Foto: MN Press
Foto: MN Press

Partizan postigao sporazum sa Mekaduom

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.01.21. | 18:33

Potraživanja su izmirena

Džejms Mekadu je početkom januara 2020. godine stigao u Partizan kao potencijalno veliko pojačanje. Nije se dugo zadržao u Humskoj, jer je polovinom marta pandemija korona virusa prekinula sezonu u kojoj je Amerikanac odigrao tek 14 utakmica u sva tri takmičenja, ABA liga, Evrokup i Kup Radivoja Koraća (najbolji prosek imao je u Evrokupu - 8,0 poena, 3,0 skoka po meču).

Pošto nije uspeo da se dogovori s crno-belima koliko je potrebno da bude plaćen, jer kao i svi ostali igrači nije do kraja odradio ugovor, Mekadu se okrenuo BAT-u, koji je 22. decembra 2020. uveo sankcije Partizanu. Ipak, kako je rečeno MOZZART sportu iz Partizana, ubrzo su dve strane postigle sporazum pred BAT i potraživanja su izmirena, pa crno-beli nemaju nikakva ograničenja prilikom registracije potencijalnih pojačanja.

Izabrane vesti

Do zabune javnosti da su Beograđani i dalje pod sankcijama Košarkaškog arbitražnog tribunala došlo je pre svega jer se podaci u odeljku BAT-a na zvaničnom sajtu FIBA ne ažuriraju svakodnevno, pa tako još stoji da Partizan nema mogućnost da angažuje igrača.

PIŠE: Đorđe Matić


tagovi

KK PartizanDžejms Mekadu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara