Partizan ne odustaje od Evrolige, Ostoja traži specijalnu pozivnicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.19. | 09:36

Prvi čovek Partizana tvrdi da šansa postoji...

Rezultatom na terenu nije se moglo do Evrolige, Partizan je poražen u polufinalu ABA lige od Crvene zvezde i tako izgubio šanse da se u finalu regionalnog takmičenja bori za plasman među 16 najboljih klubova Evrope, ali nada i dalje tinja da crno-beli ipak mogu u elitu. Tako bar tvrdi prvi čovek najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba Ostoja Mijailović.
"Naše šanse za Evroligu nisu još sasvim izgubljene. Postoji mogućnost da dobijemo specijalnu pozivnicu. Za tako nešto potrebno je da Valensija osvoji Evrokup i tako obezbedi plasman u elitu. Partizan je godinama veoma uspešno igrao Evroligu i svakako da zaslužuje da se tamo vrati", poručio je u izjavi za Informer Mijailović

"Uspeli smo da stabilizujemo klub, imamo vrhunskog trenera i sve ostalo što je potrebno da bismo učestvovali u Evroligi. Naravno, mnogi klubovi računaju na specijalnu pozivnicu, tako da neće biti lako doći do nje", zaključio je prvi čovek Partizana. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Partizan je poražen u trećoj utakmici polufinala Jadranske lige od Crvene zvezde vrlo ubedljivo, pa će se za najvažniji regionalni trofej i siguran plasman u elitu boriti crveno-beli. Rival će im biti Budućnost koja je takođe u tri meča bila bolja od Cedevite. 

Foto: MN Press


tagovi

ABA ligaJadranska ligaOstoja MijailovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara