Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet posle dve godine igra Superligu!

K

Kazna ?

pre 28 dana

A GDE JE KAZNA STO SU POBEGLI IZ KLS-A ZADNJE 2 GODINE,TO NISTA A..?!?
L

Logitech

pre 28 dana

Zasto kazna, po kom Statutu? Kaznjeni smo mi poreski obveznici sto placamo Bolomboja, Tobija, Smarta i ostale polukosarkase.
D

Dzi

pre 28 dana

Ajde oni i da igraju, ali Nemoj da nam dovlace ove druge, Split, Domzale, Mzt... Oni su iz Beograda iako su iz yugoslavije..ovi drugi nisu...
B

Boogy

pre 28 dana

Zamisli?!

VecaBg1971

pre 28 dana

Koliko znam oni po pravilima su trebali da budu suspendovani iz domace lige. Sta bi sa tim, naravno nista, puj pike ne vazi.
А

А што сад?

pre 28 dana

Шта се то променило у односу на протекле две године па сад хоће да играју? Исти људи организују такмичење, исти систем, исто право домаћег терена на основу пласмана АБА лиги, иста навијачка мржња (још и гора), исти људи и у Звезди и у Партизану, исте судије? Све исто, а зашто сад онда ова одлука ако је све било принципијелно?

Bojan Urosevic

pre 28 dana

Zrebace se domaćin
S

Smešno takmičenje

pre 28 dana

To nije nikakva liga. Kako ligu možeš da igraš od polufinala? Alo rođaci 16 klubova počne takmičenje Crvena zvezda I Partizan ne odigraju jednu jedinu utakmicu protiv njih nego od polufinala. Crvena zvezda prošle godine igra sa svojim razvojnim klubom jednu utakmicu i to finale. Ma dajte, nemojte da zajebavate.
D

DS1989

pre 28 dana

Druze sve sto kazes je tacno ali je cinjenica da to takmicenje ko osvoji on je zvanicno prvak Srbije ne postoji drugo takmicenje kapiras??? Ako neki navijaci ne zele da budu prvaci Srbije onda ok.
&

&

pre 28 dana

Grobarsko opravdanje. A kako ti zamisljas da Zvezda i Partizan uz 30 i nesto utakmica ABA lige i 30 i nesto utakmica Evrolige odigraju jos 30ak utakmica nase lige? Kada, kako? Format je dobar, niko vama nije kriv sto bezite.
!

!

pre 28 dana

Format je smešan a takmičenje nema nikakvu kvalifikaciju lige. Onaj ko opravdava da neko odigra 2 utakmice i bude šampion nekakve lige (to je manje utakmica nego u kupu Koraća) ne znam šta bih rekao za rasuđivanje takve osobe...Pa ispoštujte bre jadnik koji igraju cele godine ligu, kako možeš da budeš šampion ako ne igraš sa njima? Igraj bre bar protiv 4-5 protivnika 1 utakmicu pa se nazovi šampionom (sa pravom). Gde piše da polufinale i finale mora na 2 utakmice? Nek se igra 1 i eto ga manji broj utakmica, neizvesnija završnica...Sve se može. Nego se neće, kao ajde da imamo ligu a ono sprdnja i uvreda za sport.
Ђ

Ђокаш

pre 28 dana

Са кад се буде пребацивао Јосип у Загреб, о истом трошку…
p

potpuno

pre 28 dana

pogresna odluka. Totalno nebitno takmicenje.
d

dexiko

pre 28 dana

Partizan je po statutu morao biti izbačen u treću ligu zbog odbijanja da se takmiči.Jednostavno,bruka i sramota.
L

Lefter

pre 28 dana

Koja bre liga, kup Koraca ima veci broj utakmica
T

Triger

pre 28 dana

Tacno sam znao da ce da igraju ove godine,razlog je sto su ove sezone mozda i blagi favoriti da osvoje,pretprosle su bili malo slabiji od Zvezde, a i smoreni posle poraza u finalu aba lige i u evrokupu,prosle su imali vise stranaca od Zvezde,te bi morali da otpisu 2 dobra stranca za kls,a Zvezda nijednog,a bili su i umorniji zbog napornih meceva sa Realom i u finalu aba lige,znali su da bi verovatno izgubili oba finala kls pa im je bilo lakse da ne igraju zbog nekih izmisljenih razloga,a sad kad su izjednaceni po broju stranaca,tacnije imaju i jednog manje zbog Pantera eto njih odmah nazad u kls,da su Zvezdi npr. ostali Petrusev i Dobric opet bi verujem vagali isplati li se igrati kls.

Sliks17

pre 28 dana

Da su ostali klubovi pametni pa da ne igraju KLS. Da je to uradio npr Spartak bilo bi 3.liga, ovako nema veze. Zasto da sad reciko KKP zauzima mesto npr KK Tamis ili prvom ispod crte koji je regularno igrao ??? Samo prema propisima pa ko god da je. Bojkot pa neka im Danilovic ddatrofej kad drugacije ne mogu da osvoje
G

Gost1111001111

pre 28 dana

Al fakat kako mogu sad tek vratiti se kao da nista nije bilo,sta sad recimo da ovi iz KLS kazu nemoze ove godine,prijavite se za sledecu pa cemo da vidimo,zar nije postenije tako
P

Pedjahn

pre 28 dana

“Al fakat kako mogu sad tek vratiti se “ Koji je ovo jezik,pošto srpski govorim i pišem,a ovo ne razumem?
s

srka

pre 28 dana

Čemu ova vest i koga to uopšte zanima i kome ta liga uopšte treba. Koji su benefiti koje ona donosi. Čemu sve to, osim dodatnog mučenja igrača. Koji su svakako i više nego izmučeni. Igrajući cele sezone, svaka tri dana. E samo im Super liga fali. To je da Čović ispuni svoje hirove. Da njegova dva kluba još malo razigraju pojedince. FMP možda nekoga proda, ko bljesne u mučenoj Super ligi Srbije.
N

Nanas

pre 28 dana

To se igra da bi se dobio PRVAK SRBIJE !!! Ako tebi to nista ne znaci, i ako ti nije vredno,pa molim lepo,ne prati to,zamoli svoj klub da to ne igra, kao i do sada i to je to...,nego eto ti se nasao kao neki strucnjak ,koji se brine za mucene igrace,nije nego...
s

srka

pre 28 dana

Druže, ti shvataš poentu priče. Ta liga je potpuno neregularna. Svuda u svetu se takmičenja održavaju od Septembra do Maja, samo košarkaška liga Srbije traje mesec dana. I ti to nazivaš takmičenjem kroz koje se dobija šampion Srbije. Bože sačuvaj!
1

11212

pre 28 dana

Svi se mi slažemo sa tim, svi želimo pravu Srpsku ligu ali dok ne organizuju bolju treba ispoštovati i ovaj format. To je liga naše zemlje
P

Prazne priče

pre 28 dana

Uopšte nije tačno da se liga igra mesec dana! Igra se kao i svaka druga, od kraja septembra pa do juna, puno utakmica, samo se završnica igra mesec dana, a evroligaši se priključuju u polufinalu. I to se zna unapred i nije sporno. Naravno da neće igrati CZV i KKP tri paralelne lige celu godinu, kad svakako odskaču kvalitetom, sasvim je u redu da se uključe u završnici takmičenja. Dakle, samo da bude jasno, liga se igra cele godine, a ne mesec dana, ili 2 utakmice, ili kako već pokušavate da izvrnete činjenice! Ko ne veruje, neka izgugla tabelu KLS, pa neka proveri od kada se igra i koliko je utakmica odigrano od početka sezone.
t

topina

pre 28 dana

Kako mogu da igraju kada 2 godine nisu hteli??? Moraju prvo u 3 ligu pa polako kroz drugu, pa tek onda u KLS. Tako i Olimpiakos nije hteo da igra Grčku ligu pa su bili izbačeni, tako mora i kod nas.
N

Nikola mirkovci

pre 27 dana

Pa u nemačkoj je legalna marihuana ali kolika znam u Srbiji nije a koliko znam mi nismo Grci
H

Haha

pre 28 dana

Pa sta je ovo,te hoce,te nece,2 godine nisu igrali i sad kao ajde da igramo,a sledece godine ce da vide,mozda opet ne igraju,e pa ne moze to tako,odmah izbacivanje zbog neigranja u najnizi rang,pa neka igraju tamo!
T

Tako rade

pre 28 dana

Velikani...malo se okreni oko sebe i pogledaj.. sve ce ti se reci.
m

merllin_pfc

pre 28 dana

Partizan je institucija I moze mu se sta mu se hoce. Nijedno takmicenje nije isto sa Partizanom I bez njega. Ubrzo ce mo vidijeti potvrdu toga I u Euroleague
R

Reall

pre 28 dana

Kao Olimpijakos u Grčkoj pre nekoliko sezona. Nisu igrali jednu sezonu i odmah druga liga da bi se vratili u prvu
n

noleeeeeeeeeeee

pre 28 dana

glupost je igrati ovo takmicenje
b

boc

pre 28 dana

Treba prvo da se vrate iz treće srpske lige
j

jbg

pre 28 dana

Komentari na ovakve vesti su dobar način sagledavanja svesti srpskoga naroda.
L

LFCC

pre 28 dana

Njanebitnije kosaraksko takmicenje na svetu koga je Covic unistio do kraja. Superliga je pre 15 godina vodila direktno u Evroligu, sad vise ne vodi ni u ABA2.
П

Па...

pre 28 dana

...и Лига Литваније је некад водила у ЕЛ, Италије, Грчке, Турске... Сад не води ниједна од њих.

Js

pre 27 dana

Samo sto u tim zemljama nemaju neku regionalnu Aba 1 i Aba 2 ligu pa da su svoju ligu stavili na trece mesto po vaznosti.
G

Gde je Kazna?

pre 28 dana

Klub koji cak DVE GODINE za redom ODBIJA da igra KLS zasluzuje najstroziju KAZNU i izbacivanje u nizi rang a ne da mu KSS sve OPRASTA i okrece glavu dok oni KRSE ZAKON koji svi drugi moraju da postuju osim njih,to nema nigde na svetu osim ovde kod nas!
g

gost u gostima

pre 28 dana

isto tamo gde je i kazna za posedovanje dva kluba istoj ligi.
p

prti

pre 28 dana

@gost u gostima ajde da je to i tacno zasto igrate ABA oba kluba su i u ABA? :D
A

Ako moze Dubai

pre 28 dana

Mozemo i mi! Tako je!!
h

hvv

pre 28 dana

Čitavo vreme nam nabijali na nos kako su najmlađi tim pun budućih reprezentativaca. Jedino maskota Aleksa igra za Srbiju čak su Tristana rasrbili
z

zoc Jedan trofej

pre 28 dana

ZNACI NISU VISE KK.BEZANIJA KO U ZADNJE DVE GODINE...🤣
6

6799

pre 28 dana

Bruka i sramota,nikako ne dozvoliti,nasa liga je svetinja a oni neka idu i igraju u lepoj njihovoj,cuj igraju posle dve godine,,,eeeee Srbijo moja...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 28 dana

Bas lepo, kakav je zreb za 3.ligu? Sa kim igraju ?
z

znaci....

pre 28 dana

Beton liga pa polako nagore..Ako mogu
т

то из

pre 28 dana

искуства???
h

has

pre 28 dana

Čekamo tegijevo objašnjenje i bravure na instagramu, samo da mu ostoja javi šta treba da misli i priča
v

vroom

pre 28 dana

pokondirene tikve
8

8i

pre 28 dana

Tegi čeka direktivu šta da piše i priča
F

Floyd DD

pre 28 dana

Biće kao prošle godine, igramo i onda kasnimo dan sa prijavom igrača i po pravilniku budemo suspendovani i izbačeni iz takmičenja. Ima dosta ne upućenih što komentarišu.
B

Bambusudaranje

pre 28 dana

Ako kao narod stalno pozivamo pravdu i zakon. Ovde je trebala posle prvog odbijanja da dobijes kaznu 10 god ne igranja zavrsnice lige kojoj pripadas, i iz zemlje koje dolazis. Ili mozda sebe ne smatras klubom iz zemlje iz koje si, ili to nije tvoja liga. Neka tamo jugoslovenska mozda. Dobro bice para za licencu sada i za basket, opusteno.
1

1100

pre 28 dana

Sad kad ti ubace Dubai u KLS ima da pises nesto drugo...ali obzirom da je KLS privatna liga ne vidim Dubai kao nekakav problem...nema ta liga veze ni sa ovom drzavom ni sa kosarkom...samo neka je tebi magistar isprao mozak...tu ste kao sundjeri...sve upijate.
p

podesen

pre 28 dana

Ne 10 godina zabranu neko 100 g.
p

pa

pre 28 dana

kad moze Dubai,moce i kk kamerun...
T

Triton

pre 28 dana

Ajde da Zoc nije dzabe dosao ,bar nesto da se proba uzet
a

aham

pre 28 dana

Oce kaki, nece kaki. Sta se to u medjuvremenu promenilo, pa sada naprasno ipak zele da igraju?!
С

Слоба

pre 28 dana

Мало што ће Дубаи да игра нашу лигу него ће сад и Хрватски клубови да је играју...
6

67

pre 28 dana

Sad im valja čović liga ili šta već
g

glasom tegija

pre 28 dana

A štoooooo?
B

BicuSlobodan

pre 28 dana

Oni nemaju pravo da igraju tu ligu jer su dve godine za redom odbili da je igraju. Neka krenu od druge lige pa polako.
T

Tegeltija objasni

pre 28 dana

Šta se promenilo u međuvremenu? Osim da sada nisu sigurni ni u jedan trofej (ABA, EL) jer nemaju prednost domaćeg terena, pa je dobra i utešna nagrada (KLS)?!
C

Cccc

pre 28 dana

Ah, pa to smo znali unapred, nakupilo se dovoljno domacih igraca i konacno smo konkurentni. Sta se to promenilo u ligi, pa sada naprasno ipak hocemo da igramo, pa nista. Samo dajdmo legitimitet zvezdinim prethodnim titulama i priznajemo da smo pobegli sa megdana.
J

Just

pre 28 dana

Drezgic pobegao Vukcevic postao Grk otkad je otisao hahahha Moraju dovesti nekog Srbina da bi uopste igrali srpsku ligu
L

LOL!

pre 28 dana

Bas me zanima sta ce sada da kazu grobarcici ...Posto su odluku da ne igraju bas podrzavali , a ostoja vas ispolivao ponovo jer znaju koliko je lako vama manipulisati
k

kk.Bezanija

pre 28 dana

IZGLEDA DA IH SRAMOTA DA VISE BEZE,CAK 2 PUTA U ZADNJE 2 GOD!
L

LOL!!

pre 28 dana

Sad hoce da igraju "covicevu ligu" sta kazu sada grobarcici?
K

Kop

pre 28 dana

Valjda srpsku ligu tj 3.rang takmicenja
К

Краљ

pre 28 dana

partizan није Српски клуб .
k

komedija

pre 28 dana

pa cekajte zasto nisu igrali prethodne dve godine? a napaljeni grobari su bili u fazonu necemo dw igramo covicevu ligu, sad odjednom hoce?
l

lion zion

pre 28 dana

ne moze,nebojsa iskuliraj ih