Komentari na vest

Partizan u Evroligi!

H

Hvala vucicu...

pre gotovo 2 godine

...sto nam je pored kupovine licence za Evropu u fudbalu sad na sve to kupio i EL koju ne zasluzujemo jer smo pobegli sa megdana u KLS! Sta god pozelimo on nam sve to odmah kupi i to preko noci,hvala mu mnogo na tome,ceo jug je u plavim naprednim bojama da podrzimo naseg sponzora!
M

Micas

pre gotovo 2 godine

Drugacije nisu ni mogli...
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

DOK SE NEKO MUCIO CELE SEZONE I POSTENO USAO U EL,NEKOME TO DRZAVA VESTACKI KUPI PREKO NOCI,SRAMOTA!
a

andrijaaaa

pre gotovo 2 godine

Znaci na konto toga sto ste osvojili Evroligu smatrate da vam pripada ucesce u istoj i posle 30 godina? Po tome onda i FK Crvena Zvezda treba da trazi ucesce u Ligi Sampiona jer su je osvojili. Budite objektivni pa recite ukazalo se mesto mi smo aplicirali i gotova prica.
s

skokblokLendejlDzok

pre gotovo 2 godine

Znaju oni zasto ostavljaju komentare i to vrlo dobro.Znaju da ako KKP bude igrao evroligu da stizu prava pojacanja jer ce svi iole krsteni igraci hteti da dodju u Partizan i kod Zoca.Znaju da u tom slucaju oni vise nemaju sta da traze ni u ABA ligi.Sve to oni znaju i strah ih hvata.
L

Laktasi 2008

pre gotovo 2 godine

Evo toliko nas hvala "strah" od vas da vam vec 12 godina za redom deljamo fuzionisanu igokeu,toliko da titule i EL videli niste preko jedne pune decenije! A EL da igrate mozete jedino kad vam je vas sponzor av kupi na vestacki i nezadluzeno jer ste POBEGLI sa megdana u KLS i ceka vas izbacivanja u 3 ligu zbog toga za narednu godinu!
G

G

pre gotovo 2 godine

Druze moj dobri, kao prvo uvek ste bili prvi sektasi i spineri na svetu, yadnja titula Aba lige je bila 2013, a KLS 2014 ne znam kako je to vise od 10 godine. Drugo, nik ti je skroz neumesan posto ste sami svesni da ste prodali veru za veceru, grb, koseve, klub, da ne postojite pa bi da izjednacite NAS i vas sto nikada nece moci da se izjednaci. MI NIKADA nismo prodali grb, ime, menjali maticni broj kluba, adresu, NIKADA! To moras da znas, mada znate vi to samo pokusavate sami sebe da lazete i da spinujete posto ste sekta, 1000 izgovorenih lazi postaje istina, samo sto u ovom slucaju PRC, ima ko ce da vas razuveri, najveca ste sramota sporta u Srbiji IKADA!

kebos_967362063990476800@twitter.com

pre gotovo 2 godine

Nasa adresa je Humska nije Stjepana Supanca wtf.Jos i da znas da racunas bilo bi extra.Lepo kaze covek da ih strah hvata.
I

Ima nas i starijih

pre gotovo 2 godine

Proveri kako je izgledao grb Partizan Zepter, pa reci ponovo to ako te nije sramota. Zvezda nije prodala grb, nego ga je stavila pod hipoteku, pa potom vratila nakon uspešno okončanog UPPR-a. Takođe, adresa na kojoj se nalaze prostorije kluba je Mali Kalemegdan 2. Znači, dosta sa spinovima više!
G

Gugug

pre gotovo 2 godine

Polako sacekajte cetvrtak, hahahah nista od evrolige ni ove godine upadaju litvanci ili turci
B

Beogradjanin

pre gotovo 2 godine

@auuu Zokisu druze koliko je tebi dobro 🤣🤣🤣🤣
B

BD

pre gotovo 2 godine

Uzmete debelog KOLOMA,35-godišnjeg GISTA i PERPEROGLUA,ROČESTIJA ,SOFOA ,igrače kojima je zajednicko da im je to bio oproštaj od aktivnog bavljenja sportom,usput uzmete CIRBESA,VAJTA i eto Vam ekipe.Sa takvima i sa toliko para smo mi igrali a Vi lepo podjeb..li.

TAS

pre gotovo 2 godine

A Rocesti bese medju jednim od najplacenijih u Evropi bio samo godinu ili 2 pre Zvezde a karijeru nije odma zavrsio.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Rekord u komentarima,sa mojim 434😂
A

Ajmo ajdeeee

pre gotovo 2 godine

Partizane napadaj!
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Prvi vajld kart,ako je bude Vi ste ih imali 3 za EL Tako dane razumem vase komentare
G

Gost matori

pre gotovo 2 godine

Nijednu!
m

milan galic

pre gotovo 2 godine

Mnogo zezate KK Partizan.Dobicete vi samo polako.Za sva ponižavanja.
V

Viola

pre gotovo 2 godine

Ne znam čemu tolika euforija oko toga. Zar nemamo već jednu ekipu koja troši milione, da bi na kraju bila sedamnaesta. Naš klub samo sa ekstra talentovanom generacijom domaćih igrača može biti u vrhu. Sa skupim strancima mi to ne znamo i ne možemo.
Z

ZokiSU

pre gotovo 2 godine

Klub koji je verovatno dao najvise NBA igraca u poslednjih 35god.s prostora Evrope ,klub koji je bivsi prvak Evrope apsolutno se vraca u okruzenje u kojem pripada. Drustvo sampiona. Nazalost vestacki je pokusano gasenje istog ,tako da povratak u EL nije ustupak vec zelja da velikani igraju s jednim Partizanom. To je jedan od retkih klubova iz Evrope koji je gostovao u SADu i igrao protiv NBA klubova. Neko je pomislio u Srbiji da su Savic i Obradovic "veverice". Sledece ce biti A licenca. Iduce sezone eto Partizana na F4.
i

igor1

pre gotovo 2 godine

i onda nakon toga NBA prsten. stabilizuj se decko Korac kup nista Aba liga nista Superliga Srb nista Eurocup nista Drugim recima veliko NISTA
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Iskreno, nije mi baš drago kad na ovaj način moramo do EL, najbolje je po zasluzi. E sad, A licencu smo odavno trebali da dobijemo, tako da je pravda bar malo zadovoljena. Što se tiče gradskog rivala, oni bar nemaju prava da komentarišu ovakve vesti, koliko ste puta vi rođaci igrali EL, a da niste zaslužili?
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Koliko? Ajde kazi…i ako pomenes korona sezonu koja je prekinuta odmah da ti kazem- to sto ste vi bili prvi u tom momentu vama niko ne garantuje da biste prvi i zavrsili!
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Pa ti druže bolje to znaš, to je tvoj klub, mala pomoć, Budućnost i Igokea.
D

Daj faul odg

pre gotovo 2 godine

Kako vi u fudbalu a ?
M

Milion gore-dole

pre gotovo 2 godine

Pa vi niste zaslužili da igrate ni EuroCup! I Tu ste dobili pozivnicu.Ako si zaboravio,bili ste 7-mi u ABA ligi!

Milisav Rajic

pre gotovo 2 godine

korona sezona je prekinuta posle vise od pola sezone , ni Po jednom osnovu nije trebalo da se racuna kao pre , Ali lazi sebe a druge ne mozes
G

Gost matori

pre gotovo 2 godine

Korona sezona je prekinuta po odluci Evrolige. Takođe, po odluci Evrolige naredne sezone igrali su isti klubovi kao i prethodne, ne znam na osnovu čega mislite da je tu bilo mesto vama ili bilo kome drugome odavde?!
K

Konacno

pre gotovo 2 godine

Zaista je Ostoja pokazao za sta je sposoban i da je spreman na sve. Nema veze sto nije mogao da dobije Bursu, tim je bio pod pritiskom igralo se u areni, kao ni sto nije mogao kroz ABA ligu, jer ocigledno pomoc sudija nije bila na dovoljnom nivou. Ipak Ostoja je pokazao sta zna, ne smetaju mu ni silni dugovi, tuzbe, to sto je kosarku pre partizana video samo u crtanom filmu Majlla Dzordana, on jednostavno sve pretvara u uspeh. Bravo Ostoja nakrivi kapu i namesti maramicu na armani odelu pa sledece godine da i evropski gradovi vide tvoje gospodsko ponasanje
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Možeš da mu dnešpr pod prozor.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Apsolutno zasluženo Partizan je osvojio drugo mesto u Aba ligu i osvojili su drugo mesto u kupu Srbije! Osvojili su i neko mesto u Eurokupu i plasirao se u 3cu ligu Srbije! Verovatno niko nikad nije imao ovakav uspeh! Čestitke!
P

Piiksi

pre gotovo 2 godine

Hahaha bas me nasmija! Bravo!!!

Avangardista

pre gotovo 2 godine

Kratko i jasno, kosarka se vratila kuci!
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ni u regionu niste najveći klub.
A

A ovo je...

pre gotovo 2 godine

Znaci to je to "smirivanje strasti u drustvu" ?
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Normalno da ce da nam daju specijalnu pozivnicu! Partizan ima ime u Evropi. Klub sa tradicijom, rezultatima i najboljim trenerom Evrope zasluzuje da igra EL!
K

Koji

pre gotovo 2 godine

Apsulutno ima tradiciju i ime. Nije plastika, već brend. Ako je istina odlična stvar, ali ne treba se izuvati prije vode! Ako budu igrali imat će rezultat i hemiju, koju neki nikada nisu mogli silom stvoriti niti nametnuti. Pametnom dosta. Mora se praviti moćnija ekipa i tvrđa, mislim da to trener bolje naravno zna od mene. Ali da sačekamo, pa da onda planiramo dalje! Pozdrav iz za sve ljubitelje košarke
K

Kaki Vesterman kaki Lovernj

pre gotovo 2 godine

Kaki Veseli.Iz milanske filijale Hajns i Dilejni.Iz minhenske filijale Lučić i Jaramaz....pa Slukas,Milutinov,Pangos....
k

knindza

pre gotovo 2 godine

Realno, Partizan na terenu nije zasluzio evroligu, ali bukvalno nisu imali koga da pozovu da popuni potreban broj... Jedino su partizan i Valensija aplicirali... Da sam na mestu drzave ne bih im dao ni evra, zato sto su se bukvalno posrali istupanje iz Srpske lige... Pa neka se sami snalaze za pare... KUKAVICE
M

Megisa89

pre gotovo 2 godine

Zvezdaš sam,ali budimo realni. Partizan je zaslužio A licencu 2010 ili koje već godine, to nije sporno. Realno u ovom momentu je nije zasluzio jer nije ništa osvojio. Više je zaslužio da je dobije kad je Trinkijeri bio trener nego sada, ali jbg Željko im je svojim imenom i statusom u košarci završio licencu. Srećno u Evroligi i nadam se da ce te malo dovoditi i forsirati domaće igrače
p

pfc

pre gotovo 2 godine

relano gledano znalo se da ce porazeni iz finala aba lige u evroligu pod uslovom da ruse izbace (a po nagovestajima bice tako).Nemaju koga da ubace. dva španska nece sigurno, mogu samo jedan (valensija ili huventud, cak huventud nije ni aplicirao), bursa tesko, zbog uslova koje treba ispuniti (ni oni nisu izgleda aplicirali) . ekipe koje su igrale fibinu ligu sampiona mogu odmah da se otpisu. iz evrokupa nema ko realno gledano (misli se na uslove koje treba da ispune za evroligu) . da je cedevita ili buducnost usla u finale aba lige pa da se o njima nesto diskutuje (mada, opet niko od njih nije ni aplicirao za wc). Posle svih ovih pobrojanih argumenata spadamo na ova dva tima koja su aplicirala za wc i izgleda da ce oni i biti ucesnici.

Milisav Rajic

pre gotovo 2 godine

Svaka cast realan komentar, nismo zasluzi ove nego kod Korona sezone. a ovo smo dobili na srecu/nesrecu koja se desava u Ukrajini
M

MELEG

pre gotovo 2 godine

AU BRATE SRECNO KOMSIJE ZAR MORAMO I U EVROPI DA VAS UBIJAMO
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Na redu su Evroligaska pojacanja.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Topovsko meso
z

zare 123

pre gotovo 2 godine

Vi u Evropu ulazite isključivo preko pozivnica,a ne zaslugom na parketu!
m

mateo123

pre gotovo 2 godine

Sa razlogom cmizdrite, ovo vam je poslednja godina u EL
N

Naravno

pre gotovo 2 godine

Nas ZOVU brate! Kapiraš?!
b

budvanin

pre gotovo 2 godine

hahah a kolika put ste vi usli da niste zasluzili, preko Igokee, Cibone i slicno. Nama je ovo prvi put da smo pozvani a da nismo izborili na parket iako smo trebali svaku da igramo i da nas zacementiraju.
G

Gost44568

pre gotovo 2 godine

Zovu jer nemaju koga drugog hahahahahahah
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Samo 400 komentara do sada ? Hajde jos koji da bude rekord. Kad bude zvanicno,onda cemo pricati. Ovo je novi veliki pocetak za nas,sad cete videti sta je Partizan u ovom sportu. Komsije dosta je bilo
C

Czvv

pre gotovo 2 godine

Dosta je bilo maltretiranja od strane komsija. Sad je red dosao na Evropu. Srecno u borbi za poslednje mesto, vratite Trinkijerija ako mislite nesto da napravite. Pozdrav
A

AR

pre gotovo 2 godine

Po meni neozbiljna vest jer se bazira iskljucivo na predpostavci da CSKA nece sigurno igrati...videcemo
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

ma de nece.. de TI zivis..ko ce da igra protiv rusa pa ni jedan klub
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Auuuuu brate kakav će to hladan tuš biti kada se ispostavi da od te pozivnice nema ništa.😂😂😂 Ovo me podseća na prethodnu sezonu kada osvojiše sva takmičenja a sezona nije ni pocela.
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Onda će reći da je bolje što igraju Ek,lako će ga osvojiti.
m

moji Grobari

pre gotovo 2 godine

Gde su i šta rade: Lauvergne, Vesely, Milosavljević, Westermann i Williams-Goss?
K

Kosarka se Vraca kuci..

pre gotovo 2 godine

Sad umesto Zagorca Lucic,Mura da menja Jaramaz..
S

Srdjan M

pre gotovo 2 godine

Daj jos dva stranca, sa njima ste tek na 10. Ekipu cini 12 igraca
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Blentavy potpisao za Barsu, Westerman će valjda u Budućnost.
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Kad ti se citaju glupi komentari samo udjes na ovu vest. Cestitke, imacemo 2 kluba u najjacem evropskom takmičenju kako i dolikuje, pozdrav za normalne ljude
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Dobra stvar je sto komsije igraju El..tj.sto imamo 2 kluba. Ali treba biti realan, Zoc je sa timom doziveo krah na svim poljima..ostao bez kupa, zavrsnice Evrokupa, pa i Abe..a nisam video nijednog navijaca Partizana u komentarima da to pise..svi kao vauh, igramo El..posle kraha u Aba, niko se ne oglasava da kaze losa sezona...mnogo im navijaci tolerisu, tolika ulaganja, 0 trofeja!!
D

Daki...

pre gotovo 2 godine

A inace neki drugi trener bi vise izvukao iz over ekipe, tuzno je sto je covek pored onakve karijere,gde moze da bira klub u kome zeli da radio,izabrao Partizan,I postoje ljudi koji ce da pljunu na to...pa prva je sezona,mora selekcija,sad jos I EL...Dolaze kvalitetni igraci sl godine...E ako nakon sl god bude ovako,onda mozemo da polemisemo o treneru
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Druže slabo se ti razumeš u sport. Žoc je došao ove godine i sa tek formiranom ekipom u rotacija sa 8 igrača igrao egal sa vama. Izgubio je finale na jedan posed. Da bi stvorio tim potrebno je dve, tri godine. Zato je i potpisivao takve ugovore sa svim mladim igračima koje ima. Pogledaj roster Partizana i uporedi ga sa vašim i videćeš koji tim ima veću perspektivu u narednim godinama. Elem da se vratim na početak, Žoc je u prvoj sezoni sa tek formiranom timom sa vama bio egal, tako da možeš da računaš da će Partizan svoju pravu snagu pokazati tek sledeće godine. Tako da se ova godina ne može računati kao neuspešna.
K

Kakav krah?

pre gotovo 2 godine

Covek je 10 meseci radio sa igračima i doveo Partizan do poraza na jednu loptu protiv evroligaske i tri puta skuplje zvezde.Jedini kiks je bio protiv Burse i sta je on trebao da radi da skine sako i privede utakmicu kraju umesto Avramovića????
E

Evo

pre gotovo 2 godine

Svima je jasno da je Partizan potrošio brdo para za ovakav toster i perspektivu u budućnosti. Ali od ova dva nada kluba kada bi se napravio jedan tesko bi parirao najbogatijim klubovima E Lige.
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Svi navijaci brane ucinak Partizana ove sezone..msm ako se to učinkom može nazvati, sem kupljene vajld karte! Koji tim ima Zvezda, pisu kao drim tim da imamo, a cele sezone bez beka šutera i centra igramo..imamo mlitave Mitrovica i Kuzmica na centru, Lazica, matorog Markovica..Simona i Cirbresa da ne pominjem..jedino je Kalina kvalitetan igrac,Dobric, Davidovac i Ivanovic igraju toplo, hladno..Holins odbrana samo, Vajt bez ucinka cele sezone nakon povrede, msm da je Zvezda po igracima imala najslabiji tim ove godine, ali je Radonja na odbranu izvukao sezonu i svima dokazao da je jak trener!!! Vi ste imali jaci tim..pa kod vas sve suteri Panter, Mur, Avram, Ledej..Lesor dobra 5-ica, napredovao na bacanjima..sve ostale igrace ste doveli kao velike talente(Madar igra dosta dobro), Kuruc bio ok, sklonjen..Alen je krenuo top, onda pad forme..msm da Žoc nije izvukao maximum, nije imao timsku igru..jesto on veliko ime, verovatno i najvece, ali ide na dole njegova karijera..sad jurite drzavu da vam da jos duplo toliko za jos pojacanja, jer Zoc je navikao na roster od 12 skupih igraca poslednjih 10-15 god..msm da je Zoc izgubio timsku igru, jer je sve vreme vodio buržuje Pao i Fener, imao skupe igrace i sami igraju, kao sto su sada Panter i druzina sami igrali..elem, poenta je da budete realni i posteni..blam od sezone sa ulaganjem nikad vecim, sad ko je kriv, ne znam..nije ni vazno, ali je vazno da vi žmurite na to..i opet vam zamazuju oci vajld kartom, a vi u delirijumu..
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Neka su ih zvali! Imace skor 7-27 pa neka se vrate u EK.
G

Gloryhunter

pre gotovo 2 godine

7-27? Pa nismo mi Zvezda da imamo 7 pobeda samo. Pogrešio si klub.
G

Gost123w

pre gotovo 2 godine

Gloryhunter Druze,retko zaista komentarisem partizan,ali ako kazem da si lupio za sve pare..brajko moj,idi motaj kablove i gasi internet. Skorom od 16-16 u samo jednoj sezoni,ubili smo vasih 10 sezona u pobeda u EL. Znaci sada idete na azdaje koje nisu zelegora,kluz i slicno. Zelim vam sve najlepse ali ti brale..gasi sve.

Partizan Sampion

pre gotovo 2 godine

U ovakvoj Evroligi dvocifren broj pobeda moze svako i Buducnost koja je bila zivi raspad jedne sezone je stigla do 6,7 pobeda a od relativno prosecne Tomiceve Zvezde koji bi trebalo da je slabija od ove doziveli debakl.
f

fancy

pre gotovo 2 godine

A jel ste bas sigurni? Ne bio vam u kozi ukoliko prenosite neproverenu, a jeste neproverena informacija.
K

Kritični slučaj

pre gotovo 2 godine

Hahahahhahahah čuj spuštanje tenzija će sad biti... Pa upravo obrnuto. Sad oba tima igraju EL, a budžet je ograničen. Nadam se pritom i ispunjenja obećanja da će i jedni i drugi dobiti manje para posle svega. Dakle sad kreće klanje ko će više da dohvati prvo. Pa drugo, i jedni i drugi će želeti po svaku cenu da budu bolji od ovih drugih makar to bilo i 15 naspram 16 mesta. I neće se ustručavati od bilo čega. Treće ovo je samo pozivnica za eventualno ovu godinu što znači da će opet na godinu ABA liga rešavati učesnika EL, pa će i tu jedni drugima poturati nogu. Na posletku samo čekajte evropske derbije kad krene i jedna i druga stoka sa tribina da zasipa sudije predmetima, izbaciće nas kolektivno na 20 god iz Evrolige.
B

Bratunga

pre gotovo 2 godine

Ahahahahah,sve si lepo rekao .Ma sta cirkus smo ,zaostajemo jedno 20 godina .
M

Mile sa Cubure

pre gotovo 2 godine

Dobra stvar je sto se kosarka vraca kuci........
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Da je Partizan bio šampion ABA lige,onda bi pozivnicu dobila Zvezda. Final four je organizovan u Bgd, sa ciljem da oba kluba igraju EL. Umesto da se radujemo tome,mi se prepucavamo,a jedna lopta,jedan sut je odlučio titulu.
N

Nisi

pre gotovo 2 godine

dobro propratio celu stvar jer ako hoces da da dobiješ vaildkard onda moraš da podnese zahtev a zahteve su podneli Valensija i Partizan. Tako da ako se bude donela odluka na sastanku EL. da bude 18 učesnika onda ova dva kluba imaju Sanse da učestvuju jer su jedini podnosioci zahteva. Naravno para vrti sve pa se moze pojaviti Jos neki zahtev i treba sačekati sta ce reci vlasnici EL.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

I još jednom da napomenem kako je krenulo dodeliće im sampionski pehar bez da igraju.
P

Paokara

pre gotovo 2 godine

Vi to najbolje znate kad ste krali pehar, kad ste umesto Cibone i Igokee ušli u EL, kada ste u onoj nezavršenoj Aba ligi 2020. vi dobili poziv...
G

GGV

pre gotovo 2 godine

Tek sad vidim vest, i vidim 348 komentara. xD Odma sam znao da je 'ganskih 340 komentara u obliku pljuvanja kosarkaskog velikana, kosarkaske evropske trenerske ikone, predsednika im dragog, koji je uzgred okoreli 'gan. Hahaha. Strasno. Znam, tesko vam je sto cemo mi uci u top 8 a vi cete opet biti u top 15 i to zato sto nece biti ko da se izbaci. xD
P

Pentraksil

pre gotovo 2 godine

Druze, koji Top8, i to sa Zagorcem, Dangubicem, Glasom, Trifunom, Lesorom, Madarom, Smajlijem... Ne mozemo Idejicu da pobedimo u 3 meca a hocemo Top8 da igramo. Treba najpre da se ozvanici ovo. Trenutni roster nam je jako smesan, treba korenite promene uraditi.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

E to je vaše moralisanje . Zbog tog istog izbacivanja za koje prozivas Zvezdu vi dobijate pozivnicu. Ako si već pošten kaži i to da niste ni na koji način zaslužili to ali sticajem okolnosti da su rusi izbačeni i vi konačno ima da osetite draž EL.
B

BURSASPOR

pre gotovo 2 godine

SREĆA TVOJA PA NEMA BURSE U EVROLIGI
K

Kako

pre gotovo 2 godine

bi bilo da razmislis malo o tome da li ste zasluzili na terenu da igrate evro ligu,sta ste osvojili koji je to trofej sto ste ga osvojili ovih godina koji bi vam dao alibi da budete pozvani? I nije Zvezda izmislila koronu i prekinula prvenstvo nego je neko rekao me moze vise da se igra a to sto se Zvezda kao i obično nasla na prvom mestu i sticajem okolnosti bila proglašena prvakom ABA lige i naravno stekla pravo na ucesce u EL j e normalan sled stvari i niko normalan ne moze reci da je bila kradja jer Zvezda se za to nije nista pitala.

@Kako |

pre gotovo 2 godine

Nije Zvezda u momentu prekida zbog pandemije bila prva nego treca trebala je da ide Buducnosti u plej off na noge a, s obzirom da nije smela da ide u regularnom delu sezone tesko bi tu mogla bilo sta od prolaska da trazi. Zvezda je bila dosta nestabilna te sezone sa Sakotom i dosta matorim i potrosenim timom ne bi imala nikakve sanse prvo protiv Buducnosti u Podgorici a tek protiv Trinkjerijeve masinerije koja je mlela sve pred sobom
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...nije im ovo prvi put da igraju nezasluzeno. 2 puta u EK, sad EL. 3 puta nezasluzeno u Ligi sampiona u vaterpolu. Umesto Zvezde u fudbalu. Igrali su u vaterpolu nezasluzeno i regionalnu ligu, ali ovde je tema Evropa.
P

Pb

pre gotovo 2 godine

Koji smo mi Srbi smradovi i sami smo sebi najgori gusmani i tako ima da ostane,koliko ljudi ovde piše protiv Partizana dali treba ili dali je zaslužio da igra,umesto da svi budemo zadovoljni,jer je nas neko pitao kada su ušli burzuji kao sto su Zenit,Asvel,Monako,Darusafaka,Lokomotiva,Alba,Bajern iz Minhena čiji navijači pre 5-6 godina nisu ni znali da postoji košarkaški klub lično Lučić pričao o tome,mi smo za sve te i još neke izmislili košarku tako ta Srbija treba da ima 2 predstavnika u evroligi i poštujem Zvezdu jer je Srpska,i trebalo bi svi da se medjusobno poštujemo više,jer nas ionako niko i ne voli.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zato nam neprijatelj ne treba,sami smo sebi dovoljni.
z

zaks

pre gotovo 2 godine

Niko nema ništa protiv što ćete, nadam se , dobiti tu pozivnicu , nego što vi od toga napravite kao da ste nekim svojim rezultatima to zaslužili i još provocirate zvezdaše.Na osnovu čega? Svaka čast, bili ste prvaci Evrope , ali bilo je na ovim prostorima i daleko uspješnijih ekipa od vaše, znate vi to vrlo dobro, a vi pravite euforiju kao da je sasvim normalno da dobijete baš vi pozivnicu.Lijepo se zahvalite ovima što to određuju i sve ok.
D

Daki...

pre gotovo 2 godine

Ako pozivnicu dobije Partizan videces zasto je skroz normalno mama da Nas klub igra elitno takmicenje,najbolja poseta domacih utakmica(garantujem prosek preko 18k),najnezgodnije gostovanje za sve,najbolja publika u evropi,najbolja trener u evropi,uz par kvalitetni pojacanja najlepsa kosarka u evropi...ali...iako Partizan sve ovo I'ma duboko sumnjam da ce bit poziva od strange El,tolike god nisu zvali ne verujem da ce I sad
H

Hislop

pre gotovo 2 godine

Jos ako ubace zelen goru i eto sanse da predposlednje mesto
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ma ne bankrotirani Himki sa 6 igrača. Slabo pamtiš. Izbace tri Ruske ekipe i opet ne možete do četvrtfinala. Ajde da sačekamo pa da ko će gde sledeće sezone. Koji ste očaj pokazuje to da ludujete ovde a činjenica je da posle dužeg vremena Srbija ima dva predstavnika u EL. Mozak vam je spalio onaj Ćoki.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Zapad je to.. Pustili nas da napravimo njesra i dobiju razlog da nad daju nogu u pedu na duze vreme.. Ove godine dva srpska kliba.. Od sledece nula!!
I

Igokea since 2007

pre gotovo 2 godine

Довео им Жељка, Савића, Пантера, а као награду за напуштање домаће лиге купује им вајлд карту за Евролигу. Па бар једно "хвала председниче" би било на месту.
D

Dell

pre gotovo 2 godine

Sjajno. Dve sigurne pobede za Zvezdu.
A

A,zasto ne neko drugi

pre gotovo 2 godine

Recimo zasto Radnicki basket iz Novog Sada, nije konkurisao za pozivnicu uvek pune tribine sve pretplatne karte prodate? Imaju potencijal da igraju evroligu na pravi nacin.
S

Samoproklamovani Seltiksi

pre gotovo 2 godine

Zvezda osvajač Aba lige i uskoro tim sa najviše osvojenih prvenstava. A ti i dalje prati Tegeltiju
A

A,zasto ne neko drugi

pre gotovo 2 godine

Jarane,pa vidi ovako kosarka nije pocela da se igra 2014.godine. Pre toga postojali neki ljudi koji su probacivali loptu kroz obruce,dosta njih ima u Kuci slavnih,nosili su crno beli dres. A,to sto Zvezda bude sa najvise titula,i ostalo moze da ima najvise svega i da bude simbol ne znam cega,ali je klub koji je komsija Evropskog prvaka. Bilo skoro trideset godina bice ponovo. I zato i pevamo uzmi Zeljko evro titulu. A,sto se g Vladana Telgeltije tice on za razliku od ostalih ima svoj stav ne pose da je Lesor napao publiku i ostalo. Ima knjiga koje jos moras i trebas procitati.
S

Samoproklamovani Seltiksi

pre gotovo 2 godine

Vidi jarane,pročitao sam ja mnogo knjiga,pusti se tih glupih komentara. Ako ti je Tegeltija čovek sa stavom onda imaš ozbiljnih problema sa logikom. Igrala se košarka i pre 2014, isto tako i pre 1975 kada je Partizan bio 4 klub u Beogradu. Moraćeš da čitaš malo ozbiljniju literaturu od Deretića
R

Rale13

pre gotovo 2 godine

Stvarno ne verujem u ovo sto citam. Pa jel moguce da je ciganima tako secanje kratko? Koji moralisti, jezivo. Nista nisu uradili u evroligi za sve godine igranja, 2-3 puta igrali EL a nisu bili sampioni, i vi cete sada da pricate nesto? Bolest. Svaka cast normalnim navijacima, a meni kao velikom Grobaru je cast da Srbija ima dva predstavnika u EL. Sve najbolje.
A

AcaPN

pre gotovo 2 godine

Bravo komšije. Da sledeće sezone i Zvezda i Partizan budu u Top 8. Srbija 🤝
V

VALJAK VERITAS

pre gotovo 2 godine

TAKO BI TREBALO ,NADAJMO SE ! SAMO DA HULIGANIZAM NESTANE. ZLO KOSARKE
M

Mr.

pre gotovo 2 godine

Partizan hoce , zvezda isto ali ako izbace 10 klubova kao Ruse ove godine….
J

JK86

pre gotovo 2 godine

Meni kao iskrenom Zvezdasu je ovo drago, jer nasa Srpska kosarka to zasluzuje. Jedino mene interesuje na sta ce da lici Evro-ligaski derbi kad nismo u stanju normalan ni Aba-ligaski odigrati bez...Neka nam je Bog dragi na pomoci, i vama i nama 😂
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Svo ovo zlo i tenzije i jesu se stvorile oko EL.Nadam se da se vraćamo u normalu.Pozivam oba kluba i njihove navijače da se karte dele pola-pola,da Arena bude dupke puna i da pokažemo SVETU I EVROPI DA SMO NAJBOLJI.ŽIVELA MAJKA SRBIJA.
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Ne gine nam pedala iz evrolige
a

asi

pre gotovo 2 godine

Bice normalna utakmica. I vi i mi smo hrabri kada imamo ledja i kada znamo da necemo sem novcano biti kaznjeni.
G

Gostčić

pre gotovo 2 godine

Četitam komšije!
V

VALJAK VERITS

pre gotovo 2 godine

HVALA KOMSIJE !
A

Atana

pre gotovo 2 godine

Meni kao navijacu Zvezde ne smeta sto ce Partizan da igra EL jedino je šteta što će se opet naci budale koji ce samo da uzivaju kada ovi drugi izgube umesto da navijaju za svoj tim...I onda cemo opet imati onakve scene kakve smo imali sada...
B

Bravo za komentar

pre gotovo 2 godine

@Atana Tako je, bravo za komentar, u sred srede. Dajte ljudi molim vas spustite strasti, šta vam je? Sport je nešto što je zabava, uživanje, druženje sa prijateljima ili lagano peckanje sa navijačima suprotnog tabora. Sport nije nešto gde treba ludovati, divljati, pokušavati povrediti nekoga.
M

Mrk12345

pre gotovo 2 godine

Te scene nisu zbog toga, nego zbog ljudi koji nemaju veze sa kosarkom a vode kosarku.

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Cska? Zenit? UNIKS??
1

12123

pre gotovo 2 godine

Ukoliko EL dodeli pozivnicu Partizanu , Partizan je nece prihvatiti jer zele da iskljucivo na terenu izbore plasma u EL.
y

y77

pre gotovo 2 godine

ponasanje na tribinama mora da se menja sada, inace kada bude derbi u EL, ako bude ispada kao u celoj seriji ima da pljuste kazne drasticne
C

CSF

pre gotovo 2 godine

Partizan u EL samo ako država kupi pozivnicu. Zaslugama nikako.
R

RSP

pre gotovo 2 godine

Pa kad je mogla da kupi zvezdi ...
@

@RSP

pre gotovo 2 godine

Kad je kupila Zvezdi? Tad kad je sama el rekla da se ponavlja sezona?
l

lania

pre gotovo 2 godine

zaboravio si kako je Cibona odustala od iste ,Aca Petrović ima zanimljivu teoriju
M

Muta

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo NORMALNO...
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Za poslednje mesto.
s

slabo pamtiš sve 1

pre gotovo 2 godine

Vranjanac, teško za poslednje. tu je zvezda odavno zakovana. ne pomaže joj ni što su izbacili pola evrolige (ruske timove), zvezda dominantno drži fenjer svake, ali SVAKE godine
S

Srecko013

pre gotovo 2 godine

.. Zvezda bila nekad poslednja??? Jedini ko je bio poslednji na kraju ligaskog dela EL 3 puta u periodu od 2002 do 2006 je poznat pod nadimkom Atelje 2- 12. Šta mislis ko je to?
@

@slabo pamtis sve 1

pre gotovo 2 godine

Zvezda bukvalno nijedanput nije završila poslednja, čak nije se desilo ni da u toku sezone bude poslednja. Ali Partizan jeste završio tako sezonu. Pogledaj tabele unazad. Neverovatno je da i dalje verujete u svoje laži i klevete...
G

Gostgostgost11111

pre gotovo 2 godine

neSrecko, kad govoriš o KKP pokušaj, ali onako iz sve snage, POKUŠAJ da se setiš da govoriš o osvajaču Evrolige i 4 puta učesniku fajnal fora. kažem, pokušaj. mada ne verujem. i POKUŠAJ da se setiš da od vaših 6 učešća 3 su bila na krađu. toliko
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Samo me zanima zasto ove komsije toliko placu?? Sta vi gubite sa ovim? Da je vama uzeto mjesto, pa da shvatimo.. Znalo se da nekom ide WC, sta vas sad briga jel Partizan, Bursa, neki Spanski, italijanski ili litvanski klub?? Potpuno nebitno iz vase perspektive. A opet toliko se upalili da to nije normalno.. pozivate na sramotu, igrali 3 puta nezasluzeno EL, pogurala vas drzava. Pozivate kao na neku solidarnost sa Rusima, a jedva docekali da ih izbace prosle sezone da bi imali sansu za TOP 8... Stvarno mi nije jasno sta vam toliko smeta, vi to svakako igrate ko god bio 17. i 18. klub u takmicenju.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Postoji realna opasnost,po njih,da PARTIZAN osvoji EL.I šta bi smo tad?Ne smem ni da zamislim,kad se danas ponašaju kao u bunilu,agresivno,vređaju,plaču...Ovo je nerealno,ovoliku mržnju još video nisam,strašno.
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Gledao juče u Danskoj ili tuda negde kako je Hrišćanska omladina na nekom trgu organizivala neko okupljanje. A ovi iz LGBT dosli da protestvuju protiv njih. I znaš šta rade? Laju na njih, kevću, reže. Znači kao one satanizove i demonizovane osobe kada uvedeš u Hram ili Crkvu. E tako u komentarima danas zvuče ovi sa crveno-bele strane Topčiderskog brda.
K

Korisničko ime

pre gotovo 2 godine

Godinu dana komentarišete svaki post o Zvezdi i omaložavate svaki uspeh i sad ovako nešto napišete? Sramota. I ko se radovao izbacivanju Rusa - vrati komentare, pa i izjave zvaničnika ( Zvezda glasala da Rusi ostanu). Vi ste u komentarima trovali i tad. A kako ste vi podržali vašu braću iz cska? Oni bi i igrali da imaju gde, al tesko da ce u Beogradu biti primljeni jer im bratski klub gleda svoje interese
E

Evropski šampion

pre gotovo 2 godine

Se vraća na mesto uspeha
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Prošle godine pozivnica za EK, ove godine pozivnica za EL Samo tako i mogu da igraju. Posle im AV ne valja. Dva puta im sredio licence da FK igra Evropu, dva puta im sredio da KK igra Evropu. Ali u Srbiji i Regionu, zna se koji je klub Br. No1.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Zato su mu i obezbedili jos jedan petogodisnji mandat pocetkom aprila!
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Zna se naravno PARTIZAN.
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

За фудбал им је средио лиценцу бар четири пута! Добра им је тактика, "све по "ладу, да нас не познаду ". Држава сипа, а они из комоције глуматају "пасторчад, "авангарду" и "вечиту опозицију".
G

GrobarZRDR9

pre gotovo 2 godine

I dalje ćemo vikati VPDR-u. Kada ste vi mogli Tadiću nakon što vam je doveo Gasprom da vičete da se ubije možemo i mi ovo. Samo mi nije jasno kakve veze ima Vučić sa Evrokupom i Evroligom?
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

No.1 mislis onaj klub sto EL igra tri puta na nezasluzen nacin, drzava kupi mjesto. FK, onaj sto vam drzava oprosti 17 miliona evra duga i gdje glavni pjeva i veseli se s vasim navijacima? Svaka cast na podvigu, stvarno je tesko u tim okolnostima biti prvi.. Eno igrace Makabi EL, Baskonija, Panatinaikos, jedan od Barsa/Real, Efes/Fener, Alba/Bajern bez osvojenog trofeja ove godine.. jel vam i oni smetaju kad ste toliki borci za pravdu..
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zna se i za nocne sednice u vladi,sve se zna,nama sve sredio a vi pravi u svemu,oce to oce.
s

shommyka

pre gotovo 2 godine

Jeste, a za prethodnih 5 godina tog sipanja u Partizan i pomaganja AV istom Partizan je osvojio ukupno 1 titulu, kao SD ili JSD. Toliko je nama dobro a Vama mangupariji lose.
R

RSP

pre gotovo 2 godine

Ja sam zaboravio pa me molim te podseti kako je i na koji nacin zvezda dosla do EL ?! Kako i na koji nacin ako znamo kakve je Partizan rezultate pravio u EL i da je sa najmanjim budzetom otisao na F4 . Pritom veoma bitna cinjenica Dule Vujosevic je tada zbog tih rezultata dobio nagradu za najboljeg trenera Evrope . E sad me samo zanima koju je nagradu dobio veliki trener Radonjic , i koliko je to puta zvezda izborila F4 ? Pa kako to da je sad ovo "nezasluzeno" ... Kako to da drzava tada nije kupila EL Partizanu koji je imao rezultate !
a

asi

pre gotovo 2 godine

Ti koliko si zaslepljen sa AV verovatno mislis da sunce izlazi njegovom zaslugom. Sto ne kupi zadnjih 10 godina nego sad?! Imena,ugled u Evropskoj kosarci je Partizan,Obradovic,buduci prvi covek EL Bodiroga,sve smo to mi.

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 2 godine

Ne secam se da su se garagani zalili posle poklona Igokee,Cibone i Covida ! Vidim neki pominju da Partizan nista nije osvojio,a igrace Euroligu ! Pa igrace je i Makabi koji nije samoion.Igrace je Laboral koji nije sampion ! Igrace je Real ili Barsa od kojih jedan nece biti sampion.Efes ili Fenerbahce,jedan nece biti sampion ! Alba ili Bajern ! Gluposti teske ! Pa pre je po prirodi Partizanu mesto u EL nego vama,po tradiciji tog takmicenja !
H

Hukkkk

pre gotovo 2 godine

Vidi ti njega sa kime je nasao da poredi partizan? Hahahhahaha sa realom barsom makabije hahahahah smesan si
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

ni Laboral ni Makabi nisu molili Evroligu, pisali saopštenja, tvitovali itd. Ne ide se u Evroligu na osnovu toga što Makabi pljune 10 milki za 3 igrača ili zato što ima 4 klinca. Fora je u tome da vi pričate kako ne igrate ništa što nije na terenu izboreno i pominjete zvezdu koja je igrala nekoliko puta Evroligu a da to nije izborila.
s

slabo pamtiš sve

pre gotovo 2 godine

bgcz nikad, mladiću, nemoj da zaboraviš da je zvezda klub koji je javno, onako najpoltronskije moguće, slao čestitke bartomeu za njegov rođendan!!!! nikad to nemoj da zaboraviš pre nego što uzmeš Partizan u usta. NIKAD!!!
H

Hvala

pre gotovo 2 godine

Ipak je to PARTIZAN
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

NAJVECI
M

Miško Ražnatovic

pre gotovo 2 godine

Nema nista od tog posla, jer ce se u četvrtak razmatrati za jos 2 kluba koja su bliži od partizana, jedan je po mojim saznanjima klub iz Litvanije! živi bili pa videli
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Odlicna vest i nadam se da ce biti ozvaničena.Kada je vec finale Aba lige igrano u pet utakmica i kad je Zvezda dobila na jednu loptu bilo bi nepravedno da Zvezda dobije sve a Partizan nista.Malo je neprijatno to sto je obrazlozenje da Partizan ulazi kao zamena za Ruske klubove ali to je realnost.I Zvezda je prosle sezone imala neku korist od iskljucenja Ruskih klubova time sto je dobila sansu da udje medju osam.Bez obzira na sve ovo je ipak Zeljko izgurao na svoje ime i ugled i da nije njega tesko da bi se ovo desilo.
t

teča

pre gotovo 2 godine

Alo da li si normalan? Šta jedna lopta? Šta Zvezda sve a Partizan ništa? Ko vas bre pravi ovakve...pa vi se baš ne mirite sa porazom, ovo je za Riplija...čovek ne može da uklaviri da pobednik ide u EL a gubitniku Država Srbija kupuje mesto. Svašta.
A

Aimar10

pre gotovo 2 godine

Pa da posteno je da bez trofeja igras evroligu,spucas 15 miliona dovedes najtrofejnijeg trenera u evropi i najskupljeg i uzmes nula trofeja,da ne govorim o Panteru Lideju i ostalima sto su dosli za ogromne pare i nista ne uradis,avangrado sledece sezone 30 miliona pa mozda uzmete nesto,ali tesko ipak ste vi navikli da nemate konkurenciju da se svi ostali klubovi uniste pa da vi budete sampioni,kao i vas trener bez 40+ miliona ne moze da radi
M

Mrk123345

pre gotovo 2 godine

I onda dodje Covke i kaze da imate za 2.5 m veci budzet od Partizana i da je to zato sto igrate El?
S

Sale84

pre gotovo 2 godine

A po cemu je tebi nepravedno da Zvezda dobije sve a Partizan nista? Samo mi objasni po cemu. Da li je na jednu loptu ili ne, to se nigde ne pise druze, pisubse samo trpfeji i titule, a Zvezda ih je ove godine uzela ili ce uzeti sve! Ispali ste u prvom kolu razigravanja eurocup u koji ste dosli sa 7-og mesta u Aba ligi opet za zelenim stolom i ti pricas ovde o nekoj pravednosti!!!! Dajte bre vise...mislite da ste bogom dani, pa sta onda FK Crvena Zvezda bio je sampion evrope i sveta, pa je zato treba da kazemo, mi svake godine treba da igramo ligu sampiona jer to zasluzujemo!!! To se zasluzuje osvajanjem titula, a vi ih niste osvojili ni sami ne pamtite od kad, tako ne ni u kom slucaju ne mozes da kazes da je nepravedno da Zvezda uzme sve!!!!!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Lozim ih ja Djordje, trolujem, spinujem, ubacujem ih, a zgodni su za radnju samo tako. Pa njih Ostoja, Vucela, Vazura voze godinama.. Ali to druze ti si svetski mega car. Dostigao si nivo predsednika republike Srbije i vrhovnog komandanta vojske republike Srbije. Svaka čast. Sa ovim se nisu složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević. Nisu se složili ali slozice se u cetvrtak.
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

DJordje ako je tacna informacija, hvala i svaka cast, a ako nije hocete li se izviniti ?
C

Cek cek

pre gotovo 2 godine

Samo da se vratimo koji mesec unazad. Kada su ruski klubovi, u sada vec prosloj sezoni, odstranjeni iz EL a Crvena Zvezda napredovala na tabeli sacinjenoj bez ruskih klubova, tada se pricalo "Sta sve mora da se desi da bi cigani igrali top 8". Kako tumaciti odluku da se zbog ne igranja ruskih klubova partizanu daje wildcard? Pa dakle sta sve mora da se desi, kojom zaslugom, igranjem top16 EC, porazom u finalu abe posle ko zna koliko godina, odstupanjem od domace lige zaboravljajuci na ulivanje drzavnih para u klub da se dovede legija stranaca?
v

vuk sa dušom

pre gotovo 2 godine

Partizan je svake godine bio ozbiljan kandidat za wild card tako da nemoj da lupas. C.Zvezda već godinama igra EL i znamo svi dokle su stizali. Ispeci pa reci ima ona...
C

Cek cek

pre gotovo 2 godine

Aha a po cemu ste to tacno bili ozbiljni, ozbiljnost se meri po rezultatima koje nemate vec deset godina, okej imate 2 ili 3 KRK ali to naravno da nije nesto sto treba da utice na vase igranje EL. Ako cemo da merimo po milionima drzavnih para, to ne mogu da vam osporim, gledajuci to sigurno ulazite u kategoriju EL klubova, samo se pitam jel su ti novci od prodaje kalendara, dresova, soljica sa grbom partizana?
v

vuk sa dušom

pre gotovo 2 godine

Mislim da o poreklu novca u Partizanu i porekla novca od Čovića ne bi trebalo diskutovati i znamo cije su prljavije. Ali brate cemu rasprava, Srbija zaslužuje dva predstavnika u EL.
M

Mp

pre gotovo 2 godine

Zasluženo
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Igrali EK a bili sedmi, kad su to uspeli sto ne bi i sad EL izmuzli...xD
s

sjajno

pre gotovo 2 godine

Saće nas izbace expresno u paru iz EL, već posle prvog derbija
I

Iceman

pre gotovo 2 godine

Volim sto cemo imati dva kluba u najjacem takmicenju, ali odakle njima 7 milki koji je minimum za Evroligu, imali su i ove sezone verovatno i veci, dugi niz godina nisu nista osvojili niti od nekog igraca zaradili ???
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Nekako ce da se namakne tih 7.milki koje spominješ pa nek bude na isti način kao i C.Zvezda i niko se neće ljutiti....ali jedno znaj da na kraju nećemo biti predzadnji kao što ste vi to podarili Spbskoj košarci.
D

Dell

pre gotovo 2 godine

Nećete, bićete zadnji.
V

VolimP

pre gotovo 2 godine

Hvala znate već kome! Da se ne pravimo vise! Covek nam je pomogao, a mi ga vredjali
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

a zamisli u četvrtak EL kaže: Ostaje 16 ekipa :D
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Znaci sada stize Kari i Lebron, posto su Panter, Ledej, Lesor ipak bili slabi i za Zvezdu...
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

U sadašnje formatu EL,više od pola klubova igra istu tu EL,a nisu prvaci u svojim matičnim prvenstvima.Zbog toga,ne vidim šta je sporno da je PARTIZAN igra kao drugoplasirani tim ABA ???
V

Visitor

pre gotovo 2 godine

Sporno je to što ti klubovi imaju višegodišnje licence. S obzirom da klubovi iz regiona nemaju licencu, šampion Aba lige ima prohodnost u Evroligu naredne sezone. K.k. Partizan već 9 godina nije šampion aba te samim tim nije stekao pravo da u Evroligi učestvuje.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Visitor-šta ti imaš ot toga da li PARTIZAN igra ili ne EL.Mene lično ne interesuje,uopšte,da li kkfmpczv igra EL ili ne,sve jedno mi je.
l

lool

pre gotovo 2 godine

Super! Zasluzeno! Da je partizan osvojio ABU i nama bi dali pozivnicu. Super je za Srbiju da oba tima igraju EL. Nadam se da ce to dobri eti boljim odnosima. E sad, koliko je realno da nasa drzava finansira strane igrace, a da mi bezimo u nemacki je pitanje. Isto mislim i za jedne i druge i u svim sportovima. Reci cu isto za pantera i van la paru recimo. Mislim da imamo urgentnija pitanja. Takodje, ovo je jos jedno odvajanje Beograda od ostatka Srbije. A valjda je ostatak Srbije isto Srbija. Nemoj da cudi zasto grad velicine Milanovca godisnje migrira iz unutrasnjosti za BG..
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Zdravo razmišljanje, prava pitanja ali na žalost nikoga nije birga....hleba i igara
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Lepa vest za komsije. Al budite realni, ulazite u poznato takmicenje u vama nepoznatom formatu. Izdrzati i ABA i EL to je paklen tempo. Moracete biti bolji nego ove sezone. Iskreno, sramota Evrope je sto vi ne ucestvujete u ovom takmicenju, imate osvojenu ligu i toliko ste kosarkasa podarili da vam je svakako mesto tamo, vise nego trecini timova koja vec igra. Uuu al ce biti lozenje pred EVROPSKI DERBI...JEDVA CEKAM. Sad ce i evropa upoznati nasu devojku. Čak i dok radi strob ona ruzna je ko grob:)
Z

Znalo se to

pre gotovo 2 godine

ipak je to drzavni projekat vlasti
B

Bobičiz

pre gotovo 2 godine

Pa poznato je da je predsednik države veliki grobar. Procvetalo Partizanu u svim sportovima otkad je na vlasti. A i dečko, pa nije on na vlasti u celoj Evropi, nego samo ovde kod nas. Nema on uticaj na Evroligu. Ali opušteno, ne nerviraj se, Žoc itekako ima ;-)
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Žoc ima uticaj na Evroligu?! Šta ti to znači? Misliš ima popust kod sudija, poznatih ljudi, popuštanja? I šta na kraju? Vi sa ovim formatom nećete videti prvo mesto ABA lige, uz to se nadam ostanku celokupnog tima koji imate jer ce izgoreti u duplom programu tako da im ABA nece biti interesantna. Jedan savet za kraj: ova godina vam je lekcija da ne pretite nikome, vec loptu u ruke i na trening pa se spremajte za SLEDEĆU SEZONU. Sportski pozdrav!
B

Bobičiz

pre gotovo 2 godine

Realni, zar realno misliš da se slabo trenira kod Željka Obradovića? Žoc je predsednik borda trenera Evrolige i najcenjeniji trener iste. Tako da itekako ima uticaja sa sportske strane. Da se ne lažemo, da on nije trener KKP, ne bismo dobili pozivnicu. To mi znači to i ništa više. I ne pretim nikome, ovo je sport, košarka, ne znam gde si video pretnju. Samo sam rekao ovom dečku da se ne nervira previše. Glupo je, licemerno i nerealno Partizan nazivati državnim projektom. Pozdrav.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

Koliko ne vidimo koliko nam smrdi u sopstvenom dvoristu pa komentarisemo druge... E kad budemo gledali sebe i uvideli kakve gluposti smo sami napravili i ne valja nam ni vlast ni nista... A ta vlast ti od propalog kluba napravi novi klub i da lovu i sve.. I ti pricas da neki klub dobija vise love gura ga vlast.. Ma treba nas potpopiti sve... Nerealnost mrzim
M

MixM

pre gotovo 2 godine

Da ta vlast koja nam je rasturila najperspektivniji tim u zadnjih 20 godina sa Bogdanom, Bertansom, Lucicem, Lovernjom, Vestermanom, Milutinovim...
P

Pik gost

pre gotovo 2 godine

Biće bolno otrežnjenje u četvrtak. Informacije kažu da ostaje 16 klubova! Živi bili pa videli! Četvrtak je blizu!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Pik Svake godine ista prica..
M

Max Rodrigao

pre gotovo 2 godine

Prodati Trifunovica i Zagorca i dovesti Klajburna.
K

Kk partizan drugoligaš

pre gotovo 2 godine

I za kusur dovesti još Stef Karija.
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Klajburn u Efesu......
D

Drugari

pre gotovo 2 godine

Hajde da rasčistimo nešto jednom zauvek.Partizan nikada nije osvojio EL u košarci kao što ni Zvezda nije osvojila LŠ.Osvojili su KEŠ takmičenje drugačijeg formata,ne umanjum značaj i respektujem oba trofeja,ali u sadašnjem formatu mnogo teško osvojiti.
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/final-four-history-all-champions-1988-2021.Ovo ti je zvaničan sajt EL. Idi na godinu 1992, pa sam pročitaj ko je prvak za 1992.Ako imaš primedbe, piši im žalbu. Siguran sam da će je uvažiti
G

Golemac

pre gotovo 2 godine

Ali je bio na F4 novog formata EL, i to na zadnji posed izgubio mesto u finalu.
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Kad bi ti znao koji je uspeh bio osvojiti evro ligu 1992 sa najmladjim klubom i bez domaceg terena... E onda bi svatio sta se tad napravilo... I kakvi su igraci odnosno talenti bili u klubu....al slazem se da je sada lova presudna
K

Kakoe

pre gotovo 2 godine

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/winners/ a ovo ti je sa uefinog zvanicnog sajta, isto ako imas primedbe pisi zalbu.
Q

QwertzPa

pre gotovo 2 godine

Drugar, osvoji usatog u bilo kom formatu, pa onda pisi sta hoces.
D

Dokolicar

pre gotovo 2 godine

Verujem da ima dosta ljudi koji misle da je jedino partizan sa ovih prostora osvojio EL u kosarci (kao Zvezda LŠ u fudbalu), jer je ta prica najglasnija. A prakticno u istoj dekadi osvojila i Bosna, Cibona x2 i Jugoplastika x3!!!
J

JASNO KO DAN

pre gotovo 2 godine

TO SE ZNALO. ZNA SE KO JE KK PARTIZAN ! STA JE DAO EVROPI POGOTOVO NBA LIGI! VELIKAN ULAZI .
G

Gost Čudno

pre gotovo 2 godine

Bio sam stvarno solidan đak,ali priznajem da ne razumem, ni novinare, ni grobare.Po komentarima grobara zaslužan je Obradović,a po novinarskim je presudio košarkaški faktor.Kako li se u te dve priče uklapa,to što su aplicirala dva kandidata, na baš toliko mesta?
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Obradović je Bog Evrolige. Shvatite to cigani, biće vam lakše. Znači Bog.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Zbog toga što kažeš da je Bog,nećete igrati EL,zapamti.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Sta ce ovi da rade kada krenu sudije da ih tovare, kada ovde misle da ih neko krade... Zvezdi se u toj evroligi po sezoni izbije cistih 4-5 pobeda na tendeciozno sudjenje za protivnika koji ima neuporedivo veci budzet.
a

alba monako

pre gotovo 2 godine

zalgiris bajern koji trpaju nemaju veci budzet.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Bajern ima tri puta veći budžet a Žalgiris može da nas "trpa" samo tako što igraju 8 na 5 na čelu sa ukrajinskim sudijama.
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Mi smo to osvajali i još nekoliko puta bili na f4. Ne morate vi f117 da nam pričate o tome. Hvala lijepo. Pozdrav od prvaka Evrope 1992.
S

Stevica Čvarkov

pre gotovo 2 godine

Da zvezda nije osvojila a da je dobila pozivnicu nikad to ne bih podržao to je ono protiv čega se borimo u fudbalu i princip super lige evrope igraju bogati i pozvani ali eto igrajte sretno vam bilo
G

Gost33

pre gotovo 2 godine

Znas sta bi vi igrali da nije gospodina velikog....a vidim da ti je krivo... A nije ti bilo krivo one godine kad smo ispali i mi i vi u polufinalu aba od cedevite i cibone, pa vas progurali
С

Стефан Јј

pre gotovo 2 godine

Као што сте се побунили након прекида сезоне због ковида, за узето место Игокеи и уласку уместо Цибоне?? :) ма са вама увек комедија...
Z

Zoko959

pre gotovo 2 godine

Desi li se da nam ovi zlikovci iz Evropske unlije uvedu sankcije na sport poštovani GROBARI I CIGANI Od Evro lige nema ništa !!!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ne plasi decu. Kakve sankcije? Ajde vi slobodno igrajte tu Evroligu i srecno.
M

Mat

pre gotovo 2 godine

Vide iz EL da ne ide kroz takmicenje pa kontaju grehota je daj da ih pozovemo.
Z

Zna se

pre gotovo 2 godine

Ove sezone 15 miliona evra a naredne ko zna koliko... Drzavni projekat je to.
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Naravno, sledece sezone 50 miliona imamo. Zao mi je sto vam je krivo i sto cete biti zadnji.
G

Gost 23rd

pre gotovo 2 godine

Drzavni projekat, a vas mi bas zao.. Malo zvezdasa u drzavi ima jadni vi.. I niko na vlasti nije zadrti zvezdas... Jadni vi u svim sportovima... Smrc... Sve ste na osnovu struke napravili bez guranja i para... Smrc smrc
O

Očekivano

pre gotovo 2 godine

Očekivano. To je efekat Željka Obradovića, jednostavno je jedna od najvećih ajkula u EL.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

Čestitke grobari..
r

recko

pre gotovo 2 godine

Tu mu je i bilo mesto ali su probali da ga sklone....Zna se sta PArtizan predstavlja u Euro basketu i ko sve nema resprekt prema njemu,i onda se pojavljuje Fmp 2 iznova,ali ajde ok imali su par dobrih meceva...E sad dolazi kvalitet
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Videli smo ko je partizan u el cipiripi ove godine a i videli smo gromadu Željka koji isplaka više suza nego na svim utakmicama u Grčkoj i Turskoj. Sve nam je jasno.
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Dosao Obradovic, odmah EL, sta znaci njegovo ime... Zamislite da inzenjer sa cvikerima i ona bruka ljudska iz CG salju zahtev za igranje, za FMP... Plakanje od smeha u bordu EL...
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

sad će da odbiju. Ne igraju oni što nije na terenu izboreno. Častan je to klub
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

E,sad ce biti ona prava Evroliga! Skup evropskih sampiona,kosarkaskih divova,svuda znanih i poznatih,klubova kojima je Evroliga prirodno staniste! Doduse,ima tu jos i jako malih klubica,nepoznatih na vecini terena sa istorijskom podlogom,bez ikakvog predznaka i karaktera,ali razumimo da neko ipak mora da pravi broj!
K

Kurta & Murta

pre gotovo 2 godine

Znači, ništa Real, ništa Barsa, ništa CSKA, ništa Makabi...Tek kad su Partizan ugurali tamo, to je "prava" Evroliga! 😂😂😂 Da nisu izbačeni Rusi, ne biste vi, pravi, gledali EL još dugo, dugo!
0

0211

pre gotovo 2 godine

Danas pisalo 16og juna?! Požurili ili požurila država?! Jel ovo znači da neće biti izbačeni u treću ligu? Mali klub sa malim čovekom koji ujutru drži unuče u krilo.
Z

Zzzp

pre gotovo 2 godine

Srećno 14. i 15 mesto i jednima i drugima, pošto se ložite svake godine na svako takmičenje a ispadnete od totalnih anonimusa.
P

Pa dobro

pre gotovo 2 godine

To su 4 boda sigurna
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Реално Евролига је испод нивоа Партизана, хоћемо у НБА.
G

Gost 43

pre gotovo 2 godine

PAMETNO ! AVANGARDA
P

Pobegulje

pre gotovo 2 godine

Pa kad Wajlkardsi nece da igraju sampionat Srbije, sta ima da igraju Evroligu. To će biti veća bruka od odustajanja u KLSu ili 1:9 u Evrokupu pre neku sezonu.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Veca bruka je poraz od 30 razlike, od ekipe sastavljene pre par meseci. Polako, videcete kako igra EL ekipa. Zvezda nas je dosta brukala.

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Bravo, red je bio da dobijemo 2 ucesnika jer mislim da sa pravom zasluzujemo. Pa komsije neka vam je sa srecom i neravno sportski poraxi od mog kluba.
Ć

Ćoki bataja

pre gotovo 2 godine

Ko o čemu, FMP o poštenju.
K

Kurta & Murta

pre gotovo 2 godine

Da ste smeli da im izađete na megdan, videli bismo kako Musa dere jarca!😂😂
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Ne verujem ništa dok Evroliga ne objavi zvanično. Previše puta smo se "opekli" o njihova "obećanja" tako da ne treba trčati pred rudu. Ne bi me čudilo ni da smanje broj klubova na 16. ili da CSKA ipak igra dogodine zbog A licence a da ovo poslednje mesto dobije Valensija. Verujte mi, mi sa ovog područja smo im zadnja rupa na svirali.
G

Grastion

pre gotovo 2 godine

Sve je lepo i sve je krasno, dok nam ne dodje na naplatu, ali sa druge strane i fuzionisani su prvi put posle duzeg vremena usli u evroligu van terena, kada su sutnuli Igokeu
G

Gost1959

pre gotovo 2 godine

Zvezda je nekoliko puta upadala tu ligu ,preko drugih....Pitajte Acu Petrovića i N.Covica kako....
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Ono kad ti je najveci uspeh poslednjih 10 godina wild card evrolige
U

Uspesni

pre gotovo 2 godine

Igrao je Partizan EL u ovih 10 godina, osvojio je Jadransku ligu u ovih 10 godina, koj je to najveci uspeh Zvezde u poslednjih 10 godina? Partizan je osvojio ovo takmicenje, Zvezda nije, na tvoju zalost.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Sto se raduju grobarski navijaci ??? Pa vi cete i iz te EL da istupite, uvredjeni sudjenjem kao sto to radite i u ABA. Kod Vas uvek samo kuknjava ako Vam neko ne pokloni pobedu. Mozda na to Vase kme,kme,kme i iskukate neku pobedu u EL. Sazaljiva je na takve ta Evropa.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Mene ne nerviraju grobari oni brane taj njihov klub sad koliko to ima uporište u realnosti to je druga stvar ali dobro zadaš udarac pa i oni tebi zadaju to je sve ok mene više nerviraju ovi naši petokolonaši koji pozdravljaju ovo kao da je to nešto normalno klasična botovska armija
G

GostHN3388

pre gotovo 2 godine

Šta je ovo ljudi moji?! Koja ostrašćenost, zavist, ljubimora, mržnja navijača Crvene Zvezde zbog ovoga. Da li je realno ovo? Imam osećaj da bi neki dali par titula ABA lige samo da ne vide Partizan u EL. Strašno. Umjesto da su ponosni što njihova država, njihov grad ima dva kluba u najboljem takmicenju. PAO i Olimpijakos su igrali iz Grcke, Real i Barsa iz Španije kao najveci rivali, ali nisu bili iz istog grada. Pogledajte kolika je to čast za grad. A ovi zapjenili, koja mržnja i ludilo. Da vas bude sramota.

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Jedini iskren stav nas delija i grobara je da mrzimo jedni druge i znam da čak i oni cene što govorim istinu sve drugo kako smo nekakvi sportski rivali su prazne priče ljudi koji ne poznaju navijački svet
B

BD

pre gotovo 2 godine

Da li su zato meni otekli beli bubrezi,sto sam ostrasćen,zavistan i ljubomoran na nekog beznacajnog?Idi begaj sve mi seva i probada dole.
С

Страшило

pre gotovo 2 godine

Са овим уласком у евролигу смо постали исто оно за шта смо се подсмевали пантерима из Железника свих ових година - продали смо се режиму. Изгубили смо идентитет клуба и мене је срамота тога, драже би ми било да пратим клуб у бетон лиги него у евролиги.
z

zufer1989 delija

pre gotovo 2 godine

Ne budi prestrog, mi smo sampioni u licemerstvu. Mi zvizdimo himni el a onda hocemo da je igramo, mi smo promenili ime, grb adresu a pravimo se da nije tako. Izbrisano nam je 17 miliona duga, igrali smo umesto Igokee el kada je nismo ni zasluzili. Mi treba da cutimo sto se kosarke tice jer navijamo za privatni klub, od toga nema vece sramote.
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Pa ovo je smejurija. Ne glumite vrhovnog poglavara brzo ćete doci tamo gde i pripadate. Prijatelje vi godinama ne radite ništa i sad ste izgubili finale ABA lige ali ste ga pre takmičenja dobili. Kada vam potvrdi liga da ste u takmičenju tada ćete i biti ali sada ćemo da vidimo odakle tolike oprane pare a ne prikazane u budžetu. Nešto mi se javljaju momci Crnogorci jedno od ona dva sela. Oni su poznato podneble parizaja.
K

Kajzer Soza

pre gotovo 2 godine

Ako ne bude islo da li ce te da istupite i iz tog takmicenja?
H

Hm

pre gotovo 2 godine

Ne ce mo, da istu pi mo, jel si nepism en. Odakle ti ideja da pises nerazumem spojeno, a ce mo, ce te, bas odvojeno. Jer si nauci o nesto?
Z

Zna se....

pre gotovo 2 godine

Naravno uz pare drzavnog bankomata i onog sto lebdi.
M

Mijat 8

pre gotovo 2 godine

Treba ipak sacekati odluku formalnu u cetvrtak, svakako da je partizanu mjesto u evroligi i svakako da je glavni kandidat bio od ostalih klubova. Nekako mi je evroliga sumnjiva dok god ne bude formalna odluka ..
G

Gost kojih

pre gotovo 2 godine

Ostalih?
B

Bursa don’t like this

pre gotovo 2 godine

Treba oba kluba da budu u EL. Ali, ajde da pogledamo ovo kako treba - Cele sezone se boris da osvojis ligu, da budes sampion da bi obezbedio EL. Pet utakmica u finali, gde je sve najgore isplivalo na povrsinu, gde si video sve najodvratnije moguce. I strana koja je to prikazala, a nije imala rezultat, dok je imala gurku, rukama i nogama, igrace koji pokazuju srednji prst, i da ne nabrajam dalje, kukanjem, dudlanjem, glabanjem, sisanjem, dobije nagradu koju na parketu, igrom, nisu zasluzili. I kako covek da da podrsku posle svega? Kako da se oseca? Kako bilo koji navijac Zvezde i jos gore, igrac Zvezde da bude pozitivan? Igras sa povredama, cimas se, boris se, dajes sebe, iznosis nadljudsku energiju, i ovo ti bude hvala…da sam igrac Zvezde osecao bih se kao go**o. JSD Kuknjava treba da bude ime…a ovamo beze od KLS da igraju…kakva sramota…a drzava puni li puni sa novcima, a ovamo ih igrom pune drugi kako stignu.
M

MOLIM!?

pre gotovo 2 godine

Vidis kako je bilo klubovima kojima je saopsteno da ne mogu da igraju EL nego da ce Zvezda da je igra iako ni po cemu ne zasluzuje? Ili za to imate opet neko sektasko objasnjenje? Elem, isplaci se bice ti lakse :))))
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Ko ti ruši sneška?
h

hahahahahahaha

pre gotovo 2 godine

hahahahahahahahah suze ti iskacu iz monitora i prelivaju se na sve strane hahahahahahahahhah
G

GostTOMO

pre gotovo 2 godine

Pa i treba da se osecate kao go**o. Jer ste Tri puta igrali EL nezasluzeno. Zamislite kako je bilo Igracima i navijacima Igokee i Cedevite kada ste vi nezasluzeno preko njihovih ledja igrali EL? Ili kada su vas zbog korone ubacili da idete u EL bez plej ofa bez šampionskog trofeja samo zato što ste u tom trentku bili prvi na tabeli. Da li je to fer i posteno prema ostalima? Nije. Zato ćuti i ne morališi. Prvo pogledaj svoj klub.
d

def

pre gotovo 2 godine

Kao prvo to sto su radili Panter i Trifunovic nije slika Partizana vec samih individualaca,jer ako cemo tako ko je gori od Kalinica koji je odgovorio na potez klinca a da ne spominjem sta je radio kuci pred kamerom.Druga stvar,ne znam koliko imas godina ali ako te ne sluzi secanje taj Partizana je vise puta izvisio za ugovor zbog npr Prokoma kluba bez istorije a i buducnosti,tako da nema potrebe da ulazis u ovo kao navijac zvezde jer je ovo zasluzeno mnogo ranije.Mnogo smo dali evropskoj kosarci a ona vrlo malo nama e sad je dosao i taj trenutak.
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Za navijace Dive kosarka je izmisljenja 2012/2013god Pametnom dosta da razume
N

Ništa sportski

pre gotovo 2 godine

Ne mogu na terenu, samo van terena mogu da izbore i tu su grobari majstori.
s

svedok

pre gotovo 2 godine

To je normalno pa u Jugi suz kao vojni klub činili čuda prisiljavali igrače da igraju za njih. Za njih je uvek bilo para od države u ovoj poslednjoj boga mi i od južnog voća. Nabavio guru. Ima kumove pa se to sliva u klub ljubavi.
P

Porota

pre gotovo 2 godine

Tako je, dve pobede, kao i svake godine. A, verovatno će negde i pisati - Radonjić = Obradović
V

VozdraBre

pre gotovo 2 godine

Hahaha da ne izbacise bracu Ruse ne bi videli EL nikad.A ova vest im je uz svadbu Lazara markovica najvece slavlje zadnjih 10 godina.... Ps:Pouzdano znam da je ovo patka,zivi bili pa videli
M

MOLIM!?

pre gotovo 2 godine

"Da ne izbacis Ruse ne bi igrali EL" a onda u istom redu "pouzdano znam da je ovo patka" HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHHAHAHAAH KAKVO KUVANJE U MOZGU LIMENKA :D
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Zamalo da igrate top 8 hahahaha
d

def

pre gotovo 2 godine

Pouzdani izvor sedi na mocart komentarima .Marko 6 godina
T

TebraBre

pre gotovo 2 godine

MOLIM!?..nije čudo sto ne razumes,u cetvrtak se odlucuje a ovi stavili naslov ,,partizai u EL,,....U sustini me bas briga za vas,proveselite se uz obu best danas posto ste tuzni godiiinama,pozz

MIJA

pre gotovo 2 godine

Opet Milostinja i. Sazaljenje za grobare..opet im neko nesto stalno daje a oni se dive sami sebi..daj osvojite nesto i zasluzite da igrate posle NBA najvece klupsko takmicenje..a ti Evro ligo ako nisi imala koga osim partizana nisi treba ni da postojis vise..od tiko klubova ti pastorcad..ali zato je i doveden Rumeni..i ovo je sve zasluga njegova..i neka ova sezona bude POSLEDNJA EVRO LIGE.

Gs

pre gotovo 2 godine

Mi smo igrali 13 godina Evroligu i osvajali titule stizali do f4 sta smo dobili od toga samo optuzbe da smo sve to pokrali da smo vas hteli da ugasimo , sve to nama ionako ne priznajete sta vas tangira toliko da dobijemo vajld kartu dok ste vi 3 puta ucestvovali bilo sve uredu.
M

Moralisti Sever

pre gotovo 2 godine

Moralisti Sever, nova navijacka grupa, isto kao sto su ime Delije uzeli od Grobara, velicaju Drazu i imaju grupu cetnici a slikali se sa Titom kad god su stigli, nasli da pricaju o moralu, igrali Evroligu tri puta kad nisu zasluzili, preko Cibone, Igokee i zadnji put is spasila korona. Pozdrav MORALISTI SEVER
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Ništa, onda ćemo da vas deremo i u EL
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Nije iskljuceno da odu na F4, pa imace budzet medju 4 prva tima u Evropi ! Sa takvim budzetom Čanak bi osvojio EL !
H

Hm

pre gotovo 2 godine

Kad budes u zivotu realniji, objektivniji, bice ti bolje. To sto si sad lupio, toboz, imace Partizan mnogo veci budzet od ekipa u EL, od Efesa, Reala, Barse, Zvezde, Virtusa, pa ce ulazak u top 8 ili top 4 bilo realnost, jer, dapace, svako bi to uradio. Eto, puna EL trenera sa po 9 El titula. Ili je tvoja logika da Barsa, Armani i ostale ekipe, imaju mali budzet i zato njihovi treneri da je osvoje? Kad budes postovao tudji uspeh, trud, znanje, bice ti mnogo bolje, veruj. Pretpostavljam da si mlad, doci ce ti to kroz godine, kad neko tvoj trud bude cenio, uspeh, zalaganje. Eto, Zalgiris ode na top4, nije imao najveci budzet, Zvezda nije. Eto, Bajern usao u top8, Zvezda nije. Eto, Real ne osvoji, nego Efes. Zao mi je budzeta Reala, izuzetno je mali, nije do trenera.
c

crnaovca

pre gotovo 2 godine

Cestitamo limenkama, konacno ce napuniti Pionir i u Evroligi.
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

Ovi ništa nisu naučili iz ove sezone, da prvo treba da skoče pa kažu, hop. Pričali da će ove sezone osvojiti triplu krunu, a uzeli triplu tjunu. Njih tambura Bursa, šta li će im tek raditi Barsa.
t

tsss

pre gotovo 2 godine

Bravoo, imamo 2 sigurne pobede u Evroligi!! Gazi Zvezdoo
В

Вук са Велебита

pre gotovo 2 godine

И док једни други не сватите да је ово добро за српску кошарку,без обзира за кога навијате,нама Србима неће бити добро.Навијам за Звезду већ 45 година,и никад нећу мрзити моје пријатеље,родбину,који су Гробари...Зај... више мржњу,од тога имају само користи неколико десетина плаћених навијача са једне и друге стране,и они криминалци који сједе у управама,оба клуба...У памет се већ једном...
G

Grobar94

pre gotovo 2 godine

Bravo ljudino,Srbija iznad svega!!!
F

Fake kkp

pre gotovo 2 godine

Ne razumem čemu kur*enje grobara?!Ajde da ste bili prvaci pa ušli u EL,pa da vam čestitamo,da kažemo bili ste bolji,zasluženo je.Ovako,ulazite preko tuđe nesreće,niste osvojili ABU i ovde sanjate o nekom f4 a niste bolji ni od Cedevite a kamoli Zvezde.Vaš mozak treba naučno ispitivati i pronaći grešku za buduće generacije!

Gs

pre gotovo 2 godine

Zaboravljate kako ste se vi radovali igranju u EL kad ste izgubili i domace takmicenje pa ukrali pehar a jedan gledalac se javlja u Zoni pres pa pita ,,gde vam je pehar ,ko ce igrati EL sledece sezone"? Partizan nece ali Zvezda hoce uzivali ste a sada vam ovo smeta.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Fake kkcz@Kako ste vi ušli u Evroligu, na koji način? Kako neko ugasi klub, promeni pib, adresu, ime, i ne ode u beton ligu? Šta se vi kurobecate, prodali ste grb, krali pehare, prodavali koševe, Partizan to nije radio.
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Spasi vas korona nesrećo inače ne bi igrali el.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Da trebalo je da osvojimo ABA ligu, pa da vi i četvrti put igrate Evroligu a da to na terenu niste zaslužili. Sada vas boli što će je Partizan igrati iako vaš interes nije ugrožen. Ja se ne radujem mnogo toj pozivnici, ako ne budemo iole konkurenti, ne ostvarimo oko 50% pobeda, budemo tamburani kao vi prethodnih godina i borimo se za G17+. P. S. Ove sezone ni sa izbacivanjem tri Ruska kluba niste mogli da odbacite do Top 8. Ne znam koja je onda svrha igrati takvo takmičenje, koje ti još donosi i ogromne finansijske gubitke.
L

Lfcc

pre gotovo 2 godine

Kosarka se vraca kuci. Dosta je bilo zvezdinog brukanja, ove sezone nisu pionir mogli da napune protiv bilo koga.
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

@Lfcc Zar košarka već nije stigla kući? A da, nije, Zvezda, Zvezda, Zvezda i Bursa znaju zašto!
T

Tomahavk

pre gotovo 2 godine

Srbija će konačno imati pravog predstavnika u EL. Partizan će sprečiti brukanje Srpske košarke,koju je Fmp2 sprovodio prethodnih godina
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

@Tomahawk Dok ste nas vi brukali u regionu sa 7. mestom, i Cipiripi kupu protiv Šljonska, Lijetkabelisa, Tuti Fruti Burse, skor 1-9 u Cipiripi pre 5 god., neko je morao da se mačuje i sa gigantima evropske košarke.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Dobra fora bi bila da Mozzart izbaci kvote da će Pukl i Boltauzer da sude Partizan vs Zvezda u EL
I

Igokea since 2007

pre gotovo 2 godine

Како се сипа у лавор без дна, без срама и блама.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Zasluzeno! Velikan se vraca gde mu je mesto, bravo Partizane!!
t

trojka

pre gotovo 2 godine

zanimljivo kako svaki komentar u kojem se daje podrška vlastitom narodu, odnosno drugom srpskom klubu, dobije brdo minusa... bravo srbi, ne treba vas nitko bombardirati, sami sebe ćete vi da uništite... napred zvezda, napred partizan
А

Ацо

pre gotovo 2 godine

Шећеру!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Pa neee zastooooooo? Vi hocete da placem svaki dan? Zastooo upomoccc KSS upomoccc neko bilo koooo!!
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 2 godine

Neeeee samo ovo neeeeee. Malo su nam nabijali kompleks kroz istoriju ovi Grobari, sada jos i ovo :(
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Sunce ti poljubim koga li ce sad da dovedu,6 igraca otisla,bas se pitam,Armani cuvaj igrače.
M

MOLIM!?

pre gotovo 2 godine

Jokic i Doncic zavrseni, ceka se odluka LeBrona i Kavaija. Na pleju je Kari, to ti je valjda jasno.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Kao Zvezdas cestitam Partizanu na EL velika stvar za Srbiju i klub navijace Partizana. Da svaki drugi dan bude spektakl i da ako da bog srece svake godine igraju zajedno EL. A ujedno im zelim da budu uvek iza nas na tabeli. Eto sledece godine im zelim drugo mesto u EL u regularnom delu .... sa srecom komsije bez mrznje i pozivam moje DELIJE da im cestitaju a mi cemo ih nekako sportski pocistiti na parketu...
P

Potrazi ga u Bursi

pre gotovo 2 godine

Pa mi ne mozemo Bursu da pobedimo, mozemo samo teskom blamiranju da se nadamo.
а

а да

pre gotovo 2 godine

Не спомињемо шљонск или како већ
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zvezdi dve pobede odma na startu EL. Hvala Evroligi.
H

Hahs

pre gotovo 2 godine

Pa ne sude Čovićeve sudije
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

A ti se pretvorio u pelet od muke kad si pročitao naslov. 😂
G

Gosteh

pre gotovo 2 godine

Evo Psrtizana opet na f4,a Panteri će opet u f16
Н

Није то

pre gotovo 2 godine

Она евролига где сте пролазили групу са дв победе и кош разликом
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Komsije na parice ušli i u Evroligu..zanimljivo je kako Buducnost, koja se sa nama klala godinama nije aplicirala, a ni Cedevita Olimpija, spona hrvatske i slovenacke kosarke, koja ima dobar tim i lepo odigrala sezonu evrokupa i Aba..mora da je Partizan i kod komsija paricama "zavrsio" gde treba. Dajte sada new parice za Stef Karija, Lebrona i sl Amere za EL...ili ce Žoc kao da forsira svoju "mladu" ekipu, gde protiv Zvezde u pet tekmi samo Madar ulazio na malo vise kinuta..Panta i ostali mvp-evci igrali po 35 minuta! Sad su ispali bas smesni sa komentarima da smo mi dve godine kupili mesto u EL! A mi bili prvi regularno u sezoni, pa Igokea nema uslove i otpala..tako i u sezoni kad je Cibona slucajno uzela Aba..a komsije drugi u sezoni u regularnom delu, ispali rano u Evrokupu..i eto ih u EL na mala vrata. Bursa kao finalista evrokupa zasluzila pre mesto..ali para vrti gde burgija nece..srecno svakako!!!
M

MOLIM!?

pre gotovo 2 godine

A sada branite cak i Buducnost i Cedevitu ahahhahahahha koje ludilo ganferskog mozga ahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahhan pa bre od vas vece komedije nema na svetu celom :D
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Slogiracu, ova vest me je ubila u pojam.
Z

Zvezdasss

pre gotovo 2 godine

Sjajno!Dobra stvar za srpsku kosarku!!!
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Nije li vas sramota da igrate neko takmičenje a rezultatom ga niste zaslužili? Eto da ne bude da samo Zvezda dobija nešto na mufte!
K

Koleman

pre gotovo 2 godine

Imas obraza da se javljas na one muljacine u playoffu. Partizan u cetvrtoj utakmici oducio Evroligasa od kosarke. Tisina
G

Gosta

pre gotovo 2 godine

Koja zvezda???
@

@Колеман

pre gotovo 2 godine

А шта је било у трећој утакмици набадање судије који вас држи у игири 30+ мин против давидовца,добрића и лазаревића боље ћути
P

Pero, Pero

pre gotovo 2 godine

Secas li se Pero koliko ste puta igrali Evroligu a niste zasluzili, o Pero secas li se?
g

gost123

pre gotovo 2 godine

Mislim da nema potrebe za ovakvim komentarima mrznje, ovo moze samo dobro da utice na Srpsku kosarku i kosarku u regionu sa 2 jaka Evroligasa, smatram da ce se sada i malo sa navijacima unormaliti i smiriti strasti, stvarno nema potrebe da se ponavljaju ona desavanja sa finala Aba lige, bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, mi se ne plasimo i spremni smo. Srecno komsije pozdrav od Delije!
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Bravo,samo,koliko je navijača czv koji misle kao ti?Jedan posto.Sramota,više vole da PAETIZAN ne igra EL,nego czv da igra.Ne razumem takve mozgove.
К

Катаи уместо Луке Јовића

pre gotovo 2 godine

Камо среће да ово није битна вест, Србија као једна од најтрофејнијих земаља у кошарци би морала да има 2 загарантована места.
Z

Zna se!

pre gotovo 2 godine

Zeljko Obradovic drzavni projekat.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa i vi ste državni projekat i u fudbalu i košarci 10 poslednjih godina. I šta onda
G

Gost x

pre gotovo 2 godine

@ mop c zvezda je drzavni projekat skoro 40 god..
D

Def

pre gotovo 2 godine

Cujem pise se saopstenje!?O svemu detaljnije na jutarnjem programu xa ax xaxexeaxexa
A

Aleksandar Mijatović84

pre gotovo 2 godine

e sad lepo savez da im zabrani igranje u evroligi zbog istupanja iz kls. i da ih kazni po pravilniku. sta su ovi ostali,glupi sto igraju a samo oni pametni.
A

As Nodt

pre gotovo 2 godine

Oce to, savez ne moze 1 takmicenje da organizuje kako valja a ne da nekome zabranjuje prolaz u takmicenje sa kojim nema nikakve veze.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Savez je član FIBAe a ne ULEBa, tako da, jbg ne pitaju se ni za šta...a i da se pitaju, šta misliš šta bi Danilović odlučio...
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Savez je član FIBAe a ne ULEBa..tako da, jbg ne pitaju se ni za šta...a i da se pitaju, šta misliš šta bi Danilović odlučio...
P

Ponosan Budi

pre gotovo 2 godine

Neka ostane zapamceno samo ko je preko ledja Rusa upao u EL i na koji nacin! Za vek vekova!
d

dr nele

pre gotovo 2 godine

da barem oće tako narednih 50 godina da bilo koji od naših klubova upadne preko leđa ruskih koji nam ionako nikada nisu ništa dali a da nisu gledali prvenstveno svoj interes
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Neko preko Rusa a neko preko Igokee,Cibone i korone,nismo isti
M

MOCNI.MRKELA

pre gotovo 2 godine

Srbija Rusija braca zauvek. ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA. Sto niste ponudili CSKA braci da igraju u Bg. Zasto ste hteli songailu
m

mrki moj

pre gotovo 2 godine

moćni mrkela, crvena zvezda je simbol jugoslavije, fino to istetoviraj
W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

CSKA je suvlasnik EL Franšize. I igraće EL i naredne sezone, uz dodatak da će domaće utakmice igrati van Rusije, jasno i čitko stoji na svim relevantnim sajtovima vezanih za košarku. Čemu ovakva dezinformacija, gospodo sa Mozzartsporta? Na kraju krajeva, konačna odluka će biti donešena u četvrtak na bordu suvlasnika EL. Nezvanično, još tri kluba su zaintetesovana za EL. Dva iz Turske i jedan iz Izraela. Prema tome, malo strpljenja i sve će biti jasno. Što kaže naš mudri srpski narod, "Ne trčite pred rudu". Zna biti jako neugodno. Sportski pozdrav!
T

Toliko

pre gotovo 2 godine

Nada umire poslednja. Neka te do cetvrtka, krckaj se polako...
k

koliko te

pre gotovo 2 godine

je tacno zabolelo? Bile su i suze, zar ne :) veliki decko a place nemoj tako hahahahahahhahaahahaha
d

dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Dzabe kad igraci ne zele da igraju protiv CSKA, i kosarkaski savezi svih ucesnika su protiv toga, i politika je protiv toga. Rusi nece igrati Evropu mozda dok se ne promeni vlast u Rusiji.
G

Gostic

pre gotovo 2 godine

Ne brini brate tvojoj zvezdi je uvek zagarantovano 17 mesto
p

podesen

pre gotovo 2 godine

CSKA ce da igra evro ligu limburga meseca,timovi ne zele po preporuci svoje drzave da krse sankcije.
W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

Obraćam se svima, da ne bih pojedinačno. Vlasnički ugovori su "crveno slovo" u medjunarodnim ekonomskim odnosima. Da je to tako, govori činjenica da ni jedan organ ECA Group nije decidirano "odjavio" CSKA ili osporio vlasničku strukturu EL. Da li je to jasno, gospodo? Mislim da nije suviše složeno da bi se shvatilo. Na kraju krajeva, već za par dana svako će moći da se uveri u gore izneseno. Upravo zbog toga, dva turska i jedan izraelski klub još uvek ne izlaze u javnost. Nije teško shvatiti, iskreno se nadam. Diskutovaćemo o svemu ovome već u četvrtak, tokom dana. Budite tu. Sportski pozdrav!
E

EEEJJJ

pre gotovo 2 godine

Walldorf je 951357
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Мааа хахахаха
K

Kimi alcatraz

pre gotovo 2 godine

Vrati ce se evroliga vrati ce se stari sjaj

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Ali ceš ti zauvek ostati nepismen
Z

Zvazdan

pre gotovo 2 godine

Nisu sampioni, ali NI NA CIJI RACUN, IZ LIGE KOJA OMOGUCAVA PROHODNOST U EL. Niko nije ostecen, kamo srece da oba srpska kluba budu bar medju osam, za pocetak.
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Ipak je to drzavni projekat vlasti , sta vas cudi, A grobari su na to ponosni.

Senad DjZappe

pre gotovo 2 godine

ma ovo je super,koliko god da im se upumpa stranaca oni ne mogu na 2 fronta,moja prognoza top 16 evrolige i 5 ili 6-to mesto u Aba ligi.
W

Womax

pre gotovo 2 godine

Ne verujem dok ne postane zvanicno. Sampanjac ce i dalje da se hladi.
D

Def

pre gotovo 2 godine

Bićete dobar džak
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Od vas tesko da cemo gori biti
N

Nemanja23

pre gotovo 2 godine

Ima jedan klub koji je 4 (slovima: ČETIRI) puta igrao Evroligu preko "zelenog stola", a sada se navijači tog kluba ovde javljaju...
K

Kako da se ne secamo

pre gotovo 2 godine

Kako ono, Hvala duhu koji lebdi??? jel tako groblje?
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Znaci dosta vise ovakvog lupetanja kada nista nije zvanično kao da vam napredni limar puni dzepove drzavnim novcem da bi ovako pravili pricu bez osnova za sada zato sto su i Bursa i Huventud aplicirali za mesto u El a drzavni projekat i Valensija nisu jedini predali za pozivnicu znaci ako je El ozbiljno takmicenje pre ce Bursa dobiti svakako pozivnicu jer to zasluzila na parketu a za drugu videcemo a sto se tice Rusa trebalo bi da ih ispostuju sa 16 timova u ligi bez 18 ove sezone,znaci bez zvanicne objave dosta vise ovakvog lupetanja po nalogu naprednog limara kome se naravno zuri kada se nema za plate u klubu a preko El ce jedino doci drzavni novci iz Nemanjine1,,,,
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Sta cemo kad bude zvanicno?Oces pojesti ove baljezgarije koje si naslagao ovde?
Z

Zelen

pre gotovo 2 godine

Znaci gostu drtino bezobrazna istina boli aaaa jer nema nista zvanicno a napredni limar vec zvanicno igra El a na kraju texta pise tek treba ta ista El da donese odluku a o tome ce se pitati ostali klubovi ali ajde prosle sezone se pojavio Zenit a videcemo ove godine ko ce se pojaviti,,,,
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Pa da je EL ozbiljno takmičenje ne bi dozvolila mutant klubu čiji navijači zvižde njenoj himni pred svaki meč da učestvuje.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Kako je lepo slušsti Pantere dok cmizdre
P

Ponosan Budi

pre gotovo 2 godine

Cuj cmizdre, a u finalu bila perilica zivi dulje uz kalgon
S

Sport1

pre gotovo 2 godine

U naslovu fali reč "nezasluženo".
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Ali čitanje kmečaja fmp-ovaca nešto neprocenjivo hahahahahahahaha
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Kakav vam je to zaključak aplicirala dva kluba pa će to samo tako da se izglasa polako ne kažem da se ovo neće desiti ali polako.
G

Gostidemoo

pre gotovo 2 godine

idemoooo.koliko god se ne svidjalo komsijama ipak imamo 2 predstavnika.nije mala stvar
K

Kica i Praja

pre gotovo 2 godine

Kad Arena zagrmi...nestace struje u ZeLjezniku!
R

Retro

pre gotovo 2 godine

Kad zagrmite sa dna tabele
J

Joooooooo

pre gotovo 2 godine

Haha igrajte EL ako vas posle svega nije sramota!!
G

Grobar 8444

pre gotovo 2 godine

Ko je nasao da prica o sramoti ?!!! 😂
P

Pa to ste

pre gotovo 2 godine

Vi lazni moralisti kao i vas idejni vodja zelimir zelimiroglu obradoglu... Hahaha polako ne radujte se prerano hahahahhaha ja imam neke druge informacije sacekajte cetvrtak!
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

zadnjih nedelju dana, ovo je treci put da se pise po novinama da Partizan u Evroligi Znaci, posto klubovima iz Rusije nije dozvoljeno da ucestvuju u Evroligi, evo sanse da i Partizan zaigra, naravno bez ikakvih zasluga, imali sansu u Evrokup, imali sansu preko ABA, i nisu uspeli. Sad, kako ja vidim situaciju, ako Partizan slucajno ne dobije pozivnicu za Evroligu, gotovo sigurnoodlaze svi ameri, uz njih i Madar, i ostaju samo nekolicina nasih koji su uglavnom bili bez ozbiljnih uloga, i ot je bas jak udarac za Zeljka. Ruku na srce, koliko god voleo Partizan niti jedan igrac nece izgubiti sansu da ide korak dalje u svojoj karijeri, a to bii bas znaciilo to, jer Evrokup koliko god je interesantan, ne mozes da uporedis sa Evroligom. Znaci, sve ce se polkusati da se to uradi inace, Partizan za iducu godinu bio bi mnogo slabiji nego ove. To zapamtite, jer iako imaju ugvore na dve godina Panter i Zek, imaju klauzulu da napuste tim ako se klub ne plasira u Evroligu. Kao, sto rekoh nema nista sigurno, a bilo bi lepo, zasto da nemamo dva kluba u Evriligu, a iduce, ponovo, na starom. Pozdrav i srecno Partizani da konacno dobijete tu kartu. Ako Partizanima je glavna vrlina moral, ovo nije bas da im ide po karakteru, ali ako ima interes zazmurise, i idemo dalje. Pozdrav!
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

A Zelimir eno ga slavi sa starletama po splavovima...
u

uzmi zeljko

pre gotovo 2 godine

od gradjana jos 50 000 000e pa pokusaj opet i opet najveci srbine
u

uzmi zeljko

pre gotovo 2 godine

od gradjana jos 50 000 000e pa pokusaj opet i opet najveci srbine
k

kme kme

pre gotovo 2 godine

ne daju nam pare, gase nas
O

Orao

pre gotovo 2 godine

To se znalo, platili Bartomeu skoro 3 miliona! 5-6 sati trajali pregovori za vreme final 4 EL! Ljudi sve se zna! Samo se čuti!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

kmeeee
@

@Orao

pre gotovo 2 godine

Ne siri dezinformacije, platili smo 55 miliona evra. I jos 50 miliona u naredne dve godine. Sada se pregovara sa Jokicem i Doncicem, razmatra se da se na cetvorci napadne Entoni Dejvis :) placite cuurice samo jako kmecite
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

To sam i ja čuo imaju i slike razgovori trajali do 3-4 ujutro.. Bartomeu, Tomaševića i Savić i još nekih par njih
n

nama kosece skidaju

pre gotovo 2 godine

a ove domobrane nasim parama guraju u el
D

Dragi moji Srbi

pre gotovo 2 godine

Budite bre ljudi srecni sto cemo imati dva predstavnika u najjacem takmicenju. Budite srecni sto cemo gledati jos koji derbi i nemojte biti zatucani huligani zbog kojih ce klubovi snositi posledice. Pevajte, navijajte za svoj klub, ali ne vredjajte protivnika, ne bacajte sve iz dzepova na parket, budite gospoda. Ovo je ogromna stvar za nasu kosarku i velika sansa za korak napred. Bolje je da bude taj korak napred i sledece sezona, a ne tri koraka unazad. Uprave klubova su vas napravile na (skoro pa sns) botove koji se "kolju" medju sobom, a da toga i niste svesni. Uzivajte u kosarci, uzivajte u igracima koji ce nositi dres kluba za koji navijate. Koga briga kome je drzava koliko pomogla. Drzava je katastrofa, bas je bitno za koga se muljalo vise, a decu lecimo sms porukama. Puno srece i Zvezdi i Partizanu u Evroligi i, ako smo malo pametni, pokazacemo Evropi sta je zapravo kosarkaski spektakl. Zivi bili, braco Srbi.
K

Kojadinjo

pre gotovo 2 godine

Sramota za sport, tim koji izgubi finale Aba lige i pobegne tj. ne sme da se takmiči u Kls ligi. Dvostruki aršini, nigde pravde nema, odakle im novac?
p

plavac

pre gotovo 2 godine

sa kosova
r

rumenoglu

pre gotovo 2 godine

Po kometarima,nekima strah izmice kontroli sta ste osvojili osvojili ste
a

abc

pre gotovo 2 godine

hohoho To je znači "Žoc efekat", ne vidiš ga u igri, pucaš na svim frontovima, svi te ispeglaju...onda Moljakanje, ubeđivanje, pozivanje na biografiju, na prošle dane hohoho Igraj Želemire ako te nije sramota!
r

raul

pre gotovo 2 godine

auu a gani u strahu
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

U takvom nekakvom strahu smo bili i pred početak prošle sezone... Na kraju je ipak neko drugi pobegao...
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Jos jedan tuzan dan u zvezdinoj kratkotrajnoj istoriji
A

Ab

pre gotovo 2 godine

hahahaha sine mi Zvezdasi se radujemo titulama, trofejima, a ti se ocigledno ne znas ni radovati kako treba...dok smo ti mi Zvezdasi u glavi a klub ti nakon 9 godina u EL...strasno ko se sve naziva navijacem...takvi ko ti vjerovatno ubacuju upaljace i kovanice na parket iako postoji mogucnost i da povrjedis igraca svog tima....ti si bruka od navijaca...a pravim grobarima, cestitam na EL...jedva cekam nove duele ...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Mi sampioni, mi vas oklepetali, ato bismo mi bili tuzni!? Nego ste vi konacno malo srecni…. Dok vas ne klepimo i u EL
M

Moj odgovor

pre gotovo 2 godine

Igrajte EL ako vas nije sramota!

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

3miliona za gospodina
G

Gohrannnn

pre gotovo 2 godine

Rekao bih 4 sigurna boda za Zvezdu... Previše ta mlada Zvezda j... za ove mlade godine...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

haha voleo bih ovo da se desi samo zbog drzavljana Zeleznika koji vec grcaju a ovo nije zvanicna odluka . Sto se tice EL mi tu nema sta da trazimo rezultatski samo ce mo potisnuti fmp na nikad vidjeno 16 mesto
R

Retro

pre gotovo 2 godine

1946 prva titula u kosarci.
Đ

Đoka

pre gotovo 2 godine

Dok Rusima ne smrkne Partizanu ne može da svane.
.

......

pre gotovo 2 godine

Sreca pa su izbaceni pa ste popravili prosek sa tog 17. Nekako do 14. Mesta, svake godine nista losija ekipa od npr nekog zenita koji je lagano dosao do top8, da ne kazem da im vasi igraci igraju...
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Vama ni Rusi ne pomazu,pokrij se usima
K

Kekekkeekke

pre gotovo 2 godine

.... to isto su i navijaci Igokee i Cibone ponavljali.... dok nama ne smrkne, Zvezdi ne svane... seti se kako ste ukazili u EL 💪💪💪💪💪💪💪💪
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Vama ni Rusi ne pomazu,ne budi smesan
o

ostoja terzić

pre gotovo 2 godine

da sutra san marino izvede desant na srbiju, osvojili bi je za 48 časova, sve zbog vas ponosnih delija i grobara što se prepucavate međusobno, sve jeste ali najmanje ste srbi... mnogo vam rusi čuvali leđa pa sada vam žao što još jedan srpski klub igra u eliti umesto njih
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Ima sa brukaju srpsku kosarku... kao i predhodnih godina kad su igrali, osim naravno one godine kad u usli na fajnal for.. bili su uvek topovsko meso sa po jednom dp tri pobede u sezoni hahaha
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

i one kad smo OSVOJILI !!!!!!!!!!!
h

humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Tad kad je igrao Partizan bilo je deset puta teze doci u top 8,a da ne pricam o fajnal foru pavijane, al posto ti i takvi slicni prate kos od 2011 kad je FMP promenio ime u CZ beograd diva zato tako i pricas.. Tada su timovi igrali sa 100% od prvog kola,i dobiti Barsu, Real, Pantinaikos, Olimpijskos, Cska, Fenerbahce, Efes.. itd treba ti veliki kvalitet.. Danas 60% timova igra sa 30% snage, a onih 40% timova igra sa 100% Asvel, Monako, Zenit, Alba, Bajern, Zargilis.. to su timovi koji igraju 100% i deru vas svake sezone, a pobedjujete ove sto igraju sa 30%
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Kao čiji predstavnik,pošto srpski nije?
D

Da niste poranili?

pre gotovo 2 godine

Izvor je to što su jedina dva kluba koja su aplicirala? Šta ako odluče da smanje na 16 učesnika ili da cska igra van Rusije?
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Pa dobro zasluzeno, opravdano rezultatski, drugo mesto u Aba i ispadanje od Burse, sta vise treba za igranje u Evroligi😂
P

Pa gledaj vako sinak....

pre gotovo 2 godine

... treba da uvedu vanredno stanje. i još jednu sezonu prekinu zbog Korone, trrba da finalistu ABA lige Igokeu izbace tj ne dozvole zbog razno raznih stvari njoj ucrsce. u EL, moraju da ne dozvole Ciboni kao sampionu EL da ucestcuje u EL.... od 7-8 učešća, vi ste na 3 ušli za stolom, bez zasluge rezultata iz tekuće sezone.... tako da.... SEDI JEDAN 1!!!!! 🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤
e

ejjjj

pre gotovo 2 godine

Igokea nije bila finalista , kako te nije sramota da lazes?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Sto se Igokee tiče,tada je bilo pravilo da prvi na kraju regularnog toka igra El i onda posle plej ofa naprasno promenjeno, tada je upala zvezda umesto Igokee
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Dobra vest i za Zvezdu, sad sigurno ne može da bude poslednja, a i Čović će sad malo ozbiljnije da shvati prelazni rok a ne da čeka evroligu sa Kuzmićem, Lazićem i Simonovićem
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Prosle godine ste se izvukli da ne budete poslednji jer su Ruse izbacili ove vam ipak sledi to poslednje mesto jedino ako negde ne izbije rat opet pa se spasite kao i prethodnih godina

IS

pre gotovo 2 godine

Zar nije Lazic bio najbolji defanzivac Evrolige?
K

KBC

pre gotovo 2 godine

Hahaha... Nema šta, zasluženo! Para vrti gde burgija...
А

Алекса975

pre gotovo 2 godine

А како сте то ви заслужено ушли са 7. места АБА лиге? Као угашен клуб? И да вас питамо, да ли Симоновић има селфи са пехаром из неке рупе где се сакрио?
G

Gost222e

pre gotovo 2 godine

Koliko pruznih prelaza može da se napravi od budžeta kk partizan?
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Sta sam vam rekao. Pronadjite moj komentar od onog dana kada su istupili iz lige. KK Pastika i nista vise. Dve godine masu da su iznajmili arenu, kako njima dolazi veliki broj navijaca,kako to nema nigde u svetu i ostale gluposti. Pa doveli Zeljka jer su znali da ce da igraju evroligu,u suprotnom on ne bi ni dosao. Vecito na mufte i prevaru. I sada ce da gledamo izvestacenu atmosferu,kako se oni dodvoravaju evropskim televizijama,da oni pokazu kako pevaju i sat vremena nakon utakmice i kada izgube i ostali cirkus. Da je to zaista tako,bilo bi tako i u evrokupu i ostalim takmicenjima koje su igrali.Ali nije jer je vestacki.Sada ce da kazu opa vidi protiv Burse,pa video sam.Lozenje zbog Zeljka i jer su verovali da ce da osvoje evrokup. Za mene su KK PSG ili Man.Siti. Bez ikakvog rezultata gotovo citavu deceniju ako ne i vise,bez ijednog igraca stvorenog,bez ijednog da kazes transfera ljudi idu u evroligu. I umesto da Evropa kaznjava kada napuistas sopstveno prvenstvo oni,Olimpijakos i ko zna ko jos bivaju nagradjeni. Ocekujem uskoro aukciju za peha evrolige pa ko da vise para osvojio je evroligu.Ne mora uopste da se igra. Sport gubi svaku draz,mada izgubio je to odavno. Dovoljno je da ti sipaju novac i teras. Sve je na prodaju
H

HHAHAHHA

pre gotovo 2 godine

Ko se javio da baljezga o plastici i neprirodnom prisustvovanju kosarci hahahahhahahahahahaha pa ovo je jako dobro voleo bih da vidim tvoj IQ test
G

Gost171717171717

pre gotovo 2 godine

Obriši suze mala moja....
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Kako ste vi 3x igrali EL?? Koju mrznju vi pokazujete sa se sluzite lazima kao da smo svi teletabisi bez mozga i interneta
A

As Nodt

pre gotovo 2 godine

Mda, ko sto su Zvezdini navijaci ostajali dok se nije igrala Evroliga i dok su se nosili kosevi. Plastika je ovaj mutant od tima koji nosi ime pokojne Zvezde, a KK Partizan je sampion Evrope, i to je jednostavno tako.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

gostanko: nije tebi lako... a tek ce da te boli...
G

Gostahsjeidj

pre gotovo 2 godine

licmeri jedni sta bi sa vama to se zaboravlja ali kad je neko drugi u pitanju tu zna da se laje
P

Potrazi ih u Zelezniku

pre gotovo 2 godine

Pa sramota bi bila da Fmp koji je zahvaljuci Javoru i 41 bacanju izgubio "samo" 28 razlike od Partizana,igra EL a Partizan ne!Da nije bilo Belosevica u drugoj utakmici finala i najvece kradje u istoriji regionalne kosarke,sada bi se Fmp nadao pozivu!Ali Nesa Ilic i Belos su to predupredili na zajednickoj veceri nakon utakmice.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Titula sine, pusti 28 razlike:D...sta ste osvojili ove sezone? :D
J

Jagnjilo

pre gotovo 2 godine

Onda su trebali one kablove iz Litvanije sa sve Gagicem da ubace u EL
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Zao mi je iskreno prijatelju. Tesko si nesrecan i iskreno mi je jako zao zbog toga.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Mene kao deliju i srbina ova vest raduje.cestitam grobarima,zasluzili su i zbog zoca legende i zbog tradicije i zbog navijaca i atmosfere..taman da ih deremo i u el.sportski pozdrav svi grobosima pa i onim sto nas mrze
N

Nnnnqqq

pre gotovo 2 godine

Sa vama realnim i normalnim bi rado pogledao utakmicu, al ste bas retki
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Partizan u EL a Ćoki se složio momentalno
G

Gost797

pre gotovo 2 godine

Sigurno ni 0,01% onoga sto je vlast otela od naroda
L

Loh

pre gotovo 2 godine

Ode kubik drva na sto evra !
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Lepo zboris treba isplatiti sva ova silna zvezdina pojačanja koja su prosla i koja stižu, lepo ste krenuli ovu godinu pojačanje od skromnih 2m u fudbalu
L

Loh

pre gotovo 2 godine

Panter, Ledej, Lesor, Madar, Mur, Zoc..Sve Zvezdina pojacanja jel ? + wild card. Tišinčina 🤫
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Čime su zasluzili? Sta su osvojili? Evropa nista,ABA nista,pobegli sa domaceg šampionata....Najavio sam ovo i mnogo mi je drago,jer su usli pozivnicom a NE zaslugom rezultatima...Opet karma,kao i zadnjih 7 godina....Setite se prica o zvezdi i kako je NEZASLUŽENO usla umesto Cibone i IGOKEE...Pa usli smo zato sto smo bili prvi u regularnom delu,nismo mi krivi sto Laktaši nemaju uslove i aerodrom ili sto Cibona nema para....Evo ih za zelenim stolom partizani.... Nastaviće se...
D

DDz

pre gotovo 2 godine

Sa cim ste vi zasluzili, gde ste vi bili dok vam AV nije oprostio dugove i pogurao u svim sportovima?Zasto ste vi igrali evroligu kad su sampioni bili Cedevita i Cibona?Sa cim ste zasluzili?Idi i sakri se u neku rupu, vi ste kosarku poceli da pratitie pre 8-9 godina i sad nesto pricate.
L

Ludi Žoc

pre gotovo 2 godine

pa nedavno smo pobedili evroligaša sa 112:84.......valda zbog toga.....
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Hahaha Igokea je bila prva u regularnom dijelu, a aerodrom je doslovno pored dvorane. Cibona nema para, Zvezda ima, a zna se i od koga. Ne znam samo koga lazete, zasto ne priznate da vas je drzava pogurala dva puta nezasluzeno u EL, isto kao sad Partizana i gotovo. Nece niko crknuti zbog toga, to je svakako samo sport.

nikola.p

pre gotovo 2 godine

Клинац, Партизан је бивши шампион Европе! Штета што не знаш такве велике ствари. Па учесник Final4, Final 8 више пута. Изнедрио је највећа копаркашка имена, легенде кошарке! На клупи седи најтрофејнији тренер у историји Евролиге. Партизан је толико дао...да је одавно требало да добије лиценцу!
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da covek bude toliko plitkouman i da u situaciji gde se njegovom timu nista ne menja on navija protiv drugog. Tim pre sto ovo znaci da ce, ako ostane ovakva situacija, sledece godine ponovo aba imati 2 predstavnika i da to moze doneti benefit njegovom timu. Ali ne, mrznja i frustracije svojim zivotom preovlaju...
P

Prvaci Evrope

pre gotovo 2 godine

Brt, seti se šta je pisalo u Izraelu: KO STE JE.ENO VI"? Sećaš se, je li tako, brt.
G

Grobar 8444

pre gotovo 2 godine

Zasluzili time sto smo, npr., xy puta veci klub od vas i sto ste vi jedna obicna plastika i vestak od kluba!!! Da jos 20 god osvajate dzaba vam sve opet!!!

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

Nismo ni mi krivi sto je rat u Ukrajini pa se upraznilo nekoliko slobodnih mesta kad vi niste bili krivi sto se prekinula i ponistila sezona iz snova Partizana ,obrisala se gumicom a vi kao puki ucesnici u EL dobili ponovo da ucestvujete niste smeli te sezone u Podgoricu da idete na utakmicu.
h

html

pre gotovo 2 godine

Ova liga gubi smisao, kojim povodom je devetoplasirana ekipa iz ek i finalista aba primljen u EL? Samo napredno...
K

KKPar

pre gotovo 2 godine

A kad Alba, Asvel, Žalgiris igraju zbog para euroligu to vam ne smeta? Smeta puna dvorana što nikad nećete imati. Gledajte i učite od iduće sezone. Težimo pravim vrednostima!!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hehe cuveni Vajldkardsi)))
G

Gost534

pre gotovo 2 godine

koja je ovo bruka i sramota... koje je ovo sprdanje sa zdravim razumom, mada se znalo da je onaj Turkish, došao samo da bi na silu igrao Evroligu
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

UZMI ZELJKO EVRO TITULU... gazi i lomi!!!! Inace za ove koji se pitaju koliko će sve da košta, odgovor NE VISE NEGO VAS STECAJ OD PRE 11 GODINA KOJI STE IZBEGLI!!!!!!!!
L

Ljuban zrenjanin

pre gotovo 2 godine

Kao trećeligaš!!!!!!!!!!????? Obzirom da ne poštuje domaće prvenstvo, smejurija, samo u srbiji. Alo ksss???????!!!
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

jbt koja histerija limenke !!!!
L

Ljuban ggost

pre gotovo 2 godine

Da se razumemo, ja bih i zvezdu zbog incidenata poslao u treću ligu, oba kluba zbog uprava ane trenera i igrača, aloooooooooo kss javiseeeeee
m

mi smo

pre gotovo 2 godine

placi kss,placi coki,placi fmp i placi ljubane hahahah
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Polako rođaci, da prođe taj četvrtak.
D

Delija12

pre gotovo 2 godine

Aj srecno bilo!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Posle prvog derbija u EL, suspenzije oba kluba!!!
Д

Држава плаћа

pre gotovo 2 godine

Да нисмо дали више новца од других екипа,не би сте ми играли Евролигу.
D

Dzoni-1970-

pre gotovo 2 godine

Biste jedna rec, prvo pravopis da savladas, pa se posle bavi drugim stvarima...
Д

Држава плаћа

pre gotovo 2 godine

Хоћу Џони..Савладаћу правопис.А ви се радујте купљеним картама за учешће у ЕЛ,јер другачије не можете да изборите пласман. Поздравите Жоца... Тренера који је навикао да игра Ф4 ,а сад можда ф15 са вама.
C

Cer

pre gotovo 2 godine

Op op! Uzmi Zeljko evro titulu!
3

300330

pre gotovo 2 godine

Nije mogao ni krk 😂
I

Idemooooo

pre gotovo 2 godine

Kreće nova dominacija na čelu sa najboljim trenerom svih vremena! Ponos!
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Da je najbolji ,ne bi pobegao sa megdana!
N

No Respect

pre gotovo 2 godine

Videli smo i do sada tu vašu "dominaciju".Znači Hrvatska napokon dobija učesnika EL.
G

Gost455

pre gotovo 2 godine

Koliko će narod Srbije ovo da košta????
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Bar 30 miliona sledece sezone. Ove je kostalo preko 20, ali za sledecu ce morati da se pojacaju...
P

Paxxx

pre gotovo 2 godine

Otprilike 60 miliona, većinom budžetski. Ove sezone je bilo nešto manje od 30

nikola.p

pre gotovo 2 godine

Питај Човића и људе са Косова колико кошта!