Pavićević o Zvezdi: Videćemo u nedelju ko će izgledati moćnije

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.20. | 17:06

“Zvezda izgleda dominantno”

Mornar zaista blista na startu ove sezone, pobeđuje na svim frontovima, a najveći izazov Baranima će predstavljati sudar sa Crvenom zvezdom u trećem kolu ABA lige.

Taj meč igra se od 18 časova u nedelju, a Pavićević se posle meča sa Cibonom osvrnuo malo i na taj susret.

Izabrane vesti

Jasno je da se radi o dve ekipe koje su najviše pokazale na Jadranu, uz tim Budućnosti. Čeka nas pravi derbi.O tome je pričao i Mihailo Pavićević, trener Mornara.

Čeka nas prvo utakmica sa Brešom, koja je podjednako jaka kao Unikaha, kao i sve ekipe u našoj grupi. Sve zavisi kako je ko raspoložen i kako se spremi. Posle te utakmice idemo Crvenoj zvezdi u Beograd, koja izgleda dominantno, moćno, ali videćemo ko će izgledati moćnije u nedelju”, poručio je Pavićević, a prenosi CdM.

Protiv Cibone su se svi igrači Mornara upisali su se u strelce, a njih šestorica su imali dvocifren poenterski učinak. Zaista Mornar može da bude zadovoljan.

“Mi jesmo skup dobrih pojedinaca, ali tim dobija utakmice, tim osvaja titule, a ne pojedinci. Zaista me raduje što postajemo tim”, rekao je Pavićević, čija je ekipa protiv Cibone imala čak 32 asistencije.


tagovi

Mihailo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara