Komentari na vest

Pešić odredio 12 igrača za Mundobasket

K

Kaciga

pre 10 meseci

Hoće neko da pomene Radanova i zahvali se dečku što je žrtvovao celo leto i odmor zbog reprezentacije, odigrao je sve skupa 5 minuta pripremnih utakmica, na kraju išao i u Kinu gde nije dobio ni minuta, ćuti i radi, svaka mu čast. Treba istaći ovakve pozitivne primere svi samo govore o negativnim, dečko se odizavao za svaki prozor i svaku akciju svaka mu čast. Puno sreće Kariju i ekipi pa ako nas sreća malo pogleda i ekipa klikne kao sa Saletom na prvom svetskom protiv Grčke možda i uđemo u polufinale a posle šta nam bog da, ja verujem da možemo dosta ako utegnemo odbranu.
G

Gost Nikola

pre 10 meseci

I sa ovim timom smo pobedili Grke u Atini , vodili 17 protiv Italije pa sut za pobedu , Portoriko dobili + 35 (koji su AMerikanci dobili sa par poena vise a Litvanija sa 15 razlike ) i dobili Brazil bez dva najbolja igraca . Ne treba da se bas toliko posipamo peskom, Vidim samo USA , Francusku kao ekipe veoma teske za pobediti, Spaniju, Kanadu kao teske ,ostale mozemo pobediti ako budemo pravi.
J

Jova1245

pre 10 meseci

Ali zasto ne Topic, da ne skupi mali vise nastupa od pojedinaca, da ne postane neki rekorder! Izgovor mlad, pa i nije, Doncic bio mnogo mladji! Gde ce skupljati iskustvo ako ne na svetskom protiv Kine, Portorika i J Sudana! Ovo je prvi put od kako se Pesic vratio da mi smeta njegova odluka. Cak i Teodosica kada je odstranio, reko sam njegovo je. Nedovic, ajde nisu se slagali ni u zvezdi... Ali Topic je nasa buducnost, to je vec sviju nas koji se jos uvek osecamo kao Srbi! 100 puta bi mi bilo draze on da igra nego Jokic!
a

atom mrav

pre 10 meseci

Mogao je da ide umesto Alekse Avramovića ili Stefana Jovića... oslobodi se malo pritiska i navijačke pristrasnosti,ovo je reprezentacija Srbije.
J

Jova1245

pre 10 meseci

Koje navijacke pripadnsti!? To sto hocu da igraju i da se ukljucuju mladji igraci!? Da za to sam pristrasan da treba mladji da dobiaju sansu i da se razvijaju i sticu iskustvo!
Z

Zijani

pre 10 meseci

Uzimamo zlato!
B

Brundo

pre 10 meseci

Odusevljen sam nacinom na koji brane spoljni sut.Prvu grupu ce da prodju.Toliko mogu.A onda u drugoj grupi za rivale ce po svemu sudeci da imaju Italiju i Dominikansku Republiku.
P

Pavlos

pre 10 meseci

I samo jedan plejmejker. Koji je uglavnom povređen. Ajde, poslao si Teodosića, jedinog pravog pleja u penziju prošle godine, ali što nisi dočekao novog.. Treba igrati i pobediti grupu, neće niko ništa pokloniti. Obiće mu se u glavu što nije zvao Topića.
Л

Ложач

pre 10 meseci

С овом екипом, све преко четвртфинала је успех раван чуду
S

S moje tačke gledišta...

pre 10 meseci

Koga nema, bez njega se može i mora. Kad se malo bolje analizira sastav, ovde se može videti sve i svašta, a svaki dobar tim treba to da ima. I iskusne, i majstore, i, hrabre, i mlade, i igrače zadatka, i agresivne. Jednostavno, spoj ne 12 genijalaca, već 12 onih koji najbolje igraju zajedno. Nadajmo se da su ovi momci uspeli to da izgrade kroz ove i ovakve pripreme, pa da uzmu medalju, bilo kakvu. Tu će biti potrebno i malo sreće, da se "otvori" žreb, da protivnik nema svoj dan, da se zabeleže sve pobede i uđe u deo "kostura" u kojem se neće nalaziti Amerikanci (koji će najverovatnije zabeležiti svih 5 pobeda pred četvrtfinale), da drugi naprave kiks, da se ne dese neke povrede, kao što se starijem Joviću već događalo... Sve u svemu, nadajmo se najboljem.

VrloZadovoljanTip

pre 10 meseci

Bez povreda i sa srecom!Nadam se medalji.
B

Brundo

pre 10 meseci

Svetska i evropska prvenstva u fudbalu su nezamisliva bez najvecih zvezda.U kosarci je to kao dobar dan.
a

all grobar

pre 10 meseci

Srecno momci i da vas zaobidju povrede! Svaka cast i momcima koji su igrali i u kvalifikacijama, iako su znali da nemaju sanse da odu na SP! Utakmica po utakmica, dajte sve od sebe, budite cisti pred sobom i ne obazirite se na nebitne likove i kvazitrenere, njih je ova zemlja uvek imala za izvoz. Srecno!
А

АКИ

pre 10 meseci

Срећно момци имамо квалитет за медаљуОд кукања како смо хендикепирани нема вајде а и није реално.Једини прави хендикеп је изостанак Мицића ( иако није у репренз.никад био на нивоу који се очекује од њега).Јокић нема вољу да игра.Бјелица 35 год повријеђен цијелу сезону.Лучић 34 год.цијелу каријеру склон повредама.Недовић 32 год.стално повријеђен а и игра веома лоше.Калинић 32 год и њега су сустигле повреде.Та 4 момка су дали колико су могли.Они више немогу биће све лошији и рањивији.Неко може и 38 год да игра али неко неможе.Сваки играч са 32 и више ако може да помогне то је бонус.Хвала им за све досад те људе треба разумити.Покушевски- нико жив незна па ни он сам које су његове тренутне могућности а наводи се као огроман хендикеп можда није ни за еврокуп,можда и јесте али да кукамо онако наслијепо неиде.Остали Јарамаз,Трифуновић,Смаилагић да неиграју ту у Србији и да нису на оку нико их неби ни помињао.Нису они толико важни па да се вадимо на њихов изостанак.
m

medalja pored

pre 10 meseci

spanije argentine usa canpade australije slovenije, pa italija grcka i ostali
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Pa jel realno da vec pricate o polufinalu u komentarima, pa ljudi moji dal ste realni, dajte podrsku momcima i pomozi Boze, a ne odmah u megalomaniju....
I

ImeGosta123

pre 10 meseci

Kprm tvoj komentar i nije da nije na mestu. Ali fora i jeste u lozenju. Verujemo u njih i lozimo se da bas ovi momci mogu do medalje. Njima hvala za zrtvovano leto i nadam se da ce da se okite kojom god medaljom. Svakako im ne zameram sta god da urade tamo Idemo na jako, pa sta nam Bog da
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Ma brt, ovaj jedan govori pf,drugi četvrtfin., a realno pojma nemamo kako će izgledati ovo, ljudima dati podršku,a da je hajp uvijek jeste, to i igrači znaju. Ovako se samo završi pametovanjem nakon eventualnog neuspjeha. I naravno vječite podjele na Zvezdu i Partizan, koje su i dovele do ove situacije. Bolesno smo društvo do srži.
2

24.04.1902.

pre 10 meseci

"Ajd sad u ime Boga,i nemoj neko da je reko napred,nego zamnom!!!" Sretno momci!!! Majka Srbija vas gleda!!! 🇷🇸❤️🏀🏆🥇😅🤣😂
D

Deka PG

pre 10 meseci

Puna podrška našim momcima. Što god da urade, bićemo uz njih jer oni nijesu podvili rep i pobjegli. Žrtvovali su odmor, povrede, porodice i lagodan život da bi se borili za svoju zemlju, zato kapa dolje. Ostali nijesu vrijedi spomena
E

Esex

pre 10 meseci

Svaka cast momcima i svu srecu sveta im zelim! One koji su odbili nikada vise ne treba zvati.
i

iz sljivika

pre 10 meseci

Zaboravite na one koji nisu tu, ovo su NAŠI MOMCI, oni predstavljaju ovu zemlju i ovaj narod, i treba da im pružimo APSOLUTNU PODRŠKU! Kako mi pojedinci, tako i mediji, država...
t

tsss

pre 10 meseci

Srećno vam bilo!!!
S

SrbinVeliki293729

pre 10 meseci

Opet vodi 6+6,hmmmm.Prethodnih nekoliko puta se loše pokazalo.
M

Marko1983

pre 10 meseci

Srećno Orlovi! Samo da nas povrede zaobidju, mislim da je ovo solidna ekipa. Bolje da ne igraju oni koji nece maksimalno da se zalazu, mozda su nas neki razocarali ali postenije je da ne dodjes nego da pravis losu atmosferu.
M

Mile led

pre 10 meseci

Petrusev.... Sramota...
A

Au

pre 10 meseci

Mile brate, aj odmori molim te. Prestani da trujes ovuda jbt. Bukv si lik koji je bez lopte odrastao... I sad iz neznanja o kosarci nasao si da se hvatas za navijacka sra*a.
0

035

pre 10 meseci

HITNA SMENA SKLEROZA I FLASE DANILOVICA ZARAD LOSE SITUACIJE U SRPSKOJ KOSARCI
N

Nishlija

pre 10 meseci

Moze ovaj tim do polufinala a posle kako bude...samo hrabro momci
T

Tite

pre 10 meseci

Bez Jokića, Teodosica,Micića, Topića, Kalinica, Bjelice, Pokusevskog, Lucica i Nedovica koji nije hteo niti 1 koš da poentira da bi rekao da neće da igra svetsko.
h

hojt

pre 10 meseci

bez kiće, moke, praje ...
d

dssssss

pre 10 meseci

dokle smo dosli kad je simanic u 12
D

Djukela

pre 10 meseci

To ti je pozicija Stimac ili Bircevic
@

@Djukela

pre 10 meseci

ni sa njima ne moze da se poredi

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Očekuvano i jedino realno. Orlovi srećno! Puna podrška igračima i stručnom štabu. Kritičari nek se jave da budu selektori ako znaju bolje. Sa tasture je najlakše kukati.
С

Србија!

pre 10 meseci

Тако је брате, тако размишља свако нормалан. Идемо!
T

Tite

pre 10 meseci

Na svetskom prvenstvu bez Jokića, Teodosica, Micića,Kalinica, Pokusevskog, Lucica, Bjelice i Nedovica koji je namerno masio koševe i nije hteo da igra na svetskom i ne treba ga nikad vise zvati kao što je to učinio i Djordjevic znak je da ne treba zvati Nedovica.
Е

Ентони Мајлс

pre 10 meseci

У ком ти паралелном универзуму живиш...
W

Wij

pre 10 meseci

Pa Nedovic je sam rekao da ne treba da ne racunaju na njega, nije niko u strucnom stabu cekao tvoj komentar kao znak da ne treba da ga zovu
K

Khal Drogo

pre 10 meseci

Да би се надали добрим стварима на такмичењу, неопходно је да урадите све што је до вас. Па и када урадите све што је до вас, лако се оклизнете, ђаво не мирује. Ту укључује да испоштујете спортске принципе, међу којима је и посвећенопст играча дресу Србије. Нико не спори Боришину посвећеност, жељу, залагање, напротив, но реално ако сагледамо + и -, Алекса и Бориша су у пар дека, ту је предност требао добити онај који је више потегао у квалификацијама, а Алекса је уз Јагодића-Куриџу и Ристића највише потегао, и по мени требао је добити предност. Оправдање може бити само ако је у питању нека ситнија повреда, па оно резонски је повести мање ровитог играча. Већ смо се огрешили о спортске пшринципе када се на списку од 20 (или 20+) није нашао Јагодић-Куриџа који је морао бити награђен за то што је највише потегао уврштасвањем на шити списак, неважно да ли био међу путницима за СП, сада смо се по други пут огрешили. У спорту као и у животу све се враћа, надам се да казна неће бити сурова.
M

Marko1983

pre 10 meseci

U pravu si da se Radanov zalagao, ali ne igraju na istoj poziciji. Poveo je 5 visokih i 7 nizih, sto je najrealnije. Mozda bi bilo pravednije da je Kuridza umesto Borise, ali da ga ne tupim, sigurno bolje Pesic zna od mene.
A

A Andjusic ?

pre 10 meseci

A Andjusic ništa?
.

....

pre 10 meseci

topić po svaku cenu mora da se proda. Neverovatno
1

1315

pre 10 meseci

Samo mi reci gde si video Topića na spisku
S

Statler

pre 10 meseci

Da, strašno. Inače, dečko nije ni bio na ovom spisku. Ono kad je jezik brži od pameti.
N

Napred Plavi

pre 10 meseci

Bravo! Spoj mladosti i iskustva!
g

gost0

pre 10 meseci

Gazi Srbijo!
O

Ovo

pre 10 meseci

Smo svi znali, pa zašto je čoveka vodio bez potrebe na tako dalek put. Ja uopšte ne razumem ovog Pešića, izgleda da se baš pogubio. Pa da se neko povredio mogao je doći i iz BG.
M

Marko1983

pre 10 meseci

Radanovu sigurno nije tesko, verujem da mu je cast da bude sa ekipom. Nije isto da uskoci neko ko je u BG-u ili tu sa ekipom.
S

Statler

pre 10 meseci

Očekivano. Radanov nije kalibar za reprezentaciju
P

Pjer

pre 10 meseci

Bilo je za ocekuvati da ce Radanov da ispadne iz rotavije, najmanje je dobijao sansu, bice prilike drugi put za njega, samo nek nastavi sa kvalitetnim radom!
С

Србија!

pre 10 meseci

Ето. Ту смо где смо, са овим момцима који су ту и који ће сигуран сам изгинути за овај дрес. Пуно среће и како год било, ви сте правих 12. Ове што су отказали нећу да пљујем јер нису вредни помена. Срећно момци!
g

ghost111

pre 10 meseci

realno, nikad losiji sastav
k

klavire_prevozi_ostoja

pre 10 meseci

Realno tanak sastav, fali cela prva petorka. Plafon 1/4 finale. Naravno navijam svim srcem da stignu što dalje i 2009e smo bili autsajderi, pa stigosmo do finala.
Z

Zeko

pre 10 meseci

Trebamo se naviknuti na otkaze najboljih,biće toga i ubuduće,možda jos vise,hvala onima koji žele da igraju za reprezentaciju