Aleksandar Matović (©MN Press)
Aleksandar Matović (©MN Press)

Partizan u derbi ulazi bez trojice, vraća se Veličković

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 12:49

Veliki problemi za Aleksandra Matovića

Partizanova sezona praktično je završena posle eliminacije iz Evrokupa, u Jadranskoj ligi je voz odavno napustio peron, a u meču za prestiž Parni valjak moraće da uđe sa krnjim sastavom.

Prema izveštaju sa sajta Partizana, Aleksandar Matović u predstojećem večitom derbiju protiv Crvene zvezde (nedelja, 19.30) neće moći da računa na trojicu prvotimaca, baš kao i u nekim prethodnim mečevima...

Izabrane vesti

"Zdravstveni bilten je identičan kao i za utakmicu protiv Metropolitansa. Mozli, Mika i Zagorac neće biti u timu, Novica Veličković se vratio posle povrede, međutim on je odigrao utakmicu bez i jednog treninga sa željom da prođemo dalje u Evrokupu. Nije fraza da je derbi drugačija utakmica koja je drugačija od ostalih", izjavio je Matović i dodao:

"Verovatno ovaj derbi malo više diktira neka situacija koja se kod nas razvijala prethodnih dana i tokom sezone, pa i zbog zdravstvenog biltena. U svakom slučaju, Zvezda ima određenu prednost što se tiče zdravstvenog stanja, forme i takmičenja u kojima igra, ali mi ćemo dati ono najbolje od nas da pokušamo da dobijemo tu utakmicu". 

Nedelja, 19.30: (1,20) Crvena zvezda (19,0) Partizan (5,00)

Bek crno-belih i ponajbolji igrač Partizana u poslednje dve sedmice Uroš Trifunović je pred duel sa Zvezdom obećao da ekipa ide na pobedu.

"Idemo na pobedu. Derbi je derbi, tako da manjka motivacije nema. Jesmo desetkovani, ali igramo već nekoliko utakmica tako, pa smo se donekle navikli. Mislim da nam je to dobra prilika da prekinemo crni niz", istakao je Trifunović.

Partizan je prva dva ovosezonska večita derbija od Crvene zvezde izgubio. Prvi na Novom Beogradu posle promašaja Kodija Milera Mekintajera za pobedu uz zvuk sirene, onda i u polufinalu Kupa Radivoja Koraća prošlog meseca.



tagovi

Aleksandar MatovićRade ZagoracNovica VeličkovićErik MikaVil Mozli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara