Komentari na vest

Partizanu malo i plus 17 u Istanbulu: Fenerbahče brutalnom serijom uručio 10. poraz crno-belima

p

pace

pre 4 meseca

mi treba avramovica u dupe da ljubimo on kad je u timu mi smo bolja ekipa za trideset posto i mozemo nekog da pobedimo u gostima ovako smo vasarska ekipa kome po svemu vidjenom plej in je puna kapa mada po trenutnoj situaciji i to je pod velikim znakom pitanja
b

banence

pre 4 meseca

MI SMO JAKA EKIPA I U FUNKCIJI ZNACI SOREMNA ZA F4 SAMO KADA SU ZDRAVI I U DOBROJ FORMI TRIFUNOVIC NANELI PANTER DOZIJER AVRAMOVIC SMAILAGICZEK LEDEJ KABAKLO..TO SRZ I SNAGA OVE EKIPE KAD SU SVI NA BROJU MJ GAZIMO NARAVNO ZDRAVI I SPOSOBNI..TU BIH EV.DODAO SMITA KOJI POKAZUJE EL.EMENTEPOZITIVNOG..VIDI SE POJACANJE...OSTALI NAZALOST NE NA NUVOU EVRO LIGE...prosek...
g

gost978

pre 4 meseca

Balša, Anđušić, Trifa, Vukčević, Jaramaz, Smith, Ponitka i Kaminski su igrači za Eurocup (sa Kaminskim smo se prejako zajebali). Ne možes igrati EL sa 7-8 igrača, a pri tome imamo non-stop nekog povređenog od najjačih igrača (Panter mesec dana, pa Aleksa dva meseca). Na sve ovo, obradović se gubi, ekipa mu je potpuno van kontrole i ritma, igra pročitana od strane protivnika (zasniva se sve na Panteru) - ovo je ko zna koja utkamica da sa +15 idemo u lagani poraz, dve godine nam se ovo dešava a treber ne zna šta da uradi, niti kako reče posle Zvezde nije mu jasno zašto tim ovako igra. E sada zamislite da nije u pitanu Obradović već bilo ko drugi - mislite li da bi i dalje bio na klupi Partizana u koji je uloženo 20 miliona EUR ove sezone!?
v

vs vlADA

pre 4 meseca

Krenuli botovski napadi na Željka jer im smeta to je tako očigledno.
Z

Zoca Pozarevac

pre 4 meseca

Popio sam 7 piva da se smirim ono je strasno kako smo dobro krenuli a na kraju ubedljiv poraz.Koje nase 6 mesto ljudi imamo nekoliko jednodimenzionalnih igraca.I necu da se nerviram ali vec sada se vidi da ne mozemo do proslogodisnjeg ucinka.
M

Milovan kkpar

pre 4 meseca

A zasto si Zeljko menjao Kabokla kada je krenuo odlicno sa tri trojke i isekao mu ritam?Ne moze Kaminski da igra pola minutaze,za njega je 12-15 min u vrh glave,nije se pokazao u odbrani i svi ga probiju.Ja sa 20 god sto igram pred zgradu bi ga probio sigurno.
@

@ssss

pre 4 meseca

Možda zato što je Kabiklo rano napravio tri lične.Nisi razmišljao o tome?
N

Nije,

pre 4 meseca

on gleda koševe.
G

Guduric...

pre 4 meseca

...OBJASNIO🤫🤫
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Mene je iskreno sramota da vise navijam za ovaj klub sa najvecim budzetom u Evropi koji u prosloj deceniji titule i Evrolige video nije 13.god a sada sa kad imamo 30mil budzet nas deljaju svi zivi,od Studenata,Mege,Igokeje 2,Olimpije,Zadra,Zvezde...itd itd a o EL i da ne pricam,tu sluzimo kao vreca za udaranje,dzaba nam svi ovoliki novci i najskuolji stranci koji postoje u EL kad se ovoliko brukamo gde god da igramo!
m

moj Nedeljko

pre 4 meseca

u prošloj deceniji 13 godina 🤔
K

Klej suter

pre 4 meseca

Ne volim sto se nasi raduju porazu zvezde a njihovi nasem porazu.A kad pogledas tabelu vidis da klizimo dole.Makabi moramo da dobijemo,moramo sigurno tu uzeti dva boda.
O

Obrajant

pre 4 meseca

Neverovatno da Zeljko Obradovic ispusti 17 razlike eeejjjj poludeo sam od besa i nervoze.
P

Prdekatos

pre 4 meseca

Zeljko popravi formu Ledeju i Ponitki,nista ne igraju nista bas.Boli poraz ali makabi dobijamo sigurno.
D

DDF

pre 4 meseca

Ceo tim je u fizickom kontra ritmu usled povreda,kasnijeg dolaska u tim i neuigranosti,kako znamo i umemo moramo pobediti Makabi,Zalgiris i Bajern kod kuce i ako se kompletiramo nekako pokusati protiv Virtusa traziti pibedu na strani do kup-pauze
V

Vinko grobar

pre 4 meseca

Pokazalo se da smo nemocni u drugom poluvremenu.Cim nas stisnu mi se pogubimi i pravimo greske a nazad dozvolimo da nas resetaju.Dal to bio Sestina Dorsi ili Guduric nije bitno koliko to sto smo nemocni bez resenja.
s

sponzori igokeje

pre 4 meseca

A gde je naslov tezak poraz prtizana u istanbulu,ili to samo pisete kad Zvezda izgubi,Providni ste ko ogledalo!
R

Rodjo73

pre 4 meseca

E moj Zeljko zHtecas od nas da vbudemo gospodski klub a zasto da bi se jedan Gudufic kurcio kao d je svetski prvak posle svakog kosa a svi znamo da nasa Srbija nije svetski prvak upravo zbog njega svi smo videli gospodske manire Lovrenja koji je igrao sjajno protiv Zvezde ali nijednog trenutka nije pokazao ne postovanje kao ovaj klosar. Pusti gospodstvo kad god pobedimo svim timovima su krive sudije video si veceras Jaskeviciujusa samo sto ne pojde sudiju i nikom nista a ispred tebe sudije ne vide faulove moje misljenje je upravo to da su sudije promenile kriterijum pustili su ih da nas tuku a nama je sviran svako kontakt. Napred Partizan.
I

Imas li dva razreda

pre 4 meseca

Osnovne skole?
D

DDF

pre 4 meseca

Partizan nema nijednu utakmicu u kompletnom sastavu ove sezone,povrede pre svih Avramovica i Smajlagica nam stvaraju ogromnih problema u defanzivi,nemamo kvalitetan roster poput prosle sezone gde je sezonu iznelo 7 igraca,sada nemamo izgradjenu i uigranu petorku usled povrede navedenih igraca,kada se vrate pitanje gde ce Partizan biti na tabeli jer sledeca utakmica protiv Makabija je mnogo bitna za opstanak u borbu za plejin,eventualni poraz polako"zatvara vrata"za mesto medju prvih deset
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Zelimir ocigledno kod kaminskog vidi nesto sto niko od navijaca ne vidi, samo neznam kada ce pomenuti poceti to da pokazuje, to sto samo zelimir vidi. Pokusavam da se setim da li sam nekada gledao sporijeg visokog igraca i ne ide mi, kontam da je Sejkil za ovog spidi gonzales, kad ga vidim van reketa, dobro mi nije, lik ispada da je to smesno gledati.
B

Basketas

pre 4 meseca

Zeljko, mora jer mi ne mozemo ko drugi kad omanemo sa kljucnim pojacanje da dovodimo drugo. Kaminski mora da proigra i sve je manje vremena. Bice to kako treba kad treba, od Februara pa nadalje
i

igor978

pre 4 meseca

Sigiran sam da je u Kaminski već sada skapirao da u Evropi nema šta da traži ovako spor, samo Željko još uvek odbija da prizna da se zajebao. Ja bih forsirao Balšu koliko god mogu jer vidimo sbi da ovo sa Kaminskim nema nikakvog smisla, on ne može postati brži u nogama nikako. Balša može u odbrani odigrati mnogo bolje, a u napadu imamo druga rešenja …Kaminski OUT
T

Tomy

pre 4 meseca

Meni nije žao poraza naših klubova, to se dešava, ali mi ježao što im se promenio dnk. To nisu više borbeni i srčani timovi koji grizu i bore se iznad mogućnosti već komercijalne postave sa Evroligaški showtime. U Zvezdi još i ima nekog žara na momente kod igrača ali se polako gasi, dok je u Partizanu vatra ostala samo medju navijačima. Sad mi je postalo zanimljivije da gledam borbu u ABA ligi nego evroligaške dens timove jer je sve postalo komercijala i industrija zabave koja bukvalno prodaje lažne emocije i kvote navijačima. Vreme strasti u košarci je prošlo.
G

Gudura legenda

pre 4 meseca

Ono kad imas budzet 35mil,plus pantera i "najveceg" trenera od po 3mil po sezoni i onda dodje nikad gori FENER koga je Zvezda oba puta razbila u EL i oduci igokeu od kosarje i to sa pola gasa ko na treningu,zaista neprocenjivo🤣👌
G

Goss

pre 4 meseca

Ono kad imaš budzet 35meleona već desetu godinu i stalno se boriš za 16 mesto e to je uspeh
D

Danilo911

pre 4 meseca

Ono kad imas para koliko hoces al ne znas, ono kad cela drzava stoji iza tebe al ne znas, ono kad menjas trenere i pravis doselekciju igraca al ne znas, ono kad si mali klub al mislis da si veliki, ono kad jednog Zeljka nazivas turcinom, ono kad bi prodao veru za titulu, ono kad ti je Covic legenda, ono kad ti je terza madjija, ono kad si glup, ono kad ti nikad slabiji Asvel strpa 100 koseva...Laku noc
B

Baggio

pre 4 meseca

Pade Partizan ali pade i Zvezda. Sad mozete da se prepucavate do sutra koliko god hocete (jedino to i umete i jedino to i radite) ali ni jedni ni drugi necete u narednu fazu takmicenja. Kazem vam iskreno i realno. Uzalud se nadate.
D

Da podsetim

pre 4 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!

Istina

pre 4 meseca

To je od povratka naseg u Evroligu i prvog ucesca u novom formatu i odma smo iz prvog pokusaja uspeli ono sto vi niste iz 6 ili 7 pokusaja ,sada sa budzetom dosta izjednacenim ,da je 35 miliona znaci da bi doveli Mirotica i Milutinova i na pleju isto nekog tog ranga.Vi ste poslednji put igrali top 8 fazu u starom formatu koji ste sami rekli da je mnogo laksi.Zato je Partizan igrao 2 puta top 8 i jednom f4 iako je imao 2 do 3 puta manji budzet u svakoj sezoni nego sto ste imali vi u 4 sezone koliko ste igrali stari format i samo jednom prosli u top 8 , izgubili potom od CSKA sa 3-0 i to je sve.
Z

Ziveo Fener

pre 4 meseca

MARKO GUDURICU RUKE TI SE POZLATILE!👏👍
D

Decenijasi

pre 4 meseca

pazi ti samo ovo,kad o kosarci obde pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da nekome nesto pricaju o kosarci haha,neverovatno!

Sx

pre 4 meseca

Vi ste dosli na nase vesti mi za razliku od vas kao prvo imamo klub isti onaj za koga smo navijali pre 10 ,20 i 50 godina.
B

Belgija

pre 4 meseca

Sve po strani:Kaminski odbrana,Ledej skroz van forme,... Al ko dozvoli da ovaj novi Smith bude nama skoro prva opcija u napadu.. 3/11 sut iz igre, dal je do trenera ili do njegovog bezobrazluka???
N

No.1

pre 4 meseca

Napravio je KkP seriju 37-9 u poslednjih 14 min 45-60 na 82-69 protiv Milana, igrate sledeću sa njima pa pokušajte nešto slično.
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Guduric unistio zlo, i opet ce
I

Ivan16426

pre 4 meseca

Asvel
G

Gostgoat1983

pre 4 meseca

Partizanov rolerkoster i nestabilnost u igri nazalost vuce korene od prosle sezone i gubitka velikih +18 protiv Reala u 5 utakmici u Madridu. Od tada nikako da se nadje resenje za tucu i prljavu igru u odbrani, koju sudije kad krenu da tolerisu nasim protivnicima, na sta Partizan, kao cista suterska ekipa, jos uvek nema odgovor. Na Zeljku je da konacno pronadje resenje za takvu igru, a na igracima da konacno pokazu da imaju onu stvar i energiju, da hrabro i prkosno udju u tucu sa protivnikom a ne da igraju kao devojcice i cuvaju se licnih gresaka, pogotovo spoljna linija. A sve vise i cesce mi dobijamo batine umesto da ih delimo...
d

demoga

pre 4 meseca

i tad i protiv reala ste imali nerealan sut na pocetku, pa ovde nista niste promasili prvih 15 minuta, loptu na centra mozete samo slucajno da spustite, asistencija 5 po mecu, mislim na asistenciju centru, i sut kad tad zakaze i onda stane sve, kad povede prozivnik ruka se ukoci i poale cao.
p

pep

pre 4 meseca

Mogu da plaču cigani ali željko ovo lagano vodi do 6 mesta a cigani posle poraza od milana kao i uvek do sada igraćete rekreativnog još da vas željko nije pustio u derbiju raspad ali to ste i zaslužili
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Svaki pravi Grobar treba da zvizdi Mustafi Guduriću kad bude igrao za Srbiju!!! Svaki put je unistio nase, protiv Slovenije u finalu i sada protiv Nemaca u finalu, svaki igrac fmp-a je zlo i ne treba da igra za Srbiju!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!
i

ijaooo

pre 4 meseca

Ksko ti je nabio komplekse
I

Igokea 2008

pre 4 meseca

Nema nista od playoffa dzaba neograniceni budzet
I

IDemoooo4445474

pre 4 meseca

Pravda je spora ali uvek dostizna! Gube i od Makabija jer ovo zlo je osudjeno na propast!
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Bar ne gubimo od raspalog Asfela. Laku noć!
r

realno...

pre 4 meseca

Obradovala me igokea
S

Samo gledajte

pre 4 meseca

Pravda je spora ali uvek dostizna! Gube i od Makabija jer ovo zlo je osudjeno na propast!

Samo jedan klub

pre 4 meseca

Sta je definicija zla i mrznje ,dodjes na tron posle 17 godina i kazes stavicu tacku na crno beli svet ,krene da pravi nesto Trinkjeri sa Partizanom osuta paljba po njemu trener za pljeskavicu sa kajmakom propadne sezona iz snova nikad veca radost kod vas.Vrati se Zeljko od kad je nogom krocio ,,rumeni se vratio" drzavni projekat je Partizan jedan kroz jedan kao da Zvezda do tada nije bila.
B

Bravo majstore

pre 4 meseca

Gudura gasi zlo Srpske kosarke
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Žofri kapitenu, ponižavaj limenke!
T

Tako jeeee

pre 4 meseca

Gudura voli da gazi plastiku
I

Iii

pre 4 meseca

I Lovernj voli da ljubi tetovazu na bicepsu😂
k

komedija

pre 4 meseca

Raspala igokea2 ahhahahah
J

Jole 39

pre 4 meseca

Gudura po navici ahhahahahah puniiiiii bre
J

Jole 39

pre 4 meseca

Gudura po navici ahhahahahah puniiiiii bre
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Puni Igokejicu
L

Lpm

pre 4 meseca

I opet nisu loši rezultati, valensija izgubila, baskonija, asvel dobio ima ovde još dosta da se igra.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

razlika izmedju Partizana ove i prosle sezone je Dante Exum. prosto. kad sve stane fali dante da napravi dva ulaza, izvuce 4-6 bacanja i vrati sigurnost ekipi. Veliki si Dante!
A

Alcatraz

pre 4 meseca

Kad krene na prodor nezaustavljiv je, mnogi su to iskusili npr Bolomboj, jedan je Dante Exum!!!!
V

Vare

pre 4 meseca

Fali Lesor više od exuma.Kaminski zamena za Lesora.smešno
@

@ssss

pre 4 meseca

Pre bih rekao da je razlika u lošoj Panterovoj formi i užasnoj formi Zeka Ledeja.
i

igor978

pre 4 meseca

i Lesor i Madar druže, svaki je imao jasnu ulogu i odrađivao svoj posao…Madar je pritiskao u odbrani kao manijak, a u napadu takođe bio opasan, dok je Lesor svojom brzinom i snagom štitio reket i branio dobro pik, pa su spoljni igrači manje ostajali u problemu…Sa Kaminskim mi ne koželo igrati košarku u El, a PJ je prespor za ono što nama treba a to je orodoran igrač kada već nemamo pravig pleja. Loše sastavljena ekipa, plus stalne povrede, plus Željko koji se izgubio, to je to
p

pep

pre 4 meseca

Samo vi uživajte lagano do 6 mesta a cigani 14 15 to im je limit iako smo ih pustili
Z

Zaqqq

pre 4 meseca

Toliki je pritisak bio na upravu da je derbi morao da se pusti za neku mirnoću.
b

brt

pre 4 meseca

nijedni nece biti u 10
K

Kototamo

pre 4 meseca

Partizan je pod jedan omanuo sa pojačanjima ove sezone,Smit ne bi bio dobar ni za kls,kamisnki dečko je zalutao (mlitav mekan sav uplašen ) jaramaz dečko u bajernu je bio 13ti igrač ljudi očekuju nešto od njega ??? Andjusic koji je poznat po sutu dečko bazen nije pogodio za ove dve godine o drugim stvarima da ne pričam ,Panter koji je preplacen i procitan već od strane drugih el ekipa isto kao i partizan.Bice jako teško za partizan da se izbori za top 10 postoje šansa Al biće jako teško .Sa druge strane poraz od virtusa je skroz poljuljao ekipu zatim je došla zvezda i onda ovo veceras kao šlag na tortu .Za partizan je kući protiv makabija biti il ne biti.Mislim da će željko da spremi tu utakmicu sa max ozb pristupom jer zna kolko je bitna .
I

Ivan19864

pre 4 meseca

Pošto su komšije kod nas na vestima, samo da javim da će i Asvel nekog da pobedi.
A

Aqa

pre 4 meseca

Jbte oni se bave nama a njih urnisao raspali asvel!!!!

Sakur

pre 4 meseca

A nas urnisao zeleznik koliko smo mi onda jaki jel se zapitas
A

Aqa

pre 4 meseca

Šakur-derbi je morao da se pusti veruj mi!!!
K

Kop

pre 4 meseca

Jednostavno loša pojačanja, Ponitka, Jaramaz, Kaminski nezna gde udara, Douzer nije konstantan. Menjao bih sve za neponovljivog Dantea EXUMA!!!
J

Jtd

pre 4 meseca

Problem partizana je sto gubi od boljih ekipa, i sve ih je vise. I jos jedan problem su elementarne stvari, faul kad nije bonus, mis mec koji se apsolutno ne postuje, individualna resenja koja vise ne prolaze i sve to se ponavlja veoma dugo. Panterova odbrana je ocajna, ledej nije ni l od prosle sezone i ne dodaju loptu, niko, prosto neverovatno
M

Ma

pre 4 meseca

sudije. Sto nisu dosudili Jos neku tehniku?
M

Monteroo

pre 4 meseca

Tri igraca manje andjusa trifa kopriva a sada se pridruzio i ponitka i jaramaz koji kao da je batalio kosarku...mnogo je na ovaj roster ....non stop moraju da cupaju isti a to ne ide ni u boljim ekipama...mrtvi gudura i madar da prave problem mesto njih da napadne i razbije ih.
M

Milantom

pre 4 meseca

Partizan imao plus 17 pa gubio i 19 razlike. Jel to sme neko da pita Obradovića?
l

lion zion

pre 4 meseca

sto ste na kraj srca pa jesu menadzeri proglasili zeljka za najboljeg trenera
B

Bizonu jedan

pre 4 meseca

Ajde kad vec toliko pametujes,evo prosvetli nas ali bez lupetanja.Ko je veci trener od Zeljka???
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

Јако пуно коментара из Железника,чак и више него навијача К.К. Партизан. Занимљиво...Да ли прате институцију или коментаришу по задатку? Што се Гудурића тиче, добро је шутирао. Много боље него летос на светском првенству кад је промашивао отворене шутеве...
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Zdapi koja se sili samo protiv PARTIZANA. Za repku kad igra, nigde ga nema.
s

stajetuje

pre 4 meseca

U repki nije placen. Najveci krivac sto smo izgubili zlato.
z

zv23

pre 4 meseca

nije Guduric jedini koji je bolji u klubu nego reprezentaciji.obradovic je imao najbolje igrace 2000 i 2004 godine na olimpijskim igrama pa je upropastio reprezentaciju.A onda ju je dokosurio 2005 na prvenstvu evrope.sad,doduse ni u klubu ne radi kako treba.,i pored basnoslovnih ulaganja..
Д

Др.Железник

pre 4 meseca

И коментаришу Партизан док њихов ФМП коме нико не може да забрани како ће да се зове,игра утакмицу. Па јел мрзиш више него што волиш,пацијенту један!?

Искрено речено

pre 4 meseca

одоште низ степенице..џаба баџања толиких милиона
i

igor978

pre 4 meseca

Smith ne bi bio pojačanje ni za Igokeu, a Pangosa su imali kao slobodnog…Ekipa je potpuno pogrešno koncipirana od početka sezone, preplaćivanje Pantera i greške sa sa Jaramazom, Ponitkom i Kaminskim, sada i sa Smithom - previše je to loših poteza kada u timu već imate Anđušića, Balšu i Vukčevića..Kada se doda na sve ovo pad u igri nosilaca iz prošle sezone, pa povreda Alekse i česte povrede Smailagića, čak je i ovih 10 pobeda u EL previše sa ovakvom timom..na stranu što Obradović forsira neku košarku iz prošlog vremena, to niko osim Partizana više ne igra, a koristi 6-8 igrača u rotaciji kao da ostali ne postoje. Time pokazuje da im ne veruje, a onda ni u ABA ligi oni ne igraju dobro jer su pod pritiskom, a Amerikance boli uvo za ABA. Od ove sezone nema ništa, nama bi 10 mesto u EL bilo premija posle ovakvog razvoja događaja…
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Srpski igrači poeni: Partizan 8; Fener 15
1

17177

pre 4 meseca

Sa ovakvim timom.gubiti sve zivo hahahahahaha ZOCE OSTANIII
G

Gostioni

pre 4 meseca

Mts je prodat britanskoj firmi... A vi mislite da vam neko otima sponzore i dalje! A zapitajte se zašto bi Britanci davali pare Partizanu! I zapitajte se čiji je bio Mts pre nego što je prodat... Možda shvatite ko vam je davao pare. Možda!
P

Poljo

pre 4 meseca

Znao sam. Nemaju iskustva za velike stvari.
G

Glavati.Ateista

pre 4 meseca

Sta me briga sto je Partizan izgubio meni je bitno da cu da letujem u Makarskoj kod brace moje i ponovo u Albaniju sa svojom bracom da se kupam.
B

Brine

pre 4 meseca

Čega se pametan stidi ,time se Budala diči
g

goat978

pre 4 meseca

Trebali ste Panteru dati 5 miliona po sezoni za produženje, i dovesti još 5 klinaca da mu prenose loptu i prave blokove, isto ovako bi smo prolazili ali sa 3 puta manjim budžetom. Potpuna bezidejnost i odsustvo ideje i energije, protok lopte ne postoji već uporno trčanje sa loptom u rukama, nema akcija za šut iz prijema iza bloka, igramo kao tim koji nema trenera na klupi (ili ga ima ali niko ne razume šta sme ili treba da igra). Ako je taj trener tražio Ponitku i Kaminskog, onda da kraju sezone treba da ode sa njima a mi u projekat sa nekim mlađim ko razume da se košarka promenila
C

Czz

pre 4 meseca

Ali Gudura trojka koja resava a na terenu osim njega, madara i jos jednog momka iz fenera sve tamnoputi. Zeljko dize izmjenu posle par minuta- tamnoputi. Zasto sada niko ne prica o doprinosu srpskih igraca ?
D

Dzi

pre 4 meseca

Problem je sto ovi amerikanci nemaju sportsku kulturu..malo im je plus 17 nego bi da nipodastavaju ljude i da bude plus 37... trener koriguje ali ne moze sve... da vise postuju protivnike...usla bi neka postava koja davi igru i rezultat.. odrzis 10 do 12 do poluvremena i igras stabilno a ne samo u transu... a van transa haos... fali kosarkaske inteligencije u ekipi Partizana, Zeljko cini cuda sa njima ali ne moze da hendluje sve uvek.
О

Окултис

pre 4 meseca

Какав бре Смит, он је у рангу нашег Јарамаза. Боље да је Јаре играо мање би болело. Страшно. Ово је наша реалност.
P

PFC

pre 4 meseca

Od početka sezone ponavljam jedno te isto: ovosezonska očekivanja od Partizana treba svesti na minimum. Jednostavno, sramotnom zabranom dolaska Mirotića čitav plan i koncept koji su Željko i njegov štab osmislili, pao je u vodu. To nije značilo samo nedolazak Mirotića, već i ostalih, planiranih pojačanja, kao i ulaganja na koja su pojedini ljudi bili spremni. Ovo sad je improvizacija, skrpljena ekipa. Da ni u ovom slučaju ne bi došlo do nekog neprijatnog iznenađenja za ovu silu što Boga ne moli, evo i slučaja s mts-om. Dakle, ako se prošle sezone napravio podvig, ove su oprezni i sigurno da nešto slično neće dozvoliti.
R

Repac Plandiste

pre 4 meseca

Jeste, jeste bravo za zapažanje. To isto kaze i Zeljko Pantić puma jedan od najobjektivnijih poznavaoca sporta. To je to što hebe nase kokoske pa nose kockasta jaja. Mislim ti i sudije i MTS. Sa ovim su se složili...
O

Oumuamu

pre 4 meseca

Da rezimiramo, kriv je Mirotić i Mts što ste poniženi večeras !?
g

gg31

pre 4 meseca

Ja ne verujem kakve to teorije zavere imaš druže, pa ovo ne bi izmislio ni jedan od braće grim 🤣
l

lol...

pre 4 meseca

sta bi bilo da vam se povredio Mirotic? zaista ste smesni
D

Dzi

pre 4 meseca

Lebron je hteo da zavrsi karijeru u Partizanu... ali Puti nije dao...da je Tramp ostao to bi se oni dogovorili...ovako cekamo izbore u americi...Partizan svetionik slobodnog sveta...
@

@Repac Plandiste

pre 4 meseca

Najjači si legendo !!!
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Ma da bre Mirotić je kriv su su vas pukli turci...niko drugi
x

xyzet

pre 4 meseca

Jednostavno ne ide. Veliki padovi u igri, nema ni dovoljnog kvaliteta, ni voljnog momenta, pa ni sreće. Avramovic s njegovom energijom i odbranom je veeeliki hendikep, povreda Smajlija, Panter ranije, Ledeja itd. Za 16, 17 minuta su nas okrenuli 32 razlike, iz + 17 u - 15. Osam minuta bez koša, pritom ništa ne možemo odbraniti. To se ozbiljnim ekipama ne dešava. Nemam više očekivanja od ove sezone EL. Puno stvari nije kako treba i to je to. Ponitka igrač manje, Balsa nije dovoljno dobar, Kaminski takođe, mekan i nesnadjen, Jaramaz slab, Andjusic zauzima mesto boljem, Ledej, a posebno Naneli lošiji u odnosu na prošlu sezonu i ima još. 4 poraza u ABA, gde imamo dream team u odnosu na sve osim Zvezde. Nema opravdanja za to. Kakav umor, zasićenost i slični izgovori kada su ti rezervisti nekoliko puta skuplji od protivnickih startera. Ti bez minutaze bi trebali biti kao zapeta puska i kidati kao zveri, a šta smo dobili. Sve je to trebalo dobiti od 15 - 30 razlike, rutinski. Nije mi jasno ništa. Ove što malo igraju valjda ubije trening i sedenje, dremanje, u sicevima autobusa ili aviona. Malo i karikiram, ali valjda sam uhvatio poentu pa ko razume.
D

Dachaa

pre 4 meseca

Sve to care mogu da razumem ali nije prvi put da prosipamo preveliku prednost ove sezone,kada je gusto nema nas.Prosle sezone je delovalo dosta bolje mada daj da pustimo da dodje kraj sezone pa zakljucak
d

de goll

pre 4 meseca

pa ti rezervisti prosto nisu kvalitet..5 igraca nije za ovaj partizan od koga ocekujemo f4. previse tu ima amaterizma ..govorim o svemu..dovodjenju igraca ,pustanja u medije da dolaze pojedini pa onda ne dodju..raskol sa najboljim menadzerom..ne dovodjenje Ferela,kasno dovodjenje centra i pleja..o zeljku postovanje..ali dzaba hvalospevi,ne zivi se od stare slave
G

Gde je sad onaj

pre 4 meseca

što je rekao jutros da Gudurić ni tablu ne ume da pogodi? Ćutimo?
M

Marx3631

pre 4 meseca

Brate jel si stvarno tolki kompleks, citas nase vesti i ostavljas komentare, a ne gledas svoj klub... a cisto da znate, trenutno gubite na poluvremenu od najslabije ekipe u evroligi...
4

40+

pre 4 meseca

DAL SE ZELJKO SMEJAO
B

Box 990

pre 4 meseca

Možda je Željko najtrofejniji trener u istoriji, ali najbolji nije sigurno... U zadnjih 10 godina jedva jednu EL osvojio, a najveće budžete imao u Evropi. On ima preko 100 akcija za napad... videli smo!
B

Bida

pre 4 meseca

Zeljko ima vise evro titula nego fmp titule u njihovoj ligi
D

DEJA VU123

pre 4 meseca

Sad ce Zelko: Nemali smo ideje🤣🤣🤣🤣, copy-paste posle svaki poraz. Zorane Savicu, je.. te I tebe I voz koji Kaminski doneo.
u

uzicanin

pre 4 meseca

Nažalost sada dolazi ona ciganska mantra "drzavnin proekat" tacnije posle izbora i pobeda sekte finansije bar sto dolaze od Srzave su ugasene .Jedini pravi razlog losih igara je nedostatak novca i neisplacene 2 plate igracima.Ocekuje nas plasim se scenarijo vracanja na mood od pre 3 4 godine.
@

@uzicanin

pre 4 meseca

otkud ti to za neisplaćene plate? jel to proverena informacija?
p

previseeeeeEee

pre 4 meseca

ste bili alavi, i treba da se vratite u EK.
B

BD

pre 4 meseca

Mani državne jasle i sisu,Ostoja nam napriča da se vi uglavnom finansirate od prodatih karata i njegovoh para.Pošto to trubite non stop,batalite priču o MTS-u za sva vremena.Da li je i Fener predvideo MTS,da li ste i njima morali da skinete gaće,zbog državnog sponzora.Moram samo još ovo,ŽO je zategao odbranu,kao moja baba dedinu PRAĆKU.
M

Mula Omer

pre 4 meseca

Xa xa, al smo smešni, a sve smo dobili od države šta smo tražili. E Željko, više titulu ne možeš uzeti ni kad ti najbolje igrače kupe, kao što su ti u PAO, Feneru, Realu...
B

Bida

pre 4 meseca

Mislis daste dobili sve od vodje o fmp i fk pa jeste preko 100 miliona evra u kosarci i samo ove god 60 u fk ada zaboravi i neku udbasku tigulu vodjinu od 45 i toste dobili od njega a da i fajnal for

Srpski samuraj

pre 4 meseca

@Bida, drago mi je kada neko ovako pismen napiše komentar i ima svoje mišljenje! 😄

Srpski samuraj

pre 4 meseca

@Bida, drago mi je kada neko ovako pismen napiše komentar i ima svoje mišljenje! 😄

Srpski samuraj

pre 4 meseca

@Bida, drago mi je kada neko ovako pismen napiše komentar i ima svoje mišljenje! 😄
H

Hi hi hi

pre 4 meseca

@Bida, ti si isao pored skole😂😂😂
@

@srpski samuraj

pre 4 meseca

i meni je drago kad neko ima para da plati softver, pa onda ostavlja istovremeno 3 identična komentara

Srpski samuraj

pre 4 meseca

@srpski samuraj, je l realno da si ovo napisao? 😄😄😄 Ja sam namerno ostavio tri ista komentara i "platio sorfver"? 😄😄😄 Auuuu 😄
m

mika majstor

pre 4 meseca

Čarter je otkazan za 9 ujutro,celonoćna analiza pa trening u 6...sat za tuš i onda kući....spavanje na letu
M

Mile led

pre 4 meseca

Kouč, moraš večeras da se opustiš uz večeru, a na meneju je Turska piletina, znamo da ti to voliš.
O

Omg

pre 4 meseca

Hrabrost je kada pokušavaš pisati, a ne završiš osnovnu školu.
M

Mile led

pre 4 meseca

@Omg. Jel se jedeš, jel ti je teško??? 10 godina bez titule u KK, i 6 godina bez titule u FK, mora da te mnogo boli, ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂
B

BANANA DRZAVA

pre 4 meseca

E moj Mile u osnovnu da prodjes gramatiku jos jedno par puta...
B

Buki18

pre 4 meseca

Cim bilo koj nas rival krene u presing odbranu, nasi igraci se totalno pogube i ne znaju sta ce sa loptom, na taj nacin moze svako da nas dobije...
d

def

pre 4 meseca

Bravo Zeljko,slusaj price kako si najbolji i najlepsi i da sama tvoja pojava donosi pobede.Svaka cast kad za 5 dana Smit ti je postao lider,radi sta hoce.Daj nam onu tvoju staru izjavu kako igraci nisu ispostovali dogovor.Kako uspes da mi smucis kosarku za tako kratko vreme alal ti vera

Bojank91

pre 4 meseca

Partizan Mozzartbet je sjajno poceo ali jedino sto je sve ulazilo jer su primili 19 poena sto znaci da i nije bas tako sjajna cetvrtina. Fener je dobio svaku sledecu lagano
А

Ако...

pre 4 meseca

...погледаш наслов, помисли човек да је било на једну лопту, кад оно демолирање...
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Tradicija se nastavlja vasi igraci znaju samo protiv Srpskih Klubova da igraju...Od Micova,Erzega,Micica,Kalinica do Gudurica.
d

de goll

pre 4 meseca

ovo se ocekivalo protiv fenera...ljudi moji mi igramo sa 6 igraca nekad 7 u rotaciji...ostali presede ceo mec...ne mozes ozbiljno da ocekujes top 8..nemamo kvalitet realno za top 8..mozda ako se napravi neki rez ..i dovede neka zamena..jer ovi nemaju domet..ne mozemo ocekivati da 6 igraca igra po 35,40 minuta..
Y

Yox

pre 4 meseca

Partizan ce izgubiti od Makabija.
G

Grobarrrr

pre 4 meseca

Zeljko, da se ne ljubimo🙋🏻‍♂️
P

PUTA MADRE

pre 4 meseca

Grobarrr@@ Bas tako, pa da se proba sa Ituidisom mozda.
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Kako stoje stvari, ova se sezona izgleda zavrsila u valensiji, a sa ovim pojacanjima u odnosu na proslogodisnji tim, nije se nista drugo ni ocekivalo, Kaminskog ko je skautirao i doveo, da stavi prst na celo i da se zapita sta mu je u glavi tada bilo. Ledej je u odnosu na proslu sezonu, u najmanju ruku kriminalan.
d

de goll

pre 4 meseca

savic je ogroman krivac i za madara i za pojacanja...i za miska...on mora da ode

joca.stefanovic73@gmail.com

pre 4 meseca

Željko ako upošte imaš obraza i stida idi sam iz kluba zajedno sa onim Savić ,ja razumem da pogrešiš sa jednim ,dva igrača ,ali da dovešeš 6 igrača koji nisu ni za nižerazredne klubove, pritom nema Pantera , Ledeja i Nanelija od prošle god. prava je sreća kad daju koš ove sezone, svi znamo one tvoje floskule prilagođavanje ućiće u forumu ,ovi igrači nemaju znanje i to je najveći problem.
T

TAKOO JEEE

pre 4 meseca

Euroliga se oglasila, Partizan pobedio sluzbenim rezultatom zbog dopinga Fenerovih igraca..
G

Gosttt

pre 4 meseca

Ja mislim da su krivi Terzic i Covic...
Z

ZzzRrr

pre 4 meseca

Sa 5-6 korisnih igrača se ne igra Evroliga
F

Flajflaj

pre 4 meseca

Ili, što bi Panter pred derbi rekao "jurimo četvrto mesto". Možda mislio na četrnaesto? Xd
l

lolll

pre 4 meseca

Ma fener je pustio zvezdu dok je Zeljko Pustio zvezdu i fener ahahahahahah
V

Vuk 981

pre 4 meseca

I Mocart im izgleda otkazao sponzorstvo, kao i mts... Čim izgube, nisu više partizan MOZZART bet, već samo partizan!
b

boc

pre 4 meseca

Mora da dodje do pada forme ono nije bilo realno
J

Jodzer

pre 4 meseca

Srpski poeni postigli vise poena za fener nego za partizan. Apelujem da se objavi komentar, sportski pozdrav.
J

Jodzer

pre 4 meseca

Igraci*
I

Igokea2

pre 4 meseca

propali smo
l

lolll

pre 4 meseca

Ma fener je pustio zvezdu dok je Zeljko Pustio zvezdu i fener ahahahahahah
m

maximilijanko

pre 4 meseca

Puna podrska Treneru i igracima . Zivijo Partizan.
M

Mile led

pre 4 meseca

Jel pobedila Miletova Igokea??? Zna li se šta??? Zna li ko???
B

Bida

pre 4 meseca

Igokeja je dune u laktasima ima svoju ulicu i broj za razliku od kluba fmp nolite jakooooo to koste sine jer ti dule obrisao mladost pa ste morali bodju u klub da fovedete da nas gasi e mukice mali
S

Statler

pre 4 meseca

Kome je sad do košarke...
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

4/4 otvorena sa 4 trojke iz 4 napada 🤷.. Jednostavno odbrana je stala , a njima je sve ulazilo tako da 🤷 .. Kaminski je igrac manje u odbrani , Bruno brzo udje u problem sa faulovima i to je bio najveci problem u drugom poluvremenu ! Serija od 13:0 u 2/4 je bila nagovestaj ovakvog ishoda .. Idemo dalje .. 10/10 .. Boricemo se , nema predaje ! 💪 P.S Smithu je data velika sloboda iz ne znam kog razloga da onako sutira . Ocajan je suter , veceras je za 3pt sutirao 1/6 🤷 .. Jaramaz i Andjusic imaju bolje procente od njega ali ih sece posle drugog promasaja ovome nistaaa 🙄😐
P

PaGost

pre 4 meseca

Hoće li biti kakve analize, zna li se šta? Mi samo analiziramo, igrači trpaju milione našeg novca u džep, a rezultati sve gori. Odgovornost najpre na treneru pa onda na svima ostalima.
U

Urgh!

pre 4 meseca

Potpuno zaslužen poraz. Partizan u ozbiljnoj krizi i silaznoj putanji. Sad ćemo da vidimo novi Obradovićev izgovor ta poraz. Taj, koliko vidim, nikad ne preuzima odgovornost na sebe. Baš da vidimo šta je sad razlog poraza...
m

maximilijanko

pre 4 meseca

Puna podrska Treneru i igracima . Zivijo Partizan.
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Kad se lomi,kad treba,nema nas nigde.To što vodiš u prvom poluvremenu sa sedamnaest razlike ne znači ništa.Bitno je da provedeš utakmicu kraju a mi smo daleko od toga jer baš tad se kompletna ekipa pogubi,počnu greške,izgubljene lopte,tragikomične potezi i upadanje iz greške u grešku.Ni pre utakmice nije bilo realno ovo dobiti ali mi na kraju nismo bili ni blizu da budemo barem tu negde.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

Virtus smo morali kući da dobijemo ovo danas ne bi bilo strasno
J

Jelenko P

pre 4 meseca

Kada imas Obradovica na klupi i Pantera na terenu(5/13 za dva i 1/3 za tri poena) onda je ovakva blamaza normalna pojava.
B

Brine

pre 4 meseca

Kako sad trener i punter prblemi,a do juče se kleli u njih,pa vama nitko ne valja,morate dovesti džordana
I

IVAN 82

pre 4 meseca

A bogami,nista od ove sezone da mozemo i do 8 najboljih. Tim koji se oslanja na 2,3 igraca (Panter,Ledej,Naneli) tesko moze nesto. Kada sam pricao kakav n treba plej kso sto jr Kalates,islusan koji razigrava ekipu,mnogi su govorili da je star. Evo bolji nam je ovaj divljak Smit koji bazen ne moze pogoditi. Ne znam sto u timu drzimo Pontiku?? Zna li neko 1 mec da je ovaj igrac odigrao iole solidno?? Sa defanzivnim Trifunovicem ne znam sto nam je on trebao. I ovo preuzimanje konstatno iz meca u mec nas dosta kosta,kao kad ekipe imaju dobre plejmejkere,pa samo spuste centru kad ga pazu nizi igrac. Sve u svemu,mislim da ove godine nemamo kvalitet da iole razmisljo o Fajn-Foru,moguce nekako da se domognemo 8,9 pozicije i to je to!!
J

Joooooo

pre 4 meseca

Sramotaaaaa
V

Veks98

pre 4 meseca

Fenerbahče je napravio nedostižnu prednost sa small ball postavom .Učenik je nadmudrio učitelja .Za kraj da dodam ,nije loša riba ova reporterka Deniz Aksoy .
c

cule87

pre 4 meseca

odlična Deniz!! :-D
B

Bravo

pre 4 meseca

Guduric srpski igrac dao najvise poena od srpskih igraca na utakmici,a igrao je turski klub protiv srpskog kluba,ee institucijo hahahaha
d

dkcz

pre 4 meseca

zapravo dao je više nego svi Srbi iz srpskog tima zajedno
К

Ко другоме јаму

pre 4 meseca

Копа сам у њу упада
E

Ej ljudi

pre 4 meseca

Sta bi tek bilo da je fener igrao ozbiljno?!
B

Brine

pre 4 meseca

Nema sikiracije rekli menadžeri klubova el da idete na f4

Sakur

pre 4 meseca

Protiv makabija ne zasluzjjete vise od 1000 navijaca.najveci problem Partizana je sto Zeljku ne sme niko da da otkaz a covek nas unisti
A

Aaaa

pre 4 meseca

Hahahahahaahaha
n

nikolaGrobar

pre 4 meseca

ako ti se ne svidja, prebaci se na fmp utakmice.. NAVIJAČU REZULTATA

Delija

pre 4 meseca

Do juce si ga kovao u ZVEZDE. Sta bi ?

Искрено речено

pre 4 meseca

тооо лутко....
G

Ghost5

pre 4 meseca

Sramotno. Nema potrebe mnogo ni da se prica, može li, ustvari bolje rečeno SME LI neko od novinara da pita najveceg trenera u univerzumu, da li Partizan moze na utakmici da koristi bar jednu, JEDNU akciju od sto mogućih najveceg trenera u univerzumu? Da ga pita da li je on ili pomoćnici smislio to da u trećoj četvrtini na Fenerovih 4 faula izvodi centra i Partizan do kraja četvrtine NIJEDNOM ne spusti loptu pod kos, jer jelte nema ni kome jer su svi centri napolju, i sve do kraja šutira za dva preko ruke sa 6 metara? Igrači Partizana su top klasa za EL, petorka Partizana je bar duplo jača od petorke Fenera NA SVAKOJ POZICIJI. Na žalost problem je do trenera i Partizan se bruka iz utakmice u utakmicu. Na našu veliku žalost, trener je problem, koliko god to čudno zvučalo.
I

Imamo li trenera koji ima odgovore

pre 4 meseca

Treneru, posle još jedne pogibeljne utakmice, znaš li zbog čega tvoj tim nestane sa terena ili i dalje nemaš pojma? Reče trenirali ste na Božić. A da probate da ne trenirate uopšte, da vidimo da li će se išta promeniti!? Da uzmeš ti bolovanje i ostaviš ekipu pomoćnicima, možda će neki igrači malo da prodišu kad vide da te nema na klupi, da im se niko neće usrati u život od dranja ako promaše šut ili naprave kesnu grešku?! Kad je već Kaminski nesposoban da igra odbranu, jel Balša ne sme da dobije ni dva minuta!? A Vukčević čemu služi, da počne 3 minuta?! Ponitku i Jaramaza si čuvao za kraj, da pritisnu bekove ako se bude lomilo!? Dok su nas punili, njih dvojica nisu mogli da uđu i protisnu loptu!?
A

Aloo

pre 4 meseca

Drzavooo malo je 20 meleona,ne zna ovaj trener univerzuma da radi sa 20 meleona,30 najmanje njega radi.
@

@aloo

pre 4 meseca

Pa preko 30 imao prošle sezone. Sad mu dali još upola toliko
I

Istina 75

pre 4 meseca

Ponitka, Jaramaz, Kaminski pa i Dozer i Ledej sve to teraj
E

Ee

pre 4 meseca

Ajde da pricamo koliko su domaci igraci dali poena hahahahahahahaha
A

ABCDE

pre 4 meseca

Sto ste bre ljutite? Da je sudija svirao kraj u prvoj cetvrtini grobari bi pobedili.
G

Ghjj

pre 4 meseca

Gospodo ajmo jos 20-tak miliona u kkp, a moze i u czv. Samo sipajte u vecite, neka narod gleda i navija pocepanih gaca i praznog stomaka.
a

apsolutnisto

pre 4 meseca

da u kkcz fmp idu milioni koliko precednik kaze , zato ne smete da zucnete protiv , cutite dok se zemlja raspada, ali vama je dobro prvaci ste , Partizanu se uzimaju sponzori .
G

Goss

pre 4 meseca

Ljudi pa krize su normalne u svakom sportu. Primili se i iz Zvezde i iz Partizana da du najjaci u Evropi, a naravno daleko su od toga pa kad ih je udarila realnost, sad kao nista ne valja. Zvezda je izgubila 2-3 utakmice koje je imala u saci, ali manjak kvaliteta je presudio. Partizan je ispustio mozda 1-2 jer je tim previse orijentisan na napad. Pitanje je da li ce i jedni i drugi dogursti do plej ina
O

Osman iz Danske

pre 4 meseca

Znači, sada Partizan nije Mozzart Bet ? Ako, otresaše ih ovi Turci kao ja Aranđela i ekipu :)
m

ma da bre to

pre 4 meseca

nikome ko je gledao utkamicu od pocetka do kraja nije jasno kako je partizan vodio 17 razlike...apsolutno nikome. vi ste toliko losi da je to prosto nerealno, ja ne znam na osnovu cega se vi nadate da cete na f4...mi se barem ne palimo da cemo na f4...nama bi i ovo doigravanje bilo premija, ali smo svesni da ce to biti jako tesko. ali vi koji mislite da cete sa panterom, nanelijem i ledejem da izgurate f4...pa da li ste bre vi normalni? pa ti igraci da mogu da nose ekipe do zavrsnice igrali bi u realu, barsi, oliju....ili nba...ali ne igraju, tamo bi bilo rotacija.
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

ma da bre to-U šta si gledao kad ti nije jasno.Da li je Kaboklo bio najbolji igrač Partizana dok je bio na terenu,jeste,da li je Kaboklo pogodio 3 trojke jeste,da li je Kaboklo imao tri ukradene lopte u prvoj četvrtini od mogućih 5 ukradenih lopti u prvoj četrvtini,Fener 0,jeste,da li su sudije svirale tri lične grečke brže bolje i izbacile ga iz igre jesu čini mi se još u prvoj četvrtini 3 lične,Doužer je imao isto 2-3,dva igrača izbaciš tek tako.Panter je postigao u tom periodu oko 10poena,Smit pogodio onu ludačku trojku,šta se gubite i ne znate kako je Partizan vodio 17 razlike.Da mi neko objasni faulove koji su sudjeni Doužeru gde jedva i da postoji kontakt i kako nije faul izbacivanje Gudurića u aut Doužera.Sudije promenile kriterijum sudjenja i prednost se istopila za tili čas,dovoljna je jedna odluka da se sve promeni,još se publika u tom momentu zapalila,počeli su i oni da pogadjaju i videlo se još na poluvremenu da Partizan neće pobediti i ono što se dešavalo Partizanu u prvoj Feneru se desilo u 4 četvrtini sve su pogadjali...
D

Daks

pre 4 meseca

Lepa reakcija posle onako sramotne igre protiv zvezdane.. Bitno je curan da ti nisi kriv i nikad neces biti kriv..A na svu ovu tugu kada vikne aloooooo...Bruka
p

podesen

pre 4 meseca

Propali smo kao klub, opet će Zvezda da nas zgazi, sledi nam katanac :(
g

gozt

pre 4 meseca

vise poena Srbi u feneru nego srbi u partizanu
T

Turski

pre 4 meseca

Ruka ruci svi smo Turci
T

Tako jeeeeeeee

pre 4 meseca

Samo ponizavaj drzavni projekat
L

Laki92

pre 4 meseca

Partizan Mozzartbet! Od +17 do -19 za nekih 20ak minuta, znaci izgubis 36 razlike za 20 minuta, na ovom nivou, ja mislim da ih treba sve pohapsiti...

Sakur

pre 4 meseca

Jel ima i jedna ekipa u evroligi koja ovako igra odbranu da svaki put nas centar izadje na pola terena da branij pleja ili sutera
c

cule87

pre 4 meseca

najveći uspeh je toliko kompleksa nabijenih ovim delijama na baterije što komentarišu naše vesti! poljubac za vas!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Nabili smo mi nesto u derbiju...ne...ne...nisu kompleksi 🤣
@

@vecabg

pre 4 meseca

pa mi smo vama dva puta nabili pre toga, ako si 1971. godište sramota je da ne znas da je 2 više nego 1... znači 2 pobede Partizan, jednu pobedu Čovićeva zvezda...
.

.....

pre 4 meseca

Još Dulo, Mulo i pecaroš Salo i pali se mašina.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Uzmi Zeljko Majkl Dzordana!
D

Dexl

pre 4 meseca

I Fenera je Zvezda tukla 40 u dva meča?Brutalno....
g

gost1233

pre 4 meseca

Partizan nema krštenu akciju. Sreća pa ima dobre pojedince koji mogu svojim kvalitetom da rešavaju 1 na 1 pa su tu gde jesu u ovom trenutku.
G

Grobarče Ostojino

pre 4 meseca

Sta hocete, za malo smo ih dobili u sred Turske...
e

ejjj

pre 4 meseca

Brukanje najskupljeg tima u istoriji srpske kosarke
K

Kgfg

pre 4 meseca

Kako znaš,pa tek je krenula utakmica u Francuskoj
D

Djape45||

pre 4 meseca

Oce to kad se vise bavite Zvezdom nego vasim klubom, ima Boga, džaba vam novci moji sinovci.

Sakur

pre 4 meseca

Pocela ti utakmica zeleznika a ti pises ovde da se neko bavi vama ahahahaha al je tebi dobro
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

A čime se ti baviš.Visiš ovde dva sata i živiš za to da Partizan izgubi.
a

apsolutni sto

pre 4 meseca

vas cirkuzant svako jutro na jutarnji program, a minse bavimo . bre cigani smesni ste
@

@Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Svi znamo da i ti voliš da peckaš Zvezdu, zato tišina
К

Краљ

pre 4 meseca

Евро куп!!!
B

Bozicni trening

pre 4 meseca

Fantastican napredak domacih igraca....protiv Zvezde 4 kosa a sada duplo vise-8 . Reprezentativac Trifa 5 a Andjusa 3.....Zelimire,bravo,svaka ti se dala.
М

Марко РсБл

pre 4 meseca

Гробари, да ли је вама нормално да у вашем тиму српски кошаркаши не играју никакву улогу, не постоје? Спортски поздрав!
J

Jfba

pre 4 meseca

Kao u FK CZ,jel ti tu problem ili..
a

apsolutnisto

pre 4 meseca

uuuu vasi imaju opasnu ulogu , dajte bre cigani gledajte svoje utakmice , i pored ovog poraza ispred vas smo na tabeli
a

ahahahha

pre 4 meseca

Igokea razbijena
R

Repac Plandiste

pre 4 meseca

Ja mu verujem. Mislim Zelimiru. Tacno se videla njegova trenerska genijalnost kada je Partizan otišao na plus,17. E posle igraci i sudije. Hrabri sto je vratio Jareta iz mrtvih a jedino sto mu zameram je sto nije kupio Majkl Dzordana kada su mu 20000 ljudi to savetovali. Sa ovim su se složili..
S

Smejurija

pre 4 meseca

Morao je da ih pusti zbog sponzora ahahhahaha
P

PfkNS

pre 4 meseca

Daj Boze da gresim ali ekipa koja ima 2:0 protiv Reala u Madridu pa koja sama sebi puca u noge gluposcu pa potom izgubi kod kuce dve zaredom i onda majstorici povede 20 razlike pa i to prokocka je ekipa bez karaktera i snage.Pa kad god povedu 20 razlike u prvom poluvremenu mi znamo da ce uspeti da prokockaju to nekako.Molimo vas usredsredite se na kosarku batalite kreveljenje,nonsalantnost igrate za ozbiljan novac.Hocemo rezultate!
c

cule87

pre 4 meseca

svaka čast za komentar!!
ž

žocoglou

pre 4 meseca

Paja i ja smo drugovi a vi ste kumovi više nismo prijatelji
b

bruka

pre 4 meseca

I dalje verujem Zeljku da ce sve ovo biti u redu na kraju sezone, ali.. Cemu sluze Ponitka i Jaramaz, Kaminski za zatvor, kad god nas neka ekipa prebije odbranom mi se nacisto pogubimo
k

konj

pre 4 meseca

rekao sam i reci cu opet SRAMOTA. sramotno drugo poluvreme partizana, ekipa koja skoro 10 min ne moze da da kos nije ekipa za velika dela. ovo je veliki poraz zeljka obradovica, da covek nista ne menja, 10 min me das kos i ti drzis iste igrace u ugri
S

Sramnije

pre 4 meseca

Sramno. Od plus 17 do minus 15.
s

stooooooOoo

pre 4 meseca

strasno, bas je bilo zabavno...
M

Maradona222

pre 4 meseca

Prekretnica je bila utakmica sa virtusom kući gde se izgubilo onako nesrećno posle toga je usledio hladan tus od zvezde i zatim ovo veceras .Iz neutralne tacke gledišta smatram da će i partizan i zvezda jako teško do top 10,Partizanu dajem veće šanse jer zbog željka i tima koji je jači nego zvezdin al opet to ne mora ništa znaci .Sa druge strane zvezda je podigla formu al čekaju je teške utakmice isto i ne znam dal ovaj tim zvezde ima kapacitet da iznese to gde su većina EK igrači .
B

Baxter88

pre 4 meseca

Hahahahahah sve sve ajde ali da su Teo, Hanga, Bolomboj, Gedraitis i Nedovic EK igraci malo ne ide prijatelju

Avioni kamioni

pre 4 meseca

Sto ti Evrokup igraci ne igraju u Evrokupu zapravo Teo je i igrao godinama sa Markovicem u ubedljivo najskupljem timu Evrokupa, sada kada taj tim igra Evroligu hoce negde gde ce ga platiti makar priblizno kao i ranije a zna se gde to ima. Sto bi rekao jedan vas bivsi fudbaler necu u Portugal zato sto se ovde mnogo bolje placa citaj u Zvezdi.
E

Ej cirkusa

pre 4 meseca

Pustila je Igokea fener kao sto su pustili zvezdu ahhaha
M

MEVERICKS

pre 4 meseca

Jel Partizan Mozzart Bet il jok pitam zbog Harisa Dzinovica interesuje se covek nije mu nista jasno.
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Bolja timska igra i veci protok lopte u napadu Fenera. Od sredine druge cetvrtine pa do kraja su samo sipali. Panter neprimetan u drugom poluvremenu (15 poena u prvom, samo 3 u nastavku), za razlikud od Dorsija koji je imao 11 u prvom delu, a na kraju 24 poena.
K

Kuku nama

pre 4 meseca

Ala sam se ponadao... Raspala Zvezda ih dobi, a nas istamburašeeee... 🙈
M

MNN

pre 4 meseca

I Zvezda vas istanburala isto:))
B

Burek

pre 4 meseca

Pa šta ste tek onda vi ako smo mi raspali hahahaha

Collector

pre 4 meseca

Toliko "iskakanja" centara na protivničke bekove ili ti plejmejkere u životu nisam vidio i sva ta preuzimanja a kada iskaču igrači tipa Kaminsky pa to je katastrofa živa. Da li će gospodin Obradović ikada preuzeti odgovornost na sebe, da mi je to doživjeti.
G

Guh

pre 4 meseca

Osam minuta bez igre, kako onda da dobiješ meč...
B

Burek

pre 4 meseca

Očekujte novi rast cene goriva !!!
G

Gost77i

pre 4 meseca

umrecu od muke
h

heroj

pre 4 meseca

Prema anketama Žoc najbolji trener u realnosti samo ga ja nisam tamburao dvajes razlike
G

Grobar NBG

pre 4 meseca

Pitanje za ove Željkove fanove...Koja ozbiljna ekipa dozvoli seriju 29:4?? Sramota!!!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Pa ko je rekao da ste vi ozbiljna ekipa? To ste vi nesto istripovali 😂
H

Haha

pre 4 meseca

Sta kaze Evroliga danas,Obradovic najbolji trener,Obradovic madjionicar od +17 napravio -15,e Bodirogo dzabe guranje preko medija,dzabe guranje preko sudija, i da ne zaboravim da te j...m u usta jako!
d

dkcz

pre 4 meseca

voli Gudura o tablu kad je teško
6

61616616

pre 4 meseca

HAHAHAHAAHAHHAH Sve bih dao da Zoc ostane do kraja zivota tu, budite realni covek 10 godina nema nikakvoh rezultata , ime ga drzi.. Budite zaludjeni sa njim nama dobro.. Sa ovakvim igracima gubiti sve zivo hahahahahahaa. Jadna majko
g

gama

pre 4 meseca

10 god bez rezultata? Ovo ko onaj sto pise da Partizan nije igrao Ligu sampiona 20 godina
Č

Čovke

pre 4 meseca

Andjuse,ti li si? Naj bolji trener svih vremena,znam da boli..
1

161616

pre 4 meseca

Okej najbolji je svih vremena OSTANI MOLIM TE ZOCEEE DO KRAJA ZIVOTA.
p

phen

pre 4 meseca

Opet je samo Partizan, bez mozzarta plakyy

Delija

pre 4 meseca

Za malo 🤣
S

Shonko

pre 4 meseca

Plejmejker i centar da se dovedu, a Kaminski razlaz.
g

gg31

pre 4 meseca

Pa doveli ste plejmejkera, treba li jos? 🤣

Delija

pre 4 meseca

I Majkla Dzordana hahaha.
S

Sramota

pre 4 meseca

Pa ovakvo sudjenje nije vidjeno ni u Aba ligi protiv FMP-a… Oci me bole od sudjenja… Da Real ima ovakvo sudjenje ne bi bili ni u prva 4… I posle “Zeljkove sudije”… Da Bog da vam ceo zivot sude kao Zeljku sto sude!!!!
1

14567

pre 4 meseca

momak...popij pivce
Z

Zijani

pre 4 meseca

Ne plači...sudjenje korektno,najviše domaćinski što se kaže a oni su domaćini,ne može gostinsko da bude..pa da:)
A

Auu

pre 4 meseca

Hahahaha vise slobodnih bacanja u gostima,Zeljko jase sudije bez tehnickih,tehnicke se danas delile Feneru kao bombone i vi kukate na sudije,e majko Bozija hahahaha
0

09886

pre 4 meseca

Mučeni Vukčević kriv za sve a najmanje igra istresa se nad njim a Smit i Ledej divljaju njima aplaudira
5

51

pre 4 meseca

Коме је сада до кошарке?😂😂😂
B

Brine

pre 4 meseca

Večeras HITNO roditeljski sa bodirogom
d

desa

pre 4 meseca

Doveden Smit da igra plejmejkera lik nije nikom dodao loptu
j

jeas

pre 4 meseca

jes žoc tempiro formu
K

Kako?

pre 4 meseca

Kako Partizan od PartizanMozzartBet?
7

76

pre 4 meseca

jel se rumenio žoc
z

zoc zatego odbranu

pre 4 meseca

vise nismo kumovi
u

uplakanj

pre 4 meseca

kome je sad do košarke