Partizan potvrdio - Birčević

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 16:59

Jankoviću novi ugovor na dve godine, ali pozajmica u AEK

Najavili smo da će Stefan Birčević potpisati za Partizan, a crno-beli su to sada i potvrdili na svom zvaničnom sajtu. Dakle, dileme više nema. Reprezentativac Srbije će obući dres sa brojem 14. Kako smo čuli, potpisao je ugovor na godinu dana sa crno-belima, ali sa opcijom da se produži na još godinu dana.

Dvadesetdevetogodišnji krilni centar u redove crno-belih dolazi nakon sezone koju je završio u nemačkom bundesligašu, ekipi Baskets Bon. 

Izabrane vesti

U dresu Partizana proveo je sezonu 2016/17, kada je sa Parnim valjkom igrao polufinale ABA lige i finale kupa „Radivoj Korać“. Kao član nacionalnog tima ima osvojene tri srebrne medalje: na Eurobasketu u Turskoj 2017. godine, letnjim Olimpijskim igrama 2016. u Brazilu, i na Svetskom prvenstvu 2014. u Španiji. 

Srpski reprezentativac branio je još boje španskog Estudijantesa, turskog Banvita i Istanbula BB, a igrao je i za Radnički Kragujevac i Metalac iz Valjeva.

Stefan Janković će na pozajmicu u AEK ali tek pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Isti sistem kao što je urađeno sa Aleksejom Nikolićem koji je takođe poslat na pozajmicu.

Loša vest za crno-bele je što će klub napustiti Marko Pecarski koji je navodno dobio arbitražu i biće slobodan u izboru sredine.

Partizan čeka i pojačanje na poziciji beka, ali neće žuriti sa tim izborom...

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara