Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet u Istanbulu bez Avramovića i Pantera

Z

Zvezdaš 73

pre 6 meseci

Partizan je na nikad veću sreću prošlu sezonu izgurao sa 9 igrača. Bez povreda. Drugo, hemija je bila na nivou fanatizma i na tome vam čestitam. Manje više za domaća takmičenja, mnogo više za Evroligu. Zahvaljujući svojem pristupu sa junk mailovima ostali ste i bez Madara a onda ste nadobudno prekinuli saradnju sa najvećom basket agencijom u Evropi. Pa gde da i uzmete igrača...Ono što ste kupili je dobro, treba uigrati , ali ste brojčano manjkavi jer se ne može toliko utakmica sa toliko igrača. Uz to imate nekoliko limitiranih igrača, jaramaz, andjušić i neke mladje koje stagniraju koprivica i tristan... pleja nemate, hemiju od prošle godine nemate, imate željka, vrhunskog trenera koji na svoj način, pritisak, autoritet po utakmici otme od sudija najveći deo sumljivih lopti, i na tome mu svaka čast... Ako i kupite sada još nesto, Dragića ili sl, treba vremena to spakovati. Videćemo
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Ajmo crno-beli! Nije sramota izgubiti, sramota je ne davati sve od sebe u želji da pobediš!
S

Siki Pn

pre 6 meseci

Pa cemu ova kuknjava kada je i efes osakacen i to verovatno i vise jer su mu bolji igraci povredjeni.Da ne pricamo da su zadnjih godinu dana skoro svaku utakmicu igrali protiv desetkovanih protivnika.
A

AndrijaCacak

pre 6 meseci

Razlika je samo sto Efes ima jos jedan kvalitetan roster za razliku od Partizana
r

rukfaš

pre 6 meseci

Smijali ste se kad se povredio Nejpir, sad vam se to vraća! Najiskrenije vam želim kao Zvezdaš da vam se što prije oporave i vrate na teren Aleksa i Panter! Ovo je sport braćo draga, pa nismo smrtni neprijatelji! Volim kad su obe ekipe u punom sastavu pa nek pobijedi bolji na terenu! Pošteno!
A

AndrijaCacak

pre 6 meseci

Nismo mi braca, a nismo se ni smejali kada se Nejpir povredio Komentar bas lici na na ijaca czvfmp
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Za one koji pricaju kako su losi rezultati posledica zabrane Miroticu da potpiše za Partizan stigla je potvrda da je to apsolutna istina. Informacija dolazi direktno od postovanog cjenjenog i uvazenog Vladana jednog od najvećih autoriteta u sportskom novinarstvu, kosarci pre svega u cilju objektivnost i nepristrasnost niko ne sumnja. Dobro, sumnja Žeks Pantić mozda. Dakle konacno je izašlo na videlo ko je taj ko je sprečio Mirotu da zaigra u Partizanu a Modrića da osvoji Evroligu sa volim ga ko oka dva Mozart betom. Ko?, pa zna se ko Djilas, mada je u ovom nepocinstvu imao veliku podršku Marinike i Cute. Sa ovim su se složili...
1

191 192

pre 6 meseci

Došao Brazilac i Smailagiću ide uloga epizodiste. Dolazi Dragić i Andjušić i Jaramaz gube minute na terenu. Surovo ali je tako
A

AndrijaCacak

pre 6 meseci

Kalve veze ima Smajli sa Brunom, ti se druze ocigledno ne razumes mnogo u basket
C

Ccccccccccc

pre 6 meseci

Zasto kukamo, a jos nije ni pocela tekma! Pa i oni imaju povredjene igrace, svaka ekipa ima povredjenih igraca, pa sta ce, ne kukaju, nego igraj! E, to je nas mentalitet, uvek nam neko drugi kriv! Spremi ekipu, odigraj tekmu, pa onda pricaj! Ako izgubimo, nije smak sveta a ako pobedimo onda super!
R

Realno samo

pre 6 meseci

Problem sto 90% ekipa u EL igra toplo hladno jesu povrede i obaj raspored. Nema se vrmeena za treninge i oporavak. Kad se smanji broj utakmica, kad se bude vise radilo na treningu i kad se svi oporave, krece ono pravo. Od svake ekipe prajm forme treba ocekivati oko februara pa do maja.
A

ABCD...

pre 6 meseci

Kad ce to tacno da se smanji broj utakmica?!

Collector

pre 6 meseci

Trinkijeri vrati se i svaki dan žderi ćevape sa kajmakom al samo da bude atmosfera onako luda talijanska.
L

Lk

pre 6 meseci

Cemu uopste stalno pozivanje na to ko ne igra,pa sustina El je da osvaja ko se bolje spremi,ima duzu klupi,ima vise srece sa povredama ...Prosle godine Partizan je bas imao dobru sezonu sto se tog tice ,Zvezda bas i nije i koga to briga.
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Izgubi li u Stambolu mislim da je modrić bivši. U prilog tome ide i činjenica da je Ostojah obnovio kontakt sa Trinkijerijem a mnogi iz sponzorskog tima smatraju da bi Italijan sa trostruko manjom platom u ove tri godine sa ovakvim budzetom osvojio više od jednog trofeja. Takodje ni zastita njegovog mecene,patrona i skorašnjeg kolege nije toliko jaka jer je zauzvrat ocekivao malo vecu zahvalnost. Sa ovim su se složili...
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Aha, samo se ponadaj. Željko se sprema tek da vas odere, kad bude najbitnije.
B

Branko8

pre 6 meseci

Nema veze,mi znamo sudbu.NA Berlin !
G

Gost555

pre 6 meseci

Znaci izgubicemo.
m

mrvama

pre 6 meseci

Prosle godine 100 utakmica bez povrede ,sa osam igraca igrali ,ove godine stize naplatama
G

Ggv

pre 6 meseci

Prošle sezone bez povreda??? xD
d

delija top

pre 6 meseci

od naredne sezone samo sampion abe ide direktno u evroligu i ovi iz dubaija,nece biti kupovine vajld karata hahahhah :)
b

brr

pre 6 meseci

panter proslu sezonu odigrao odlicno,izvukao ove godine dobar ugovor i boli ga ona stvar da igra
V

Vl@dimir

pre 6 meseci

Да је неко други сложио бих се ал мислим да није тако јер Пантер воли да игра кошарку не сматра је само као посао
ć

ćufto

pre 6 meseci

Vl@dimir Ma sta voli, samo zna da šutne! Na ulaz nikad usao nije. Sta zna?Realno?!
P

PFC

pre 6 meseci

Partizanovu sezonu je direktno odredila brutalna, bez presedana u planetarnoj spprtskoj praksi, zabrana već dogovorenog dolaska Nikole Mirotića. To je uslovilo pad čitavog koncepta i plana za sezonu, ostalih pojačanja, ne samo gubitak pojedinca kakav je Mirotić. Lesor je pušten da ide jer je Mirotić bio siguran. Sa Mirotićem su se dogovarala i ostala pojačanja, sigurno ne sva ova koja su došla. Finansijka ulaganja od strane ljudi koji su u Mirotiću prepoznali veliki marketinški projekat, takođe su pala u vodu. Sve ovo što sada gledamo je čista improvizacija i igra koja se zasniva na isključivo Željkovoj genijalnosti i izvlačenju nemogućeg iz skromne ekipe. Nekad to bude dovoljno da se neka utakmica i dobije ali uglavnom će biti kao sa Cedevitom, Igokeom, Bajernom... Na kraju krajeva dobiti Željka je posebna želja i motiv svakog trenera i ekipe, vidi se to itekako. Čovićevi sledbenici (panteri - bivše Delije - ex Cigani) su egzaltirani, oni su na sedmom nebu i slave ove brutalnosti. Od njih ništa neočekivano.
o

opet

pre 6 meseci

Opet si ovo napisao? I juce, prekjuce, nakjuce......sta ti je,covece?
G

Grajkula

pre 6 meseci

Kakva alibi prica,ostali Panter, Ledej, Kaminski direktno iz NBA....
T

Tripko 04

pre 6 meseci

Bas bas BRUTALNO.. Brnabicka ti li si?
R

Realno samo

pre 6 meseci

Brale ja sam grobar ali ovo sta ti pises je besmisleno. Poremetilo jeste u nekoj meri, ali reci da je sezona izgubljena jer nije dosao Mirotic je smesno i spustanje na nivo fmpovaca. Budi malo iznad proseka. Dovedeni su Kaboklo i Kaminski na 5, ostao je Panter kao najbolja dvoja od prosle godine, ostao je Naneli koji je u top 5 na svojoj poziciji i Ledej koji je u vrhu na svojoj poziciji u celoj EL. Ponitka i Douzer kao full univerzalci. Promasilo se sa Jaramazom debelo. Za mene je veci deficit odlazak Madara npr. Jedini pravi plej.
M

MNM

pre 6 meseci

uu jee pa svako bi sa Mirotićem napravio rezultat,to nije toliko teško,zamisli pored svih stranaca što su vam ostali niste mogli da dovedete i najskupljeg ccc stvarno ste žrtve:)))))
A

Auuu brate

pre 6 meseci

kakva mašta. Svaka ti čast. Verovatno si video i mrmota kako uvija čokoladu.
Z

Zvezdaš 73

pre 6 meseci

Nisi korektan. Prvo, Partizan je na nikad veću sreću prošlu sezonu izgurao sa 9 igrača. Bez povreda. Drugo, hemija je bila na nivou fanatizma i na tome vam čestitam. Manje više za domaća takmičenja, mnogo više za Evroligu. Zahvaljujući svojem pristupu sa junk mailovima ostali ste i bez Madara a onda ste nadobudno prekinuli saradnju sa najvećom basket agencijom u Evropi. Pa gde da i uzmete igrača...Ono što ste kupili je dobro, treba uigrati , ali ste brojčano manjkavi jer se ne može toliko utakmica sa toliko igrača. Uz to imate nekoliko limitiranih igrača, jaramaz, andjušić i neke mladje koje stagniraju koprivica i tristan... pleja nemate, hemiju od prošle godine nemate, imate željka, vrhunskog trenera koji na svoj način, pritisak, autoritet po utakmici otme od sudija najveći deo sumljivih lopti, i na tome mu svaka čast... Ako i kupite sada još nesto, Dragića ili sl, treba vremena to spakovati. Videćemo
p

panter od 3 miliona evra

pre 6 meseci

Uzivam i be brinem pare samo leze
I

Igokea2

pre 6 meseci

Potpuni raspad naseg drzavnog projekta, vise se ne zna ko pije ko placa
K

Kostan

pre 6 meseci

Ti isti o kojima govoriš će vas razvaliti u svakom, sledećem derbiju. Taman kad budu svi zdravi, bićete više puta pobedjeni i kad budete bili domaćini.
s

sasa70

pre 6 meseci

Pa nije valjda da se neko nadao da ce Panter ili Aleksa da igraju??? Igrajte sa tim sto imate i srecno.
M

Milos 88

pre 6 meseci

Koliko ste napaceni i namuceni (Delije) ovo je za udzbenike! Draze vam je da Partizan izgubio od Efesa i sto je u padu forme, nego vi da dobijete svog protivnika! Toliko o vama...U ostalom vi niste ni navijaci Zvezde vi ovako "objektivno" pisete i o njoj! To nema veze sa navijanjem i bodrenje kluba. U ostalom o cemu mi vodimo polemiku, pa mi smo vas ovako osakaceni dva puta u 5 dana dobili! Bavite se vi vama, mi cemo o nama. NAPRED PARTIZAN
M

Mop

pre 6 meseci

Već je tužno. Ajde jednom dva puta. Ovo je već jadno. Bukvalno svaka vest o KK Partizanu je izvor oloških komentara
r

retro

pre 6 meseci

A zamisli koliko ste vi namuceni i napaceni ,kad odete u ljubljanu i pevate protiv zvezde i covica.?zamisli igra npr mornar bar i odu delije i tamo vredjaju zoca .al bi vi to su kompleksi itd itd a sta je onda to sto vi radite.
P

Psi ho

pre 6 meseci

Prosao sam sve komentare na ovoj vesti, niko to nije napisao dakle opet lazes i obmanjujse, sram te bilo!
M

Mop

pre 6 meseci

@Retro a zamisli koliko pratiš klub koji generalno mrziš. Očigledno je to. Na svaku vest o Partizanu. Pa dajte bre više
r

retro

pre 6 meseci

Mop a jel ne smem da citam vesti ili sta ? Ne razumem. Jel su ovo partizanove vesti ili vest o partizanu?i nikad se ne odgovara pitanjem na pitanje. Odg za ljubljanu i pevanje za vesnu a igrate protiv cedevite.zamisli hhahahha
e

e

pre 6 meseci

Vi osakaceni,a nama nije igralo pola tima protiv vas?
z

zeks 82

pre 6 meseci

isti ste...
V

View

pre 6 meseci

samo onog Andjusica i Jaramaza da ne gledam... Neka dodje Dragic ali Andjusic da ide iz kluba
L

Laki Pfc

pre 6 meseci

treba nam promena trenera ne bi li ove manekene trglo nesto...
M

MICURA

pre 6 meseci

meni je vala muka da gledam utakmicu, praticu rezultat na telefonu
g

gostilje

pre 6 meseci

Koliko lose igramo, ima i ovu sjajnu sansu gde im tri najbitnija igraca ne igraju da izgubimo...
j

jonkoping

pre 6 meseci

Ne znam samo kako su Plajs i Elajdza Brajant u tri najbitnija igraca Efesa pores Tompsona, Klajburna, Buboe.. Tajrik Dzons i Zizic su bitniji u rotaciji centara od Plajsa..
D

Danilo911

pre 6 meseci

Vidis da je to fmpovac, provocira..Bitno da je Partizan komoletan.
@

@jonkoping

pre 6 meseci

Pa budimo realni ni Aleksa nama nije u top 5 igraca. To sto se ne slazemo ne znaci da ne navijamo za isti klub
G

Girona

pre 6 meseci

Ako ovo ne prelomimo sad, bicemo u ozbiljnom problemu
g

glavati gorostas

pre 6 meseci

Valjda ce nasem Partizanu da sude Hrvat i Slovenac PROSLE sezone 10/10 da njima. To je zbog Želja.
V

VRAC

pre 6 meseci

Efesu ne igraju tri najvaznija igraca, odlicna sansa da ih dobijemo i konacno preokrenemo sezonu
j

jokping

pre 6 meseci

Ne igraju Larkin, Tompson i Klajburn? Gde si to procitao brate
@

@jokping

pre 6 meseci

Pa bitniji igraci njima fale nego sto je vama Avramovic, budi malo realan iako si grobar
j

jokping

pre 6 meseci

Grobar jesam i nigde nisam pomenuo Avramovica, nego odgovorio da Brajant i Plajs nisu najvazniji igraci Efesa..

Sakur

pre 6 meseci

Prosle godine smo se provukli sa malim fondom igraca i nije bilo povreda.Jel realno da je neko mislio da ce nas povrede zaobici i ove sezone
R

Rukoljubac

pre 6 meseci

Efes će pustiti Partizane jer njihov trener ljubi u ruku svog idola.
G

Gallina

pre 6 meseci

Opusteno grobari, ako izgubite veceras stize vam i Goran Dragic, proveren info
M

Milezile

pre 6 meseci

Pa mora Zeljko jos NBA igraca da dovede da bi pokazao da je dobar trener
l

laserko

pre 6 meseci

Dovesce oni jos sto pojacanja, samo Zeljko ne zeli da ode, OFI placa lepo i redovno
O

Oto

pre 6 meseci

Moram priznati da sam se nadao ovom igracu, hvala na info, lepa vest!
M

Mile led

pre 6 meseci

Najveći trener Evrope sa najvećim budžetom u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi. Ali onda nalete na Studente iz Podgorice, Mega frizuru, Igokeu 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Tako je Mile, najveći trener Evrope za 3 sezone od mogućih 7 trofeja domaćih i regionalnih osvojio samo 1 i to zahvaljujući Ciboni, podatak za Ginisa.
S

Sto

pre 6 meseci

Se ti oko toga sekiras toliko?
S

Soichiro

pre 6 meseci

Ako jaramaz ne proigra sad nece nikad... Sve pada na njega I nanelija
S

SvrakaShearer

pre 6 meseci

Jako će se osetiti izostanci. İpak Efes je malo lošije prošao bez Larkina, Brajanta i Plajsa vs Panter i Aleksa
F

Firg

pre 6 meseci

Trifa ? Zaboravljen već
з

занимљиво...

pre 6 meseci

...Звезда је недавно играла без 3 бека, Лазића, Ханге и Недовића. Сад је Партизан у тој ситуацији. Да видимо како они играју без бекова.
a

avjsd

pre 6 meseci

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao pre Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
i

idemoo

pre 6 meseci

Ajmo Efes deri boraniju
i

idemoo

pre 6 meseci

Ajmo Efes deri boraniju
к

кккк

pre 6 meseci

кад не игра ларкин онда је наслов ефес без најбољег играча десеткован, а кад партизану не играју аврамовић пантер трифуновић онда је наслов партизану не играју...
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Veliki hendikep. Ne mogu da razumem navijace Partizana koji napadaju modrića i teraju ga iz kluba. Tacno je da je za tri godine osvojio samo jedan trofej ali je imao velikih problema sa povredjenim igracima a osim toga bori se protiv ekipa sa visestruko vecim budzetom. Pa covece jednog Mirotica nije mogao da dovede. Navijači bi trebalo da budu zadovoljni rezultatima jer je to rezultat samo njegove trenerske genijalnosti. O tome je najbolje govorio cuveni kosarkaski novinar, jedan od najboljih poznavalaca kosarke u Evropi, postovani cjenjeni i uvazeni Vladan Tegetlija. Osim sto znae covek je veoma iskren i objektivan. Ma prava moralna gromada. Vladan sto kaze i pop sto ocita i to je to. Sa ovim su se složili...
D

Drndo

pre 6 meseci

Efesu ne igraju tri najvaznija igraca. Svaki protivnik Partizana igra osakacen
j

joknpu

pre 6 meseci

Drzi se ti nekog drugog sporta ako su pored zivih i zdravih Klajburna, Tompsona i donekle Buboe ova dvojica najvazniji igraci Efesa
B

Banence

pre 6 meseci

ZELJKO OVO MORAMO DOBITI!
o

ok

pre 6 meseci

Nesto te ne vidjam da dominiras. Da te nesto nije scepalo.
S

Sta ce da

pre 6 meseci

Im uradi svima Kevin brat kad se vrne
P

Psi ho

pre 6 meseci

bice opet u minusu kao na derbiju
P

Promasa

pre 6 meseci

Promašio odlučujući šut u majstorici u Madridu
1

100015

pre 6 meseci

15+ za EFES. LJUBISE MI MOGA groBARI
T

Top gun

pre 6 meseci

Mi ako danas ne dobijemo, sve gubi smisao
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Jel sude Hrvat i Slovenac Partizanu, PROSLE sezone deset od deset sa jugoslovenskom bracom.
e

ejjj

pre 6 meseci

mnogo mi je tesko zbog toga 😢
s

slinevire

pre 6 meseci

A vidi ih sto cigani likuju, pa dobicemo ih pa onda pocinje plakanje
L

Luxembrug

pre 6 meseci

Zna li se nesto o Panteru? Klub se ne izjasnjava po njegovom pitanju... Andjusic na klupi i dobijamo ovo!
I

IGRAJU LI?

pre 6 meseci

A Koprivica i Smailagić?
P

Psihijaterija

pre 6 meseci

Falice energija Avramovica, brine me ovo sa Panterom ali nadam se da su spekulacije iz dobro poznate kuhinje... Ovo danas moramo da dobijemo!
G

Girona

pre 6 meseci

Moramo da krenemo jako od samog pocetka, ne smemo da propustimo ovu sansu bez Larkina
W

Wuwwu

pre 6 meseci

doveli ste pojacanja na tim pozicijama ne kukajte vise
p

paukovi

pre 6 meseci

Zeljko pobedi ovo kako znas i umes, ako zelimo f4, ovo moramo da dobijemo, ovo je prekretnica! Ne zanimaju me izgovori i oni igraju bez bitnih igraca, idealan momenat da preokrenemo sezonu
G

G line

pre 6 meseci

Ako Obradovic ne sredi odbranu, i krenu divljacki da igraju napad, uz dodatak gde ce Andjusic da igra, gasim prenos u prvoj cetvrtini, ja da prozivljavam stres opet ne zelim
k

kosarkaski znalac

pre 6 meseci

I ako efes ima daleko manji budzet ocekujem pobedu Efesa
b

borkoJ

pre 6 meseci

Nema veze ipak je tu najbolji trener univerzuma, lagana pobeda za kk ofy
D

Djovani

pre 6 meseci

Naneli danas resava posrnuli Efes, zivi bili pa videli
f

ffffttt

pre 6 meseci

Danas moguce,ali u petak cemo videti.
P

Psi ho

pre 6 meseci

A ko sve ne igra za Efes? Za najavu sezone predstavljeno je da Partizan napada Evroligu, da ima tim koji moze na svim frontovima da bude prvi. Svi imaju povredjene igrace, Partizan najmanje, zasto odmah neke alibi price i hvatanje prica oko povredjenih igraca. Partizan ove sezone igra jednu jako losu odbranu, napad neartikulisan koji sve svodi na individualni kvalitet pojedinca, bez cvrstog vodjenja tima od strane trenera, osim divljackog dranja na igrace. Bolje pisite o igri a ne o ovim alibi pricama...
@

@@@@

pre 6 meseci

Ne igrali igrali svi oni su dosli zbog novca i bas ih briga sto ne igraju
z

zumbul

pre 6 meseci

Braco Srbi ,na zalost posto sam zvezdas moram da vam reknem da izgleda da vam dolazi Goran Dragić
Č

Ček mlao

pre 6 meseci

Nema kuknjave, ipak je tu Žoc tako da ste ravnopravni sa svima. Kakvi su Grobari licemeri. Kad im se povredi neko smak sveta je, a kad protivnik igra bez pola rostera prave se naivni i slave "velike pobede". Jadno.
k

klinika

pre 6 meseci

proradila bi i vasa klinika da je Dusko ostao