(KK Partizan)
(KK Partizan)

Partizanova operacija za plej-of: Stigao Amerikanac iz Mladosti, tu su Miletić i Stepanović

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 12:23

Crno-beli angažovali trojicu novih igrača za plej-of domaćeg prvenstva

Loša zdravstveni bilten u timu prinudio je Partizan da razmišlja o brzopoteznim rešenjima pred licenciranje igarača za predstojeći plej-of nacionalnog šampionata.

Crno-beli su vratili u svoje redove Dušana Miletića iz čačanskog Borca i Treja Dreksela iz zemunske Mladosti, a timu se priključio i doskorašnji igrač Slobode iz Užica, Aleksa Stepanović.

Izabrane vesti

Miletić (23, 213cm) je ove sezone u KLS upisao 24 meča za Borac, uz prosek od 7,88 poena, 4,42 skoka, 0,83 blokade za prosečno 15,3 minuta.

Drekles (25, 198cm) koji je drugu sezonu igrao na pozajmici u Mladosti, sa prosekom od 22,63 poena, 6,73 skokova, 4,9 asistencija i 2 ukradene lopte po meču bio je jedan od najzalsužnijih što su Zemunci osvojili KLS, dok je Stepanović (23, 206cm) u dresu Slobode imao prosek od 12,5 poena, 7,13 skokova, 3,47 asistencija, 1,3 ukradene lopte i 1 bolklade na 30 mečeva u KLS.

Podsećanja radi Markusa Pejdža, Ognjena Jaramaza i Rašona Tomasa već izvesno vreme muče povrede. Na prijateljskog meču protiv Borca povredili su se Erik Mika i Vil Mozli, a nekoliko dana kasnije je talentovani Đorđije Jovanović zadobio prelom prsta šake.

Mozli je juče, uz dozvolu kluba otputovao u SAD, pošto je saznao da mu je otac bolestan i ostaje pitanje kada će se vratiti.


tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara