©Star Sport
©Star Sport

Partizanov rekord: Crno-beli prvi put u Evroligi nadoknadili 24 poena zaostatka

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 22:29

Ekipa Željka Obradovića nadmašila učinak Parnog valjka iz 2008. godine protiv Olimpije Milano

Svima koji pažljije prate košarku potpuno je jasno da velike prednosti u prvom poluvremenu praktično ništa ne znače kada je u pitanju konačan ishod meča, mada je večerašnji plus Makabija u Beogradskoj areni u jednom trenutku delovao teško dostižno. Ali, Partizan Mozzart Bet je u drugo poluvreme ušao na fantastičan način i uspeo meč u potpunosti da preokrene u svoju korist.

Crno-beli ne samo da su uspeli u tome, već im je to najveća dostignut deficit u Evroligi, nadmašivši podvig iz 2008. godine, kada su napravili veliki preokret protiv Olimpija Milano. Ekipa Željka Obradovića je u drugoj četvrtini, tačnije 8:01 do kraja prvog poluvremena, gubila sa 24 poena razlike (13:37), a taj zaostatak je anuliran u finišu treće četvrtine (2:33 do kraja), kada je bilo 60:60.

Izabrane vesti

Partizan Mozzart Bet ne samo da je uspeo da stigne prednost Makabija, već je i potpuno preokrenuo rezultat, a to je uspeo i pomenute 2008. godine, kada je imao 23 poena zaostatka, ali je na kraju slavio protiv ekipe iz Grada mode sa 81:76.

Dostizanje razlike u mečevima Evrolige se meri od 2007. godine.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara