Danilović i Pešić (Foto: MN Press)
Danilović i Pešić (Foto: MN Press)

Pešić i Danilović čestitali Jokiću: Potvrdio je da je najbolji igrač današnjice

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 12:03

"Nikola je sebi obezbedio značajno mesto u istoriji NBA lige", istakao je prvi čovek naše košarke

Čestitke Nikoli Jokiću za jedinstven uspeh i osvajanje trećeg MVP naslova NBA lige je stiglo i iz matičnog saveza. Od predsednika KSS Predraga Danilovića i selektora muške reprezentacije Svetislava Pešića koji su biranim rečima govorili o najboljem košarkašu današnjice čijem prisustvu se nadaju na početku priprema nacionalnog tima za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Kao i da nešto od tog pelcera prebaci na ceo tim pa da se zajedno ovog leta okite najsjajnijim odličjem.

Izabrane vesti

"Još jedan neverovatan uspeh za Nikolu, uspeh zahvaljujući kome je obezbedio sebi veoma značajno mesto u istoriji NBA lige. Od srca mu čestitam i verujem da je on svestan koliko ova njegova nagrada čini sve ljude koji u Srbiji vole košarku ponosnim zbog njega. Želim mu dobro zdravlje i još mnogo uspeha, kako na individualnom i klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.", istakao je Danilović.

Pešić je sa druge strane naglasio da je ovim priznanjem Jokić potvrdio da je najbolji košarkaš današnjice.

"Na prvom mestu, čestitke za Nikolu na osvojenoj nagradi i svemu što on pokazuje, ne samo ove godine, nego i tokom prethodnih sezona. Kada neko osvoji MVP nagradu treći put to je onda jasna potvrda da je igrač trenutno najbolji od najboljih. Ove sezone, za razliku od prethodnih, Nikola je imao veliku konkurenciju u igračima koji igraju na spoljnim pozicijama. I u toj konkurenciji, on je osvojio priznanje. Svi smo mi ponosni na Nikolu, ne samo što je ponovo potvrdio da je najbolji igrač današnjice, nego i zbog svega što on sa sobom nosi. Siguran sam da ovo njegovo priznanje motiviše decu u Srbiji i širom Evrope i sveta da se bave košarkom", naglasio je Pešić.


tagovi

Nikola JokićPredrag DanilovićSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara