Komentari na vest

Partizan se vratio sa mini-odmora i napada Budućnost u punom sastavu

B

Bitno je

pre 10 dana

Da se zna ko ne laze o prodatim sezonskim kartama 🙂
s

spiritus movens

pre 10 dana

Zasto je u ABA ligi ovoliki razmak izmedju utakmica plej ofa? Po 15 dana se ceka izmedju 1/4 finala i 1/2 finala. Sve radimo mimo ostatka sveta.
m

mile pfk

pre 10 dana

zato sto su uhapsili naseg brataa boltauzera kako dekra na aerodromu parfeme a ja mislio on samo na terenu za nas to radi.bratic nas boltauzer :(
a

arroyo

pre 9 dana

tako naredio najljubičastiji trener u evropi
G

Grobarcina

pre 10 dana

Sampioniiiii 💪
M

Marko Babara

pre 10 dana

Video sam Trifunovica, ide kod frizera.
Z

Zoki959

pre 10 dana

Kakav crni pionir ? u slučaju vaših uobičajenih sranja i Čovićevih manifetluka sledi pražnjenje hale nema više zajebancije prošla su ta vremena, teren će da odluči a tamo vam sledi metla 3:0 pa vi analizirajte sa vašim ekspertima do mile volje koje izveo više bacanja i napravio više prekršaja !!!
s

spiritus movens

pre 10 dana

Od ta posla nema nista. Za razliku od prosle sezone, u ovoj C. Zvezda nece dozvoliti izivljavanja sudija. Inace, finale bi trebalo da sude srpske sudije.

SX

pre 9 dana

Znaci sude posteni zemljaci pa ovi mogu da divljaju do mile volje sta bi vi da neigrate na tu kartu domaci teren i publika koja divlja uz sve ostalo sto Covic kuva i podgreva ali ovo je ono sto se desava na utakmicama.
g

gostNBG

pre 10 dana

Koliko nepismenih glava na portalu, žalosno…Nema čovek šta pametno da pročita niti ima svrhe odgovarati na takve komentare..
M

Miki1312

pre 10 dana

mnogo znaci partizanu i pre svega zeljku obradovicu sto ina ovoliko vremena da pripremi utakmicu, to je za njega milina, mislim da ce partizan resiti podgoricane u 2 utakmice, sto se tice finala tu nam je jedina sansa ako ih zakinemo u prve 2 tekme kad su oni domaci, ako dodje do majstorice nema sanse da ih dobijemo
i

igokeas

pre 10 dana

@miki Dzabe se nadas,finale ce se igrati u PIONIRU tamo nas niko dobio nije punih 11 godina za redom kad smo imali prednost domaceg terena i osvajali cak 11 ABA titula u poslednjih 12 godina,u Pioniru ce te proci isto ko predprosle godine kad ste izgubili Triplu Krunu od Zvezde i to lagano!
J

Jel bas tako bilo

pre 10 dana

@Igokeas A reci mi molim te kada ono bese Buducnost osvojila ABA ligu, a Zvezda imala prednost domaceg terena bas u Pioniru? Cini mi se da je bas Lesor te godine igrao za Zvezdu i promasio sut za pobedu u Podgorici, a Dzikic bio trener Buducnosti.
N

Nenad B.

pre 10 dana

@ igokeas; Kojih crnih 11 ABA titula? Imate ih ukupno 6, a to što 10 godina igrate EL, znači da ste 4 puta igrali na mufte. Ako se "vratite" u Pionir, znači da je Čović uspeo da prevari 6,7 hiljda navijača da kupe sezonske, a ostalih 5,6 hiljada zaista delio po pumpama, marketima, preko Telekoma. Zato i nema para za plate, pa država preko KSS ptebaci u 2 meseca 6 miliona €. E' moj fmp-ovac!
L

Laganica..

pre 10 dana

Sa svojim sudijama u ABA ligi ima sve da osvoje jer su oni TOP 8 budjet
G

Gost nedragi

pre 10 dana

Budjet??? I smes da se latis pera? Nema sta,bas je zeznuto poznavati sva slova! Sto te ne sprecava da do poslednje pare znas stanje u svacijem dzepu. Pardon- djepu!
R

Repac Plandište

pre 10 dana

Odlično, ionako navijače Partizana fudbal i ne zanima. Odmah nakon derbija u kupu Ćuja je komandovao da se sve snage usmere na kosarku jer su sile mraka krenule na Partizan i Zelimira. Sve se namesta da Zvezda osvoji ABA ligu i zato je podrška navijača sada najpotrebnija. Sa ovim su se složili...
Z

Zigalion

pre 10 dana

Partizan ima podrsku navijaca i bez da se poziva na mobilizaciju. Partizan ne mora za razliku od nekih da deli po drzavnim preduzecima, Ideama i pumpama. Pogledaj samo utakmice na strani u EL, ili u Ljubljani i Laktasima, bilo bi i u PG, al ne daju. Nego vodi ti racuna da opet ne izadjete iz te Arene, nikad se ne zna. Nesto vam zatajio glavni igrac ove godine, umesto proslogodisnjih 11m, do marta ove samo 4,6m.