka EL ne bi igrali dugo ili nikad!!! Ako ode,možda još sledeća sezona i ćao!!! Sada bi voleo više od osvajanja Kupa da Željko produži ugovor na 3-5 godina!!!! To bi bio odgovor svima!!!
D

Djokii

pre 4 meseca

Svaka cast KK Partizanu, ima vise novca od FK Partizan, to jest FK Vazura. Mislim da je dobro sto drzava daje pare vecitima, jer posatju brend u evropi. Utakmice u areni su vec turisticka atrakcija.
a

aooooo

pre 4 meseca

Ostoja pa meni deluje da ćeš ti uskoro da se odseliš odavde 😁

gemathegreat

pre 4 meseca

Slabo ti deluje.
G

Gf

pre 4 meseca

Kako ovaj ekonomski mag zarađuje na mlađim kategorijama. One su valjda trošak.
x

xeroes

pre 4 meseca

Zeljka placa kk ofy, Pantera placa uprava uprava...Jel u to spada tih 20 miliona?
D

Djape45||

pre 4 meseca

A KK OFI kako je poslovao ? 0 prihoda, al zato milioni i milioni rashoda,...
S

SULTANAT

pre 4 meseca

OBRADOVIĆ OBJASNIO TURCIMA: Novac za Pantera nije obezbeđen iz budžeta! Jel Panter se placa iz budzeta ili sa strane?
A

AVANGARDA011

pre 4 meseca

Ljudi ovaj cim pokazuje budzet, a ne stvarne rezultate tu nesto smrdi. Jos nam i pare od poreza uze covek i ostade ziv, smrdljivi SNS - dovodjenje Zeljka mu je jedino dobro u zivotu sto je uradio
G

Gospodin Chaki

pre 4 meseca

Posle ovog fingiranog finasijskog izveštaja KK partizan gde se vređa inteligencija svakom  pismenom građaninu ove zemlje, cela Srbija je konačno mogla da vidi da postoji klub koji živi od sopstvenih prihoda i kome pomoć države ne treba. Pa, srećno vam bilo franjevci!? Sad još ostaje da duh koji lebdi obustavi sve uplate države kkp, da povuče iz kkp sve vlasnike privatnih firmi i kladionica koje je lično on doveo u kkp da daju ogromne pare u klub i da poreska uprava blokira račun kkp i pusti menicu za dug za porez... Još jedanput srećno vam bilo limari!? Mislim, kad već klub živi od sopstvenih prihoda
G

GostO

pre 4 meseca

Znaci 6 miliona od drzave, jos 3 cekaju, a imaju jos 15 od sponzora koje je drzava naterala da daju pare? Dakle, 21 miliona od drzave, barem javno. Kad se na to doda kk Ofy, milioni koji se isplacuju "van budzeta", bude to mnogo miliona, jedno 3x vise nego sto Zvezda ima. Ako se uporedi to samo sa donacijama drzave, to je jedno 4x vise. Pa dobro, sad i zvanicno znamo ko je drzavni projekat. Zeljko, ako su lagali tebe i ti si lagao nas, ali na tvoju zalost, bice da ste ipak vi drzavni projekat.
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Hahha kada uplatio toliko dug će biti toliko.Mogli ste reći kada platimo ceo dug za porez dug će biti nula .U prevodu šta bi bilo kada bi bilo.🤣🤣🤣
Д

Да сравнимо

pre 4 meseca

Фмп и Партизан у прошлој сезони: Прошле сезоне кк фмп, од града добио 6,8 милиона евра. Од државних предузећа 4,5 , укупно 11,3. То чини 71% укупног буџета. КК Партизан - укупно 5,6 милиона или 34%. Неко нам се овде мало занео и много увредио па масно слагао. Је ли тако прдцедниче?
7

777

pre 4 meseca

Ko to uopste veruje da KK partizanka mezimica generise 20 miliona prihod + ima da plati toliko para za porez?

SULTANAT

pre 4 meseca

Ko to uopste veruje da KK partizanka mezimica generise 20 miliona prihod + ima da plati toliko para za porez?
I

Iron

pre 4 meseca

Direktan udar na Vucica...posebno vezano za poreski dug...ispada da je Vucic slagao...
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Pa on laže čim zine.
B

Boban1

pre 4 meseca

Pa sto ne platite porez kad tako dobro poslujete,petljanci smrdljivi
M

Matoriii

pre 4 meseca

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
r

roks

pre 4 meseca

Izgleda da i ti jedeš te sendviče🤣
P

Panto KV

pre 4 meseca

Prošle sezone od grada, države i državnih preduzeća je KK Partizan prihodovao 5,592,555 evra, a C.Zvezda 11,316,764 evra.Sve iz priloženih tabela.
R

Recite...

pre 4 meseca

"Obradović otkrio detalje: „Novac za Pantera skupili članovi uprave," Jel to u ovom izvestaju?
P

Pitam se...

pre 4 meseca

U slucaju Macvan je receno da Ostoja laze i sada ljudi veruju Ostoji???
G

Grobar napredni

pre 4 meseca

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
P

Pazi ti

pre 4 meseca

Sta oni kazu.Za 7god od drzave dobili 27 mil e sto ni dete iz vrtica ne bi moglo da prevari pa se jos na to nadovezuje sa jos vecim bezobrazlukom kako su oni zaradili 20 mil e.Pa koga vi lazete.
A

AV PARTIZAN

pre 4 meseca

U realnosti budzet igokeje2 je 90% obezbedila drzava
S

SULTANAT

pre 4 meseca

Samo Ostojina ovca moze da veruje sa su skupili 20 miliona prihoda a jos platili porez u jednoj sezoni
d

d. g.

pre 4 meseca

Pošto je pomoć države 30% lepo obustaviti bilo kakvu pomoć iduće sezone jer oni su eto samostalni. Normalno ne terati privatnike ucenama i na silu da ih sponzorišu. To se odnosi na oba kluba. Možda bi plej of aba izborili.
5

56789

pre 4 meseca

SAD OBJAVITE UKUPNE DUGOVE ZVEZDE I PARTIZANA DA VIDIMO CIJI SU VECI ALI UKUPNE DUGOVE NE SAMO POREZ
D

Dejan m

pre 4 meseca

Ne bi vi od mene dobili ni dinara a dužni ste i Bogu dram vas bre bilo lopine jedne a ovi zamajeni i ova blesava gradonacelnica vas dočekuju ovde kao bogove nemojte vise u Nisu ni da igrate taj kup
a

axaxa

pre 4 meseca

opet slagao
0

09

pre 4 meseca

Kakvo spinovanje i zamena teza, dajte analizu derbija iz čisto kosarkaskog ugla.
h

hej

pre 4 meseca

Sinoć po završetku utakmice glave 3 udarne vesti sve Obradović. Zamislite da je Partizan ponizio ovako Zvezdu 3 puta u mesec dana i da Sferopulos izađe i kaže mi nismo državni projekat i to bude udarna vest
P

Preža

pre 4 meseca

Nagradno pitanje. Ko ne govori istinu, Ostoja ili Vučić?
P

Pripadaju

pre 4 meseca

Istoj ekipi Ne loži se.
a

asi

pre 4 meseca

Zar zaista misliš da bi Ostoja smeo da slaže i objavi da je Partizan dobio manje novca nego sto mu je država dala?!
j

jjjjjj

pre 4 meseca

ovaj iz SNS-a
5

50%duga

pre 4 meseca

ti oproste i ti naravno nisi državni projekat,sponzore ti obezbedi država i ti opet nisi projekat,baš interesantno. Ako ne uplatiš do kraja marta duguješ toliko a ako uplatiš pola od toga onda si izmirio dug zato što nisi državni projekat baš zanimljivo.
b

bikk

pre 4 meseca

O svemu se danas priča osim o genijalnom Teodosiću koji je rasturio najskuplji tim u istoriji srpske kosarke
П

Приградски

pre 4 meseca

Па не прича се ни о оном лику што је растурио госпођу маму, а важила је за мачку на гласу...
7

7

pre 4 meseca

3 puta ga Zvezda otrese za mesec dana i on bukvalno ne priča o tome, nego vrti neke licemerne priče u krug, stvarno je loš covek
G

Gost0101

pre 4 meseca

Ti ne trebaš da postojiš!
O

Ovo ne bi

pre 4 meseca

Ni

PFK NIŠ

pre 4 meseca

A oboleli, nevera!
A

Alex20

pre 4 meseca

Ko je oboleo,Tegeltija ili Zeljko Pantic,mislim obojica su,nego me zanima tvoje misljenje?

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Na obolelog Cou sam mislio, izvini sto nisam pojasnio...
M

Mjv

pre 4 meseca

Eee ovako se objavljuje tabela. A ne exel. Lepo napisu ljudi dve stavke i to je to, original, a ne ono sto moze svako dete da napravi, sve po stavkama, plate, troskovi, struje, vode, porezi, letovi. Pustite to, gledajte ovo sto samo skolovani najnapredniji predsednik kluba moze da napravi. Avangarda!
V

V88

pre 4 meseca

Ne blamiraj se - covek grupisao podatke u neke velike kategorije, cisto da se ne vidi za sta tacno pare idu. Da ne spominjemo Zeljkov "dodatni budzet" koji je sam spominjao

❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

Mnogo stvari se ovde be slaze, budzet 20M a samo na ime poreza ove sezone uplacuju 9M zbaci ostaje jos 11M. Prva petorka im zaradjuje 7-8M godisnje znaci ostaje u najboljem slucaju jos 4M za plate preostalih igraca strucnog staba i ostalih zaposlenih, organizaciju utakmica, putovanja... Nije bas realna racunica. 14 M privatni sponzori, neka bude i tako ali 10M od privarnih sponzora je stiglo zato sto je drzava pritegla tu privatnu kompaniju da uplati na racun partizana. Tako da je i to delimicno tacno. Da se ne lažemo tako je i u Zvezdi samo sto se ljudi iz Zvezde ne busaju u grudi da su oni finansiski magovi koji funkcijonisu bez pomoci drzave i kojimogu sve sami. Na zalost ovde klubovi ne mpgu da funkcionisu bez pomoci drzave, da bi to mogli morali bi da budu akcionarska drustva bolja varijanta, ili prodati jednom vkasniku i nadati se najboljem i moliti se bogu da klub opstane.
Ž

Železnik nije Partizanu ni do kolena

pre 4 meseca

Vi kad budete mogli barem 2 puta zaredom da napunite Arenu, onda možete da kažete da ste kao Partizan. Svi su videli vaše tabele, "rekorde" sa kucanjem karata do treće četvrtine itd.
s

scarecrow

pre 4 meseca

У овом муљу и жабокречини од ситуације верујем само и искључиво једном човеку. Обрадовић Жељко!!!

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Da, a on veruje Ostoji. A Ostoja neka kaže da AV laže. Samo da se ne čudite ako se vratite na Vrabca, Koprivicu, Peru Božića i Cipiripi. Tada će biti jasnije da je ipak puno teklo iz Nemanjine.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

SNS Vučić vs SNS Ostoja! Niko normalan ne veruje ni jednom ni drugom!
S

Samo to znam

pre 4 meseca

Ja verujem covketu
S

SSSR

pre 4 meseca

Pa gde si matori prdonja.Hebeš proklete pare,daj nam neku stručnu analizu.TRTIMO vas gde i kad stignemo,a ti o uštipcima.
H

Hulio

pre 4 meseca

Ostoja se hvalio kko on ima sponzore itd..kada ono telekom srbija ,Nis,dunav osiguranje,Kss,grad beograd...sve drzava...sacero im vucko ,da ne lazu ove jadne navijace ..skupljali za porez hahagaha

gemathegreat

pre 4 meseca

A njegov Globos si zaboravio ???
V

V91

pre 4 meseca

A na ovo dodajte Zelimirove “uplate van budzeta” za koje se sam hvalio u slucaju Panterove plate (i ko zna cega drugog)
m

mishko

pre 4 meseca

Čekaj, pošto se zahvaljuju i Areni i Poreskoj Upravi, znači zahvaljuju se državi na pomoći? Da li to znači da "najveći i najrumeniji Srbin" laže kad kaže da nije državni projekat? Šta će sad reći na narednoj konferenciji, hoće li biti "izvini Ostoja, izvini Vučiću"? KK Groblje nastavlja da probija dno.
P

Pećko Pivo

pre 4 meseca

Navijač sam Partizana ali se slažem da je u pitanju državni projekat. Zato se država i mešala u prelazni rok Partizana. I ne samo država, već i crkva. Oni su određivali koji igrač može da dođe, tj. koji ne može da dođe u Partizan.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Danas je tvoj poslodavac koji te je postavio na to mesto, rekao da ni dinar nisi uplatio za porez od onih para što si molio navijače da vam uplate. Koga ti foliraš. Objasni vašim navijačima gde je 5 mEleona evra koje si skupio od donacija navijača za porez??? Gde su pare??? Objasni zašto si puštao u promet duple ulaznice za Evroligu, time se baviš??? I na taj način zaradjuješ??? Sada si našao da talasaš, a kada je onaj bio na tribini, bio si u mišijoj rupi.
M

Mc Lovin

pre 4 meseca

Nama je budzet bez pomoci drzave 14 miliona. Da smo pametni pa da sve donacije drzave, ove godine je to bilo 6 miliona, odbijemo i da pravimo tim od tih 14 miliona i da onaj vise ne moze da govori da nam drzava pomaze. Al na zalost, to se nece desiti. Sa 14 milki se moze napraviti dobar tim, ne za sam vrh Evrolige, ali za tu oko 8. mesta moze.
G

Gf

pre 4 meseca

A misliš da države ne pomaže da Mozzart bude sponzor
j

jjjjjj

pre 4 meseca

ma samo da nije evo dobili ste od "obestecenja" sto pise u tabeli ali koliko znam vi ste samo placali obestecenje to je rashod a kod vas dodje prihod, zatim komercijalizacija mladjih kategorija sta je to, to sto bude od ulaznica nema niza 2 igraca a putovanja i hoteli koji su enormni i ostalo da ne pricam ,cuj privatnisponzori koji Globos i proddate njive u Vojvodini, mnogo nesto verujes u bajke, da vam je samo vas novac zaradjen imali bi budzet kao cedevita olimpija
C

Cirkus sa limarom

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom
Z

Zzzp

pre 4 meseca

Sad su excel tabele okej, više nisu smešne izgleda?
A

Akosmete

pre 4 meseca

Samo da se navedu privatni sponzori. Ako smeju, da se proveri u apr.
K

Kojaaaaa

pre 4 meseca

a da cujemo nesto koga to placa kk ofy?
D

Da čujemo

pre 4 meseca

Ko plaća ZVEZDU i FMP. 2 kluba 2 budžeta.
M

Mc Lovin

pre 4 meseca

Ovo je OK. Sad samo dokaz, uplatnica, da je tad u septembru placen porez posto predsednik prica da nije placen. Neko laze. Kao sto je dostavio ovaj dokaz nek dostavi i uplatnicu o.tom placenom porezu.
P

Poreska

pre 4 meseca

Možda je pogrešno učukao broj računa pa nije stigla uplata poreza. Malo čudno, posto ima iskustva sa čukanjem brojeva.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Zeljko je mislio kad dodje u partizan i kad mu Ostoja obezbedi finansije da ce svi skinuti gace pred njim jer je on veliko ime i naosvajao se trofeja i trenirao je velike klubove,da ce Zvezda da se skloni jer je on Zeljko Obradovic,mislio je da ce se naosvajati trofeja,igrati Top 8 i F4 EL i sve ce biti lepo,tako je i vecina navijaca mislila,mislili su da ce vratiti Zvezdu 15 godina unazad kad se Zvezdi skidali kosevi i kad se borila za sredinu tabele,ali zajebali su se. Potrosio je 50+ miliona na jedan trofej (i taj trofej je osvojio zato sto je Zvezda kiksnula protiv autsajdera i izgubila prvo mesto i domaci teren,ne bi ni to osvojio),kupila mu drzava EK gde je ispao od anonimusa iz Turske,kupila mu drzava EL gde su je ispao od Reala posle 2-0 (prva ekipa koja je ispala u Play-offu EL posle vodjstva od 2-0),protiv Zvezde ima negativ skor pobeda-poraza,protiv Radonjica i Sferopulosa sada ima negativan skor,protiv Ivanovica ima neresen,protiv Zvezde je izgubio 4 puta u Finalima,2 puta je pobegao (KLS) i jednom pobedio,ima najveci budzet u istoriji Balkana,dovodeni su mi igraci iz F4 ekipa EK i EL,iz NBA i EL ekipa,sa milionskim plata,poklonjena Arena i klub jos ne placa porez drzavi koji je sve veci. Nikad nije priznao poraz casno i cestitao protivniku,uvek nalazio alibi i zalio se na sve zivo,dosao je kao da smiri tenzije,a one su nikad vece izmedju dva kluba,to je rezime sta je uradio Zeljko Obradovic za 3 ipo godine u klubu.
G

Gondola

pre 4 meseca

Ju, ju, kako nekoga pucaju kompleksi. Dečko, izadji malo napolje, udahni vazduh, prošetaj u parku, odigraj neki basket sa drugovima, uzivaj u životu i mani se Zvezde i Partizana. Ne treba biti toliko ostrašćen, nije mržnja sve u životu.
s

sve jasno

pre 4 meseca

Zvezda je, dakle, po sopstvenom priznanju u istom periodu primila 9 miliona više od Partizana. Da ne pričam da je masne pare od države dobijao i FMP, odakle novac i igrači lagano cirkulišu u ovaj drugi klub istog vlasnika. Neka objave podatke i u fudbalu, tu je tek drastična razlika. Eto, razjasnili smo sada ko je državni projekat :)
g

glok

pre 4 meseca

Ne losa ti Matematika.Ovo gde ste vi dobijali 'donacije' to su donacije kad država da ,samo preko drugog lica.Sad sto je tebi to teže malo da ukopcas druga je stvar kapiras.Cuo si za verovatno za reč ispod žita.Ako jesi znas sta to znaci,ili kad deo plate dobijes na ruke, deo onako znas kao što se kod vas u partizanu radi.
P

Pendnd

pre 4 meseca

Zvezda je dakle transparentna, vi ne.Da li ti je jasnije ili da ti nacrtam?
p

player

pre 4 meseca

9 miliona vise, nas izvestaj je od 2011 vas za poslednje tri godine pokri se usima misu mali
@

@glok

pre 4 meseca

Ovo “ispod žita” za vas ima bulvalno značenje. Pošto je FKCZ dobila pozajmicu od 10 miliona evra od fantomske firme za uvoz žita i kukuruza, sa jednim registrovanim zaposlenim. Kome vi bre pričate bili šta, državni mezimčići.
@

@player

pre 4 meseca

Ja ne znam dal ti imaš oštećenje vida ili mozga, al evo da ti pomognem malo. Pogledaj ponivo pažljivo naš izvešta i gornji i donji red, pa presaberi u svojoj glavi koliko godina uključuje ovaj izveštaj KKP. Samo tri nije sigurno. Ajde lepo, možeš ti to.
g

glok

pre 4 meseca

Jel pričamo o basketu ili fudbalu?Ja vidim kosarka je u pitanju fudbalu bolje Nemoj.Zaradili ste 0 evra od Evrope doveli 30 igrača, plaća vam država licence.Znaci na fudbal se tek nemoj prebacivati.Tuš mo zaradili od Evrope bez prodaje igrača 25 do 27 milki.Sa transferima preko 60 miliona za vas smešnih 3 ili 4 miliona,toliko vam treba samo Natka da isplatite.
x

xD

pre 4 meseca

budzet 30 m
S

SULTANAT

pre 4 meseca

Kome verovati: predsedniku države ili zvaničnim podacima?
"

"Avangardna" bagra

pre 4 meseca

I cela ova polemika i "frka" danas popodne jer gospodin licemer sinoć ponovo prodaje alibi priče i opet su mu svi drugi krivi, dok ponovo, naravski, "preuzima odgovornost". Po ko zna koji put nadigran ove sezone, čak i kada je imao ceo roster (sa sve Ponitkom, Smitom i njihovih 7 minuta po utakmici kombinovano), i on pokreće priču o nekom državnom projektu. Sa sve 15 igrača, stafom od još toliko likova i kupu na kome opet na foru igraju sa više stranaca od Zvezde, i opet ništa. Može da bude ne znam ni ja koliki trener, ali je kao čovek licemeran, gord i sitan. Eto toliko, sportski pozdrav
G

Gost0

pre 4 meseca

Pa nismo mi Panteru sredili pasos posle 15 dana boravka u Srbiji, nego magistar pudlica!
S

Sendvicccsrk

pre 4 meseca

Krenuli sendvicari av i u sportu da dele komentare... avvvavvvavvvv cim nas takvi napadaju znaci da radimo dobar posao!
г

грађанин

pre 4 meseca

поштеног човека гоне извршитељи кад не плати рачун за струју или комуналне услуге на време, а вама држава даје попуст 50 посто на порез од 6.000.000 евра. Зато и морамо да пропаднемо као друштво, држава и народ.
D

Dragan D

pre 4 meseca

A kada je C Zvezdi oprošten dug prema Agrobanci 17 mil. evra i 6 mil. prema Marfin banci. Kada j e Čovič preuzeo Zvezdu, oprošteno je 95% poreskog duga!
A

Av ostoja

pre 4 meseca

Vučić reče da dinar niste dali za porez!? Ko laže!?
R

Rekao je

pre 4 meseca

Koliko duguju po osnovu poreza a ne da ništa nisu uplatili.
U

Ukinuti pomoć

pre 4 meseca

Pošto i Crvena zvezda i Partizan a što se može videti iz priloženih podataka sami generišu minimum 15 miliona evra molio bih državu da se povuče i iz jednog i iz drugog kluba, tj da sudeluje sa ukupno 0€ pa da još večeras krene plejada saopštenja, kukanja i plakanja, iz oba tabora. Hvala.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Presednik trenutno nevera, a ovi što se kao nešto čude na sopstvene prihode Partizan pa Partizan ima najskuplje sezonske i obične karte skuplji su npr od Reala
m

ma da bre to

pre 4 meseca

ovo ja odradim za 3 minuta ovu tabelu, sa sve realnijim ciframa, da ne bude bas okruglo. oni su izneli poslovanje kluba u EXEL tabeli hahahahaha joj majko moja mila. a smejali ste se Covicu? daj majstore ugovore, izvestaj iz banke, daj to da mi vidimo. juce ti trener kuka, a ti se danas opet zahvaljujes drzavi i gradu Beogradu, pa vi ste bre cirkus. daj cifre da vidimo plate kolike su, po ugovorima, daj da vidimo uplate na racune igraca, trenera, tvoj racun...nemoj mi to mi smo nabavili lovu hahaha
a

asi

pre 4 meseca

Sto to nisi tražio kad su jutros tvoji objavili? Ne znaš čak da se ugovor ne može javno objaviti bez saglasnosti obe strane potpisnika ugovora. Obrazuj se malo.
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Ala nas levate, auuuuu, pa u ovo ni bebe ne veruju.
T

Tomy

pre 4 meseca

Najprodavaniji kurs u Srbiji je pravljenje Excell tabela 💪😎
m

matoriekspert

pre 4 meseca

I ko sada laže? Napredni Ostoja ili Napredni musavi Vučić? Kukate već godinama da se pokažu podaci, jesu li sada pokazani?
N

News

pre 4 meseca

6 miliona evra godisnje od drzave I opet im malo
M

Mir ili rat

pre 4 meseca

Sve sto zelim zvezdi zelim i tom vasem diktatoru.da trunete.
j

jel

pre 4 meseca

Ostoji svome?
B

Bagro odvratna

pre 4 meseca

Ovakve komentare pustate a meni cenzura jel?
W

Word tabelica

pre 4 meseca

Ovo nije uvid u poslovanje,ovo je Word dokument koji je napisao LIMAR! Cak ni to ne umije da odradi, pa se prospe i napise okruglu cifru pod kategorijom sopstveni prihod od 14 miliona.🤷‍♂️Cuj sopstveni prihod gdje je sve spojio u jedno. 6 miliona pomoc drzave,pa tako ispada on je obezbijedio 70% budzeta a drzava 30%🤷‍♂️ Zasto ne izadje sa ugovorima i zvanicnim papirima? Pa zavrsio bi u corki.🤷‍♂️ Samo nek pokaze kako je moguce da KK Partizan pod ugovorom ima 18 zaposljenih lica,kad samo igraci i strucni stab broje 20.🤷‍♂️
t

tabelica

pre 4 meseca

Gde su porezi i uplate istih za sve te godine. Gde su prijatni kupljennih licenci za eurokup sa 7 mesta i za kupljenu licencu za el. A da, te poklone od države i Vučka to ne treba. Očekuje od Vučka smenu za nekompletne izveštaje. Ipak je Čovićeva excel tabela kompletni ja.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Oba kluba su prikazala samo prihode, ne i rashode, ali ti to ne razumeš ili si baš licimeran.
C

Cirkusss

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom

VecaBg1971

pre 4 meseca

I na kraju niko nije rekao sta se desilo sa parama koje ste dobili od vasih navijaca za placanje poreza. Kao platili ste sav dug...a sad kazete da niste.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Donacija navijača je prikazana kao prihod kluba i to je za mene kao jednog od donatora dovoljno. Za porez je uplaćeno mnogo više nego što je prikupljeno od navijača, tako da je totalno nebitno da li su baš te pare uplaćene za porez ili neki drugi trošak, mada obzirom da je bio otvoren namenski račun, verujem da jesu. Problem bi bio da su uplaćena sredstva za porez manja od donacije navijača, onda bi moglo da se priča da su navijači šatro prevareni.
C

Cirkus sa zdravim razumom

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom
k

komedija

pre 4 meseca

A gde je ovde KK ofy i gde je ovde privatnici sto daju pare za pantera? da to je izjava Obradovica
U

UPPR

pre 4 meseca

Obradović nije čovek iz finansija i logično je da nije u toku.
O

Ostojić bot

pre 4 meseca

Više puta je s naše strane rečeno da ne zavisimo od države u potpunosti, da imamo svojih prihoda oko 13, 14 mil. Sada je i dokumentovano. Šta je problem? Čovicevom excelu se veruje a našem ne. I s 14 mil. možemo lepo funkcionisati i igrati EL.
T

TzT

pre 4 meseca

Imate prihoda 13 ili 14 milki od samih sebe,znas kako? Tako što privatna lica u ime države vam sipaju pare na crno.Cisto da ti objasnim da ne živiš mitomaniji i ubedjen jima kako od karata zaradite te pare.
d

demoga

pre 4 meseca

ok ti u tih 14 miliona koje kazes zaradite sami imate 6 miliona zarade od karata, ostalih 8 daju privatni sponzori, sto je jako upitno i slabo da neko moze da poveruje u to da imas toliko grubo receno budala koje ce da daju svoje pare bez povrata, ok mozda
S

Sale84

pre 4 meseca

Sta je bre dokumentovano? Ovo je tebi dokumentovano? Hahahahaha auuuu covece..napravi dete od 10 godina tabelu i kaze evo to je to, sve ziva istina!!! Ahahhaha
L

Lukic l

pre 4 meseca

Daje se ogromna sredstva i jednim i drugima a ocigledno oni to rezultatima ne pravdaju i uvek je neko kriv, svi pljuju drzavu ali realno pokrijte se usima, da je pravde napravila bi se liga Srbije i svaki od 12 ili 14 ucesnika bi dobio jednako i pitanje da li je interes srpske kosarke da Panter ili Bolomboj imaju ogromne plate ili je bolje taj novac dati Kraljevu, Cacku ili Leskovcu
Z

Zeljko1212

pre 4 meseca

Zoc svojim opravdanjem od poraza napravi problem Ostoji, sad Ostoja na brzaka nije mogao da sredi sve papire. Ne moze da nauči napamet,prosli put mu je APPR vracao 2 puta izveštaj, nije dobro izracunao
K

Kakav spin

pre 4 meseca

U sopstvene prihode su ubacili i prihode od sponzorstva kladionice Mocart.
M

Mc Lovin

pre 4 meseca

Da, pa? To su privatna sponzorstva. Kakve to veze ima sa drzavom?
L

Lenjircic

pre 4 meseca

pa svi privatni sponozori spadaju pod sopstvene prihode,oni(partizan)su nasli tog sponzora nije im ga drzava nasla...
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Nemas sta da se mucis da citas nista, samo koristi logiku, i sve ce vam biti jasno! Da nema F.K. Real Madrid, kosarkaski i drugi klubovi Reala bi odavno nestali, isto ti je sa Barcelonom its, itd. Kakav budzet, kakvi bakraci, pa samo za plate ne bi mgli da osiguraju ni Partizan ni Zvezda. Da li je moguce da ima neki ljubitelj kosarke da misli da je drugacije sem da Drzava drzi u zivotu oba kosarkaska kluba. Pa ljudi moji, pobeda u EL iznosi skromnih 30.000 Evra, a niko ne spominje putovanja, spavanje po hotelima, itd. Valjda, posle bolnog poraza, a vise zbog nedicipline, nepostovanje nekih svojih igraca prema njemu Zeljko definitvno izgubio razum i poceo da prica gluposti, pa toga nije imao ni u Feneru. Ja imam samo jedno pitanje, gde je interes Srbije da ZVezda/Partizan igraju EL??? Znaci, placas papreno krdo amera koji nit postuju klub, trenera, nit donesu bilo kakav rezultat, uz to ostajemo kracih rukava sto se tice mladih igraca, itd, itd, i nema kraja! Zao mi je, ali Partizan 91, Danilovac, Djordjevic, Divac, Paspalj............. Koprivica, moze da ostane samo san da cemo ikad vise imat sansu da gledamo takve majstore. Naravno da ne kad kapiten Partizana je ovaj nesrecni Panter, a ima u Partizanu par momaka koji imaju bas crno-belu krv tipa Andjusic, jer za Avramovica necu da kazem decko je Zvezdas u krvi, i to postujem, nema sta, on da maksimum kad igra i to je to! Jos jednom za kraj, Zeljko, Ostoja, pa i sa druge strane Covic, Ilic, Dozet, pokrijte se usima, da nije drzave ne biste postojali odavno! Pozdrav
B

Brzo

pre 4 meseca

Po sendvic
D

Dubioza

pre 4 meseca

A sta stecto isvojili tada te 1991 patku. Drali vas splicani samo tako tih godina kada ste imali i zoca igraca, saleta, divca, paspalja, nakica,grbu, savovica, pecarskog, danilovica. Nego ovde je problem u jednom coveku tj.dvojici koji misle da su bigom dani. Jedan politicki, drugi licemerni izvikani trener. Mirno bilo bez njih na funkcijama i tenzija manje.
P

Preža

pre 4 meseca

Neko ovde ne govori istinu, vi Ostoja ili predsednik Republike?
P

PARTIZAN ua, Vucko NAPRED

pre 4 meseca

Ja volim zvezdu i mrzim Partizan, Vucko I TREBA VISE PARA DA NAM DAJE IMA NAS 60 POSTKO
С

Стари гробар

pre 4 meseca

Волео бих да сазнамо СВИ да ли је новац уплаћен у акцији навијача у износу од 1,8 милки евра прослеђен пореској управи или је само купљен онај крш од аутобуса. Што се тиче исплате остатка пореског дуга, верујем да се чека још једна уплата града или државе и то је то. О Звездиним финансијама не бих, они су надмашили и Теа магију.
S

SENDVIC zvezda

pre 4 meseca

Volim precednika jedem sendvic i navijam za Zvezdu pa sta PONOSIM SE STIM
г

гост 1312

pre 4 meseca

А како вам се то отписује 200 милиона камате на порез, по којој законској регулативи? Чуј дугујемо 600 али ако платимо 400 све смо измирили… Навукли вас Остоја и Зоран преко Жељка да им донирате лову за порез а платили Пантера тим новцем да вам кида живце и губи утакмице! И наравно да су криви циа, биа, ватикан… Не дај се авангардно, не дај се вечита опозицијо!
G

Gost0

pre 4 meseca

Po istoj kao i onih 15 miliona evra duga sto je otpisano komsinici!
@

@gost

pre 4 meseca

Ucili od ozbiljnijih finansijskih magova, Vas! Ne znam sta se cudite, vas model je preuzet i primenjuje se u svakoj muljazi.. Vi osnivate klubove, spajate se, menjate imena, i ciribu ciriba, vi nemate ni paru starog duga.. E sad, Partizan jos nema to iskustvo, ali eto primera da se slusalo i pazilo i da se napreduje u efikasnosti otpisa dugova....
К

Косингас

pre 4 meseca

Па, зар и ово не можете поштено да прикажете? Па, те приватне спонзоре вам је држава обезбедила! Држава је Моцарт кладионици и осталима рекла да вам буду спонзори. Да није држава никада вас те компаније не би спонзорисале. Али, никада. Лепо вам је рекао председник, а ви опет лажете и глумите лажну опозицију. Само вама на образ и част.
A

Ajmo malo

pre 4 meseca

Da pricamo o fudbalu gde je razlika jos veca. A i o fmp1 koji porodicno prebacuje visak para koji dobije, na racun drugog fmpa.
A

Ajmo malo

pre 4 meseca

Da pricamo o fudbalu gde je razlika jos veca. A i o fmp1 koji porodicno prebacuje visak para koji dobije, na racun drugog fmpa.
Z

Zvezda VoliVucka

pre 4 meseca

Precednik Srbije je dao vise para Zvezdi jer mi to ZASLUZUJEMO VISE NAS JE ZIVIO PRECEDNIK
k

kiki23

pre 4 meseca

Ja vece gluposti nisam procitao. Ispade da ih drzava dotira 40 posto sto je notorna laz. Partizanu za ovaj roster plus arena bez poreza treba bar 30miliona godisnje. znaci 16 miliona godisnje parrizan prihoduje od ulaznica i dobrotvora???? Sad lepo treba drzava da im ukine sve dotacije pa se snalqzite, sta je to za vas...
a

asi

pre 4 meseca

aj balavce dinara u zivotu nisi zaradio a razumeš se u milione evra.
P

PijanoSve

pre 4 meseca

Zeljko pokrenuo iz nemoci avoje nesto,a bole ga uvo posto je milioner,svevisnji rekao svoje i eto u nedelji danu,kazem nedelji,u roku od 5h stizu dva izvestaja. Pa texasu to nema i nije bilo u 19 veku vreme dzesi dzejmsa.
V

VUCKO MI IZ ZVEZDE TI SE KUNEMOO

pre 4 meseca

Mi zvezdasi se zahvaljujemo presedniku i za Partizan i njima treba budzet Hvala drzavi Zivio yVucic i SNS
7

777

pre 4 meseca

DRZAVNI PROJEKAT
Z

Zvezdaaa drzavni prijekaata

pre 4 meseca

Iii KAO STO SE I ZNALO zvezdaa DRZAVNI PROJEKAT viseee paraaaa
d

d. g.

pre 4 meseca

Voleo bi da vidim kako se namakne 14 miliona sopstvenih sredstava. Ovih 6 miliona od državnih firmi nije sporno. Očekivao sam više.
H

Hahahajahha

pre 4 meseca

Dada ajmoooo botovi ČOVIĆ sta kaze je sigurnooo istina, a ovo nije PAHAHAHAH Zvezda u zadnjih 7 godina 9 milki vise nekog Partizan
y

york

pre 4 meseca

znaci Ostoja mastermind je uspeo da generiše 20 miliona prihoda i da plati porez 4 miliona u samo jednoj godini, ovo je sprdanje sa zdravim razumom
R

RUMENIge

pre 4 meseca

Mislim da sto je Ostoja dobijao od drzave dobijao je, da vidimo kako ce sad da "plivaju"....
Z

Znaci

pre 4 meseca

Za proslu sezonu koja je kompletirana Partizan oko5,5 miliona ili oko 34posto zvezda oko 11 miliona ili oko 70 posto
И

Имајте меру

pre 4 meseca

Свако дете од десет година зна да је евролигашка кошарка, од њеног оснивања 2000. године, неисплатив спорт, да се на један уложен евро изгуби пет и да државе и фудбалски клубови патронишу кошаркашке и прихватају тај губитак зарад престижа и популарности овог спорта на континенту. А КК ОФИ не само што није потпуни губиташ, него годишње створи приход од 14.000.000 евра. Постоји лаж, постоји бескрупулозна лаж, а онда постоји и ово, што је за затворску казну. Буквално, да постоји једна трунка истине у тој тврдњи, ред би био од Хумске до храма свих могућих директора на планети, који би дошли да моле за Остојин савет како да управљају предузећем.
G

Grk23

pre 4 meseca

Znaci budzet samo 30 miliona, 20+9, a sta cemo sto se rumenko i.panter placaju vam budzeta kako kaze rumenige ? I ko zna ko sve jos
D

DS89

pre 4 meseca

Privatni sponzori, neverovatno.
D

Daa

pre 4 meseca

Ovi duzni i Bogu i narodu i drzavi,ko zna koliko su para pokrali iz kluba,pogotovo od kad je dosao Zeljko,milionske plate,neplacanje poreza koji je sve veci,ovi ako ne osvoje nista ove sezone i ne udju u EL,a velike je verovatnoca da nece,a ako EL ostane pri tome da se ne kupuje mesto onda idu u EK,a verovatno ima da ode Zeljko i skupa pojacanja ako opet ne zazvone telefoni sa nepristojnim ponudama,ako drzava resi da i dalje sipa u rupu bez dna.
A

Ab

pre 4 meseca

Poenta price je da i jedno i drugi hapaju drzavne pare, narodne pare a da svojim ponasanjem truju narod...nabijem na jednu stvar i nase i vase tabele... e to je poenta.. ko da je neko jeben u mozak...naravno da ste drzavni projekti i jedni i drugi , nisu sigurno ni Vojvodina no Borac94...zato se zavucite u rupe i ne uzimajte drzavu u ustu , vama je ona majka , a narodu maceha...
J

Junker

pre 4 meseca

Cista nebuloza i spinovanje. Zeljko zakuvao da se ne bi pricalo o njegovom neuspesnom vodjenju ekipe. Porazi u kupu od 3 razlicita trenera, poraz od Burse (Alimpijevica) pred punom Arenom u Evrokupu, ispadanje prvi put u istoriji nakon 0:2 u EL, prvi put u karijeri vezao 5 poraza, 3 tima Aba lige (Zadar, Igokea, Mega) vode po 20 razlike, losiji medjusobni skor protiv Radonjica, nereseno sa Duskom i Sferopulos poveo 3:2 (2 pobede Zeljka kad je Grk bio 5 dana u klubu). Dakle Zeljko ima uzasno neuspesan mandat u klubu i ne zeli da se o tome prica.
G

GistO

pre 4 meseca

Znaci 6 miliona od drzave, jos 3 cekaju, a imaju jos 15 od sponzora koje je drzava naterala da daju pare? Dakle, 24 miliona od drzave, barem javno. Kad se na to doda kk Ofy, milioni koji se isplacuju "van budzeta", bude to mnogo miliona, jedno 4x vise nego sto Zvezda ima. Ako se uporedi to samo sa donacijama drzave, to je jedno 5x vise. Pa dobro, sad i zvanicno znamo ko je drzavni projekat. Zeljko, ako su lagali tebe i ti si lagao nas, ali na tvoju zalost, bice da ste ipak vi drzavni projekat.
l

li vam klif

pre 4 meseca

Izdrzi Zeljko sve perfidne pritiske. Ako ti odes stavice katanac na klun.
n

naravno

pre 4 meseca

državni projekat
S

Senjor Azarte

pre 4 meseca

Treći put za redom ga presvukli pa se mora skrenuti paznja na sudije, sopstenja, excel tabele.
M

Mrkivuk

pre 4 meseca

Od poreza si pare uzeo Četri kobile si kupio Limar ostajes Sve potplacujes Na hipodrom brzo ides videćeš.
b

bgcz

pre 4 meseca

zato sto fkcz ne dobija pare od “gazprom srbija” , nego direktno iz Petrograda. Ako je Nis isto to, kako i zasto partizan ne igra prijateljske turnire sa Zenitom koje organizuje Gazprom?
D

Dakara

pre 4 meseca

Ovaj klub definitivno ne treba da postoji!!! Preusmeriti sve državne finansije za kk Vojvodina, a ovo zlo što pre ugasiti, ali što pre!!!
M

Mmmm

pre 4 meseca

Objavi rashode ako smes, kolike su prave plate igraca i strucnog staba.
C

Cacanin

pre 4 meseca

Ostoja izadji pa kazi cije poljoprivredno dobro si dao u zakup stranom investitoru na teritoriji Vojvodine u zakup na 20 godina? Isto poljoprivredno dobro si kupio za 45.000 eura ispod ruke bez ikakvog tendera ili slicno, sam si pricao po Cacku kako si okrenuo ozbiljne pare i ulozio u zgradu u Radnickoj ulici na Banovom brdu! Sram te bre bilo! zato te pola Cacka ne podnosi jer si olos!
B

Bvb

pre 4 meseca

Tacno se vidi da je ovaj koji je sastavljao tabelu odustao kad je stigao do poslednje sezone. Sve ostale sezone budzeti ispisani do poslednjeg evra. Budzet za ovu sezonu zaokruzili na 20 i 14 miliona i udri.
k

kineski horoskop

pre 4 meseca

Budžet tacno 20 miliona i donacije tačno 6 miliona ko se ovo igrao u excelu?
Y

Yuyyyy

pre 4 meseca

Kako su odmah poceli da se pravdaju pa sam Zeljko je rekao kako su platili Pantera. Mislim da bi ljudi trebali da znaju i za Zeljkov ugovor ali se to krije kao zmija noge koji je sigurno najplaceniji trener u evropi.
P

Pasa Pujkic

pre 4 meseca

Kako to, da rukometni klub Zeleznicar iz Nisa bude ugasen zbog duga od 40 000 evra. A Zvezda i Partizan normalno funkcionisu sa ovolikim dugovanjima? Koja je tu logika?
Z

Zvezdin vodja

pre 4 meseca

Prodao Kosovo ! Unistio drzavu! Kumovi mu milione oteli! Voze najskuplje automobile. Kop mu poslove od sipaca finansira! Napada se najveci trener svih vremena ! Oprastaju se dugoci kd 17 mil u kosarci nas razapinju zbog pr miliona koji ce biti isplaceni! U fudbalu 10x vise dobijaju! Sve to Apr dokaze ali opet ima maloumnika koji veruju excel podacima malog zlog patuljka koji je povezan za Djindjicom! Dobro dosli u Srbiju!
'

''?-:

pre 4 meseca

Sopstveni prihodi 14 miliona pa ovo ni sam Ostoja ne veruje a ne ko drugi.
I

Imas na Apr-u

pre 4 meseca

Za razliku od excela tvog hazde. Sve javno i transparentno. Zato Terza pokusava da ugasi Apr jer sve prikaze .
B

Bitno

pre 4 meseca

Da Terzinjo veruje od 60 miliona prihoda😂😂😂
A

APR

pre 4 meseca

Sad ne valja,ne verujemo??? A verujemo istoj tabeli od 35god dokazanog muljatora i lažova iz Železnika? Tražili ste tabelu,eto vam je. Ja ne verujem nikom,odem na Apr i pogledam šta me zanima i sve jasno.Tako i vi odete i pogledate pa nemoj da se iznenadite koliko više imate!
G

Gosthost

pre 4 meseca

Zakopao ih je glavni sponzor sa time kad je rekao danas da je naterao firme da daju pare Partizanu. To sto je "privatno" je zapravo drzavno.

Baskets

pre 4 meseca

Navedeno je sta sve ulazi u te prihode privatna sponzorstva koja opet neka od njih imaju veze sa drzavom ali i iz inostranstva,prodaja karata ,marketing TV prava, pa onda prodaja majica i drugih stvari iz prodavnice kluba...
a

a fmp?

pre 4 meseca

A sta tek reci za cokija? zvezda-fmp dobila 6,7 od grada a sledece "samo" 11 hiljada??? alo ko u to veruje?
C

Covkins fan

pre 4 meseca

Sine, mi od ulaznica 8m najmanje ćemo prihodovati, a vi kako te ?
M

Mc Lovin

pre 4 meseca

Pa samo od karata ce biti oko 7 miliona. Minimum.
m

mishko

pre 4 meseca

Rast od 40% u odnosu na prošlu godinu, pa Limaru treba dati državu da vodi sa ovakvim rezultatima ahahahaha
V

Vest samo

pre 4 meseca

Sto je izasla a botovskih komentara koliko hoces,naravno sa stotinama pluseva odmah,bravo Mozzarte sponzore Partizanov.
N

Naravno da je

pre 4 meseca

Slagao huligan na celu drzave
O

Ooppp

pre 4 meseca

Nije da nesto gotivim tog coveka ali da vam on nije dao pare vi bi se ugasili ali kako su krenuli ovi vasi on ce im i zavrnuti slavinu a taj brod koji tone ce prvi napustiti onaj u kog se vi kunete.
m

ma

pre 4 meseca

Sta je slagao i po ovom je ovog momenta dug za porez skoro sest miliona evra.
7

777

pre 4 meseca

jedeš ostojin sendvic
И

И

pre 4 meseca

ви имате стручњаке из области ексела...
A

Apr je to sve

pre 4 meseca

Potvrdio prosli izvestaj zasto se ponovo pravdamo .. oni neka veruju excelu zbog kojih su dobili zabranu u Evroligi zbog krenja finansijskog fer pleja kao Psg u fudbalu!
S

Sramotno

pre 4 meseca

Zato sto ne bi ste prosli u EL da vam se ne gleda jroz prste za ovaj porez jer su i to dugovanja gospodo al ko sto rece vucko drzava vam daje lazne papire da prodjete kontrole
D

DS1989

pre 4 meseca

Ne bi mi dobili zabranu da se vi crno bele drukare i narikace niste javili Bodirogi po tom pitanju...
X

Xezlgzwx

pre 4 meseca

"Privatni sponzori" a svi se obogatili na krilima drzavnih para ili pod pokroviteljstvom istih. Svi ti "privatni sponzori" su drzavni sponzori i samo idioti to ne razumeju.
k

kln9

pre 4 meseca

plus drzava dogovara sponzorstva
R

Random

pre 4 meseca

Pa bato, reče Željko da se Panter finansira iz "privatnog budžeta". Koliki bi troškovi bili kada bi se znalo o iznosima upumpanih od "ljudi iz kluba koji su hteli da pomognu", kako ih je definisao.
R

Reall

pre 4 meseca

Ovi nas dobro zezaju. Trener sinoć tražio i omi danas odmah objavili. Pa ovo nema ni u španskim serijama
b

barkley

pre 4 meseca

tuga cemer i jad koji ste ljigavci :)
5

56789

pre 4 meseca

TRAZI INSTITUCIJA OD TRENERA A NE NEKI SFEROPULOSS
К

Краљ

pre 4 meseca

ОВАЈ клуб НЕ ТРЕБА ДА ПОСТОЈИ !
D

Dzoni-1970-

pre 4 meseca

Onaj koji ne treba da postoji vec ne postoji...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 4 meseca

Kao sto i tvoj ne postoji, vec navijas za privatni klubcic omalenog covica (namerno malim slovom jer je u svakom smislu reci mali)...!? VOLIM PARTIZAN
O

Oh, yeah

pre 4 meseca

Da sledimo primer tvog pokojnog kluba? Ugasimo se, preimenujemo u Partizan 200029, prodamo grb i ime, vratimo se za par godina pod starim imenom, jači nego ikada. Deja vu.
z

zasu

pre 4 meseca

Steta sto ne mogu da te sretnem, ti ne bi postojao vise.
P

POWERHOUSE

pre 4 meseca

U današnjem KLS-u? Treba da igra NBA?
3

3C

pre 4 meseca

@zasu ti ces kao nekog da sretnes 🤣🤣🤣
N

Ne razumem

pre 4 meseca

Sto se racuna nis kao drzavni sponzor kada je u vlasnistvu gasproma a to se u fudbali ne racuna zvezdi kao drzavno sponzorstvo
B

Bagro

pre 4 meseca

Kako su se obogatili Melenium team i Ultrakop????? Šaranović multimilioner pre Vučića,Grujić multimilioner 30godina,Čakajac Mozzart se obogatio od nas kockara,Roming multimilioner 20godina... A kad su se obogatili Stojan Vujko i vođa sa Senjaka Marko komandant Vučković?
@

@ssss

pre 4 meseca

Ti upravo razumeš za razliku od većine tulipana koji ovde komentarišu a ne razumiju ništa.
m

miki34

pre 4 meseca

Sta se pravis pametan, i nama je nis sponzor ali gasprom i nis nije isto... jel vam pise na dresu nis ili gasprom??? nasim fudbalerima pise gasprom a posebno nis... ja stvarno ne mogu da verujem koliko su vama isprani mozgovi...poseba prica privatna sponzorstva od clanova up kluba protiv cega se i sama el bori. A kad zagrebemo ko su clanovi up kluba dodjemo opet do istog zakljuckq da im je drzava naredila da vam daju pare. Isti slucaj i sa zvezdom samo sto mi to priznajemo a vi glumite ne zn sta??? e sad lepo neka vam daju pare ostoja i privrednici...
R

Radebe

pre 4 meseca

Pokušaću da ti objasnim. GASPROMNJEFT je 100% ruska kompanija sa sedištem u St.Peterburgu, i kao takva je inostrani generalni sponzor FKCZ. NIS je srpska kompanija, sa sedištem u Srbiji, u većinskom vlasništvu Gaspromnjeft, ali i manjinskom vlasništvu države Srbije. I kao takva predstavlja državnog sponzora KKP.
D

DS1989

pre 4 meseca

Pa NIS je Srpska firma, Gazprom je Ruska firma. Ne znam sta ti nije jasno...
S

Sale442

pre 4 meseca

Pa Gazprom nije 100% vlasnik NIS-a, već deli udeo sa državom Srbijom. Gazprom, koji je sponzor Zvezdi u fudbalu, je 100% ruska kompanija.
R

Raky

pre 4 meseca

Zato što Partizan nema problem da kaže istinu
D

DraganKojic

pre 4 meseca

Ovako i dete u exelu napravi tabelu i oboji, sad koliko je to istina to je druga stvar
I

Imas na Apr-u

pre 4 meseca

Pa proveri . Sve se poklapa. Dok vas iz Excela nema veze sa vezom sa Apr izvestajem! To vas zeza za spinovanje
G

Gost nezvani

pre 4 meseca

Idi na sajt APR, imaš tu sve detalje.
A

Asad

pre 4 meseca

Ukupni prihodi 20.000.000,00 😂😂😂😂 pa da ste makar napisali 19.547.835.32 pa da čovjek kaže ajde da vam to prođe
P

Proveris na Apr

pre 4 meseca

I vidis da se poklapa .
K

Kikili

pre 4 meseca

Ne mozes unapred da znas prihode za tekucu sezonu, ovo je procena prihoda. Nismo babe Vange...
7

77888

pre 4 meseca

A brate to je napredni klub u ovo mogu da poveruju deca od 7 godina i niko vise.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Lepo piše da je to projektovani budžet za ovu sezonu, a na kraju će se znati koliko je % ostvaren i koliko će biti stvarni prihodi, kao i rashodi naravno, ali ti to ne razumeš.
c

citaj

pre 4 meseca

Lepo pise "budget". sezona nije gotova za razliku od ostale..
d

decimala

pre 4 meseca

Zaokružio decimalu 💯 tako se to kod njih radi.
N

Nepismenima

pre 4 meseca

je džabe pričati. Napišu lepo da je to budžet tj. plan, ali šta očekivati od ljudi koji se kunu u čovića i terzića. Lakše je verovati u excel tabele!!!
R

Rebel

pre 4 meseca

Ohohoho, cemu se smejes??? Sebi?? Proveri kalendar, sezona je jos u toku, izvestaj sa preciznim ciframa ces dobiti na kraju sezone? Ovako ispadas glup u drustvu, ali to je i uobicajeno za popularne delije